- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.041
Acilin bi tosuncuk geliyor :)
Kışın soğukta üşümezker mi canımBide o yaptırdığınız yorganları hiç kullanmıycaksınız söyliyim battaniyeler yetiyo büyük kızıma bu kış örttüm 5 yaşında düşünün. Çünkü ağır oluyo pratik değil yaptırın tabi ama kenarda kalıyo öyle
Kusarsa boğazına kaçmaz mıİşte eskiler öyle biliyo ama inan tam tersi hijyen açısından. Bak @ecetuba84 yazmış alerji yapabiliyor. Onlar yaptırsınlar sen zaten ilk başlar kullanmıycan sonrada unuturlar. Elyafta sağlıksızpamuk yastık kullan tavsiyem
Zaten bebeğe yastık kullanılmıyo 1.5 2 Yaşından sonra kullanırsın.
Nıvea çok güzel eski bir marka canım, hepsinden önce vRdı , bende AlcamKızlar bu seti almayı düşünüyorum, nasıl sizce? Fiyatı 40 lira iyi mi? Eki Görüntüle 1539100
Bence ona daha çok güvenebilirsin. Ben özel hastane doktorlarının ha bire tetkik yapıp bolca yatış verdiğini düşünüyorum. Ondan sordum. Komşunsa boşuna değildir.Açılmaya baktırmadım tanıdık diye çekindim:)
Kontrol altında olacak muhtemelen düzelecek korkma dedi, düzelmezse yapacak bi şey yok açıcaz kukuyu komşuya:)
Normalde özele gidiyorum ama hiç de özel muamele görmüyorum. Burada ilçe devlet hastanesinde geldiğim doktor üst kat komşum çok ilgili çok severek yapıyor işini. Ve de benimle de ekstra ilgileniyor her şeyi ayrı ayrı açıklıyor sağolsun.
Yok korkmadım aslında içmekte istemiyorum ilaç besinlerle halletme taraftarıyım. Hemen buzluktan et çıkardım. Yarının menüsü belliReferans değerden çok şaşmamış canım. İçimizdeki yavrumuz da olsa bi parazit :) o kadarı norml yani korkma. Doktorunla da konuşçakmışsın bak işte
Geçmiş olsunSelam kızlar, sabah kontrole geldm hiçbir şeyim yokken iki kez girdiğim nst de düzenli sancı çıktı. Erken doğum riskiyle yatış yaptım. Serum takıldı, iğne Yapıldı bir de hap verildi erken doğarsa ciğerleri çabuk gelişsin diye. 32. haftada gelmesin kuzum daha çok küçük
Dua edin nolur.
Bebekle ilk dışarı çıkmadan başlarsınız heralde ben stylo turtle aldım. Sırt çantası normal sırt çantalarından çokta farklı değil,bbaşka bişey de kullanılabilir yani. Bir de unnado dan bubchen in bi bakım setini aldım kol cantasi yla geldi o cantayi çok beğendim. Öyle bişey de kullanabilirsinKızlar anne çantası kullanmaya ne zaman başlıcaz? Şart mı? Normal bir sırt çantasını temizlesek etsek olmaz mı? Sizde varsa ne var? Son soru sırta takılan bişi önerebilir misiniz almak şartsa?
Kızlar bu seti almayı düşünüyorum, nasıl sizce? Fiyatı 40 lira iyi mi? Eki Görüntüle 1539100
Ah canım ya nelerle savaşıosunSelam kızlar gecmisi cok okuyamadim ne kadar cok yazmışsınız :)
alıntı yapamadım ama benim demir depolarım boşalmış kanım cok düşük ama vücuduma hicbir vitamin vs alamıyorum .bulantı kusmam devam ettigi icin kullanamıyorum.Gastroentroloji bol bol kırmızı et tüket dedi.
oğluşum da hıkır hıkır hıckırıyobir de az önce dolgum düştü .
Kızlar bugün kan sayımı yaptırdım. Kanım çok az düşük. Şöyle ki 10.7 olması gerekirken alt sınır 10.4 benimki. Doktorla sonucu yarın görüşcem. Aranızda kan hapı kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? Kan hapı kullananların kan değeri nasıldı
hmm geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah
Çantası vs güzele benziyor canım. Ben Mustela aldım.Ben hafta sonu aldım.Bana da arkadaşım tavsiye etti.
Kirazla olur mu bilemedim ama çilekten çilek suyu yaptım dün. İkiye bölüp bölüp suya attım kaynattım. Kabardı köpürdü filan. Sonra bi bardak şeker ekledim. Komposto gibi. Tupper kaba koydum kepçeyle bardağa aktarıp aktarıp içiom :)Kizlar bugun pazara gittim.kiraz vardi .bnde almk.istiyorum ama kirazla soguk.icecek nasil yaparim bilen varmi.kv de.yapioda bazen.bisey sorunca mirin kirin ederek.cvp veriyo
benm bebegin basi kanala yakinmis ve asaya baski yapiyomus enfeksiyonda oldugu icin erken dogum dedi bobrek tasimda var 4. ayindan beri erken dogm riskim var benm en basta dusuk riskim vardi benim ki en basindan geliyo riskli olmasi yeni degil yaNi oglum simdiden cektiriyo bana :)Canim anlamadim ben hic. Benimde serviks uzunlugum yeni olculdu ve 4 cm doktor hicbir sekilde erken dogum riski yok su anda 4 cm cok iyi dedi???? Acaba burada metrik sistem kullanmiyorlar 4 inch mi dedi ben cm diye anladim?
Allah yardımcımız olsn canım, ben de yatıyorum aynı sebepten. 3. Nst de samcı çıkmadı az daha dayansın yavrularımız inşallah.Meraba kzlar bikacgündür gremedim erken dogum riskinden yatiyirum sürekli dün anneme gttim azck ayakta kaldm diye bugün yine kötüym bebegim toplaniyo sürekli baskıdavar biraz hic kalkmadan yatiyorum smdilik yazilanlari okudumda benim gibi olanlar da var noluyo bu temmuz annelerine bu erken dogum riski nedir böle inşallh zamannda gelir bebislerimiz bu havalarda yatmak cok skıcı
bebek kafasini asaya yerlestiriyosa ondan olur yurudukce inmesi kolay oluyo biraz daha ondandir dinlenmeye calisMerhaba kizlarr. Bugun ilk kez karnimda agri hissediyorum. Ayakta dururken adim atarken agriyor. Yatinca agri yok. SiZdede oluyo mu? Yeride tam olarak onunuzde killarin baslangic yeri diyim
ağrı mı adet sancısının çook hafifi mi cnm. Benimki öyleydi o yüzden nst ye aldılar hemen.Merhaba kizlarr. Bugun ilk kez karnimda agri hissediyorum. Ayakta dururken adim atarken agriyor. Yatinca agri yok. SiZdede oluyo mu? Yeride tam olarak onunuzde killarin baslangic yeri diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?