2015 Temmuz Anneleri

kızlar kayınvalıdem gıtmıs oh ya annem bırakmış arabaya benıde sıkayet etmıs dün akşam çok morali bozuktu demiş annemde vermiş cevabını 8 aylık hamile kız ne beklıyosun sabahtan aksama kadar çalısıyo demıs belkı bı aksılık olur dogumuna gelemem sana emanetler demıs aman gelmesın dedım ya

ay kızlar ne güzel yaa siz erken çıkış almaya başlamışsınız ben de mi istesem acaba nasıl aldınız bu izni
canım valla zorlanıyorum kac kac calısıyosun dun ben mudurun yanına gıttım perşembe gunu rapor alıcam dedım tamam dedı son bır ayım kaldı artık sabah sekız aksam altı calısmak ıstıyorum dedım tamam nasıl rahat edıceksen dedı yasal olarakda hamılelrın calısma suresı 7,30 saat ya belkıde o yuzden bısey demedı konus canım

günaydın kızlar bir kaç gündür yazamadım birtürlü fırsat olmadı tam yazmaya karar veriyorum bi iş çıkıyor yatılı misafirim var ondan vakit bulamıyorum.. sizler nasılsınız umarım herkes iyidir??

Canım ya yerden göğe haklısın ama Öfkeyle Kalkıp zararla oturmuşun. Eşinde düzelir inş. Zaten yeterince hassas dönem bunlarda tuzu biberi olmuş senin için.
Boşver inan değmez bebişinide kendinide üzme.

benımkının poposuyla kafasını ayırt edemedım ama ellerı sanırım sol tarafımda boyle kabartıyo karnımda kocaman oluyo ama genelde bu saatlerde uyuyyo benım kızım sagolsun gecelerı hareketlı
benim kızım da hiç uyumuyo maşallah. hep hareketli. diyorum heralde kordonuyla oyunuyo, takla atıyo, dans ediyor, kıpır kıpır

gözün aydın canım. annen en güzel cevabı vermiş.

benim kızım da hiç uyumuyo maşallah. hep hareketli. diyorum heralde kordonuyla oyunuyo, takla atıyo, dans ediyor, kıpır kıpır
aynen ya meleklerımız saglıkla dogsun ınsallah ben dun gece cok agladım benle bırlıkte dondu durdu gercekten herseyı hıssedıyolar galıba

Ay valla ben bile rahatladım yani çok şükür bidaha gelemez umarım

Yasi senden buyuk sanirim eltinin. Sana sen anlamazsin muamelesi yapip ustunde baski kurmaya calisiyo olabilir. Oyuzden her konuda akil veriyodur oyle yapma boyle yap diye. Ama buna tavrini tabiki koy.

Iyilik canım sen nasılsın ne durumdasın geçen haftada benim yatılı misafirim vardı zor oluyoya Allah yardım etsin.

canım benim de 9.30- 6 çalışma saatlerim zaten yemek arasıyla 7bucuk saat oluyo ben alamam herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…