2015 Temmuz Anneleri

banada önüne gelen karnın aşağıda diyor ama bunu neredeyse 29.cu haftadan bu yana diyorlar hiç midemde baskı hissetmedim zaten 1 hafta reflü olur gibi oldum bidahada olmadım aşağıda olunca dahamı yakın oluyo acaba doğum bana hep 41e kadar bekliyecekmişim gibi geliyor

canım ben de çok kararsızım. hatta burda da yazdım. bi kere kesinlikle sırt çantası olmalı bence. zira ben normal çanta bile takmaktan hazetmem evlenince alışır gibi oldum
stylo turtle ya da grand almayı düşünüyorum. ama hemen almıcam. bi tane nike çantam var. onu yıkattım hacışakir granül sabunla. önce bi onu denicem gerekirse sonra alıcam.

Benim de karnim hep asagida her gorende oyle diyor ama bazilari yukarda bazilari asagida tasirmis ben sevdim asagida tasimayi :) hic degilse midem yanmiyo

Yüreğini ferah tut canım. korkma. dualarımız seninle...

canım benim de karnım çok sivri kızımda da öyleydi.bunda sanki daha sivri az kilo aldım ondan olabilir.hakkımızda hayırlısı olsun bebeklerimiz biz sağlıklı olalım da

Naber canım nasıl gidiyo senin kız bi süpriz yapar diyodum pinhanınki acele etti
Benim oğlum olacak canım
Bizimkide geçen gün doğuruyorum sandım.
Yürürken içimden bir şey aktı. Birde sanki başı bacak aramdan çıkacak gibi inanılmaz bir ağrı adım atıcam atamıyorum. Sonra eşime dedim oturt beni ama caddenin ortası ne mümkün oturmak eşim beni çekiyor ben kıpırdatma beni diye cıyaklıyorum. Neyse bele vuran ağrı durdu. Bahçeye geçtik oturduk. Eve çıkana kadar 1 saat geçti. Gidip baktım malum akıntılar.
Bizimki yüreği ağzında bir hamilelik oldu. Bu çocuk çok nazlı ya kanama geçirtiyor ya bana cinnet geçirtiyor dedim eşime
Gecen sağlık ocağından aradılar kontrol için.hıç gıdesım yok ya off gıtmesek bırsey olur mu?
Beni Allah rızası için daha bir gün aramadılar. Ben gidersem gidiyorum. Kimsede neden geç geldin demiyor. Sana bakınca benimkiler çok sorumsuz

Canım bana da sırt çantası mantıklı geliyor taşıma açısından ama onda da biraz eşyaları üst üste koyuyorsun ya, diyelim ki alttan bir şey alacaksın hoop hepsi tepetaklak olmaz mı eşyaların? karışır gibi geliyor yani.. ben normalde sırt çantası kullanırken o sıkıntıyı hep yaşarım da o yüzden biliyorum, birşey almak istesem hepsi birbirine giriyor bir de anne çantalarının çok daha fazla gözü var sanırım.. ama bilemedim yine kafam karışık.

eve gidince kullanıcam dediğim o çantanın fotolarını atayım canım. fermuarı sonuna kadar açılıyor yani dediğin sıkıntıyı yaşamam galiba. aman zaten dedim ya bi denicem gerekirse alıcam.

Ben stylo turtle aldim baya büyük bi yere oturmaya gidince iyide disarda gezmeye fazla biraz sanki ama bilemiyorum. Bebis bir gelsin bi tane küçük alabilirim

eve gidince kullanıcam dediğim o çantanın fotolarını atayım canım. fermuarı sonuna kadar açılıyor yani dediğin sıkıntıyı yaşamam galiba. aman zaten dedim ya bi denicem gerekirse alıcam.
Tamam canım, ben de dediğin çantalara baktım stylo turtle kullanışlık göründü :)

Valla bilmiyomki benimkiler hep çok yukardaydı. Belki seninki daha aşağıdadır karnının yapısı rahminin yapısıyla alakalı bence. Hayırlı zamanda gelsinler de okadar bekletmesinler ya

Kizlar kocamla park yatagi kuramadik oylece biraktik :)
:)) geçmş olsn cınımmm :)) bizde aldk beşik hepsi buradadan akşm onu knştk dioki ev sahıbıne soylrm o kurar becerkli dedm sen ne yapcksn babasısın kur kolay olmyr sınrlnrm ben dio adam yaw bukadrda rahat yanı

Kız biliyom ben hep seninkini
Hayırlısıyla 36. Haftayı Doldur ozaman doğarsa doğsun artık en ağır sen geçirdin valla kusmaların hiç geçmedi inş uslu bebişin olur şöyle bi rahat edersin doğurup.

Dogum tarihlerimiz ayni seninle ultrasonda ne zaman cikiyo tarih senin canim ?
bacım soruyu anlayamadım tahmini tarihi diyorsan 16 haziran da belli olur normal mi sezaryen mi. doktora gideceğim akslik yoksa normal der, aksilik varsa sezaryen diyecek. aksilik yoksa eğer günümün gelmesini bekleyeceğim tabi ara ara nst ye gireceğim

kııııızzzzz bebek çantasında düzenli olacağını sanıyorsan yanılıyorsun zaten heran tepetaklak dönüyor. Altını açıp kapatana kadar bi Telaş hadiiiii emzirme zamanı ayrı bi Telaş. Çantanın çok cebi olsun yeter işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…