- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.141
Senden benensin. Okuyanlar grubu benimde yarın sınavlarım başlıyo. Valla insan kaça bölüneceğini şaşırıyo. Ben bugün telefonla sorcam doktora. Tekrar bunun için gidemem.
gnydn cnm hadi ne güzel taşnyrsn halletcksn büyük yükü bende hazrn 15 ten sonra inş. o şişmeler bendede var ve sıcaklarla beraber dahada çok arttı birde üstüne işe gelmk işkence bu ayaklarla.gunaydın kızlar bıkaç gündür giremıyorum forma herkes iyi inş.haftaya taşınıyorum toparlanıyoruz.kızlar benım ellerim ayaklarım çok şişmeye basladı sızde oluyor mu
Kızlar gunaydın hepınıze nasılsınız uygusuz ve halsızım yıne bugün gece sürekli kasılmalarım oldu uyuyamadım yarından sonra rapor almaya gıdıcem bakalım ne dıycekler
yok canm bağlamadı beni normal muayene oldk okadr bu seferde bağlamazsa kendım sorcm zaten merak edyrmcanım bu 32 hafta raporu verırkende baglıyomuslar senı baglamadımı o zaman nstye agrıların normal olabılır canım rahım baskı yapıyo cunku
selam herkese arkadaslar.
cok sık yazamiyor ama sizi surekli okuyorum.
biliyorsunuz benim bebegimin kalbinde leke gorulmustu.33. haftaya girdik ve dun kontrolumuz vardi.doktorum hem prof.hem perinatologtur bu arada.adananin en iyilerinden.
her gittigimde ben soruyordum o lekeyi o bunu takip etmediklerini bi anlam ifade etmedigini soyluyordu o lekenin.dun gittigimde yine sordum.ve bana soyledigi ben onu takip etmem demistim.onun icin bakmiycam dedi.ve soyledigime pisman ettin beni diyede ekledi.sizce ne demek istedi?
Rabbim hepinizden razi olsun canim giremiyorum cigerim yaniyo sizlerin heyecanina telasina oyle ozeniyorum ki okudukca aglama krizleri geciriyorum oglumu uzmemek icin girmiyorum bebeklerimiz gelmeye baslamis belki inanmazsiniz kokusu geliyo burnuma Allah kimseye yasatmasin benide sizlerle beraber kavustursun oglumacanım gecenlerde konun gectı gırmıyosun dıye hersey yolundadır ınsallah dualarımız tum anne ve bebeklerıyle merak etme
canım hıc sorma çalısabılır almak ıstıyorum ama bakalım verıcekmıaynen bide çalışıyorsunuz Allah yardım etsin biranönce evde dinlenmeye bak
Günaydın canım dualarımdasın inan arada yaz habersiz Bırakma. Mustafa'mızın güzel haberlerini duymak dileğiyleGunaydin hamisler uzun zamandir giremiyorum nasilsiniz bebisler tesrif etmeye basladi mii.Bizi dualarinizdan eksik etmiyorsunuz demii mustafam minik sehzadem de sizlerin evlatlariyla beraber saglikli bir wekilde gelir insaallah sayfayi acmaya korkuyorum ama bugun dualarinizi istemek icin actim Rabbim hepimizi evladina saglikla hayir ve kolaylikla kavustursun
dun gıttıgımde hıc bısey hazır degıldı sıze soyledıgım gıbı gece ıkı ye kadar agladım ama hıc konusmadım mısafırleıylede oyle boyle
valla bende merak edıyorum canım ama senın daha yakınlaştı doğumunyok canm bağlamadı beni normal muayene oldk okadr bu seferde bağlamazsa kendım sorcm zaten merak edyrm
İnsaallah canim Rabbim dualariniz hurmetine sehzadem i bana bagislasin insaallah iyidir kuzum yaniliyodur dr lar dualariniz icin ne desem bos Rabbim dunyadada ahirettede ecrini mukafatini kendi katindan versin hepinizden razi olsugnydn cnm iyiyiz şükür siz naslsnz tatlı mustafamz nasl annesi :) dularmzda mustafa rabbm büyük yardm edcktr bukadr duaya.
Canım HAKLI olarak merak ediyorsun. Ama inan onlar şuan lekeyi görselerde müdahale edemezler. Ve tek başına leke bişey ifade etmiyo başka bi risk görselerdi zaten takip ederlerdi. Senin bunu takıp stres yapmandan dolayı öyle demiştir. Çok kafana takılıyorsa başka bi kaç doktorada git. Belki onlardan tatmin edecek açıklama duyarsın. Ama önemli bişey değildir.selam herkese arkadaslar.
cok sık yazamiyor ama sizi surekli okuyorum.
biliyorsunuz benim bebegimin kalbinde leke gorulmustu.33. haftaya girdik ve dun kontrolumuz vardi.doktorum hem prof.hem perinatologtur bu arada.adananin en iyilerinden.
her gittigimde ben soruyordum o lekeyi o bunu takip etmediklerini bi anlam ifade etmedigini soyluyordu o lekenin.dun gittigimde yine sordum.ve bana soyledigi ben onu takip etmem demistim.onun icin bakmiycam dedi.ve soyledigime pisman ettin beni diyede ekledi.sizce ne demek istedi?
Ooyyyy Allah yardım etsin taşınmak çok zorgunaydın kızlar bıkaç gündür giremıyorum forma herkes iyi inş.haftaya taşınıyorum toparlanıyoruz.kızlar benım ellerim ayaklarım çok şişmeye basladı sızde oluyor mu
Rabbim razi olsun canim dua edin kabul edeyim buyuran Rabbim karsiliksiz acilan bunca eli bos cevirmez sifa verecek kuzuma bizim mucize bebegimiz olacak insaalahGünaydın canım dualarımdasın inan arada yaz habersiz Bırakma. Mustafa'mızın güzel haberlerini duymak dileğiyle
gıttım eve bı karış surat gelır gelmez senı bekledım dedı bende neden benı bekledınkı yorgunluktan oluyorum ben dedım ne nerde bılmıyorum dedı yalan esımın yanına gıttım annenın bu yaptıgı hakmı şimdi dedim askım ıdare et soyle boyle ya et et nereye kadar hep ben ıdare edıyorum bana acımıyosunuz karnımdakı el kadar bebegımedemı acımıyosunuz dedım saat dokuza gelıyodu mısafırler geldı on bırden sonrada gıttıler benım aılem gelınce yerınden bıle kalkmıyo kayınvalıdem kendı mısafırlerını kapıdan degıl arabayla gecırmek ıcın asa ındı acayıp zoruma gıttı gece sureklı agladım esımde uyuyamadı benle yapma soyle boyle dıye bugunde gıdıyomus gıderse gıtsıncanım niye üzüyosun kendini bebeğini.
sen eşine demiştin ben bişe hazırlayamam,annen hazırlasın diye. eşin dememiştir ona bişey.
kendininde gönlü yoktu, gelince hazırlarız demişti zaten.
eve gidince ne dedin peki eşine, annesine? onlar sana ne dedi?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar gunaydın hepınıze nasılsınız uygusuz ve halsızım yıne bugün gece sürekli kasılmalarım oldu uyuyamadım yarından sonra rapor almaya gıdıcem bakalım ne dıycekler
canım ya oyle deme rabbımın ıznıyle sende sag salım kavusucaksın ıyı dusun kı ıyı olsunRabbim hepinizden razi olsun canim giremiyorum cigerim yaniyo sizlerin heyecanina telasina oyle ozeniyorum ki okudukca aglama krizleri geciriyorum oglumu uzmemek icin girmiyorum bebeklerimiz gelmeye baslamis belki inanmazsiniz kokusu geliyo burnuma Allah kimseye yasatmasin benide sizlerle beraber kavustursun ogluma
Benim baby showerlık halim kalmadı. 2. Üniversitemi okuyorum bu yaşta artık ne kafa yetiyo ne bedenim. 6 haziran da bitecek sınavlar 8 tane sınava gircem düşün. Artık diyorum olduğu kadar olmayanıda eylülde bütünlemede veririm. 6 hazirandan sonra var ya üstünden dünya kalkmış gibi olacak uzatıp ayakları yatcamsorma ya bide arada bay shower yaptım kaça bölüneceğimi şaşırdım sunumuna inş atlatırsam büyük bi oh çekicem
ne yapıcak canım benı beklemısGeçmiş olsun canım dikkat et kendine? Naptı kv dün?
Oluyor canım o sancılar şuan benim hele okadar arttı ki bildiğin ordaki kemik ağrıyo. Artık çatı açılıyo kanala yerleşiyo bebeler heralde ama doğum Sancısı o Sancı değil. Eşlerde hep aynıslm kızlar günaydnlar nasılsnz ? hergece lavobaya uyandgmda adet sancısı gibi sancm olyrdu ama pek önemsemyrdm uyuyrdm ama bu gece daha şiddetli bir ağrı oldu ve sanki çatı kemiğimn ağrdıgını hissettm eşimde uyanmştı sancm var dynce doğurursan bu gece dio dedm sus zamanında gelsn ama kızlar sancı öyle bişey mı bılmyrm anlayamyrm ben doktoruma sormştm olur onlar dedi geçstrdı üzernde durmadı bakalm hazrn 5 te randevm var nst bağlyck mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?