- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.081
Çantanın boyutu nasıl canım? Bunun hakkında bilgi edinemedim de netten.
Yan yatma yastığı aldık biz bu nedenle kullanılıo o dimi canım?Penye battaniyelerinden birini katlayıp başına koyuyordum yan yatırılması lazım zaten bişey olmaz öyle bide benim alt açma takımının minnacık Alçak bi yastığı var annem yaptırmıştı bazen onu koyuyordum yeni emmişse. Ama yan yatırmak çok önemli o kusma mevzusunda
Ama yeni doğanlar yan yatmaz değil mi? Bide canım Allah korusun, yan yatarken, yüz üstü kapansa nefes alamasa diye korkuyrm, acaba ilk 3 ay filan eşimle başında nöbet mi tutsak diye düşünüyorum,Penye battaniyelerinden birini katlayıp başına koyuyordum yan yatırılması lazım zaten bişey olmaz öyle bide benim alt açma takımının minnacık Alçak bi yastığı var annem yaptırmıştı bazen onu koyuyordum yeni emmişse. Ama yan yatırmak çok önemli o kusma mevzusunda
Uyku tulunu kolsuZ mu? Kollar üşümez miÇok güzel kalın battaniyeler var yumuşak makinada yıkanabilen illa herkes almıştır yada hediye gelir onlar kullanılıyo evler çoğunluk kaloriferli zaten bide yorgan ağır geliyodu benimkilere örttüğüm zaman uyumuyorlardı uyku tulumu giydirdim hep
Evet ondan çok memnundu arkadaşım bende alırım belki.Yan yatma yastığı aldık biz bu nedenle kullanılıo o dimi canım?
Ç ok büyük değil orta boy .İki bölümü var .Önde ki bölümü küçük .
Ya yok onu desteklersin arkasından önünden çokta panik olmayın gece Kalkıp emziriyon zaten aradada kontrol et yeter. Bide onun yastığı var yan yatma diye ondan al istersenAma yeni doğanlar yan yatmaz değil mi? Bide canım Allah korusun, yan yatarken, yüz üstü kapansa nefes alamasa diye korkuyrm, acaba ilk 3 ay filan eşimle başında nöbet mi tutsak diye düşünüyorum,
Hayır canım kolsuz olur mu nete yaz uyku tulumu diye çıkar.Uyku tulunu kolsuZ mu? Kollar üşümez mi
Bende 12 kilo aldim kendi kendimi diyete soktum hic yoktan ama biraktim diyeti diyet gibi de degildi zaten oglum tosun olsun dedim :)12 kilo aldım cnm,son 2.5 aydır 1 kilo aldım sadece..diyetısyen eşliğinde gidiyorum çünkü....
Ben 20 kilo almıştım. Ama geçen haftaki bayılmalar, mide bulantıları ve kusmlarla kilı vermişim :)Ben cok kilo aldim kizlar siz kac kilo aldinz
Oh masallah tosun pasaya!!!! Bak ben diyorum bu cocuk bekleyecek 39. Haftayi filan uslu uslu duruyor iste:)Kızlarr selammmm,kontrolden yeni geldikkkkk,nst de sancı falan cıkmadı,hersey yolunda olunca vajınal muayeneyede gerek duymadı,bende nasıl üzüldüm bu duruma:))))artık her hafta görücem dedi,haftaya salı yıne gıdıcez,her kontrolde nstye giricem...sonra oğlanın kilosunu ölçme zamanı geldi,hepimiz şoklandık,2950 gr olmuş...çok sağlıklı dedi..bu gidişle 4 kiloyu bulursun dedi doktor,boyda 50 cm e yaklaşmış,53-54 cm olabilir dedi..velhasıl içimde bir tosuncuk taşıyorum,yağlanmaya kremlenmeye devam yoksa parçalar bu oglan beniii:))))))darısı sizlerin başınaaaa,hep güzel haber alalımmmm inşşşş...korkulu günlerden bugunlere bizi çıkartan rabbime şükürler olsunnn..
Ben 7-7,5 kilo aldim bazen 7 oluyo bazen 7,5 odeme gore:) bu sefer daha iyi gidiyorum ilk hamilelige gore. Herhalde bizim kizin pesinde kosmaktan yemege zaman kalmiyor:):)Ben cok kilo aldim kizlar siz kac kilo aldinz
Canım Sancı çıkınca direk açılmaya baktılar benim ama yoktu. Ben açılma yoksa gerek var mı dedim serum a iğneye. Sancın böyle sürerse pat diye başlayabilir açılman ve durduramazsak önlem alamayız dedilerKizlar noluyor herkese yahu,herkes nst'ye baglaniyor, herkesin sancisi cikiyor. Ben erken dogum bayagi nadir
Vakalarda oluyor saniyordum hep ama surada bile kac kisiyiz baksaniza bircok arkadasin sancisi ciktipeki sancisi cikanlarin acikmasi da var mi? Acilma yoksa sanci cok onemli mi yine de? Benim kizimda 37. Haftanin basinda hem sik aralikli ve duzenli sancim hem acilmam vardi ona ragmen 10 gun daha tutmustuk bizimkini ama ozel bir ilac veya igne olmamistim sadece progestan'la. Doguma yakin oldugu icin zaten problem olmazdi dogsa bile o anda. Sizler igneler serumlar olmussunuz ciger gelistirici yapilmis hic merak etmeyin durur herhalde daha bebekleriniz. Kendinize cok dikkat edin istirahat edin.
. Sancisi cikanlara Allah kolaylik ve zamaninda dogum versin insallah!!!!
Çok işe yarıyor cnm ama normal küçük yastıkta işini görürYan yatma yastığı aldık biz bu nedenle kullanılıo o dimi canım?
Yan yatırıyoruz biz cnm kızımı. Kusmaya önlem olarak. Hemşiremiz öyle dedi. Yazınu okuduğumda gülümseDim. Aynı sıkıntıyu hisseder gb oldum ama çabuk geçiyor inş. Bebişin uyurken sendd rahat rahat uyuyorsunAma yeni doğanlar yan yatmaz değil mi? Bide canım Allah korusun, yan yatarken, yüz üstü kapansa nefes alamasa diye korkuyrm, acaba ilk 3 ay filan eşimle başında nöbet mi tutsak diye düşünüyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?