2015 Temmuz Anneleri

Maşallah beneğine canım, bişi sorcam, mide yanman var mı canım, birde bu klasik siyah beyaz ultrasonda mı göründü saçları, bende merak ediyorum da
Mide yanmam yok çok şükür.Evet klasik siyah beyaz ultrasonda gördü saçları bana da gösterdi.Kıızımda da aynı doktorum klasik ultrasonda saçlarını gösterdi kızım doğdu saçları toka takmalık kadar uzundu:))

Hayirli olsun canim. Universite mezuniyetlerini goruruz insallah:)
Sağol tatlım aminn inşaallah:))

canım bende merak ediyorum onu çocuk kaç haftadır normal doğum pozisyonunda aslında doktor böyle olursa iyi normal olur dedi ama yine de bilemiyorum ki 2 aydır öyle durup sonradan geri ters dönmez inşallah
Insallh yukari donmz kafasi .ama fir donuyo bu ara bide kasiklarimi tirmaliyi sanki el atiyo bide korkuyom bigun elini cikarcakk ben geldiiimm dicekk :))

kızlar dün gece acillik oldum öksürük krizi yüzünden serum falan taktılar. bugün göğüs hast doktoruna gittim zatürre başlangıcı olmuşum ilaç verdi bi ton kullanmak zorundaymışım aslında hiç istemiyorum ama gebelikte zararı yok dedi. şindi de kadın doğum doktorumu bekliyorum öksürürken acayip kasılmalarım oldu beek de hiç hareket etmedi. şimdi hateket ediyo Allaha şükür ama. bana dua edin ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın.dualarınızı bekliyorum eksik etmeyin ne olur.

geçmiş olsun canım

6saat sonra yürüyüşe başlıyorsun cnm. Yürümek kolayda oturup kalkmak çok zor

Ay ne tatlı maşallah allah bize de nasip etsin inş. İyi olmanıza sevindim canım :)

Rabbim şifa versin cnm. Bu üzüntülerini en kısa zamanda unutursun inş. Bol bol dualarımız seninLe. Şehzaden sağlıklı olsun yeter ki. Sende üzme kendini annesi. Rabbim öyle mucizeler sunuyor ki bizlere. Nereden geldiğini bile anlayamıyoruz. Rabbim gönlüne ferahlık versin inş.

Hemde nasıl ya hoplatıyo yerimden valla. O baskı yapıyo tuvalete koşuyom kaçırcakmışım gibi oluyo

Birsey yoktur merak etme ben de 28. Haftamda hastalanmistim oyle bir oksuruktu ki mubarek daha yeni yeni geciyor ogluma da birsey olmadi her oksurukte rahatsiz olup daha cok hareket ediyordu :)

Ah canım ya Allah şifa versin. Ilaçlarını aksatma bak daha kötü oluyor. Bebeğini korumak için içmiyim diyosun ama böyle ilerleyince onun için daha Zararlı. Inş minnoşun iyidir stres yapma çok geçmiş olsun

MErhaba kızlar
Bu aralar öksürük tutuyor beni baya öksürüyorum.
Sıcak basmaları, bebek hareketleri, ağrılara, bulantılar alışmışken birde bu çıktı.
Cuma günü kuzumu görmeye gideceğim ama son birkaç gündür biraz yürüdüğümde sanki başı aşağıdan çıkacakmış gibi hissediyorum. Lavaboya koşuyorum. Hiç bir şey yok ama arada bunlar sıklaşıyor böyle bir şey yaşayan var mı? Birde akıntım vardı arttı.

evde, post: 41124459, member: 573878"]Hemde nasıl ya hoplatıyo yerimden valla. O baskı yapıyo tuvalete koşuyom kaçırcakmışım gibi oluyo

Sona yaklastik galiba.
Yaa arada bi dinlenio sonra yine tep babam tep.aşağıya :)

Cnm ben sırt çantası aldım bir kaç gözü olan.çünkü bir kolda çanta diğerinde bebıs zor olur.

Canım benim ya yazdıkların öyle mutlu etti ki beni. Söylediklerini bir bir yazdım aklıma. Allah razı olsun. Yardımın içim, yardımcı olmaya çalıştığın için. Birde bebeğin kusmasıyla ilgili de bilgi verir misin? emdikten sonra kusmuyor, tekrar acıkacağı vakit çıkarıyor. Birde hem ağzından hem burnundan. Beyaz pütürcük halinde. Her seferinde değil birde.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Bebeğine bişey olmaz Allahın izniyle.

Endişe etmene gerek yok canım bu ara herkes aşağıya olan baskıdan bahsediyor.bebislet doğuma hazırlık yapıyor.
Ama öksürüğe dikkat et.Benim öksürük yüzünden kanamam olmuştu bebisim baskıyı doğum zannetmisti.

Hemde nasıl ya hoplatıyo yerimden valla. O baskı yapıyo tuvalete koşuyom kaçırcakmışım gibi oluyo
Canım sana bişey sorucam.Karnın aşağıya indi mi.Benim bir kaç gündür indi aşağıya midemin olduğu yerde boşluk var doğum yakın mı acaba.Dr 2 hafta sonra doğabilir gibilerinden konuştu.Heyecan korku değişik duygular içersindeyim

Canım benim kusmalardan 6 ay boyunca ara ara kanamalarım oldu.
Şimdide son 2 haftadır öksürük yakamı bırakmıyor
Neyse cuma kontrolüm var olmadı doktora sorar ona göre dahiliyeye giderim.

Canım benim de kan değerim 10.4'e düşmüş. Sağlık ocağındaki hemşire sınırdasın, ilaçlarını günde iki kere kullan dedi. Bende, zaten günde 2 kere alıyorum dedim. O zaman düzenli kullanmıyorsundur dedi. Evet dedim =)) Arada unutuyorum ya da saati geçip gidiyor. Saati saatine kullanmak çok önemli dedi. Doktoruma gittiğimde söyleyeceğim bende. Artık saati saati kullanıyorum. Öncesinde kuru çekirdekli üzüm ve günde 3 kaşık keçiboynuzu pekmezi içmeme rağmen düşmüş. Sıcaklarda da hiç canım tatlı şeyler yemek istemiyor, pekmezle üzümü yemeyi de bıraktım Midem bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…