- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.361
evet biliyorum canım. senden öğrendim zaten ben de stylo yu.ama mağazalarda filan açık canlı halini göremeyince cesaret edemedim açıkçası 60tl vermeye. bahsettiğimi bi kullanayım yok olmazsa mecbur alcam zaten. şimdiden şart değil diye düşündüm , ne bileyim.Ben stylo turtle aldim baya büyük bi yere oturmaya gidince iyide disarda gezmeye fazla biraz sanki ama bilemiyorum. Bebis bir gelsin bi tane küçük alabilirim
https://www.tekzen.com.tr/stylo_turtle_anne_bebek_sirt_cantasi_si_/2233238eve gidince kullanıcam dediğim o çantanın fotolarını atayım canım. fermuarı sonuna kadar açılıyor yani dediğin sıkıntıyı yaşamam galiba. aman zaten dedim ya bi denicem gerekirse alıcam.
Peki ağırlığı nasıl canım?
Nasibimiz böyleymiş. Bazen kızıyorum neden her şey bizi buldu diye sonra şükrediyorum. Kuzumla geçirdiğimiz biyopsiler, kanamalar falan hepsini atlattık. Çok şükür o sağlıklı olsun birkaç hafta daha dişimi sıkarım. İnşallah doğduktan sonra Rabbim bu sıkıntıların mükafatını verir.Kız biliyom ben hep seninkini
Hayırlısıyla 36. Haftayı Doldur ozaman doğarsa doğsun artık en ağır sen geçirdin valla kusmaların hiç geçmedi inş uslu bebişin olur şöyle bi rahat edersin doğurup.
evet biliyorum canım. senden öğrendim zaten ben de stylo yu.ama mağazalarda filan açık canlı halini göremeyince cesaret edemedim açıkçası 60tl vermeye. bahsettiğimi bi kullanayım yok olmazsa mecbur alcam zaten. şimdiden şart değil diye düşündüm , ne bileyim.
Benim de karnim hep asagida her gorende oyle diyor ama bazilari yukarda bazilari asagida tasirmis ben sevdim asagida tasimayi :) hic degilse midem yanmiyo
Kizlar kocamla park yatagi kuramadik oylece biraktik :)
Bu gene bulmuş moru
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Bebeğine bişey olmaz Allahın izniyle.
cok sağolun kızlar ilaçlarımı düzenli kullanıcamYüreğini ferah tut canım. korkma. dualarımız seninle...
geçmiş olsun canım
Birsey yoktur merak etme ben de 28. Haftamda hastalanmistim oyle bir oksuruktu ki mubarek daha yeni yeni geciyor ogluma da birsey olmadi her oksurukte rahatsiz olup daha cok hareket ediyordu :)
doktordan geldim bebekmiyi Allaha şükür.ama iki doktorum da nstyevbağlamadı.istememe ragmen.inş kısa zamanda geçer hastalığım öksürük çok kötü.bi de zatürre baslangıcı diyince korktum açıkcası.düzenli kullanıcam ilaçlarıAh canım ya Allah şifa versin. Ilaçlarını aksatma bak daha kötü oluyor. Bebeğini korumak için içmiyim diyosun ama böyle ilerleyince onun için daha Zararlı. Inş minnoşun iyidir stres yapma çok geçmiş olsun
kııııızzzzz bebek çantasında düzenli olacağını sanıyorsan yanılıyorsun zaten heran tepetaklak dönüyor. Altını açıp kapatana kadar bi Telaş hadiiiii emzirme zamanı ayrı bi Telaş. Çantanın çok cebi olsun yeter işini görür
kızlar bişi sorucam. bebek bezi işini naptınız? hangi markada karar kıldınız? prima diorum ben. ama premium care mi normal yeşil paket mi bilemedim. ne fark var?
ben molfix aldım canım inşallah bebeişimin poposu uyum sağlar da yahudi malı almak zorunda kalmam diye dua ediyorum benkızlar bişi sorucam. bebek bezi işini naptınız? hangi markada karar kıldınız? prima diorum ben. ama premium care mi normal yeşil paket mi bilemedim. ne fark var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?