2015 Temmuz Anneleri

yok canm bağlamadı beni normal muayene oldk okadr bu seferde bağlamazsa kendım sorcm zaten merak edyrm

Gunaydin 32. hafta rapor almaya gittiğimde benide bağlamadı doktorum nst'ye gerek yok daha cok erken dedi... Haftaya pazartesi tekrar gidicem, raporumu is goremeze çevirmek icin yine bağlamayacak bence... NST ve çatı muayenesi icin 36-37. hafta ve sonrasi diyor benim doktorum

İnsaallah canim Rabbim dualariniz hurmetine sehzadem i bana bagislasin insaallah iyidir kuzum yaniliyodur dr lar dualariniz icin ne desem bos Rabbim dunyadada ahirettede ecrini mukafatini kendi katindan versin hepinizden razi olsu
inş canm benm. allah hepmzden razı olsn .

canm kayınvalıdende vicdan yokmş kusura bakma ama yazık yani hamile kadının evıne zaten misafr olrk gelyr birde misafr çağryr sen bebeğini düşünerek üzülmemeye çalş kuzum elınde değil anlyrm insan sindrmyr bukadr hakszlığı ama doğrdktan sonra sende alttan alma biraz dişini gösterki kendine gelsin biraz.

Günaydın kızlar yine baya ilerlemiş sayfalar işler yoğun takip edemiyorum artık herkes iyi bebişler iyidir inşallah bizde iyiyiz oğlumla çok şükür

ay güldürdün beni normaldir canım hamilesin
Dün kahvaltıdam 12 ye kadar bir sürü şey yedim bir de baktım saat 12 olmuş dedim aaa öğlen yemeği saati şu dondurmam bitsinde öğlen yemeği yiyim. Arkadaşım deliymişim gibi bakıyodu

normal olmasına sevndm canm valla ters durum olmasnda. sorma ya gece gece uyanmş ilk kelıme doğur bugece oldu :) birde cnm mide altmda sertlşme olyr gün içerisinde 5 i geçyrdr herhalde oda kasılma olmyr dimi ben hep ayaklrıdr diorm

canım yapamıyorum ya dun bıle hıc konusmadım onla kenıdme engel olamadım ama sonra uzuldum ama anlayıssız dun gece o kadar agladım cunku ınsanlık yok sofrayı kaldırdım bulasıkları hallettım oyle oturuyo o ınsan degıl yanı ısı gucu para ondan para ısteme ıs yapmasını ısteme sureklı hısmet et daha çok genc kırklı yaslarda ama yapıcak bısey yok

Ben cikiyorum hamisler cok kotu oldum yine aglamktan. Dualarinizi bekliyoruz oglumla.Sizler icinde Rabbim kolaylik nasip etsin sikintisiz hayirli guzel mutlu saglikli bir sekilde evlatlarinizq kavustursun.Kafaniza hicbirseyi takip guzel bebislerinizi uzmeyin guzel gonullerinizi yormayin.Alusverinizden tutun da hastanenize serbetinizden sekerinize kapi susunden gelen hediyenize esinizin ilgisinden kayinvalidenizin iyiligine hersey gonlunuze gore olsun.Sizinde bebeginizinde sagligi huzuru keyfi hep yerinde olsun insaallah.Mustafam dualarinizdan eksuk olmasin teyzeleri oglumu hic unutmasin insaalah.Bebislerinizle beraber Hafid olan Rabbime emanet olun opuldunuZz

canm çatı muayenesi 36.37 de yaplyrmş o bellide hani akdşları bağlyrlr ya ne bilym benmki bişey demedi 5 hazrnda sorcam

Amin canım teşekkürler güzel duaların için. İnşallah herşey yoluna girer. Kendine dikkat et. Herkesin duaları seninle.

Günaydın kızlar. Geçmişi oku cevapla anca cevap verdim. Doğurduğum rüyalarla dolu bi gece geçirdim. Endişeler sardı beni niye bilmiyorum çokta rahattım. Ya şöyle olursa ya böyle olursa. Kızlarımla ilgilenemezsem ya bunda ağır geçirirsem
Öyle Karmaşık duygusal oldum bugünlerde.

Beni nst ye sokmadı doktor 37 de çağırdı heralde gidince haftaya alalım dicek hiç anlamıyorum valla noluyo bıraktım peşini köyde kadınlar nasıl doğuruyo di mi amaaaan nst falan off bunaldım kafa yormaktanbsıyırmaya az kaldı

canm anlayşsz biri için kendıni üzme işte değmez helekı karnında dünya tatlısı bebeğin varken. sen çalşyrsn enrde sana yardm etmesi gerekrken senden iş beklyr birde rabbm yardmcn olsn ama dedğim gibi çok fazla susarsan üzülen hep sen olursn

canm benm Allah'a emantsnz kendıne ve bebeğine iyi bak senden güzel güzel haberler gelsın bize hep. bizde seni öptk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…