2015 Temmuz Anneleri

Canım günaydın. Anlamadım kan hapı kullanmana rağmen mi düşük çıktı? Eğer öyleyse doktoruna söyle çünkü benim arkadaşıma sabah akşam şeklinde arttırmış çünkü doktor

evet kan hapına ragmen düşük çıktı çok yoğunum doktora diyecek vaktim yoktu söylerim artık şu yüksek lisans tezimin sunumunu yapayımda

bu mesaj sana canım mmeerraall

Canim bu sabah bende uykudan adet sancisiyla uyandim cok sukur kanamam olmadi ama sonra gaz agrisina cevirdi cok korktum persembe randevu aldim bakalim ne olacak.. ozeldeki doktorum hic nst ye baglamiyor kanaman yoksa iyi hissediyosan sorun yok rahat ol demisti bu kez devlete gidecem bakalim kesin nst ye baglatir :/

maşallah canm bebeğine ben onun güzelliğini yerm miss gibi kokyr zaten annesi masumlar :) bolbol sütün olsn hmen alşsn memeye kuzun inş. kendını çok yorma canm sen bebegıne bak aılen yanındaymş zaten en kısa zamanda toplarsn inş.

Gunaydin hamisler uzun zamandir giremiyorum nasilsiniz bebisler tesrif etmeye basladi mii.Bizi dualarinizdan eksik etmiyorsunuz demii mustafam minik sehzadem de sizlerin evlatlariyla beraber saglikli bir wekilde gelir insaallah sayfayi acmaya korkuyorum ama bugun dualarinizi istemek icin actim Rabbim hepimizi evladina saglikla hayir ve kolaylikla kavustursun

selam herkese arkadaslar.
cok sık yazamiyor ama sizi surekli okuyorum.
biliyorsunuz benim bebegimin kalbinde leke gorulmustu.33. haftaya girdik ve dun kontrolumuz vardi.doktorum hem prof.hem perinatologtur bu arada.adananin en iyilerinden.
her gittigimde ben soruyordum o lekeyi o bunu takip etmediklerini bi anlam ifade etmedigini soyluyordu o lekenin.dun gittigimde yine sordum.ve bana soyledigi ben onu takip etmem demistim.onun icin bakmiycam dedi.ve soyledigime pisman ettin beni diyede ekledi.sizce ne demek istedi?

gunaydın kızlar bıkaç gündür giremıyorum forma herkes iyi inş.haftaya taşınıyorum toparlanıyoruz.kızlar benım ellerim ayaklarım çok şişmeye basladı sızde oluyor mu

canım onemlı bısey degıldı sanırım o leke drun senı endıselendırdıgı ıcın sonradan pısman olmus sanırım o kadar basarılıysa bı sorun olsaydı soylerdı canını sıkma

slm kızlar günaydnlar nasılsnz ? hergece lavobaya uyandgmda adet sancısı gibi sancm olyrdu ama pek önemsemyrdm uyuyrdm ama bu gece daha şiddetli bir ağrı oldu ve sanki çatı kemiğimn ağrdıgını hissettm eşimde uyanmştı sancm var dynce doğurursan bu gece dio dedm sus zamanında gelsn ama kızlar sancı öyle bişey mı bılmyrm anlayamyrm ben doktoruma sormştm olur onlar dedi geçstrdı üzernde durmadı bakalm hazrn 5 te randevm var nst bağlyck mı ?

gunaydın kızlar bıkaç gündür giremıyorum forma herkes iyi inş.haftaya taşınıyorum toparlanıyoruz.kızlar benım ellerim ayaklarım çok şişmeye basladı sızde oluyor mu
canım gunaydın cok yorma kendını aynen bendede var ayaklarıma sandalet aldım suan daha rahat ama şişmesini engeleyemıyorum artık balon balon oluyo

evet kan hapına ragmen düşük çıktı çok yoğunum doktora diyecek vaktim yoktu söylerim artık şu yüksek lisans tezimin sunumunu yapayımda
Senden benensin. Okuyanlar grubu benimde yarın sınavlarım başlıyo. Valla insan kaça bölüneceğini şaşırıyo. Ben bugün telefonla sorcam doktora. Tekrar bunun için gidemem.

gnydn cnm iyiyiz şükür siz naslsnz tatlı mustafamz nasl annesi :) dularmzda mustafa rabbm büyük yardm edcktr bukadr duaya.

Ohhhh maşallah bebişine. Yıkayıp ütüleyince bişey kalmıyo zaten. Sonra buyursun gelsinler

canım gecenlerde konun gectı gırmıyosun dıye hersey yolundadır ınsallah dualarımız tum anne ve bebeklerıyle merak etme

ah caniiiiiim Allah bagislasin hayirli uzun mutlu huzurlu bi omur nasip etsin Rabbim o cennet kokusunu hepimize duyursun.Tazecik annesin dualarin kabul olur bu guzel gunlerde benim oglusuma fa sifa duani esirgeme teyzesi.Tekrar hayirli olsun omru bereketli hayirli uzun olsun burnumun diregi sizladi Allahim isteyen herkese nasip eysin

canım bu 32 hafta raporu verırkende baglıyomuslar senı baglamadımı o zaman nstye agrıların normal olabılır canım rahım baskı yapıyo cunku

o ne biçim tabir "pişman ettn" annesın sen evladn tabıkı merak edp sorcksn başka doktora gitme şansn varsa bence git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…