2015 Temmuz Anneleri

Kirazda oyle olur sanirim bi deniyeyim .afoyet olsun sanada yarasin :)

Canim kan sayimin cok dusuk cikmamiski? Normal alt sinirin cok az asagisi iste. Benimde sin sayimda alt sinirda cikti doktor gatta gerek yok kullanmana demir hapi dedi benim gecen doguma kadar kronik kansizligim vardi onu soyleyince al ozaman demir hapi dedi ben iki haftadir filan kullaniyorum demir hapini daha yeni basladim yani.

Simdi iyiyim canim idrar yollari enfeksiyonu olmustum antibiyotik kullaniyorum iki gunde gecti rahatsizligim. Kanamamda kesildi neyseki:)

canım inşallah bekler bebişin biraz daha..stres yapma rahat ol dua et

meraba kızlar bugün doktora gittim 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım çok şükğr ve ilk kez nst ya girdim bebişimin kalp atışları iyi çok şükür. inşallah bi sıkıntı yaşamadan 37.ye kadar dayanabilirim

Kışın soğukta üşümezker mi canım
Çok güzel kalın battaniyeler var yumuşak makinada yıkanabilen illa herkes almıştır yada hediye gelir onlar kullanılıyo evler çoğunluk kaloriferli zaten bide yorgan ağır geliyodu benimkilere örttüğüm zaman uyumuyorlardı uyku tulumu giydirdim hep

Kusarsa boğazına kaçmaz mı
Penye battaniyelerinden birini katlayıp başına koyuyordum yan yatırılması lazım zaten bişey olmaz öyle bide benim alt açma takımının minnacık Alçak bi yastığı var annem yaptırmıştı bazen onu koyuyordum yeni emmişse. Ama yan yatırmak çok önemli o kusma mevzusunda

Hamilelikte kan basinci artiyor ve vucudun alt kismina baski yapiyormus o yuzden hemoroid ve varis oluyormus cnm. Damarlar yetisemiyo sanirim akis hizina :)
Evet doktorumda buna benzer bişeyler açıklamıştı sen deyince aklıma geldi. Burun kanamam vardı şu son iki haftadır yok oda kan basıncıyla alakalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…