- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.061
Ben hafta sonu aldım.Bana da arkadaşım tavsiye etti.
Kirazda oyle olur sanirim bi deniyeyim .afoyet olsun sanada yarasin :)Kirazla olur mu bilemedim ama çilekten çilek suyu yaptım dün. İkiye bölüp bölüp suya attım kaynattım. Kabardı köpürdü filan. Sonra bi bardak şeker ekledim. Komposto gibi. Tupper kaba koydum kepçeyle bardağa aktarıp aktarıp içiom :)
Sen kac kilo aldin ? :)Hahahah bu arada hem annem hem kv yanımda..bakım fulll üstü fulll:)))bu hafta kesın semiririm benn,çok korkuorumBütün gün yemek yapıyorlar....
Bende normal hayata devam ediyodum. Ilk kez boyle agri oldu ya. Hic hamile gibi hissetmiyodm kendimibebek kafasini asaya yerlestiriyosa ondan olur yurudukce inmesi kolay oluyo biraz daha ondandir dinlenmeye calis
Canim kan sayimin cok dusuk cikmamiski? Normal alt sinirin cok az asagisi iste. Benimde sin sayimda alt sinirda cikti doktor gatta gerek yok kullanmana demir hapi dedi benim gecen doguma kadar kronik kansizligim vardi onu soyleyince al ozaman demir hapi dedi ben iki haftadir filan kullaniyorum demir hapini daha yeni basladim yani.Kızlar bugün kan sayımı yaptırdım. Kanım çok az düşük. Şöyle ki 10.7 olması gerekirken alt sınır 10.4 benimki. Doktorla sonucu yarın görüşcem. Aranızda kan hapı kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? Kan hapı kullananların kan değeri nasıldı
hmm geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah
cok mu oluyo dayanilmayacak gibi. dayanamayacak gibiyse hastaneye git nst ye baglarlar ona gore bisey yaparlar en azindanBende normal hayata devam ediyodum. Ilk kez boyle agri oldu ya. Hic hamile gibi hissetmiyodm kendimi
Canm ne bilim degisik bi agri. Gerginlikte var cekilme gibi. Baski gibiAğrı m
ağrı mı adet sancısının çook hafifi mi cnm. Benimki öyleydi o yüzden nst ye aldılar hemen.
Yok canm oyle bisey degil. Yatiyorum suan mesela. Hicbise yok yanicok mu oluyo dayanilmayacak gibi. dayanamayacak gibiyse hastaneye git nst ye baglarlar ona gore bisey yaparlar en azindan
Sen kac kilo aldin ? :)
yurudukce asaya yerlesiyodur muhtemelen dikkat et dinlen bakalm bi sure devm ederse bi doktorunla gorusursunYok canm oyle bisey degil. Yatiyorum suan mesela. Hicbise yok yani
Selam kızlar, sabah kontrole geldm hiçbir şeyim yokken iki kez girdiğim nst de düzenli sancı çıktı. Erken doğum riskiyle yatış yaptım. Serum takıldı, iğne Yapıldı bir de hap verildi erken doğarsa ciğerleri çabuk gelişsin diye. 32. haftada gelmesin kuzum daha çok küçük
Dua edin nolur.
Ben sanki hiç doğurmuycakmışım gibi onuda verdim geçen yazHala duruyor mu çok mu sağlam
Dogum sancisi nasil ben de hic bilmiyorum ama ins seninki de gecicidir.Canm ne bilim degisik bi agri. Gerginlikte var cekilme gibi. Baski gibi
BilmiyomkiNeden olmuş peki varis
Çok güzel kalın battaniyeler var yumuşak makinada yıkanabilen illa herkes almıştır yada hediye gelir onlar kullanılıyo evler çoğunluk kaloriferli zaten bide yorgan ağır geliyodu benimkilere örttüğüm zaman uyumuyorlardı uyku tulumu giydirdim hepKışın soğukta üşümezker mi canım
Hamilelikte kan basinci artiyor ve vucudun alt kismina baski yapiyormus o yuzden hemoroid ve varis oluyormus cnm. Damarlar yetisemiyo sanirim akis hizina :)Bilmiyomki
Çantası vs güzele benziyor canım. Ben Mustela aldım.
Penye battaniyelerinden birini katlayıp başına koyuyordum yan yatırılması lazım zaten bişey olmaz öyle bide benim alt açma takımının minnacık Alçak bi yastığı var annem yaptırmıştı bazen onu koyuyordum yeni emmişse. Ama yan yatırmak çok önemli o kusma mevzusundaKusarsa boğazına kaçmaz mı
Evet doktorumda buna benzer bişeyler açıklamıştı sen deyince aklıma geldi. Burun kanamam vardı şu son iki haftadır yok oda kan basıncıyla alakalıymışHamilelikte kan basinci artiyor ve vucudun alt kismina baski yapiyormus o yuzden hemoroid ve varis oluyormus cnm. Damarlar yetisemiyo sanirim akis hizina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?