2015 Temmuz Anneleri

Aynen at bagajda dursun.
Canım takma kafana hakkında hayırlısı olsun sağlıklı doğsun yeterki. Hem belli olmaz son hafta dönen bebekler biliyorum. Haziran annelerinde okudum geçen gün 36. Haftasında dönmüş bebeği. Sen stres yapma olacağı neyse ona varır akışına bırak

Benim se oluo :) genelde solda duruo. 2-3 gündür tam göğsümün altında bişi çıkıo sivri. İttiriom ittirio :)

Canim benimde hastane uzak 2 dır
kontrole giderken bagaja atiyoz
çantayı.ne olacağı belli olmaz diye.bizle gidip gelio canta
Benim bebis 31 de dondu ben kaburgami tekmelemesinden aanladım.

canım bende merak ediyorum onu çocuk kaç haftadır normal doğum pozisyonunda aslında doktor böyle olursa iyi normal olur dedi ama yine de bilemiyorum ki 2 aydır öyle durup sonradan geri ters dönmez inşallah

Ya bebek maşallah zaten tosun ama doktorum benim bünyemi iyi görmüyo kaslarım çok zayıfmış 3. Gebelik olduğu için kendime iyi bakmam lazım bide üst üste oldu 2.5 yıl arayla. Çok tembihledi son muayenede çok güzel beslen diye doğuma kadar.

allah yardımcın olsun canım. 80 km zor vala git gel. tabi her şeyini al ne olur ne olmaz. 37 ye kadar bekleyin diyorlar canımç benim kinin başı aşağıda ama başını hiç hissetmiyorum. bende anlamadım

dikkat et kendine canım. vitamin ilacı falan verdi mi doktorun

inş çok iyi geçer sınavlarında kurtulusun bende yarından sonra yatıcam sürekli diyorumm

valla sevindim böyle düşündüğüne içim rahatladı biraz. ben de neden cevap veremiyorum bu kadına diye için içimi yiyodu.

o normal benimkinin ayaklari hep sagda solda cok az oynuyo sag kaburgamin oraya ayaklarini mi artik neresini dayiyosa sem sert oluyo canim aciyo elimle oynuyrum biraz oyle gidiyo ordan sol tarafima uzandigim zaman iki tarafli oynuyo

evet galiba öyle oldu. :))
En ııyısını yapmışsın cnm gelınız diye hemde yeni gelınız diye herkes alttan alalım istiyor.aile binasında oturuyorum kıyamet kadar insan var bir Allah'ın Kulu kapımı çalıp hamılesın bırsey ıstermısın bırseye ihtiyacın varmı demedi.en son ben yüzsüzlük yaptım kv den yardım istedim.yorulurum yapamam dedi:)

ay kızlar ne güzel yaa siz erken çıkış almaya başlamışsınız ben de mi istesem acaba nasıl aldınız bu izni
Valla canım ben buranın enayisi gibiyimdir zaten. Gebelikte karnımdaki çocuğum hattına pişkinliği öğrendim nihayet ezdirmiom kendimi. Zaten problemli bi gebelik. O yüzden kolay alıştı burdaki şerefsizler de. Çok yorgun olursam ya da belim ağrırs filan uzatıom ayaklarımı. Onlara satıom hastaları. Gerekirse gidiom ben diom. Onlar da daha evvelden kabahatlerini bildikleri için tabi tabi diolar. Bazen sabahları da arıom. Uyuyamadım filan diom gelemicem diom. Müstahak bunlara.

Bencd sen de konuş tependekiyle anlat sıkıntılarını. En azından denemiş olursub şansını ne kaybedersin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…