- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.301
Mide yanmam yok çok şükür.Evet klasik siyah beyaz ultrasonda gördü saçları bana da gösterdi.Kıızımda da aynı doktorum klasik ultrasonda saçlarını gösterdi kızım doğdu saçları toka takmalık kadar uzundu:))Maşallah beneğine canım, bişi sorcam, mide yanman var mı canım, birde bu klasik siyah beyaz ultrasonda mı göründü saçları, bende merak ediyorum da
Sağol tatlım aminn inşaallah:))Hayirli olsun canim. Universite mezuniyetlerini goruruz insallah:)
Insallh yukari donmz kafasi .ama fir donuyo bu ara bide kasiklarimi tirmaliyi sanki el atiyo bide korkuyom bigun elini cikarcakk ben geldiiimm dicekk :))canım bende merak ediyorum onu çocuk kaç haftadır normal doğum pozisyonunda aslında doktor böyle olursa iyi normal olur dedi ama yine de bilemiyorum ki 2 aydır öyle durup sonradan geri ters dönmez inşallah
geçmiş olsun canımkızlar dün gece acillik oldum öksürük krizi yüzünden serum falan taktılar. bugün göğüs hast doktoruna gittim zatürre başlangıcı olmuşum ilaç verdi bi ton kullanmak zorundaymışımaslında hiç istemiyorum ama gebelikte zararı yok dedi. şindi de kadın doğum doktorumu bekliyorum öksürürken acayip kasılmalarım oldu beek de hiç hareket etmedi. şimdi hateket ediyo Allaha şükür ama. bana dua edin ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın.dualarınızı bekliyorum eksik etmeyin ne olur.
6saat sonra yürüyüşe başlıyorsun cnm. Yürümek kolayda oturup kalkmak çok zorCnm iyi olmanıza çok sevindimmmm..ben hastaneyle konustum,ilk gün akşama kadar hiçbişekılde kaldırmıyorlarmıs zaten,akşama dogru birazcık belki yürüyüş o da o kadar...hayırlısı olsun bakalım görcezzz:))bebişinee kocaman öpücüklerrr...
Ay ne tatlı maşallah allah bize de nasip etsin inş. İyi olmanıza sevindim canım :)
Canim bu sabah bende uykudan adet sancisiyla uyandim cok sukur kanamam olmadi ama sonra gaz agrisina cevirdi cok korktum persembe randevu aldim bakalim ne olacak.. ozeldeki doktorum hic nst ye baglamiyor kanaman yoksa iyi hissediyosan sorun yok rahat ol demisti bu kez devlete gidecem bakalim kesin nst ye baglatir :/
maşallah canm bebeğine ben onun güzelliğini yerm miss gibi kokyr zaten annesi masumlar :) bolbol sütün olsn hmen alşsn memeye kuzun inş. kendını çok yorma canm sen bebegıne bak aılen yanındaymş zaten en kısa zamanda toplarsn inş.
Rabbim şifa versin cnm. Bu üzüntülerini en kısa zamanda unutursun inş. Bol bol dualarımız seninLe. Şehzaden sağlıklı olsun yeter ki. Sende üzme kendini annesi. Rabbim öyle mucizeler sunuyor ki bizlere. Nereden geldiğini bile anlayamıyoruz. Rabbim gönlüne ferahlık versin inş.ah caniiiiiim Allah bagislasin hayirli uzun mutlu huzurlu bi omur nasip etsin Rabbim o cennet kokusunu hepimize duyursun.Tazecik annesin dualarin kabul olur bu guzel gunlerde benim oglusuma fa sifa duani esirgeme teyzesi.Tekrar hayirli olsun omru bereketli hayirli uzun olsun burnumun diregi sizladi Allahim isteyen herkese nasip eysin
Hemde nasıl ya hoplatıyo yerimden valla. O baskı yapıyo tuvalete koşuyom kaçırcakmışım gibi oluyoKızlar yaaa 2 gündür bebis aşağıya çok baskı yapıyor çıkacak zannediyorum.gece de hic uyuyamadim dondu durdu yavrum.
İnş bir sıkıntı yoktur.son ay doğuma hazırlıkiiçin mi yerleşiyor anlamadım ki.ilk olunca da birşey bilmemek çok kotu.
Sizde de rahime baskılar başladı mi???
Birsey yoktur merak etme ben de 28. Haftamda hastalanmistim oyle bir oksuruktu ki mubarek daha yeni yeni geciyor ogluma da birsey olmadi her oksurukte rahatsiz olup daha cok hareket ediyordu :)kızlar dün gece acillik oldum öksürük krizi yüzünden serum falan taktılar. bugün göğüs hast doktoruna gittim zatürre başlangıcı olmuşum ilaç verdi bi ton kullanmak zorundaymışımaslında hiç istemiyorum ama gebelikte zararı yok dedi. şindi de kadın doğum doktorumu bekliyorum öksürürken acayip kasılmalarım oldu beek de hiç hareket etmedi. şimdi hateket ediyo Allaha şükür ama. bana dua edin ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın.dualarınızı bekliyorum eksik etmeyin ne olur.
Ah canım ya Allah şifa versin. Ilaçlarını aksatma bak daha kötü oluyor. Bebeğini korumak için içmiyim diyosun ama böyle ilerleyince onun için daha Zararlı. Inş minnoşun iyidir stres yapma çok geçmiş olsunkızlar dün gece acillik oldum öksürük krizi yüzünden serum falan taktılar. bugün göğüs hast doktoruna gittim zatürre başlangıcı olmuşum ilaç verdi bi ton kullanmak zorundaymışımaslında hiç istemiyorum ama gebelikte zararı yok dedi. şindi de kadın doğum doktorumu bekliyorum öksürürken acayip kasılmalarım oldu beek de hiç hareket etmedi. şimdi hateket ediyo Allaha şükür ama. bana dua edin ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın.dualarınızı bekliyorum eksik etmeyin ne olur.
evde, post: 41124459, member: 573878"]Hemde nasıl ya hoplatıyo yerimden valla. O baskı yapıyo tuvalete koşuyom kaçırcakmışım gibi oluyo
Cnm ben sırt çantası aldım bir kaç gözü olan.çünkü bir kolda çanta diğerinde bebıs zor olur.Kızlar ben de eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum artık, malum 32. haftadayım ve biizmki üç hafta önde gidiyor ne zaman ne olacağı belli olmaz.. birde hastanem bana 1,5 saat uzakta, o yüzden çantamı hazırlamam lazım artık.. bundan sonra 35 de gidicem ve artık her an doğum olabilir belli olmaz bence.
Ama gelin görün ki hala şu ANNE ÇANTASI olayını halledemedimsırt çantası mı? kol mu?, hangi marka? hangi özellikleri olmalı? 200 lira vermeye değer mi? falan bir sürü soru işareti arasında kaldım ve hala alamadım birşey.. siz aldıklarınızı, yada düşündüklerinizi yazarmısınız? çok hayra geçer valla..
Canım benim ya yazdıkların öyle mutlu etti ki beni. Söylediklerini bir bir yazdım aklıma. Allah razı olsun. Yardımın içim, yardımcı olmaya çalıştığın için. Birde bebeğin kusmasıyla ilgili de bilgi verir misin? emdikten sonra kusmuyor, tekrar acıkacağı vakit çıkarıyor. Birde hem ağzından hem burnundan. Beyaz pütürcük halinde. Her seferinde değil birde.Canım benim bu anlattıklarında geçicek herşey düzene girecek inş. Iyki annen var. Biraz küçük Doğduğu için cimcimen meme tutma sorunu daha fazla yaşaman normal. Sen pes etme. Sütün yeni oluşmaya başladı şakır şakır olmayabilir şuan ama bebeğine yeter. Her istediğinde emzir emzirirken salgılanan hormon rahimin daha çabuk toparlanmasına yardımcı oluyo sancılarında okadar çabuk geçer inş.kanamada 10 gün dolsun biraz daha azalır normale döner. Tampon kullansan pedlerde hiç çekilmez biz Napıcaz bakalım çok sıcaklara kalırsak. Gaz Sancısı için da yapacağın en büyük önlem her beslemenden sonra uyusada gazını çıkarmak. Bide memeyi tam tuttur koyu kısmı komple Ağzına alması lazım. Tam tutamazsa hava yutar gaz problemi artar. Terlemende normal canım bu dönemde. Şubat'ta doğum yapmıştım aynen terliyordum. Aman terleyince üzerinde bekletme anında değiş hasta olursun. Göğüsüne ılık su tut masaj yap fırsat buldukça. Humana çayı bana çok iyi gelmişti sütüm baya arttı içmeye başladığım gün. Bol bol kokla yerime minik kelebeğini. Rabbim huzur sağlıkversin ikinizede
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Bebeğine bişey olmaz Allahın izniyle.kızlar dün gece acillik oldum öksürük krizi yüzünden serum falan taktılar. bugün göğüs hast doktoruna gittim zatürre başlangıcı olmuşum ilaç verdi bi ton kullanmak zorundaymışımaslında hiç istemiyorum ama gebelikte zararı yok dedi. şindi de kadın doğum doktorumu bekliyorum öksürürken acayip kasılmalarım oldu beek de hiç hareket etmedi. şimdi hateket ediyo Allaha şükür ama. bana dua edin ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın.dualarınızı bekliyorum eksik etmeyin ne olur.
Endişe etmene gerek yok canım bu ara herkes aşağıya olan baskıdan bahsediyor.bebislet doğuma hazırlık yapıyor.MErhaba kızlar
Bu aralar öksürük tutuyor beni baya öksürüyorum.
Sıcak basmaları, bebek hareketleri, ağrılara, bulantılar alışmışken birde bu çıktı.
Cuma günü kuzumu görmeye gideceğim ama son birkaç gündür biraz yürüdüğümde sanki başı aşağıdan çıkacakmış gibi hissediyorum. Lavaboya koşuyorum. Hiç bir şey yok ama arada bunlar sıklaşıyor böyle bir şey yaşayan var mı? Birde akıntım vardı arttı.
Canım sana bişey sorucam.Karnın aşağıya indi mi.Benim bir kaç gündür indi aşağıya midemin olduğu yerde boşluk var doğum yakın mı acaba.Dr 2 hafta sonra doğabilir gibilerinden konuştu.Heyecan korku değişik duygular içersindeyimHemde nasıl ya hoplatıyo yerimden valla. O baskı yapıyo tuvalete koşuyom kaçırcakmışım gibi oluyo
Ben yan yatış yastığını hastane çantasına bile koydum canım sence iyi etmiş miyim?Çok işe yarıyor cnm ama normal küçük yastıkta işini görür
Canım benim kusmalardan 6 ay boyunca ara ara kanamalarım oldu.Endişe etmene gerek yok canım bu ara herkes aşağıya olan baskıdan bahsediyor.bebislet doğuma hazırlık yapıyor.
Ama öksürüğe dikkat et.Benim öksürük yüzünden kanamam olmuştu bebisim baskıyı doğum zannetmisti.
ben 14 kilo aldım canım ama sanırım 2 kilo daha aldım pbe kontrolümüz var galiba 16 olduBen cok kilo aldim kizlar siz kac kilo aldinz
Kızlar bugün kan sayımı yaptırdım. Kanım çok az düşük. Şöyle ki 10.7 olması gerekirken alt sınır 10.4 benimki. Doktorla sonucu yarın görüşcem. Aranızda kan hapı kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? Kan hapı kullananların kan değeri nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?