- 19 Şubat 2013
- 835
- 293
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.201
canım anladım doğru söylüyosun ama benim üzerimde hüküm sürmeye çalışan dış kapının dış mandalı eltim kendini kaynanam sanınca çıldırıyorum. ben yüzgöz olmayı seven biri değilim cevaplarımı böyle veriyorum evimde huzurumu kaçırmak pahasına da olsa.gnydn canm. sen davanda haklsn ama bence bana sorarsan ders verme şeklin yanlş olmş hani başka şeklde anlatsydn yada laf etsydn eşin belkı böyle tepki vermzdi hiç çağrmamak biraz fazla olmş sanki ne blym
canım anladım doğru söylüyosun ama benim üzerimde hüküm sürmeye çalışan dış kapının dış mandalı eltim kendini kaynanam sanınca çıldırıyorum. ben yüzgöz olmayı seven biri değilim cevaplarımı böyle veriyorum evimde huzurumu kaçırmak pahasına da olsa.
tam sopalıkmış. sana ykın davranmayana sende davranmazsın. kendi kaybediyor.
en yakını, oğlunun eşisin sonuçta,senden iyilik görmezse otursun kendi haline yansın. böyle davranınca çok güzel kayınvalide olunuyor sanki. kendileri ne gördüyse öyle davranıyorlar işte.
bugün gidiyomuş rahatına bakarsın canım. gitmeden de de ki "nasılsa evde hiç bi şeyin nerde olduğunu bilmiyosun, yardım edemiyosun. doğumdan sonra yardımda edemezsin, gelmene gerek yokkk !"
aynen gıtsın ben ızne ne zaman cıkarsam o zaman yıne gelıcekmıs esıme dedım hayatta cıkmam sırf o gelmesın dıye dedım
:))) canm gecen benm eşimle öyle oldu şişrmş totişi bizim sıpa nasl sert bende elimle ovlyrm oğlşm çek totişi bakim dedm cekti hemen eşimde dio bir rahat bırak çocugu belkı öyle sevyr kız bişey demeye gelmyr çocuklarına. :))Canim benim de sag taraf şişiyo genelde karnim yamuluyo.bi de benim hala kafa yukarda icerde dimdim duruyo gibi basi tas gibi oluyo yukarda.gecen esime dedim off bak nasi tas gibi oldu sol taraf bombos sag taraf tas gibi nasi rahatsizlik veriyo böyle oldugunda dedim.neden tahatsizlik versin ya büyüyor iste mana bulup durma ogluma dedi cikti gitti ben de bakakaldim arkasindan öylece...deli mi ne ayol
canm zaten onun yaptıgı akıl alck bişey değil saçmalk. doğrdr sen lafla değil icraatla anltyrsn sanrm. olan olmş zaten eşinde trip atmasn şimdi elti sonçta o olmasa ne olr yanı onun yüzünden huzur kaçrmyncanım anladım doğru söylüyosun ama benim üzerimde hüküm sürmeye çalışan dış kapının dış mandalı eltim kendini kaynanam sanınca çıldırıyorum. ben yüzgöz olmayı seven biri değilim cevaplarımı böyle veriyorum evimde huzurumu kaçırmak pahasına da olsa.
canım bıde benı dusun acayıp uzuldum agladım ya cok garıp bı ınsan anlatsam sayfalr yetmez samımıyetsız dını ımanı para olmuş bırı kendı yaptıgı aldıgı herseyın annemınde yapmasını ıstıyo mesela annem cok agır bı ınsan ona hıc uymuyo allahtansırf çevreye karşı geline doğum öncesi yardıma gittim anlamı olsun diye geliyodur,evde boş boş oturmakla sanki yardım oluyor. ay sinir etti senin kv beni
Teşekkür ederim canım hepimizi inşallahGünaydın canım iyilik güzellik bizdede Beklemedeyiz artık
Aynen biraz gitmeyince gecmiş birikiyo. Maşallah sizede Allah daha iyi etsin
hadi gözün aydın canım. bi kaç saat erken çıkmak bile fayda sana. bende arada 4.30 da kaçıyorum. çok iyi oluyocanım konuştum hazıranda tamamen sabah sekız akşam dört çalışıcam ama bugunde çıkıcam artık goturmuyo vucutum mudurum ızın verdı sagolsun
ay kızlar ne güzel yaa siz erken çıkış almaya başlamışsınız ben de mi istesem acaba nasıl aldınız bu iznihadi gözün aydın canım. bi kaç saat erken çıkmak bile fayda sana. bende arada 4.30 da kaçıyorum. çok iyi oluyo
ben her taraftan da hissediyorum. kasıklarımda ellerini hissediyorum bazen kımıl kımıl ediyorcanım bıde bısey sorucam ben kızımı hep solda hısedıyorum sag tarafımda hareket etıgınde kolumu ayagımı bılmıyorum hafıf hareket oluyo sol tarafım bıde gogsumun alt kısmı sertlesıyo sızın nasıl
aynen işte o yüzden vicdan diyorum vicdan benim kocada vicdan yok canım. trip atmaması gerekir. karısının arkasında durması gerekir. ama yok.canm zaten onun yaptıgı akıl alck bişey değil saçmalk. doğrdr sen lafla değil icraatla anltyrsn sanrm. olan olmş zaten eşinde trip atmasn şimdi elti sonçta o olmasa ne olr yanı onun yüzünden huzur kaçrmyn
amin canım inşallah... çok iyi yapmışşın iyiki çağırmamışşsn. eşini hiç takma bi kaç gün surat asar. sonra mecbur unutup gidecek. hiç sıkma canınıgünaydın kızlar nasılsınız ? bebişlerimiz hep hayırlı zamanında gelsin inşallah nurtopu gibi sağlıklı doğsunlar hem de çok huzurlu mutlu bebekler olsunlar. evlerimize bereket getirsinler çok şanslı olsunlar inşallah
daha önce anlatmıştım eltim ve kbabam nerde doğurucağıma karışıp bana göndermeler yapıyolar benim kararımı eleştiriyolardı. en son eltim baby shower'a kimleri çağırıcağımı bana öğretmeye kalktı he dedim geçtim ve onu çağırmadan yaptım baby shower'ımı. daha doğrusu eşimin tarafından kimseyi çağırmadan yaptım. çünkü hem çok kalabalık olsun istemedim hem de eltimin bana ne yapıcağımı öğretmesinden tiksiniyorum. ona bi ders vermek istedim. eee şimdi noldu eşim bana tripli kaaaççç gündür. yüzüme bakmıyo. bazen diyorum ki allah erkeklere vicdan versin gerisi kolay. ben oğluma ilk başta vicdanı öğreticem.
öyle işte kızlar çok üzgünüm ve sizinle paylaşmak istedim
Sagol canım valla oyle bende artık 4 de cıkıcamhadi gözün aydın canım. bi kaç saat erken çıkmak bile fayda sana. bende arada 4.30 da kaçıyorum. çok iyi oluyo
inşallah öyle olur canım sonsuza dek trip atıcak değil ya dimi :)amin canım inşallah... çok iyi yapmışşın iyiki çağırmamışşsn. eşini hiç takma bi kaç gün surat asar. sonra mecbur unutup gidecek. hiç sıkma canını
canm erkekler anlamazlar böyle şeylerden onlar düz mantk düşnyrlr onlara göre saçma böyle işler. trip atar ama gecer canm sonunda eltinde umarm anlamştraynen işte o yüzden vicdan diyorum vicdan benim kocada vicdan yok canım. trip atmaması gerekir. karısının arkasında durması gerekir. ama yok.
benımkının poposuyla kafasını ayırt edemedım ama ellerı sanırım sol tarafımda boyle kabartıyo karnımda kocaman oluyo ama genelde bu saatlerde uyuyyo benım kızım sagolsun gecelerı hareketlıben her taraftan da hissediyorum. kasıklarımda ellerini hissediyorum bazen kımıl kımıl ediyor. göbek çevremde gövdesi var poposunu falan yaslıyor bazen. sap tarafımda da ayakları var. dokunduğumda yumru geliyor elime .. mıncıklayasım geliyor
o kadar foto koydum feyse hiç bi like etmedi :) i nşallah bana küsmüştür.canm erkekler anlamazlar böyle şeylerden onlar düz mantk düşnyrlr onlara göre saçma böyle işler. trip atar ama gecer canm sonunda eltinde umarm anlamştr
ben düzenli olarak çıkmıyorum canım. beraber çalıştığım abiler sağ olsunlar idare ediyorlar. 5'te değil 4.30 da çıkıyorum.ay kızlar ne güzel yaa siz erken çıkış almaya başlamışsınız ben de mi istesem acaba nasıl aldınız bu izni
bence iyi yapmışsın haketmiş ama keşke tek onu çağırmasaydın daha da iyi olurdu erkek tarafını soyutlayınca eşin de bozulmuş bak onlar anlamaz böyle şeylerigünaydın kızlar nasılsınız ? bebişlerimiz hep hayırlı zamanında gelsin inşallah nurtopu gibi sağlıklı doğsunlar hem de çok huzurlu mutlu bebekler olsunlar. evlerimize bereket getirsinler çok şanslı olsunlar inşallah
daha önce anlatmıştım eltim ve kbabam nerde doğurucağıma karışıp bana göndermeler yapıyolar benim kararımı eleştiriyolardı. en son eltim baby shower'a kimleri çağırıcağımı bana öğretmeye kalktı he dedim geçtim ve onu çağırmadan yaptım baby shower'ımı. daha doğrusu eşimin tarafından kimseyi çağırmadan yaptım. çünkü hem çok kalabalık olsun istemedim hem de eltimin bana ne yapıcağımı öğretmesinden tiksiniyorum. ona bi ders vermek istedim. eee şimdi noldu eşim bana tripli kaaaççç gündür. yüzüme bakmıyo. bazen diyorum ki allah erkeklere vicdan versin gerisi kolay. ben oğluma ilk başta vicdanı öğreticem.
öyle işte kızlar çok üzgünüm ve sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?