2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar yine baya ilerlemiş sayfalar işler yoğun takip edemiyorum artık herkes iyi bebişler iyidir inşallah bizde iyiyiz oğlumla çok şükür
Günaydın canım iyilik güzellik bizdede Beklemedeyiz artık
Aynen biraz gitmeyince gecmiş birikiyo.
Maşallah sizede Allah daha iyi etsin

canm yaklştkça insan ister istemez düşünyr normal doğm yapyrsn sen daha rahat olck inş. sıkma canını iyi düşün iyi olsn kötüyü çağrma

Dün kahvaltıdam 12 ye kadar bir sürü şey yedim bir de baktım saat 12 olmuş dedim aaa öğlen yemeği saati şu dondurmam bitsinde öğlen yemeği yiyim. Arkadaşım deliymişim gibi bakıyodu
Boşver kız tadını çıkar Hayatımızda kaç defa bu hormonlar bu iştah bu saçmalıklar bedenimizi duygularımızı ele geçircek boşveeeeeeeer rahatına bak

:)))) hemen çıkartıyom de sende
Valla aynılarını çok şiddetli yaşıyorum anlattığın gibi. Normal diyorum ben. Neyse sen doktora gidicen için rahat eder

heycanlanyrm yaw hep nasl olck acaba die hayal edyrm gündz mü gece mi normal mi sezryan mı sancı gelınce evde mi olcm dışarda mı :)) doğrsamda sorular bitse diorm bazen :))
Aynen bende merak edıyorum ama bence ben gece dogurucam cunku ıcımde hep oyle bısey var ıs yerınde dogurmuyımda gerısı kolay

allaha havale edıyorum ben onu ya allahım goruyo yukarda nasıl bılıyosa oyle yapsın almış biletini gidiyo aksam eve gıttıgımde olmuycak burda

:)))) hemen çıkartıyom de sende
Valla aynılarını çok şiddetli yaşıyorum anlattığın gibi. Normal diyorum ben. Neyse sen doktora gidicen için rahat eder
evet cnm gittiğimde sorcm ve nst istycm o demezse ozamn anlycm bakalm neymş bunlar :) çıkarcm vercm elıne bayılck haberı yok :))))

Aynen bende merak edıyorum ama bence ben gece dogurucam cunku ıcımde hep oyle bısey var ıs yerınde dogurmuyımda gerısı kolay
haha :) bende bu gisişle iste sancm gelck die korkyrm:) sancı neysede su gelırse kötü :)) banada öyle gelyr cnm nedense gece gelck gibi

haha :) bende bu gisişle iste sancm gelck die korkyrm:) sancı neysede su gelırse kötü :)) banada öyle gelyr cnm nedense gece gelck gibi
canım bıde bısey sorucam ben kızımı hep solda hısedıyorum sag tarafımda hareket etıgınde kolumu ayagımı bılmıyorum hafıf hareket oluyo sol tarafım bıde gogsumun alt kısmı sertlesıyo sızın nasıl

canm benmki sağda hareketleri ya göbk deliğimn hizasnda yada midemn altı zaten sert şişlkte midemn hemen sağ altnda olyr nefes alamyrm bazen bende neresidr bılmyrm canm ama tahmını knşyrm başı aşağıda benm oğlanın ondan mide altmdakı ayaklrıdr diorm hep :) zaten bazen öyle olyr ki sağ taraf şiş gezyrm yamuk karınla :))

yanı boyle toplanıyo bı degısık bıseyler yapıyo çok sabırsızlanıyorum ya kızımı gormek ıcın daha da çok var

günaydın kızlar nasılsınız ? bebişlerimiz hep hayırlı zamanında gelsin inşallah nurtopu gibi sağlıklı doğsunlar hem de çok huzurlu mutlu bebekler olsunlar. evlerimize bereket getirsinler çok şanslı olsunlar inşallah

daha önce anlatmıştım eltim ve kbabam nerde doğurucağıma karışıp bana göndermeler yapıyolar benim kararımı eleştiriyolardı. en son eltim baby shower'a kimleri çağırıcağımı bana öğretmeye kalktı he dedim geçtim ve onu çağırmadan yaptım baby shower'ımı. daha doğrusu eşimin tarafından kimseyi çağırmadan yaptım. çünkü hem çok kalabalık olsun istemedim hem de eltimin bana ne yapıcağımı öğretmesinden tiksiniyorum. ona bi ders vermek istedim. eee şimdi noldu eşim bana tripli kaaaççç gündür. yüzüme bakmıyo. bazen diyorum ki allah erkeklere vicdan versin gerisi kolay. ben oğluma ilk başta vicdanı öğreticem.

öyle işte kızlar çok üzgünüm ve sizinle paylaşmak istedim

gnydn canm. sen davanda haklsn ama bence bana sorarsan ders verme şeklin yanlş olmş hani başka şeklde anlatsydn yada laf etsydn eşin belkı böyle tepki vermzdi hiç çağrmamak biraz fazla olmş sanki ne blym

tam sopalıkmış. sana ykın davranmayana sende davranmazsın. kendi kaybediyor.
en yakını, oğlunun eşisin sonuçta,senden iyilik görmezse otursun kendi haline yansın. böyle davranınca çok güzel kayınvalide olunuyor sanki. kendileri ne gördüyse öyle davranıyorlar işte.
bugün gidiyomuş rahatına bakarsın canım. gitmeden de de ki "nasılsa evde hiç bi şeyin nerde olduğunu bilmiyosun, yardım edemiyosun. doğumdan sonra yardımda edemezsin, gelmene gerek yokkk !"

Canim benim de sag taraf şişiyo genelde karnim yamuluyo.bi de benim hala kafa yukarda icerde dimdim duruyo gibi basi tas gibi oluyo yukarda.gecen esime dedim off bak nasi tas gibi oldu sol taraf bombos sag taraf tas gibi nasi rahatsizlik veriyo böyle oldugunda dedim.neden tahatsizlik versin ya büyüyor iste mana bulup durma ogluma dedi cikti gitti ben de bakakaldim arkasindan öylece...deli mi ne ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…