- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.321
Aaaa dogum yapdin mi sen14 kilo almıştım. 69la doğuma girdim. 70i göremedim. Eve geldiğimde 2 kilo vermiştim sdc. Şimdi 65e düşmüşüm ki çok yiyorum. Ama rüm düzen bozulduğundan sanırım zayıflıyorum.
Canım benimde 10,4de düşmüştü. Doktor kan hapını günde 2 taneye çıkardı.Canım benim de kan değerim 10.4'e düşmüş. Sağlık ocağındaki hemşire sınırdasın, ilaçlarını günde iki kere kullan dedi. Bende, zaten günde 2 kere alıyorum dedim. O zaman düzenli kullanmıyorsundur dedi. Evet dedim =)) Arada unutuyorum ya da saati geçip gidiyor. Saati saatine kullanmak çok önemli dedi. Doktoruma gittiğimde söyleyeceğim bende. Artık saati saati kullanıyorum. Öncesinde kuru çekirdekli üzüm ve günde 3 kaşık keçiboynuzu pekmezi içmeme rağmen düşmüş. Sıcaklarda da hiç canım tatlı şeyler yemek istemiyor, pekmezle üzümü yemeyi de bıraktımMidem bulanıyor.
Benim kızlarda kusma çok yaşamadım sadece hıçkırık tutunca kesik süt gibi çıkarırlardı. O şekilde kusması iyiymiş midesini rahatlatıyor derlerdi bana. Hiç doktora sormadım. Emdikten sonra fışkırtarak kusması iyi değil heralde. Yatırırken yan ve başını hafif yükseltip yatır.. Ama o kadar kusma yenidoğanda normaldir.Canım benim ya yazdıkların öyle mutlu etti ki beni. Söylediklerini bir bir yazdım aklıma. Allah razı olsun. Yardımın içim, yardımcı olmaya çalıştığın için. Birde bebeğin kusmasıyla ilgili de bilgi verir misin? emdikten sonra kusmuyor, tekrar acıkacağı vakit çıkarıyor. Birde hem ağzından hem burnundan. Beyaz pütürcük halinde. Her seferinde değil birde.
Canım benim kusmalardan 6 ay boyunca ara ara kanamalarım oldu.
Şimdide son 2 haftadır öksürük yakamı bırakmıyor
Neyse cuma kontrolüm var olmadı doktora sorar ona göre dahiliyeye giderim.
Valla canım ben buranın enayisi gibiyimdir zaten. Gebelikte karnımdaki çocuğum hattına pişkinliği öğrendim nihayet ezdirmiom kendimi. Zaten problemli bi gebelik. O yüzden kolay alıştı burdaki şerefsizler de. Çok yorgun olursam ya da belim ağrırs filan uzatıom ayaklarımı. Onlara satıom hastaları. Gerekirse gidiom ben diom. Onlar da daha evvelden kabahatlerini bildikleri için tabi tabi diolar. Bazen sabahları da arıom. Uyuyamadım filan diom gelemicem diom. Müstahak bunlara.
Bencd sen de konuş tependekiyle anlat sıkıntılarını. En azından denemiş olursub şansını ne kaybedersin ki?
Canım sana bişey sorucam.Karnın aşağıya indi mi.Benim bir kaç gündür indi aşağıya midemin olduğu yerde boşluk var doğum yakın mı acaba.Dr 2 hafta sonra doğabilir gibilerinden konuştu.Heyecan korku değişik duygular içersindeyim
Havalar guzellestıkce insan evde sıkılıyor.hergunde gezılmıyor haliyle.
Evet canım ama evden çıkasım gelmiyo iki çocukla yürümeye üşeniyom iice tembel üşengeç oldumHavalar guzellestıkce insan evde sıkılıyor.hergunde gezılmıyor haliyle.
aynen ben de öyle diyorum ama insan da kocası biraz üstüne düşsün el üstünde tutsun istiyo.
Naber canım nasıl gidiyo senin kız bi süpriz yapar diyodum pinhanınki acele ettiAynen öyle insanı mahfediyor.
Neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım ya geçmiş olsun. sabahtan beri hasta amileyat arası tlfdan girdim görmemişimö mesajını. dikkat et lütfen. az kaldı kurtulcan bakYa bebek maşallah zaten tosun ama doktorum benim bünyemi iyi görmüyo kaslarım çok zayıfmış 3. Gebelik olduğu için kendime iyi bakmam lazım bide üst üste oldu 2.5 yıl arayla. Çok tembihledi son muayenede çok güzel beslen diye doğuma kadar.
Ayyyy çok heycanlı
Ya ben anlamıyom kızlarda da öyleydi karnım okadar sivriki doğuma giderken bile hiç aşağı inmiş gibi gelmiyordu bundada öyle. Ama midem biraz rahatladı alttaki baskı çok arttı bundan yola çıkarak artık doğum yaklaştı diyorum. İnş benimkide 40-41 haftalara kadar beklemezyaaaa
Gecen sağlık ocağından aradılar kontrol için.hıç gıdesım yok ya offgıtmesek bırsey olur mu?
Haklısın cnm 2 tane elinde bır tane karnında zor olur dışarı çıkmalar.en azından kızlara goz kulak olabilecek biri olsa yanında sende çıkarken rahat edersin.Evet canım ama evden çıkasım gelmiyo iki çocukla yürümeye üşeniyom iice tembel üşengeç oldum
benim sağlık ocağım hala babaevimin ordaki canım. gidemiom. muhabbetiniz iyiyse hemşirelerle tlfla hallet bence. Ödemini. kilonu filan sorcaktır muhtemelen.Gecen sağlık ocağından aradılar kontrol için.hıç gıdesım yok ya offgıtmesek bırsey olur mu?
evet valla doğru diyosun ben de enayisiyim buranın herkes zırt pırt izin alır ben de deniycem şansımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?