2015 Temmuz Anneleri

Hmmm bende 10 dkka iyce kaynatiyordum biseycik olmaz diyordum demek yaniliyormusum bende gidince sorucam bakalim benim doktor ne diycek

Bugun ilk kez yogurt yedim köyden süt gelmisdi kaynattim bir guzel mayaladim bugunde yedim hazir yogurt gibiydi normalde kokor ederdi hic yiyemezdim ama bunu yedim kizlar icim cok rahat :)

Ohh yarasinn sanada tosuncuga da :)
Benimde anacima köyden süt gelio taze taze mayalio iyilessrm bnde yicem inş :)

ben de katılıyorum hazır yoğurt ve sütlerdeki koruyucalr zararlı değil mi? kendimiz yapsak toxaplazma riski olur diye mi öyle dedi acaba o dr?

Valla vardir bir bildigide ondan öle demişdir bende sorayim sonra yemege basliyayim

Hmmm bende 10 dkka iyce kaynatiyordum biseycik olmaz diyordum demek yaniliyormusum bende gidince sorucam bakalim benim doktor ne diycek

Ohh yarasinn sanada tosuncuga da :)
Benimde anacima köyden süt gelio taze taze mayalio iyilessrm bnde yicem inş :)
Valla vardir bir bildigide ondan öle demişdir bende sorayim sonra yemege basliyayim

kesinlikle sormadan yemeyin kızlar... kesin yeme dedi aynı şey köy peyniri için falan da geçerli pastorize olması gerekiyomuş .. internettende araştırdım ordada öyle yazıyo genelde yemeyin diye

Cinsiyet belli olsa ben alip koyarim bir koseye sabirsizlik bana gelmis
bizim şimdilik bir citcitli bady miz var bej rengı eşime sürpriz yapmak için kargoyla göndermiştim.. bir bornoz takımı arkadaşımız hedıye almış bir tanede iki senedir sakladığım ılk adım ayakkabısı var beyaz mavi..

canım bana doktorum pastorize olmayan süt ve yoğurdu yasakladı hatta teyzem bana çiftlikten süt almış onla yoğurt yapmış.. hepsi kaldı onlar yedi .. sen doktora sordun mu

Ya tercih meselesi ama kuzucum hazir yoğurtlarda çok zararli diolar ben sahsen dr ne derse desin ev yoğurdu yerim

kesinlikle sormadan yemeyin kızlar... kesin yeme dedi aynı şey köy peyniri için falan da geçerli pastorize olması gerekiyomuş .. internettende araştırdım ordada öyle yazıyo genelde yemeyin diye
Bak on cocukda yapsan bazen dogru bildigin yanlis cikiyor

Ayyy hic demeee bende sabirsizlaniyorum rabbim saglikli hayirli evlat versin ama oglum.olsa fena olmaz kizim var bide oglum.olursa onunda tadini gorurum bazen bencillik yapiyorum gibi hissediyorum.

Al benden de o kadar insan her iki lezzeti de yaşamak istio ha bire dogurcak kapasite yok malum analarimiz gibi :)

Ya tercih meselesi ama kuzucum hazir yoğurtlarda çok zararli diolar ben sahsen dr ne derse desin ev yoğurdu yerim

Yani ďüsünunce koydeki kadinlar peynirini sutunu kendileri sagip yapip yiyorlar masallah saglikli saglikli cocuklari oluyor
haklısınız valla bende şaşırdım zaten ama doktor ne derse yapıyorum şimdilik :) malum ilk bebek pimpirikleniyo insan birazcıcık :) zaten eskiler herşeyin hasını özünü yiyormuş mis gibi biz öylemiyiz alışmadıkk..

kızlar ben pastörize ürün kullanılmasına karşıyım. eskiden köy yerinde nerde pastörize ürün. herkes sütünü sağar yoğurdunu, peynirini, tereyağını yaparmış. yediğim her şey köy ürünü. yoğurdu evde mayalıyorum, sütümüde sütçüden alıyorum içiyorum. yumurtam bile köy yumurtası renginden kokusundan farkettiriyor kendini. bizim burda bir kasap var çiftlikleri var sütüde yumurtayıda onlardan alıyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri fabrikasyon ürün tüketmiyorum.

Valla annelerimiz nasil beslendiyse bizde öle yapmaliyiz ama niyeyse doktorn dedikleri daha cazip geliyor annem gecen diyor kizim fazla ultrsyona girme biz ayda bir iki gidenleri biliyoruz nekadar az gitsen cocuk okdar az radysyon alir bakiyorum kadin hakli ama benim icim geciyor gitmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…