- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.261
sagol canım valla gıtmesınden cok doguma gelmıycekmıs ya ona sevındım benÇok sevindim canım. Ya bak işte gereksiz memeletasiz insanlar yüzünden üzme kendini tamam mı? Allah büyük bak....
Aynen at bagajda dursun.Kızlar haftaya çarşamba randevum var benim ..Hastane de eve 80 km. Diyorum ki artık her kontrole hem bebeğin hem kendi çantamı alıp öyle gideyim.Nasıl olsa arabayla gidiyoruz bagaja atalım gitsin gelsin en kötü ihtimal siz ne dersiniz?Bi de bugün 33+1 oldum ama benim oğlan hala dönmedi ya.Dr um 37. haftaya kadar yolu var 37de dönmezse sezeryan dediğine göre sezeryan yanlısı bi dr. değil güveniyorum ona ama keşke normal olsa istiyorum bakalım hayırlısı ... Bebek aşağı dönünce karnın aşağısı daha mı şiş oluyor yoksa sertlikten mi hissediyorsunuz?
Benim se oluo :) genelde solda duruo. 2-3 gündür tam göğsümün altında bişi çıkıo sivri. İttiriom ittirio :)canım bıde bısey sorucam ben kızımı hep solda hısedıyorum sag tarafımda hareket etıgınde kolumu ayagımı bılmıyorum hafıf hareket oluyo sol tarafım bıde gogsumun alt kısmı sertlesıyo sızın nasıl
Süpeerrr :) kalmıcak yani öyle bi ay filan dimi?sagol canım valla gıtmesınden cok doguma gelmıycekmıs ya ona sevındım ben
canım benımde sekız altı ama yemek saatım bı saat yınede ıstedım bence soyle
"fallenangel8, post: 41123133, member: 234808"]Kızlar haftaya çarşamba randevum var benim ..Hastane de eve 80 km. Diyorum ki artık her kontrole hem bebeğin hem kendi çantamı alıp öyle gideyim.Nasıl olsa arabayla gidiyoruz bagaja atalım gitsin gelsin en kötü ihtimal siz ne dersiniz?Bi de bugün 33+1 oldum ama benim oğlan hala dönmedi ya.Dr um 37. haftaya kadar yolu var 37de dönmezse sezeryan dediğine göre sezeryan yanlısı bi dr. değil güveniyorum ona ama keşke normal olsa istiyorum bakalım hayırlısı ... Bebek aşağı dönünce karnın aşağısı daha mı şiş oluyor yoksa sertlikten mi hissediyorsunuz?
canım bende merak ediyorum onu çocuk kaç haftadır normal doğum pozisyonunda aslında doktor böyle olursa iyi normal olur dedi ama yine de bilemiyorum ki 2 aydır öyle durup sonradan geri ters dönmez inşallahBncede dedigin mantikli cnm olur Allah korusun bi dknti tekrar git cantayi al sknti bnce.bnmde once asagidaydi kafasi simdi gogsumun altinda top var sanirim dondu yukariya hep oturuyom.ondanmi oldu nedr moralim bozuluyo bakalim gidince ne dicek dojtor
Ya bebek maşallah zaten tosun ama doktorum benim bünyemi iyi görmüyo kaslarım çok zayıfmış 3. Gebelik olduğu için kendime iyi bakmam lazım bide üst üste oldu 2.5 yıl arayla. Çok tembihledi son muayenede çok güzel beslen diye doğuma kadar.Aslında normalde olsa sevinebiliriz tabi burda canım bebek zayıflamıyorsa yada almışsa yine güzel bence bende 1,5 aydır kilo almıyorum ama bebiş almış en azından haftasıyla uyumlu diyetle devam ediyorum bende bakalım almam inşallah artık kilo fazlam vardı zaten benim
evet canım artık 4 kadar çalısıyorumnaptın canım iş saatlerinii . ayarladın mı sen
allah yardımcın olsun canım. 80 km zor vala git gel. tabi her şeyini al ne olur ne olmaz. 37 ye kadar bekleyin diyorlar canımç benim kinin başı aşağıda ama başını hiç hissetmiyorum. bende anlamadımKızlar haftaya çarşamba randevum var benim ..Hastane de eve 80 km. Diyorum ki artık her kontrole hem bebeğin hem kendi çantamı alıp öyle gideyim.Nasıl olsa arabayla gidiyoruz bagaja atalım gitsin gelsin en kötü ihtimal siz ne dersiniz?Bi de bugün 33+1 oldum ama benim oğlan hala dönmedi ya.Dr um 37. haftaya kadar yolu var 37de dönmezse sezeryan dediğine göre sezeryan yanlısı bi dr. değil güveniyorum ona ama keşke normal olsa istiyorum bakalım hayırlısı ... Bebek aşağı dönünce karnın aşağısı daha mı şiş oluyor yoksa sertlikten mi hissediyorsunuz?
yok ya aman gelmesın ben boyle ıyıym canımSüpeerrr :) kalmıcak yani öyle bi ay filan dimi?
dikkat et kendine canım. vitamin ilacı falan verdi mi doktorunYa bebek maşallah zaten tosun ama doktorum benim bünyemi iyi görmüyo kaslarım çok zayıfmış 3. Gebelik olduğu için kendime iyi bakmam lazım bide üst üste oldu 2.5 yıl arayla. Çok tembihledi son muayenede çok güzel beslen diye doğuma kadar.
Benim se oluo :) genelde solda duruo. 2-3 gündür tam göğsümün altında bişi çıkıo sivri. İttiriom ittirio :)
Benim baby showerlık halim kalmadı. 2. Üniversitemi okuyorum bu yaşta artık ne kafa yetiyo ne bedenim. 6 haziran da bitecek sınavlar 8 tane sınava gircem düşün. Artık diyorum olduğu kadar olmayanıda eylülde bütünlemede veririm. 6 hazirandan sonra var ya üstünden dünya kalkmış gibi olacak uzatıp ayakları yatcam
valla sevindim böyle düşündüğüne içim rahatladı biraz. ben de neden cevap veremiyorum bu kadına diye için içimi yiyodu.Canm sen en guzel cevabi vermissin zaten. Anlamayana boyle yapcaksin. Bende kavgaci bi insan degilimdir. Olay aninda solicegim varsa da unuturum soylemem yani. Sonradan aklima gelir :) tepkimi de senin gibi cagirmayarak yada mesafeli durarak gosteririm. O konussun dursun. Kendi annen baban kocan varken hastane konusu ona mi dusmus.
o normal benimkinin ayaklari hep sagda solda cok az oynuyo sag kaburgamin oraya ayaklarini mi artik neresini dayiyosa sem sert oluyo canim aciyo elimle oynuyrum biraz oyle gidiyo ordan sol tarafima uzandigim zaman iki tarafli oynuyocanım bıde bısey sorucam ben kızımı hep solda hısedıyorum sag tarafımda hareket etıgınde kolumu ayagımı bılmıyorum hafıf hareket oluyo sol tarafım bıde gogsumun alt kısmı sertlesıyo sızın nasıl
evet canım artık 4 kadar çalısıyorumızın verdı mudurum
En ııyısını yapmışsın cnm gelınız diye hemde yeni gelınız diye herkes alttan alalım istiyor.aile binasında oturuyorum kıyamet kadar insan var bir Allah'ın Kulu kapımı çalıp hamılesın bırsey ıstermısın bırseye ihtiyacın varmı demedi.en son ben yüzsüzlük yaptım kv den yardım istedim.yorulurum yapamam dedi:)evet galiba öyle oldu. :))
Valla canım ben buranın enayisi gibiyimdir zaten. Gebelikte karnımdaki çocuğum hattına pişkinliği öğrendim nihayet ezdirmiom kendimi. Zaten problemli bi gebelik. O yüzden kolay alıştı burdaki şerefsizler de. Çok yorgun olursam ya da belim ağrırs filan uzatıom ayaklarımı. Onlara satıom hastaları. Gerekirse gidiom ben diom. Onlar da daha evvelden kabahatlerini bildikleri için tabi tabi diolar. Bazen sabahları da arıom. Uyuyamadım filan diom gelemicem diom. Müstahak bunlara.ay kızlar ne güzel yaa siz erken çıkış almaya başlamışsınız ben de mi istesem acaba nasıl aldınız bu izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?