- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.021
Meraba kzlar bikacgündür gremedim erken dogum riskinden yatiyirum sürekli dün anneme gttim azck ayakta kaldm diye bugün yine kötüym bebegim toplaniyo sürekli baskıdavar biraz hic kalkmadan yatiyorum smdilik yazilanlari okudumda benim gibi olanlar da var noluyo bu temmuz annelerine bu erken dogum riski nedir böle inşallh zamannda gelir bebislerimiz bu havalarda yatmak cok skıcı
Canim yorgan bosuna hic yaptirma yada alma hic kullanmazsin. Kizim iki yasinda bir kez kullanmisligim yok. Kalin battaniye yeter. MiniciklerYa ben de anne yanı beşiğine hala yorgan yaptırmadım, pamuk mu yün mü karar veremiyorum.. birde döşeği çok ince geldi bana üzerine de pamuk yada yünden döşek mi yaptırsam diyorum.. valla ben karar verene kadar bebek doğacakkeşke birisi akıl verse bize..
cicisko14232 .!.:Kızlar bugün kan sayımı yaptırdım. Kanım çok az düşük. Şöyle ki 10.7 olması gerekirken alt sınır 10.4 benimki. Doktorla sonucu yarın görüşcem. Aranızda kan hapı kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? Kan hapı kullananların kan değeri nasıldı
hmm geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah
ultrasn kagidina bakarak yapiliyo diye biliyorum benCanım onu biz hesaplayamıyoruz diye biliyorum ben, ultrason cihazı tahmini hesaplıyor.
gecmis olsn canm dikkat et yorma kendi temmuz anneleri dökuluyo ya insallah zamaninda gelirlerMeraba kzlar bikacgündür gremedim erken dogum riskinden yatiyirum sürekli dün anneme gttim azck ayakta kaldm diye bugün yine kötüym bebegim toplaniyo sürekli baskıdavar biraz hic kalkmadan yatiyorum smdilik yazilanlari okudumda benim gibi olanlar da var noluyo bu temmuz annelerine bu erken dogum riski nedir böle inşallh zamannda gelir bebislerimiz bu havalarda yatmak cok skıcı
Selam kizlarrrrrr
Sagolsun oglum dun geceden beri donuyo duruyo resmen karnimdan cikacak gibi cok hareketli masallah uyutmadi da en son babasi konustu kerem oglum uyu hadi diyeuyudu hemen sipam simdi tekrar hareketlendi doyurayim da belki uyur hic uyumuyo valla cildiracam dogunca da boyle olursa aysenin yolu olcak hayatim
hahahah ben o işi dogumdan sonraya bıraktım,eger huysuz olursa 4mom nın otomatık olanını alırım dedim,uslu olursa da normal fisherprice yada chıcconun kilerden birini alırım dıyordummm..siz ne diyorsunuz acep:))))))))))
aa süpermiş 20 tl ye canım, iyi ki sormuşum
hmm sallanma özelliği olan alayım o zaman ben. nevresim bi tanem var. kaç tane lazım oluyo acaba ?
canım biz taşıncağımız için oda kurmadım oğluma. bizim odaya koymak için park yatak alacğım sadece.
oyuncak alanı için alacaksan zaten korumalık nevresim vs gerek yok senin için
canım benim bebek arabası travel sistem. yani portbebe içinde. portbebe otokoltuğuna dönüşüyo. indirime 2000 TL.
bir de 1 yaşından sonra oturacağı ayrı bir koltuk var. (fotoda altta olan)
Eki Görüntüle 1538563
Evet pahalılar ama kızlar bence uyku seti çok daha Önmli, 2 tane olsun sağlıklı oldun, pamuğu , bebeği terketmemesi ve kullanılan boyanın kanserıjen içermemeai lazımaynen cnm o şart zaten eşimde bılyr şart oldgunu bakyrdk ama o sen beğen söyle alalm dedi bakyrm ama uygun bişey bulamadm cibinlkte istyrm ben onuda bakmam lazm funnababyde var takım olanları cıbınlkle uyku setı ama pahalı sankı orası
Hala duruyor mu çok mu sağlamDoğunca kullanıyorsun tam yatıyo. 4-5 aydan sonra kemerini takmadan kullanmıyordum hareketlenmeye başlıyorya.
Canim anlamadim ben hic. Benimde serviks uzunlugum yeni olculdu ve 4 cm doktor hicbir sekilde erken dogum riski yok su anda 4 cm cok iyi dedi???? Acaba burada metrik sistem kullanmiyorlar 4 inch mi dedi ben cm diye anladim?ama gelmek istedimi geliyo abla benimki gelmek uzereymis kanala cok yakinmis basi ve baski yapiyomus asaya rahm uzunluguna 4 cm gibi bisey dedi erken dogum icin de igne verdi ama ben almadm igne ile ilgili iyi bisey duymadm bu ayda yaptiranlar icin o yuzden
Maşallah beneğine canım, bişi sorcam, mide yanman var mı canım, birde bu klasik siyah beyaz ultrasonda mı göründü saçları, bende merak ediyorum daGünaydın güzel anneler
Ben de doktordan geldim çok şükür her şey yolunda.Oğluşum 2.410 gr olmuş dr ne iri ne de zayıf bir bebek normal kiloda dedi.Tombiş yanaklı,saçları da çıkmış keyfi yerinde.3 hafta sonra çağırdı.Normal doğum olabilir dedi ama kesin değil.Bizden haberler böyle
Hayirli olsun canim. Universite mezuniyetlerini goruruz insallah:)Bugün kızımın yıl sonu gösterisi olacak ana sınıfından mezun oluyor artık kep giyecek çok heyecanlıyım:)))
Bunlar hiç kalmıyor ki indirim sitelerindeCanım ben şunları kastediyprum http://www.mutlubebe.com/chicco-i-feel-ana-kucagi-blue
Seda doğumu nasıl düşünüyorsungünaydınnnnn güzell annelerrrrrrrrrrr.........umarım herkes iyidirr,doğuran yok dimii :)
35.haftaya giriş yaptım çok heyecanlıyım,bu hafta işe gelmiycektım,yine dayanamadım geldim ofise,biraz iş toparlar çıkarımm:))öğleden sonra kontrolümüz varrtabi birde vajınal ultrasonla rahım uzunlugu ölçümü bakalım yaramaz kaç kilo oldu merak edıyorum,artık iyice acıtıyor hareketleri...Birde gece sagdan sola dönerken karnımın içi acaip acıyor,onuda bi sorayım doktora normalmiii diye..gece hiç uyumadım başım çatlıyor bugünn...her gün ayrı bıyerın yaarı bozuluyorrr ne güzelll
Neden olmuş peki varisVulvada iç kısımda başlıyo mor mor minik top gibi damarlar şişiyor. Rahim Ağzına doğru benim 2. Gebelikte son aylarda çıktı doğumdan sonra yok oldular bu gebelikte 4.-5. Aylarda belirginleşti. Doktorum bakmadı daha bazen çok işerlemişse normal doğuma engel olabiliyormuş nette okuduminş benimkiler öyle değildir. Ağrı gerginlik oluyor o kısımda
O zaman sen de ona oyle davran seni suskun gordugugu icin basini ezmeye calismasin sinir ediyolar adami valla ben saygisizlik etmiyorum ama bazen beni cildirtiyor lafimi soyluyorum hele ki su halimle kimseyi cekememAğlıyorum inanın o kadar ıyı davranıyorum kı ona ama yıne yok yıne yok rahat böyle acayıp bı ınsan esıme yansıtmıyorum cunku cok sevıyorum annesı yuzunden sıkıntı yasamak ıstemıyorum
Seda doğumu nasıl düşünüyorsun
Selam kızlar gecmisi cok okuyamadim ne kadar cok yazmışsınız :)
alıntı yapamadım ama benim demir depolarım boşalmış kanım cok düşük ama vücuduma hicbir vitamin vs alamıyorum .bulantı kusmam devam ettigi icin kullanamıyorum.Gastroentroloji bol bol kırmızı et tüket dedi.
oğluşum da hıkır hıkır hıckırıyobir de az önce dolgum düştü .
Acilin bi tosuncuk geliyor :)Kızlarr selammmm,kontrolden yeni geldikkkkk,nst de sancı falan cıkmadı,hersey yolunda olunca vajınal muayeneyede gerek duymadı,bende nasıl üzüldüm bu duruma:))))artık her hafta görücem dedi,haftaya salı yıne gıdıcez,her kontrolde nstye giricem...sonra oğlanın kilosunu ölçme zamanı geldi,hepimiz şoklandık,2950 gr olmuş...çok sağlıklı dedi..bu gidişle 4 kiloyu bulursun dedi doktor,boyda 50 cm e yaklaşmış,53-54 cm olabilir dedi..velhasıl içimde bir tosuncuk taşıyorum,yağlanmaya kremlenmeye devam yoksa parçalar bu oglan beniii:))))))darısı sizlerin başınaaaa,hep güzel haber alalımmmm inşşşş...korkulu günlerden bugunlere bizi çıkartan rabbime şükürler olsunnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?