- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.121
Canım günaydın. Anlamadım kan hapı kullanmana rağmen mi düşük çıktı? Eğer öyleyse doktoruna söyle çünkü benim arkadaşıma sabah akşam şeklinde arttırmış çünkü doktor
Ayhan çocukta var canım İstanbul daben de jane rider istiyorun bebek arabasını. nereden aldın?
nutellamee benim eşimin ailesi de yazlıkta. Kasım sonu gibi geliolar. Zamanında düğün de ağıstosta diye bi ton trip yemiştik. Bebek müjdesi verdiğimiz gün eşim laf sokmuştu torunu görmeye gelirsiniz heralde dimi diye. Kv'm bi ay filan da kalcakmış hatta. Ama bizde mi kendi evinde mi bilmioz. Ben her ihtimale karşı denizliden gelen teyzemler bizde kalcak dedim. Ev dolu yani kalabalığız yer yok mesajı verdim. Sen de öyle bişi yap olmazsa varsa imkanın. Bi de iyi niyetine minnet duy, ay annecim merak etme annen karşımda zaten acil durumlar için. Bilmem kim de bizde kalcak zaten mecburen filan de. Postalamaya bak.
Canim bu sabah bende uykudan adet sancisiyla uyandim cok sukur kanamam olmadi ama sonra gaz agrisina cevirdi cok korktum persembe randevu aldim bakalim ne olacak.. ozeldeki doktorum hic nst ye baglamiyor kanaman yoksa iyi hissediyosan sorun yok rahat ol demisti bu kez devlete gidecem bakalim kesin nst ye baglatir :/İyi geceler hanımlar. Sancı konusu geçmiş. Doğumdan bir önceki gece adet sancısı gb Sancım vardı. Çok şiddetli değildi ama uyutmamıştı. Sabah uyumuştun ve kanamam olduğunda hiç Sancım yoktu. Hastaneye gittiğimizde ise 4cm açılmam Varmış. NtsyÉ bile bağlamadan doğuma aldılar.
maşallah canm bebeğine ben onun güzelliğini yerm miss gibi kokyr zaten annesi masumlar :) bolbol sütün olsn hmen alşsn memeye kuzun inş. kendını çok yorma canm sen bebegıne bak aılen yanındaymş zaten en kısa zamanda toplarsn inş.Şuan biraz daha iyiyim cnm. Sancım azaldı çünkü. Yok böyle bir sancı. Ağrıdan bayılıyordum neredeyse. Hal böyle olunca bebeğinle de ilgilenmiyorsun. Ama şükür daha iyiyim. Sütüm 2 hafta öncesinden gelmişti. Dikkat ediyordum akmaması için. Çok tazikli değil ama sürekli emzirmeye ve sağmaya çalışıyorum. Memeyi tutturma diye bir dert varmış. Hiç duymamıştıM. Kızımda inat sağsağolsun. Hala direniyoruz ama iyiye de gidiyoruz sayılır. Bol bol sağmaya çalışıyorum. Annem ben uyuduğumda sağılmış sütü kaşıkla veriyor. Öyle paylaşıyoruz şimdilik. Kanamam biraz fazla. Günlük 5 ped değiştiriyorum. Hamilelikten sonra bu kadar yoğun pes kullanımı bunalttı açıkcası. Birde şu ter meselesi var. Emzirmeyeçalışırken, hatta altını bile değiştirirken akıyorum resmen. Ardından üşüme tutuyor. Günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmiyorum. Makina hiç durmuyorbirde gaz sancılarımız başladı. Biraz zorlanıyoruz. Eşim anne çayı aLmış. Bugün ona başladım. İnş işe yarar. Tüm bunlarbunların yanında süt kokuyor minik yavrum. Öyle güzellik ki. Rabbim herkese nasip etsin.
dun gıttıgımde hıc bısey hazır degıldı sıze soyledıgım gıbı gece ıkı ye kadar agladım ama hıc konusmadım mısafırleıylede oyle boylebu mesaj sana canımmmeerraall
canım onemlı bısey degıldı sanırım o leke drun senı endıselendırdıgı ıcın sonradan pısman olmus sanırım o kadar basarılıysa bı sorun olsaydı soylerdı canını sıkmaselam herkese arkadaslar.
cok sık yazamiyor ama sizi surekli okuyorum.
biliyorsunuz benim bebegimin kalbinde leke gorulmustu.33. haftaya girdik ve dun kontrolumuz vardi.doktorum hem prof.hem perinatologtur bu arada.adananin en iyilerinden.
her gittigimde ben soruyordum o lekeyi o bunu takip etmediklerini bi anlam ifade etmedigini soyluyordu o lekenin.dun gittigimde yine sordum.ve bana soyledigi ben onu takip etmem demistim.onun icin bakmiycam dedi.ve soyledigime pisman ettin beni diyede ekledi.sizce ne demek istedi?
canım gunaydın cok yorma kendını aynen bendede var ayaklarıma sandalet aldım suan daha rahat ama şişmesini engeleyemıyorum artık balon balon oluyogunaydın kızlar bıkaç gündür giremıyorum forma herkes iyi inş.haftaya taşınıyorum toparlanıyoruz.kızlar benım ellerim ayaklarım çok şişmeye basladı sızde oluyor mu
Senden benensin. Okuyanlar grubu benimde yarın sınavlarım başlıyo. Valla insan kaça bölüneceğini şaşırıyo. Ben bugün telefonla sorcam doktora. Tekrar bunun için gidemem.evet kan hapına ragmen düşük çıktı çok yoğunum doktora diyecek vaktim yoktu söylerim artık şu yüksek lisans tezimin sunumunu yapayımda
gnydn cnm iyiyiz şükür siz naslsnz tatlı mustafamz nasl annesi :) dularmzda mustafa rabbm büyük yardm edcktr bukadr duaya.Gunaydin hamisler uzun zamandir giremiyorum nasilsiniz bebisler tesrif etmeye basladi mii.Bizi dualarinizdan eksik etmiyorsunuz demii mustafam minik sehzadem de sizlerin evlatlariyla beraber saglikli bir wekilde gelir insaallah sayfayi acmaya korkuyorum ama bugun dualarinizi istemek icin actim Rabbim hepimizi evladina saglikla hayir ve kolaylikla kavustursun
Kızlardun dra gittik bizimkinin boyu 46 kilosu 2.535 gr cçıktı Dr iyi dedi 20 gün sonra kontrole gel dedi alışverişini de yyaptıkbugun yikayip utuluyecegim insaallah cantamida hazirlamam gerekiyo bu yil temmuz bebekleri sabirsiz cikacak gibi 36 haftadan sonra tutamicaz sanki hayirlisi olsun hakkimizda
canım gecenlerde konun gectı gırmıyosun dıye hersey yolundadır ınsallah dualarımız tum anne ve bebeklerıyle merak etmeGunaydin hamisler uzun zamandir giremiyorum nasilsiniz bebisler tesrif etmeye basladi mii.Bizi dualarinizdan eksik etmiyorsunuz demii mustafam minik sehzadem de sizlerin evlatlariyla beraber saglikli bir wekilde gelir insaallah sayfayi acmaya korkuyorum ama bugun dualarinizi istemek icin actim Rabbim hepimizi evladina saglikla hayir ve kolaylikla kavustursun
ah caniiiiiim Allah bagislasin hayirli uzun mutlu huzurlu bi omur nasip etsin Rabbim o cennet kokusunu hepimize duyursun.Tazecik annesin dualarin kabul olur bu guzel gunlerde benim oglusuma fa sifa duani esirgeme teyzesi.Tekrar hayirli olsun omru bereketli hayirli uzun olsun burnumun diregi sizladi Allahim isteyen herkese nasip eysinŞuan biraz daha iyiyim cnm. Sancım azaldı çünkü. Yok böyle bir sancı. Ağrıdan bayılıyordum neredeyse. Hal böyle olunca bebeğinle de ilgilenmiyorsun. Ama şükür daha iyiyim. Sütüm 2 hafta öncesinden gelmişti. Dikkat ediyordum akmaması için. Çok tazikli değil ama sürekli emzirmeye ve sağmaya çalışıyorum. Memeyi tutturma diye bir dert varmış. Hiç duymamıştıM. Kızımda inat sağsağolsun. Hala direniyoruz ama iyiye de gidiyoruz sayılır. Bol bol sağmaya çalışıyorum. Annem ben uyuduğumda sağılmış sütü kaşıkla veriyor. Öyle paylaşıyoruz şimdilik. Kanamam biraz fazla. Günlük 5 ped değiştiriyorum. Hamilelikten sonra bu kadar yoğun pes kullanımı bunalttı açıkcası. Birde şu ter meselesi var. Emzirmeyeçalışırken, hatta altını bile değiştirirken akıyorum resmen. Ardından üşüme tutuyor. Günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmiyorum. Makina hiç durmuyorbirde gaz sancılarımız başladı. Biraz zorlanıyoruz. Eşim anne çayı aLmış. Bugün ona başladım. İnş işe yarar. Tüm bunlarbunların yanında süt kokuyor minik yavrum. Öyle güzellik ki. Rabbim herkese nasip etsin.
canım bu 32 hafta raporu verırkende baglıyomuslar senı baglamadımı o zaman nstye agrıların normal olabılır canım rahım baskı yapıyo cunkuslm kızlar günaydnlar nasılsnz ? hergece lavobaya uyandgmda adet sancısı gibi sancm olyrdu ama pek önemsemyrdm uyuyrdm ama bu gece daha şiddetli bir ağrı oldu ve sanki çatı kemiğimn ağrdıgını hissettm eşimde uyanmştı sancm var dynce doğurursan bu gece dio dedm sus zamanında gelsn ama kızlar sancı öyle bişey mı bılmyrm anlayamyrm ben doktoruma sormştm olur onlar dedi geçstrdı üzernde durmadı bakalm hazrn 5 te randevm var nst bağlyck mı ?
o ne biçim tabir "pişman ettn" annesın sen evladn tabıkı merak edp sorcksn başka doktora gitme şansn varsa bence gitselam herkese arkadaslar.
cok sık yazamiyor ama sizi surekli okuyorum.
biliyorsunuz benim bebegimin kalbinde leke gorulmustu.33. haftaya girdik ve dun kontrolumuz vardi.doktorum hem prof.hem perinatologtur bu arada.adananin en iyilerinden.
her gittigimde ben soruyordum o lekeyi o bunu takip etmediklerini bi anlam ifade etmedigini soyluyordu o lekenin.dun gittigimde yine sordum.ve bana soyledigi ben onu takip etmem demistim.onun icin bakmiycam dedi.ve soyledigime pisman ettin beni diyede ekledi.sizce ne demek istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?