- 19 Şubat 2013
- 835
- 293
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.241
aynen canım takmıycam işte eltim yüzünden kendimi üzmiycem oh iyi yaptım canıma deysin diyip rahatlatıcam kendimi :))Canım ya yerden göğe haklısın ama Öfkeyle Kalkıp zararla oturmuşun. Eşinde düzelir inş. Zaten yeterince hassas dönem bunlarda tuzu biberi olmuş senin için.
Boşver inan değmez bebişinide kendinide üzme.
iyiyiz canım. yatılı misafir çok zor olur Allah yardımcın olsun valla. ben akşam oturmasına misafiri aldığım zaman gece bel ağrımdan uyuyamıyorum. inşallah sana yardımcı olurla da çok yorulmazsın.günaydın kızlar bir kaç gündür yazamadım birtürlü fırsat olmadı tam yazmaya karar veriyorum bi iş çıkıyor yatılı misafirim var ondan vakit bulamıyorum.. sizler nasılsınız umarım herkes iyidir??
sağol canım kıza kardeşim geldi hiç zararı olmuyor bana ok yardımcı oluyor ama malesef az kalabilecekiyiyiz canım. yatılı misafir çok zor olur Allah yardımcın olsun valla. ben akşam oturmasına misafiri aldığım zaman gece bel ağrımdan uyuyamıyorum. inşallah sana yardımcı olurla da çok yorulmazsın.
aynen öyle canım benden 6 yaş büyük benden 3 sene önce evlenmiş kaynımla. benim daha 1 sene olmadı kaynanam vefat etti ondan sonra iyice meydanı boş buldu ay bi görsen bana neler öğretmeye kalkıyo. ben kolay kolay kimse için beni çekemiyo demem ama doğurucağım hastaneyi bile çekemiyo. beni kuması sanıyo herhalde. peki nasıl tabır koyabilirim ben bu kadına allah aşkına bana akıl ver. yüzgöz olmayı hiç seven biri değilimYasi senden buyuk sanirim eltinin. Sana sen anlamazsin muamelesi yapip ustunde baski kurmaya calisiyo olabilir. Oyuzden her konuda akil veriyodur oyle yapma boyle yap diye. Ama buna tavrini tabiki koy.
ben olsam ben de küserim hem de ağır küserim yani:))) ay canm küsmştr herhalde ben olsam küserm yani :)
Heeeee o zaman keyfine bak canımyok canım zaten tek kişi bana zararı olmuyor hatta iyide oldu gelmesi :)) kız kardeşim geldide
valla doğru diyon ondan her şey beklenir belki de küsmeyip daha çok gıcıklık yapmaya kalkıcak beni herkese şikayet edicek filanYok öyle yüzsüzler küsmeyebilir beklenir yani
Ayy ne gicik insan ya.ne dmk neyin nerde oldugunu bilmiyorum arasin sorsun madem.o kdr yapck biseyler.amn cnm kndini skma uzme.biz uzuluyoruz onlarin ruhu duymuyor.gıttım eve bı karış surat gelır gelmez senı bekledım dedı bende neden benı bekledınkı yorgunluktan oluyorum ben dedım ne nerde bılmıyorum dedı yalan esımın yanına gıttım annenın bu yaptıgı hakmı şimdi dedim askım ıdare et soyle boyle ya et et nereye kadar hep ben ıdare edıyorum bana acımıyosunuz karnımdakı el kadar bebegımedemı acımıyosunuz dedım saat dokuza gelıyodu mısafırler geldı on bırden sonrada gıttıler benım aılem gelınce yerınden bıle kalkmıyo kayınvalıdem kendı mısafırlerını kapıdan degıl arabayla gecırmek ıcın asa ındı acayıp zoruma gıttı gece sureklı agladım esımde uyuyamadı benle yapma soyle boyle dıye bugunde gıdıyomus gıderse gıtsın
canım benımde sekız altı ama yemek saatım bı saat yınede ıstedım bence soylecanım benim de 9.30- 6 çalışma saatlerim zaten yemek arasıyla 7bucuk saat oluyo ben alamam herhalde.
aman gıttı allahtan canım ya valla benı ben olmaktan cıkartıyo o kadar zorluyo benıAyy ne gicik insan ya.ne dmk neyin nerde oldugunu bilmiyorum arasin sorsun madem.o kdr yapck biseyler.amn cnm kndini skma uzme.biz uzuluyoruz onlarin ruhu duymuyor.
aa doğru diyyon ben de deniyim şansımı olmadıcanım benımde sekız altı ama yemek saatım bı saat yınede ıstedım bence soyle
anlayıslı bırıyse ızın verır bence canımaa doğru diyyon ben de deniyim şansımı olmadı
Canm sen en guzel cevabi vermissin zaten. Anlamayana boyle yapcaksin. Bende kavgaci bi insan degilimdir. Olay aninda solicegim varsa da unuturum soylemem yani. Sonradan aklima gelir :) tepkimi de senin gibi cagirmayarak yada mesafeli durarak gosteririm. O konussun dursun. Kendi annen baban kocan varken hastane konusu ona mi dusmus.aynen öyle canım benden 6 yaş büyük benden 3 sene önce evlenmiş kaynımla. benim daha 1 sene olmadı kaynanam vefat etti ondan sonra iyice meydanı boş buldu ay bi görsen bana neler öğretmeye kalkıyo. ben kolay kolay kimse için beni çekemiyo demem ama doğurucağım hastaneyi bile çekemiyo. beni kuması sanıyo herhalde. peki nasıl tabır koyabilirim ben bu kadına allah aşkına bana akıl ver. yüzgöz olmayı hiç seven biri değilim
Çok sevindim canım. Ya bak işte gereksiz memeletasiz insanlar yüzünden üzme kendini tamam mı? Allah büyük bak....canım konuştum hazıranda tamamen sabah sekız akşam dört çalışıcam ama bugunde çıkıcam artık goturmuyo vucutum mudurum ızın verdı sagolsun
Bncede dedigin mantikli cnm olur Allah korusun bi dknti tekrar git cantayi al sknti bnce.bnmde once asagidaydi kafasi simdi gogsumun altinda top var sanirim dondu yukariya hep oturuyom.ondanmi oldu nedr moralim bozuluyo bakalim gidince ne dicek dojtorKızlar haftaya çarşamba randevum var benim ..Hastane de eve 80 km. Diyorum ki artık her kontrole hem bebeğin hem kendi çantamı alıp öyle gideyim.Nasıl olsa arabayla gidiyoruz bagaja atalım gitsin gelsin en kötü ihtimal siz ne dersiniz?Bi de bugün 33+1 oldum ama benim oğlan hala dönmedi ya.Dr um 37. haftaya kadar yolu var 37de dönmezse sezeryan dediğine göre sezeryan yanlısı bi dr. değil güveniyorum ona ama keşke normal olsa istiyorum bakalım hayırlısı ... Bebek aşağı dönünce karnın aşağısı daha mı şiş oluyor yoksa sertlikten mi hissediyorsunuz?
oo kız kardeşin zararı olur mu hiç. aksine faydası olur onların :) yatılı misafir diyince bik kişi falan sandım ben.sağol canım kıza kardeşim geldi hiç zararı olmuyor bana ok yardımcı oluyor ama malesef az kalabilecek
Aslında normalde olsa sevinebiliriz tabi burda canım bebek zayıflamıyorsa yada almışsa yine güzel bence bende 1,5 aydır kilo almıyorum ama bebiş almış en azından haftasıyla uyumlu diyetle devam ediyorum bende bakalım almam inşallah artık kilo fazlam vardı zaten benimKızlar ben kilo vermişim ya doktorum Alman lazım dedi et süt yoğurt balık yüklendim iki haftadır. Kilo vermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?