- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.161
Kızlar söulemesi ayıp şu an dondurma yiyorum iyice zevksiz değişik bi şey oldum ben yaaaa
yok canm bağlamadı beni normal muayene oldk okadr bu seferde bağlamazsa kendım sorcm zaten merak edyrm
insaallah canim dua ve guzel dileklerinizle Rabbim bana da acacak lutuf kapilarini.Allah hepinizden razi olsuncanım ya oyle deme rabbımın ıznıyle sende sag salım kavusucaksın ıyı dusun kı ıyı olsun
sendende razı olsun kuzuminsaallah canim dua ve guzel dileklerinizle Rabbim bana da acacak lutuf kapilarini.Allah hepinizden razi olsun
aynen cnm bağlamadn doğrcm yoksa :)valla bende merak edıyorum canım ama senın daha yakınlaştı doğumun
inş canm benm. allah hepmzden razı olsn .İnsaallah canim Rabbim dualariniz hurmetine sehzadem i bana bagislasin insaallah iyidir kuzum yaniliyodur dr lar dualariniz icin ne desem bos Rabbim dunyadada ahirettede ecrini mukafatini kendi katindan versin hepinizden razi olsu
aynen cnm bağlamadn doğrcm yoksa :)
canm kayınvalıdende vicdan yokmş kusura bakma ama yazık yani hamile kadının evıne zaten misafr olrk gelyr birde misafr çağryr sen bebeğini düşünerek üzülmemeye çalş kuzum elınde değil anlyrm insan sindrmyr bukadr hakszlığı ama doğrdktan sonra sende alttan alma biraz dişini gösterki kendine gelsin biraz.gıttım eve bı karış surat gelır gelmez senı bekledım dedı bende neden benı bekledınkı yorgunluktan oluyorum ben dedım ne nerde bılmıyorum dedı yalan esımın yanına gıttım annenın bu yaptıgı hakmı şimdi dedim askım ıdare et soyle boyle ya et et nereye kadar hep ben ıdare edıyorum bana acımıyosunuz karnımdakı el kadar bebegımedemı acımıyosunuz dedım saat dokuza gelıyodu mısafırler geldı on bırden sonrada gıttıler benım aılem gelınce yerınden bıle kalkmıyo kayınvalıdem kendı mısafırlerını kapıdan degıl arabayla gecırmek ıcın asa ındı acayıp zoruma gıttı gece sureklı agladım esımde uyuyamadı benle yapma soyle boyle dıye bugunde gıdıyomus gıderse gıtsın
Dün kahvaltıdam 12 ye kadar bir sürü şey yedim bir de baktım saat 12 olmuş dedim aaa öğlen yemeği saati şu dondurmam bitsinde öğlen yemeği yiyim. Arkadaşım deliymişim gibi bakıyoduay güldürdün beni normaldir canım hamilesin
normal olmasına sevndm canm valla ters durum olmasnda. sorma ya gece gece uyanmş ilk kelıme doğur bugece oldu :) birde cnm mide altmda sertlşme olyr gün içerisinde 5 i geçyrdr herhalde oda kasılma olmyr dimi ben hep ayaklrıdr diormOluyor canım o sancılar şuan benim hele okadar arttı ki bildiğin ordaki kemik ağrıyo. Artık çatı açılıyo kanala yerleşiyo bebeler heralde ama doğum Sancısı o Sancı değil. Eşlerde hep aynıbizimkide hadi doğur diyip duruyo
canım yapamıyorum ya dun bıle hıc konusmadım onla kenıdme engel olamadım ama sonra uzuldum ama anlayıssız dun gece o kadar agladım cunku ınsanlık yok sofrayı kaldırdım bulasıkları hallettım oyle oturuyo o ınsan degıl yanı ısı gucu para ondan para ısteme ıs yapmasını ısteme sureklı hısmet et daha çok genc kırklı yaslarda ama yapıcak bısey yokcanm kayınvalıdende vicdan yokmş kusura bakma ama yazık yani hamile kadının evıne zaten misafr olrk gelyr birde misafr çağryr sen bebeğini düşünerek üzülmemeye çalş kuzum elınde değil anlyrm insan sindrmyr bukadr hakszlığı ama doğrdktan sonra sende alttan alma biraz dişini gösterki kendine gelsin biraz.
canm çatı muayenesi 36.37 de yaplyrmş o bellide hani akdşları bağlyrlr ya ne bilym benmki bişey demedi 5 hazrnda sorcamGunaydin32. hafta rapor almaya gittiğimde benide bağlamadı doktorum nst'ye gerek yok daha cok erken dedi... Haftaya pazartesi tekrar gidicem, raporumu is goremeze çevirmek icin yine bağlamayacak bence... NST ve çatı muayenesi icin 36-37. hafta ve sonrasi diyor benim doktorum
Amin canım teşekkürler güzel duaların için. İnşallah herşey yoluna girer. Kendine dikkat et. Herkesin duaları seninle.Ben cikiyorum hamisler cok kotu oldum yine aglamktan. Dualarinizi bekliyoruz oglumla.Sizler icinde Rabbim kolaylik nasip etsin sikintisiz hayirli guzel mutlu saglikli bir sekilde evlatlarinizq kavustursun.Kafaniza hicbirseyi takip guzel bebislerinizi uzmeyin guzel gonullerinizi yormayin.Alusverinizden tutun da hastanenize serbetinizden sekerinize kapi susunden gelen hediyenize esinizin ilgisinden kayinvalidenizin iyiligine hersey gonlunuze gore olsun.Sizinde bebeginizinde sagligi huzuru keyfi hep yerinde olsun insaallah.Mustafam dualarinizdan eksuk olmasin teyzeleri oglumu hic unutmasin insaalah.Bebislerinizle beraber Hafid olan Rabbime emanet olun opuldunuZz
heycanlanyrm yaw hep nasl olck acaba die hayal edyrm gündz mü gece mi normal mi sezryan mı sancı gelınce evde mi olcm dışarda mı :)) doğrsamda sorular bitse diorm bazen :))Yok kız daha var ama az kaldı sızın ya bana zaman gecmıyo artık
canm anlayşsz biri için kendıni üzme işte değmez helekı karnında dünya tatlısı bebeğin varken. sen çalşyrsn enrde sana yardm etmesi gerekrken senden iş beklyr birde rabbm yardmcn olsn ama dedğim gibi çok fazla susarsan üzülen hep sen olursncanım yapamıyorum ya dun bıle hıc konusmadım onla kenıdme engel olamadım ama sonra uzuldum ama anlayıssız dun gece o kadar agladım cunku ınsanlık yok sofrayı kaldırdım bulasıkları hallettım oyle oturuyo o ınsan degıl yanı ısı gucu para ondan para ısteme ıs yapmasını ısteme sureklı hısmet et daha çok genc kırklı yaslarda ama yapıcak bısey yok
canm benm Allah'a emantsnz kendıne ve bebeğine iyi bak senden güzel güzel haberler gelsın bize hep. bizde seni öptkBen cikiyorum hamisler cok kotu oldum yine aglamktan. Dualarinizi bekliyoruz oglumla.Sizler icinde Rabbim kolaylik nasip etsin sikintisiz hayirli guzel mutlu saglikli bir sekilde evlatlarinizq kavustursun.Kafaniza hicbirseyi takip guzel bebislerinizi uzmeyin guzel gonullerinizi yormayin.Alusverinizden tutun da hastanenize serbetinizden sekerinize kapi susunden gelen hediyenize esinizin ilgisinden kayinvalidenizin iyiligine hersey gonlunuze gore olsun.Sizinde bebeginizinde sagligi huzuru keyfi hep yerinde olsun insaallah.Mustafam dualarinizdan eksuk olmasin teyzeleri oglumu hic unutmasin insaalah.Bebislerinizle beraber Hafid olan Rabbime emanet olun opuldunuZz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?