- 19 Şubat 2013
- 835
- 293
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.281
öptüm canım kendine iyi bakcanlar ben kaçıyorum 4 de cıkıcam ya işlerimi toparlıyım biraz allaha emanet olun hepınızı opuyorum
günaydın kızlar nasılsınız ? bebişlerimiz hep hayırlı zamanında gelsin inşallah nurtopu gibi sağlıklı doğsunlar hem de çok huzurlu mutlu bebekler olsunlar. evlerimize bereket getirsinler çok şanslı olsunlar inşallah
daha önce anlatmıştım eltim ve kbabam nerde doğurucağıma karışıp bana göndermeler yapıyolar benim kararımı eleştiriyolardı. en son eltim baby shower'a kimleri çağırıcağımı bana öğretmeye kalktı he dedim geçtim ve onu çağırmadan yaptım baby shower'ımı. daha doğrusu eşimin tarafından kimseyi çağırmadan yaptım. çünkü hem çok kalabalık olsun istemedim hem de eltimin bana ne yapıcağımı öğretmesinden tiksiniyorum. ona bi ders vermek istedim. eee şimdi noldu eşim bana tripli kaaaççç gündür. yüzüme bakmıyo. bazen diyorum ki allah erkeklere vicdan versin gerisi kolay. ben oğluma ilk başta vicdanı öğreticem.
öyle işte kızlar çok üzgünüm ve sizinle paylaşmak istedim
he valla sorma aynısı bende de var. eşimin tarafından bi allahın kulu kbabam dahil bi arayıp kızım hamilesin bi sıkıntın var mı yardım edilicek bişey var mı çocuğun ne eksiği var diye sormadı bile. iyi yapmışsın sen benim kv olsa daha farklı olurdu her şey ama hakkın rahmetine kavuştu.En ııyısını yapmışsın cnm gelınız diye hemde yeni gelınız diye herkes alttan alalım istiyor.aile binasında oturuyorum kıyamet kadar insan var bir Allah'ın Kulu kapımı çalıp hamılesın bırsey ıstermısın bırseye ihtiyacın varmı demedi.en son ben yüzsüzlük yaptım kv den yardım istedim.yorulurum yapamam dedi:)
evet valla doğru diyosun ben de enayisiyim buranın herkes zırt pırt izin alır ben de deniycem şansımıValla canım ben buranın enayisi gibiyimdir zaten. Gebelikte karnımdaki çocuğum hattına pişkinliği öğrendim nihayet ezdirmiom kendimi. Zaten problemli bi gebelik. O yüzden kolay alıştı burdaki şerefsizler de. Çok yorgun olursam ya da belim ağrırs filan uzatıom ayaklarımı. Onlara satıom hastaları. Gerekirse gidiom ben diom. Onlar da daha evvelden kabahatlerini bildikleri için tabi tabi diolar. Bazen sabahları da arıom. Uyuyamadım filan diom gelemicem diom. Müstahak bunlara.
Bencd sen de konuş tependekiyle anlat sıkıntılarını. En azından denemiş olursub şansını ne kaybedersin ki?
ağzın bal yesin aynen öyle. beni sevmeyen hatta beni ezmeye çalışan birini neden görmek istiyim öyle bi günde? amin canım inşallah o da anlar.baby shower sana moral için canım canını sıkacak birini tabikide çağırmamakla iyi yapmışsın inş eşinde bu durumu anlar seni daha fazla kırmaz
Çok iyi yapmışsın canım müstahak böylesine. Hiç sıkma sen canını. Kocanı da salla valla hiç. Bizde de oluo arada öyle sürtüşmeler pişkin pişkin trip atıo bi de. Ama hiç bozmuom moralimi. Oğlum benim karnımda. Çok zorlarsan çeker gideriZ valla diom.günaydın kızlar nasılsınız ? bebişlerimiz hep hayırlı zamanında gelsin inşallah nurtopu gibi sağlıklı doğsunlar hem de çok huzurlu mutlu bebekler olsunlar. evlerimize bereket getirsinler çok şanslı olsunlar inşallah
daha önce anlatmıştım eltim ve kbabam nerde doğurucağıma karışıp bana göndermeler yapıyolar benim kararımı eleştiriyolardı. en son eltim baby shower'a kimleri çağırıcağımı bana öğretmeye kalktı he dedim geçtim ve onu çağırmadan yaptım baby shower'ımı. daha doğrusu eşimin tarafından kimseyi çağırmadan yaptım. çünkü hem çok kalabalık olsun istemedim hem de eltimin bana ne yapıcağımı öğretmesinden tiksiniyorum. ona bi ders vermek istedim. eee şimdi noldu eşim bana tripli kaaaççç gündür. yüzüme bakmıyo. bazen diyorum ki allah erkeklere vicdan versin gerisi kolay. ben oğluma ilk başta vicdanı öğreticem.
öyle işte kızlar çok üzgünüm ve sizinle paylaşmak istedim
Ya bebek maşallah zaten tosun ama doktorum benim bünyemi iyi görmüyo kaslarım çok zayıfmış 3. Gebelik olduğu için kendime iyi bakmam lazım bide üst üste oldu 2.5 yıl arayla. Çok tembihledi son muayenede çok güzel beslen diye doğuma kadar.
Evet kullanıyorum. Meyve sebze et balık hiç eksiltmem beslenmemden kuruyemişte.dikkat et kendine canım. vitamin ilacı falan verdi mi doktorun
Ay çok şükür bunda bel ağrım yok. Kızlarda çok çektim oturup ağlardım. O baskı aynen bendede çok arttı. Sanki çıkacak kerata öyle bastırıyor.canım senin iyi cearet bende kaza olmasa 2 ci bile düşünmüyodum . ve bu gün genital bölgemde inanılmaz baskı var gecleri bel agrılarım başladı .
aynen ben de öyle diyorum ama insan da kocası biraz üstüne düşsün el üstünde tutsun istiyo.Çok iyi yapmışsın canım müstahak böylesine. Hiç sıkma sen canını. Kocanı da salla valla hiç. Bizde de oluo arada öyle sürtüşmeler pişkin pişkin trip atıo bi de. Ama hiç bozmuom moralimi. Oğlum benim karnımda. Çok zorlarsan çeker gideriZ valla diom.
Anladım canım, o zaman yorgan işini kapattım.. peki anne yanı beşiğin döşeği ince geldi, onun için pamuk döşek mi yaptırmalıyım sence?Canim yorgan bosuna hic yaptirma yada alma hic kullanmazsin. Kizim iki yasinda bir kez kullanmisligim yok. Kalin battaniye yeter. Minicikler
Zaten yorgan altinda ezilirler heleki yun pamuk filan aman diyeyim:)
Canım geçen hafta bizim dr. da bebeğin saçları var dedi :) ve normal siyah beyaz ultrasonda görmüştü..Maşallah beneğine canım, bişi sorcam, mide yanman var mı canım, birde bu klasik siyah beyaz ultrasonda mı göründü saçları, bende merak ediyorum da
Canım evde sürekli yatıracaksak omurga sağlığı açısından iyi birşey almak lazım sanırım. kızların paylaştığını göremedim, kaçırdım sanırım..valla 180 mılyona gerek varmı onu bılemedım kızların sabah paylastıklarıda guzel hem daha uygun arastırıp oyle alıcam
Valla canım senin de yapın müsait değildir gevşekliğe muhtemelen. Ama bebişlerimizi düşünmemiz lazımevet valla doğru diyosun ben de enayisiyim buranın herkes zırt pırt izin alır ben de deniycem şansımı
Esım çok ezildi bu süreçte Allah bin kez razı olsun ondan.artık biz edepsizlik yapmaya başladık bunu alın şunu alın diye:) öyle aldırıyoz.yoksa çıt çıkmaz sizde öyle yapın:)he valla sorma aynısı bende de var. eşimin tarafından bi allahın kulu kbabam dahil bi arayıp kızım hamilesin bi sıkıntın var mı yardım edilicek bişey var mı çocuğun ne eksiği var diye sormadı bile. iyi yapmışsın sen benim kv olsa daha farklı olurdu her şey ama hakkın rahmetine kavuştu.
ben ağlıycak kadar değilim de geceleri ağrım oluyo uykuda hissediyorum bide bacaklarımın kasları sertleşiyo kramp gibi ama değil semsert oluyooAy çok şükür bunda bel ağrım yok. Kızlarda çok çektim oturup ağlardım. O baskı aynen bendede çok arttı. Sanki çıkacak kerata öyle bastırıyor.
Bak ben ilk kızımda bundan aldım lullaby markası çok sağlam ama çok ağır pratik değil günlük Kullanım için. Ben normal çantalarımdan kullanıyorum büyük çoğu çocuklu olunca küçük çantan olmuyo haliyle :)) işte bunu hastaneye giderken hazırlıyordum yetiyordu hem bebeğe hem bana. Ama şimdi bu çantama hazırlamadım küçük şık bi el valizi var ona hazırladım bebişinkinide benimkinide ayrı ayrı hazırlamadım yani.Kızlar ben de eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum artık, malum 32. haftadayım ve biizmki üç hafta önde gidiyor ne zaman ne olacağı belli olmaz.. birde hastanem bana 1,5 saat uzakta, o yüzden çantamı hazırlamam lazım artık.. bundan sonra 35 de gidicem ve artık her an doğum olabilir belli olmaz bence.
Ama gelin görün ki hala şu ANNE ÇANTASI olayını halledemedimsırt çantası mı? kol mu?, hangi marka? hangi özellikleri olmalı? 200 lira vermeye değer mi? falan bir sürü soru işareti arasında kaldım ve hala alamadım birşey.. siz aldıklarınızı, yada düşündüklerinizi yazarmısınız? çok hayra geçer valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?