- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.101
14 kilo almıştım. 69la doğuma girdim. 70i göremedim. Eve geldiğimde 2 kilo vermiştim sdc. Şimdi 65e düşmüşüm ki çok yiyorum. Ama rüm düzen bozulduğundan sanırım zayıflıyorum.Ben cok kilo aldim kizlar siz kac kilo aldinz
Amin canım hepimize.Amma hastalıklı hatun çıktım ben bu hamilelikte ya :)Ah canım ya nelerle savaşıosunallah sana da bebişe de güç kuvvet versin inş...
Iyi geceler canım nasılsın? Sütün geldimi Bebeğin tutuyormu?İyi geceler hanımlar. Nasılsınız? Biz idare ediyoruz çok şükür. Nüfus Cüzdanımız çıktı Bugün. Hastanemiz Ümraniyede olduğundan Kızımın doğum yeri öyle kaldı. Beykoz Yazdırabilirmişiz ama evde doğum diye göstermek gerekirmiş. Sorun çıkabilir diye ümraniye yazdırdık. Aklınızda olsun yani. Doğum belgesine göre çıkıyor doğum yeri.
Birde sezeryan olacaklara ufak bir önerim olacak. Asla yataktan çıkmayın. Bebeği bile yanınıza getirsinler emzirin. Kılınızı kıpırdatmayın. Çabuk ayaklanayım diye Yatmadım eve geldiğimden beri, bugün sancıdan ölüyorum zannettim. Yok böyle bir sancı. Koruyun kendiniİ kesinlikle. Tabi brde ben miyom ameliyatı da geçirdim, doğumla birlikte. Onunda etkisi olabilir. Si yinede kollayın kendinizi.
Benimde kizimda acilmam var 3 cm sancim var doguruyorsun yatisini yapiyoruz demislerdi hastanede soka girmistim cunku sanci filan hicbirsey hissetmiyordum. Ofisten ssk isgoremez raporu almaya gitmistim nst yapmadan acikliga bakmadan rapor vermeyiz dediler sirf o yuzden muayene oldum yoksa haberim yoktu biseyden ofise geri donecektim:):) butun onlemler alinmis canim insallah bebegin zamanini bekler azicik daha kilolanir:) cok gecmis olsun.Canım Sancı çıkınca direk açılmaya baktılar benim ama yoktu. Ben açılma yoksa gerek var mı dedim serum a iğneye. Sancın böyle sürerse pat diye başlayabilir açılman ve durduramazsak önlem alamayız dedilerbaya kişide çıktı evet. Allah yardımcımız olsun. Ama birde hiç hissedilmeyen ya da hissedilip rahatsızlık vermeyen Türden bi Sancı bile çıkabiliyor, ben çok iyi olmuştum ama nst de hala Sancı çıkıyordu. İlginç yani
Canimİyi geceler hanımlar. Sancı konusu geçmiş. Doğumdan bir önceki gece adet sancısı gb Sancım vardı. Çok şiddetli değildi ama uyutmamıştı. Sabah uyumuştun ve kanamam olduğunda hiç Sancım yoktu. Hastaneye gittiğimizde ise 4cm açılmam Varmış. NtsyÉ bile bağlamadan doğuma aldılar.
Şuan biraz daha iyiyim cnm. Sancım azaldı çünkü. Yok böyle bir sancı. Ağrıdan bayılıyordum neredeyse. Hal böyle olunca bebeğinle de ilgilenmiyorsun. Ama şükür daha iyiyim. Sütüm 2 hafta öncesinden gelmişti. Dikkat ediyordum akmaması için. Çok tazikli değil ama sürekli emzirmeye ve sağmaya çalışıyorum. Memeyi tutturma diye bir dert varmış. Hiç duymamıştıM. Kızımda inat sağsağolsun. Hala direniyoruz ama iyiye de gidiyoruz sayılır. Bol bol sağmaya çalışıyorum. Annem ben uyuduğumda sağılmış sütü kaşıkla veriyor. Öyle paylaşıyoruz şimdilik. Kanamam biraz fazla. Günlük 5 ped değiştiriyorum. Hamilelikten sonra bu kadar yoğun pes kullanımı bunalttı açıkcası. Birde şu ter meselesi var. Emzirmeyeçalışırken, hatta altını bile değiştirirken akıyorum resmen. Ardından üşüme tutuyor. Günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmiyorum. Makina hiç durmuyorIyi geceler canım nasılsın? Sütün geldimi Bebeğin tutuyormu?
Sezeryanda birazdaha hassas durum çok doğru demişsin ablamdan biliyorum çok Sancısı olmuştu. Geçicek inş bu süreçte iyileş toparlan inş en kısa zamanda.
Kilo verirsin daha. Ben soğum yaptıktan 1 hafta sonra 10 kilo vermiş oluyordum.
Kanaman çok mu?
Seymasevdaya yazdığım gb cnmCanim
Nasilsin? Nasil gidiyor annelik:):) merak ediyorum seni hep aklimdasin.
Canım benim bu anlattıklarında geçicek herşey düzene girecek inş. Iyki annen var. Biraz küçük Doğduğu için cimcimen meme tutma sorunu daha fazla yaşaman normal. Sen pes etme. Sütün yeni oluşmaya başladı şakır şakır olmayabilir şuan ama bebeğine yeter. Her istediğinde emzir emzirirken salgılanan hormon rahimin daha çabuk toparlanmasına yardımcı oluyo sancılarında okadar çabuk geçer inş.kanamada 10 gün dolsun biraz daha azalır normale döner. Tampon kullansan pedlerde hiç çekilmez biz Napıcaz bakalım çok sıcaklara kalırsak. Gaz Sancısı için da yapacağın en büyük önlem her beslemenden sonra uyusada gazını çıkarmak. Bide memeyi tam tuttur koyu kısmı komple Ağzına alması lazım. Tam tutamazsa hava yutar gaz problemi artar. Terlemende normal canım bu dönemde. Şubat'ta doğum yapmıştım aynen terliyordum. Aman terleyince üzerinde bekletme anında değiş hasta olursun. Göğüsüne ılık su tut masaj yap fırsat buldukça. Humana çayı bana çok iyi gelmişti sütüm baya arttı içmeye başladığım gün. Bol bol kokla yerime minik kelebeğini. Rabbim huzur sağlıkversin ikinizedeŞuan biraz daha iyiyim cnm. Sancım azaldı çünkü. Yok böyle bir sancı. Ağrıdan bayılıyordum neredeyse. Hal böyle olunca bebeğinle de ilgilenmiyorsun. Ama şükür daha iyiyim. Sütüm 2 hafta öncesinden gelmişti. Dikkat ediyordum akmaması için. Çok tazikli değil ama sürekli emzirmeye ve sağmaya çalışıyorum. Memeyi tutturma diye bir dert varmış. Hiç duymamıştıM. Kızımda inat sağsağolsun. Hala direniyoruz ama iyiye de gidiyoruz sayılır. Bol bol sağmaya çalışıyorum. Annem ben uyuduğumda sağılmış sütü kaşıkla veriyor. Öyle paylaşıyoruz şimdilik. Kanamam biraz fazla. Günlük 5 ped değiştiriyorum. Hamilelikten sonra bu kadar yoğun pes kullanımı bunalttı açıkcası. Birde şu ter meselesi var. Emzirmeyeçalışırken, hatta altını bile değiştirirken akıyorum resmen. Ardından üşüme tutuyor. Günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmiyorum. Makina hiç durmuyorbirde gaz sancılarımız başladı. Biraz zorlanıyoruz. Eşim anne çayı aLmış. Bugün ona başladım. İnş işe yarar. Tüm bunlarbunların yanında süt kokuyor minik yavrum. Öyle güzellik ki. Rabbim herkese nasip etsin.
İyi geceler hanımlar. Nasılsınız? Biz idare ediyoruz çok şükür. Nüfus Cüzdanımız çıktı Bugün. Hastanemiz Ümraniyede olduğundan Kızımın doğum yeri öyle kaldı. Beykoz Yazdırabilirmişiz ama evde doğum diye göstermek gerekirmiş. Sorun çıkabilir diye ümraniye yazdırdık. Aklınızda olsun yani. Doğum belgesine göre çıkıyor doğum yeri.
Birde sezeryan olacaklara ufak bir önerim olacak. Asla yataktan çıkmayın. Bebeği bile yanınıza getirsinler emzirin. Kılınızı kıpırdatmayın. Çabuk ayaklanayım diye Yatmadım eve geldiğimden beri, bugün sancıdan ölüyorum zannettim. Yok böyle bir sancı. Koruyun kendiniİ kesinlikle. Tabi brde ben miyom ameliyatı da geçirdim, doğumla birlikte. Onunda etkisi olabilir. Si yinede kollayın kendinizi.
Kızlardun dra gittik bizimkinin boyu 46 kilosu 2.535 gr cçıktı Dr iyi dedi 20 gün sonra kontrole gel dedi alışverişini de yyaptıkbugun yikayip utuluyecegim insaallah cantamida hazirlamam gerekiyo bu yil temmuz bebekleri sabirsiz cikacak gibi 36 haftadan sonra tutamicaz sanki hayirlisi olsun hakkimizda
Ay ne tatlı maşallah allah bize de nasip etsin inş. İyi olmanıza sevindim canım :)Şuan biraz daha iyiyim cnm. Sancım azaldı çünkü. Yok böyle bir sancı. Ağrıdan bayılıyordum neredeyse. Hal böyle olunca bebeğinle de ilgilenmiyorsun. Ama şükür daha iyiyim. Sütüm 2 hafta öncesinden gelmişti. Dikkat ediyordum akmaması için. Çok tazikli değil ama sürekli emzirmeye ve sağmaya çalışıyorum. Memeyi tutturma diye bir dert varmış. Hiç duymamıştıM. Kızımda inat sağsağolsun. Hala direniyoruz ama iyiye de gidiyoruz sayılır. Bol bol sağmaya çalışıyorum. Annem ben uyuduğumda sağılmış sütü kaşıkla veriyor. Öyle paylaşıyoruz şimdilik. Kanamam biraz fazla. Günlük 5 ped değiştiriyorum. Hamilelikten sonra bu kadar yoğun pes kullanımı bunalttı açıkcası. Birde şu ter meselesi var. Emzirmeyeçalışırken, hatta altını bile değiştirirken akıyorum resmen. Ardından üşüme tutuyor. Günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmiyorum. Makina hiç durmuyorbirde gaz sancılarımız başladı. Biraz zorlanıyoruz. Eşim anne çayı aLmış. Bugün ona başladım. İnş işe yarar. Tüm bunlarbunların yanında süt kokuyor minik yavrum. Öyle güzellik ki. Rabbim herkese nasip etsin.
Oh masallah tosun pasaya!!!! Bak ben diyorum bu cocuk bekleyecek 39. Haftayi filan uslu uslu duruyor iste:)
canım benımde aynısı oldu cok kotu dışım ama gıtmıyorum ya az kaldı sabredıyorumKızlar günaydın benim dolgum düştü demistim ya haftaya pazartesi gitsem bisey olurmu acaba?
Canım günaydın. Anlamadım kan hapı kullanmana rağmen mi düşük çıktı? Eğer öyleyse doktoruna söyle çünkü benim arkadaşıma sabah akşam şeklinde arttırmış çünkü doktorBende düzenli kan hapı kullanıyorum ve benimde hayatımda ilk defa düşük çıktı doktora demedim kuru üzüm felan yiyorum önemlimi acabaa
Kullanmak istemiyorum bende vermez inşallah. İştah açtığını söylüyorlar.Canim kan sayimin cok dusuk cikmamiski? Normal alt sinirin cok az asagisi iste. Benimde sin sayimda alt sinirda cikti doktor gatta gerek yok kullanmana demir hapi dedi benim gecen doguma kadar kronik kansizligim vardi onu soyleyince al ozaman demir hapi dedi ben iki haftadir filan kullaniyorum demir hapini daha yeni basladim yani.
Simdi iyiyim canim idrar yollari enfeksiyonu olmustum antibiyotik kullaniyorum iki gunde gecti rahatsizligim. Kanamamda kesildi neyseki:)
Canım ağbimin eşi çocuk doktoru. Niveanın dalin ve jhonsans baby den daha iyi olduğunu söyledi. Ben ilk seti mustela alcam eczaneden. Biraz oahalıya mal olcak ama ilkleri iyi olsun istiyorum. Sonra nivea ya dönerim. Bir de sebamed çok kurutuyor dedi. Haberiniz olsun.Kızlar bu seti almayı düşünüyorum, nasıl sizce? Fiyatı 40 lira iyi mi? Eki Görüntüle 1539100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?