2015 Temmuz Anneleri

Cnm geçmiş olsunnnn..dinlenirsen hiçbişi olmaz merak etme...bak bende 25. Haftamda kanama geçirdim ve 2-3 hafta sürekli yattım sonrada rölantide devam ettim,düşük önleyici fitiller haplar derken bugünlere vardık....sende dıkkat edersen kendıne hiçbişicik olmaz allahın izniyleeee

Canim yorgan bosuna hic yaptirma yada alma hic kullanmazsin. Kizim iki yasinda bir kez kullanmisligim yok. Kalin battaniye yeter. Minicikler
Zaten yorgan altinda ezilirler heleki yun pamuk filan aman diyeyim:)

nutellamee benim eşimin ailesi de yazlıkta. Kasım sonu gibi geliolar. Zamanında düğün de ağıstosta diye bi ton trip yemiştik. Bebek müjdesi verdiğimiz gün eşim laf sokmuştu torunu görmeye gelirsiniz heralde dimi diye. Kv'm bi ay filan da kalcakmış hatta. Ama bizde mi kendi evinde mi bilmioz. Ben her ihtimale karşı denizliden gelen teyzemler bizde kalcak dedim. Ev dolu yani kalabalığız yer yok mesajı verdim. Sen de öyle bişi yap olmazsa varsa imkanın. Bi de iyi niyetine minnet duy, ay annecim merak etme annen karşımda zaten acil durumlar için. Bilmem kim de bizde kalcak zaten mecburen filan de. Postalamaya bak.

Ben Feremat kullaniyorum demire eşdeğer.kan değerimde 13.2 çıktı en son

gecmis olsn canm dikkat et yorma kendi temmuz anneleri dökuluyo ya insallah zamaninda gelirler

benimki de ben yatınca o spor yapıyor resmen içeride, hiç yatmamı istemiyor aynen eli ayagı çıkacak sanıyorum birden

ben de jane rider istiyorun bebek arabasını. nereden aldın?

Evet pahalılar ama kızlar bence uyku seti çok daha Önmli, 2 tane olsun sağlıklı oldun, pamuğu , bebeği terketmemesi ve kullanılan boyanın kanserıjen içermemeai lazım her uyku derine yatırılmaz bebek ,hiç acımayalım o yüzdeb

Canim anlamadim ben hic. Benimde serviks uzunlugum yeni olculdu ve 4 cm doktor hicbir sekilde erken dogum riski yok su anda 4 cm cok iyi dedi???? Acaba burada metrik sistem kullanmiyorlar 4 inch mi dedi ben cm diye anladim?

Maşallah beneğine canım, bişi sorcam, mide yanman var mı canım, birde bu klasik siyah beyaz ultrasonda mı göründü saçları, bende merak ediyorum da

Seda doğumu nasıl düşünüyorsun

Neden olmuş peki varis

O zaman sen de ona oyle davran seni suskun gordugugu icin basini ezmeye calismasin sinir ediyolar adami valla ben saygisizlik etmiyorum ama bazen beni cildirtiyor lafimi soyluyorum hele ki su halimle kimseyi cekemem

Selam kızlar gecmisi cok okuyamadim ne kadar cok yazmışsınız :)
alıntı yapamadım ama benim demir depolarım boşalmış kanım cok düşük ama vücuduma hicbir vitamin vs alamıyorum .bulantı kusmam devam ettigi icin kullanamıyorum.Gastroentroloji bol bol kırmızı et tüket dedi.
oğluşum da hıkır hıkır hıckırıyo bir de az önce dolgum düştü .

Seda doğumu nasıl düşünüyorsun

Dilacım benım plesentam aşağıda bebeğin önünde duruyor,normal şansım yok,kesin sezeryan..ama bugün doktorum yine söyledi..eger durursa son ana kadar beklerım dedı sezeryan için...benım pek agrım sızımda yok bekliycek sanırım ama allah bilir tabi..ben böyle dermişimm gecesıne oğlan gelıyorum dermişş:))))ama uygun olsa kesın normal yapardım çünkü ben pek korkmam amelıyat vs tarzışeylerden...ağrıdan sancıdan özellıkle hiç tırsmıyorum...sonucda gelip geçici şeyler......

Ay benımde dolgum düştü yarın gidicem doktoraaa:)))cnm benımde hiç aram ıyı değil etle,o yuzden demır hapına baslattı doktorum...yemekden 2 saatsonra da alabılırsın eger hapverdıyse,aç karna alma bazısında bulantıyı tetıklıyor

Acilin bi tosuncuk geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…