2015 Temmuz Anneleri

gnydn canm. sen davanda haklsn ama bence bana sorarsan ders verme şeklin yanlş olmş hani başka şeklde anlatsydn yada laf etsydn eşin belkı böyle tepki vermzdi hiç çağrmamak biraz fazla olmş sanki ne blym
canım anladım doğru söylüyosun ama benim üzerimde hüküm sürmeye çalışan dış kapının dış mandalı eltim kendini kaynanam sanınca çıldırıyorum. ben yüzgöz olmayı seven biri değilim cevaplarımı böyle veriyorum evimde huzurumu kaçırmak pahasına da olsa.

canım haklısın ama sinir olsanda keşke çağırsaydın. eşinin de kardeşinin/abisinin eşi sonuçta. haklıyken haksız duruma düşmüşsün gibi olmuş,eşin de trip atıyor.

sen eltine ne yapacağını bildiğini ima et, aklı vermesin ama bu tür organizasyonlarda "mecbur" çağrılan kişilerden oluyor elti kişisi :))

Baksana ben ızne cıkınce gelıcekmıs hanımefendı tabı kim hizmet edicek k ona ıizne cıkıyım bacaklarımı uzatıp yatıcam valla doğum şu gün deseler bile ona söylmeıycem benı o safhaya getırdı herseye muadahale eder

:))) canm gecen benm eşimle öyle oldu şişrmş totişi bizim sıpa nasl sert bende elimle ovlyrm oğlşm çek totişi bakim dedm cekti hemen eşimde dio bir rahat bırak çocugu belkı öyle sevyr kız bişey demeye gelmyr çocuklarına. :))

canm zaten onun yaptıgı akıl alck bişey değil saçmalk. doğrdr sen lafla değil icraatla anltyrsn sanrm. olan olmş zaten eşinde trip atmasn şimdi elti sonçta o olmasa ne olr yanı onun yüzünden huzur kaçrmyn

sırf çevreye karşı geline doğum öncesi yardıma gittim anlamı olsun diye geliyodur,evde boş boş oturmakla sanki yardım oluyor. ay sinir etti senin kv beni
canım bıde benı dusun acayıp uzuldum agladım ya cok garıp bı ınsan anlatsam sayfalr yetmez samımıyetsız dını ımanı para olmuş bırı kendı yaptıgı aldıgı herseyın annemınde yapmasını ıstıyo mesela annem cok agır bı ınsan ona hıc uymuyo allahtan

canım konuştum hazıranda tamamen sabah sekız akşam dört çalışıcam ama bugunde çıkıcam artık goturmuyo vucutum mudurum ızın verdı sagolsun
hadi gözün aydın canım. bi kaç saat erken çıkmak bile fayda sana. bende arada 4.30 da kaçıyorum. çok iyi oluyo

ben her taraftan da hissediyorum. kasıklarımda ellerini hissediyorum bazen kımıl kımıl ediyor. göbek çevremde gövdesi var poposunu falan yaslıyor bazen. sap tarafımda da ayakları var. dokunduğumda yumru geliyor elime.. mıncıklayasım geliyor

aynen işte o yüzden vicdan diyorum vicdan benim kocada vicdan yok canım. trip atmaması gerekir. karısının arkasında durması gerekir. ama yok.

amin canım inşallah... çok iyi yapmışşın iyiki çağırmamışşsn. eşini hiç takma bi kaç gün surat asar. sonra mecbur unutup gidecek. hiç sıkma canını

aynen işte o yüzden vicdan diyorum vicdan benim kocada vicdan yok canım. trip atmaması gerekir. karısının arkasında durması gerekir. ama yok.
canm erkekler anlamazlar böyle şeylerden onlar düz mantk düşnyrlr onlara göre saçma böyle işler. trip atar ama gecer canm sonunda eltinde umarm anlamştr

benımkının poposuyla kafasını ayırt edemedım ama ellerı sanırım sol tarafımda boyle kabartıyo karnımda kocaman oluyo ama genelde bu saatlerde uyuyyo benım kızım sagolsun gecelerı hareketlı

bence iyi yapmışsın haketmiş ama keşke tek onu çağırmasaydın daha da iyi olurdu erkek tarafını soyutlayınca eşin de bozulmuş bak onlar anlamaz böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…