2015 Temmuz Anneleri

Canım benimde 10,4de düşmüştü. Doktor kan hapını günde 2 taneye çıkardı.
Birde kemik iliğinden çorba falan iç dedi. Biliyorsun ben çok kustuğumdan yemek yiyemiyorum. doktora söyledim oda bunun suyundan pilav falan yapsınlar muhakkak tüket çünkü böyle devam ederse doğumda kan vermemiz gerekebilir sana demişti.

Benim kızlarda kusma çok yaşamadım sadece hıçkırık tutunca kesik süt gibi çıkarırlardı. O şekilde kusması iyiymiş midesini rahatlatıyor derlerdi bana. Hiç doktora sormadım. Emdikten sonra fışkırtarak kusması iyi değil heralde. Yatırırken yan ve başını hafif yükseltip yatır.. Ama o kadar kusma yenidoğanda normaldir.
Canım ya ilk çocuktaki endişeleri stresi iyi bilirim tek başımaydım. Seni rahatlatmışsam ne mutlu bana. Çok bunaldığında hep şunu düşün geçici bi süreç hayat bikaç ay sonra daha güzel olucak eğlenceli olucak hamilelikte sıkıntılarla kaç ay sabrediliyo. Bebiş Büyürken de öyle en zor Zaman'ları ilk aylar derdini anlamak onu tanımak düzen oluşturmak yorucu olabiliyor. Tek yapman gereken stres yapma iş güç takma. Iyi olunca al Bebeğini kısa yürüyüşler yap. Süt Oluşumu için çok faydalı. Fırsat buldukça uyu
Kendinize dikkat edin

Canım benim kusmalardan 6 ay boyunca ara ara kanamalarım oldu.
Şimdide son 2 haftadır öksürük yakamı bırakmıyor
Neyse cuma kontrolüm var olmadı doktora sorar ona göre dahiliyeye giderim.

Çok geçmiş olsun canim.
Sen oksurukten tez zamanda kurtulmaya bak. İnsani mahvediyor.
Geçer inş.

hahaha en iyisini yapıyosun . ben biraz işkolik oldugum için çok yapamıyorum ama kıyamıyorum işime gene haftada 3 gün gelicem dedim.

Ayyyy çok heycanlı
Ya ben anlamıyom kızlarda da öyleydi karnım okadar sivriki doğuma giderken bile hiç aşağı inmiş gibi gelmiyordu bundada öyle. Ama midem biraz rahatladı alttaki baskı çok arttı bundan yola çıkarak artık doğum yaklaştı diyorum. İnş benimkide 40-41 haftalara kadar beklemezyaaaa

aynen ben de öyle diyorum ama insan da kocası biraz üstüne düşsün el üstünde tutsun istiyo.

ya evet hastanede yattım bi gece dedim ya geçen hafta. eve yolladım hem gecelik filan bişi getirsin hem de o da bi kendine gelsin diye. bi saatte anca geldi. ipadinin kulaklığını aramışmış. alıcam atıcam o tableti o olcak sonunda. öküz ya. bu ara çok sinir oluyorum. tahammül edemiyorum. allahtan özünü biliyorum yoksa çoktan çeker giderdim valla

canım ya geçmiş olsun. sabahtan beri hasta amileyat arası tlfdan girdim görmemişimö mesajını. dikkat et lütfen. az kaldı kurtulcan bak

ayy karnın aşşagı inmesnden ben de anlamıyorum ama benimde biraz boşluk var gibi . baskıda çok fala oldugu için zzaten işe gelmek istemedim . 38 de gelsin oğlum artık 40 olmasın beklemesin o kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…