2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bugun pazara gittim.kiraz vardi .bnde almk.istiyorum ama kirazla soguk.icecek nasil yaparim bilen varmi.kv de.yapioda bazen.bisey sorunca mirin kirin ederek.cvp veriyo

Kışın soğukta üşümezker mi canım

Kusarsa boğazına kaçmaz mı

Bence ona daha çok güvenebilirsin. Ben özel hastane doktorlarının ha bire tetkik yapıp bolca yatış verdiğini düşünüyorum. Ondan sordum. Komşunsa boşuna değildir.

Referans değerden çok şaşmamış canım. İçimizdeki yavrumuz da olsa bi parazit :) o kadarı norml yani korkma. Doktorunla da konuşçakmışsın bak işte
Yok korkmadım aslında içmekte istemiyorum ilaç besinlerle halletme taraftarıyım. Hemen buzluktan et çıkardım. Yarının menüsü belli

Geçmiş olsun

Kızlar anne çantası kullanmaya ne zaman başlıcaz? Şart mı? Normal bir sırt çantasını temizlesek etsek olmaz mı? Sizde varsa ne var? Son soru sırta takılan bişi önerebilir misiniz almak şartsa?
Bebekle ilk dışarı çıkmadan başlarsınız heralde ben stylo turtle aldım. Sırt çantası normal sırt çantalarından çokta farklı değil,bbaşka bişey de kullanılabilir yani. Bir de unnado dan bubchen in bi bakım setini aldım kol cantasi yla geldi o cantayi çok beğendim. Öyle bişey de kullanabilirsin

Ah canım ya nelerle savaşıosun allah sana da bebişe de güç kuvvet versin inş...

Bende düzenli kan hapı kullanıyorum ve benimde hayatımda ilk defa düşük çıktı doktora demedim kuru üzüm felan yiyorum önemlimi acabaa

Kizlar bugun pazara gittim.kiraz vardi .bnde almk.istiyorum ama kirazla soguk.icecek nasil yaparim bilen varmi.kv de.yapioda bazen.bisey sorunca mirin kirin ederek.cvp veriyo
Kirazla olur mu bilemedim ama çilekten çilek suyu yaptım dün. İkiye bölüp bölüp suya attım kaynattım. Kabardı köpürdü filan. Sonra bi bardak şeker ekledim. Komposto gibi. Tupper kaba koydum kepçeyle bardağa aktarıp aktarıp içiom :)

Merhaba kizlarr. Bugun ilk kez karnimda agri hissediyorum. Ayakta dururken adim atarken agriyor. Yatinca agri yok. SiZdede oluyo mu? Yeride tam olarak onunuzde killarin baslangic yeri diyim

Canim anlamadim ben hic. Benimde serviks uzunlugum yeni olculdu ve 4 cm doktor hicbir sekilde erken dogum riski yok su anda 4 cm cok iyi dedi???? Acaba burada metrik sistem kullanmiyorlar 4 inch mi dedi ben cm diye anladim?
benm bebegin basi kanala yakinmis ve asaya baski yapiyomus enfeksiyonda oldugu icin erken dogum dedi bobrek tasimda var 4. ayindan beri erken dogm riskim var benm en basta dusuk riskim vardi benim ki en basindan geliyo riskli olmasi yeni degil yaNi oglum simdiden cektiriyo bana :)

Allah yardımcımız olsn canım, ben de yatıyorum aynı sebepten. 3. Nst de samcı çıkmadı az daha dayansın yavrularımız inşallah.

Merhaba kizlarr. Bugun ilk kez karnimda agri hissediyorum. Ayakta dururken adim atarken agriyor. Yatinca agri yok. SiZdede oluyo mu? Yeride tam olarak onunuzde killarin baslangic yeri diyim
bebek kafasini asaya yerlestiriyosa ondan olur yurudukce inmesi kolay oluyo biraz daha ondandir dinlenmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…