2015 Temmuz Anneleri

Ben stylo turtle aldim baya büyük bi yere oturmaya gidince iyide disarda gezmeye fazla biraz sanki ama bilemiyorum. Bebis bir gelsin bi tane küçük alabilirim
evet biliyorum canım. senden öğrendim zaten ben de stylo yu.ama mağazalarda filan açık canlı halini göremeyince cesaret edemedim açıkçası 60tl vermeye. bahsettiğimi bi kullanayım yok olmazsa mecbur alcam zaten. şimdiden şart değil diye düşündüm , ne bileyim.

Nasibimiz böyleymiş. Bazen kızıyorum neden her şey bizi buldu diye sonra şükrediyorum. Kuzumla geçirdiğimiz biyopsiler, kanamalar falan hepsini atlattık. Çok şükür o sağlıklı olsun birkaç hafta daha dişimi sıkarım. İnşallah doğduktan sonra Rabbim bu sıkıntıların mükafatını verir.

Annemden Allah razı olsun hamileliğim boyunca beni o çekti. Eşimden de Allah razı olsun annemlerde kalıyoruz hala arada bir eve geçiyoruz. Doğsun tüm aile kayınvalidemde poposuna vuracakmış. Annesini böyle üzdü diye.

Ilk gizem59 almisti foto paylasmisti ben ondan görüp almistim canım

Benim de karnim hep asagida her gorende oyle diyor ama bazilari yukarda bazilari asagida tasirmis ben sevdim asagida tasimayi :) hic degilse midem yanmiyo

aynen hiç midem yanmadı annemde saçsızmı olacak senin oğlan diyo anne onla alakası yok mideye baskıyla alakalı o olay diyorum ama işte bakalım kimin dediği doğru çıkacak

Kizlar kocamla park yatagi kuramadik oylece biraktik :)

Canım bizde iki tane almıştık deneyelim dedik birini kurduk diğerini kuramadık 2 saat sinirden çıldırdım kocam almıştı çünkü onları başının etini yedim ama boşaymış çok basit bir tekniği varmış onu yaptık hemen oldu sizinki de öyledir kesin...
beşiği iyice açmadan önce kenarlarını düz hale getiriyosun silkeleyerek sonra beşiğin alt tarafta ortadaki mandal yerine bastırıp açıyosun

kızlar stylo tutle biraz kokyr aldgnzda ben yıkadım yumusatıcı falan ko9ydm miss gibi oldu şimdide evde bütün fermuarları açık tutuyrm sıcaktan kokar belkı iyice havalnsn die ama kullanşlı dryr ben tavsıye ederm

Sol gozum segiriyo kizlar ne yapaam.gecer,gecn sebede olmustu bisey yok dedi dktr ama bu ara cok segiriyo sinirsel Mi acaba

geçmiş olsun canım

Birsey yoktur merak etme ben de 28. Haftamda hastalanmistim oyle bir oksuruktu ki mubarek daha yeni yeni geciyor ogluma da birsey olmadi her oksurukte rahatsiz olup daha cok hareket ediyordu :)

doktordan geldim bebekmiyi Allaha şükür.ama iki doktorum da nstyevbağlamadı.istememe ragmen.inş kısa zamanda geçer hastalığım öksürük çok kötü.bi de zatürre baslangıcı diyince korktum açıkcası.düzenli kullanıcam ilaçları

ya ne bileyim tecrübesizim işteee.... biraz bende düzen takıntısı var da sanırım o yüzden dediğin doğru bebekle okadar dağılıyorsundur ki düzen müzen hak getire...o zaman sırt çantalarına yoğunlaşayım ben

kızlar bişi sorucam. bebek bezi işini naptınız? hangi markada karar kıldınız? prima diorum ben. ama premium care mi normal yeşil paket mi bilemedim. ne fark var?

kızlar bişi sorucam. bebek bezi işini naptınız? hangi markada karar kıldınız? prima diorum ben. ama premium care mi normal yeşil paket mi bilemedim. ne fark var?

Ben prima aldım cnm yeni doğan premium care, arada ki fark benim aldığım ıslaklık göstergeli

Kızlar ben bu çantayı aldım http://www.hepsiburada.com/liste/pr...pla&gclid=CJuA36mq38UCFaoBwwoddLsArA&site=old
biraz büyük yolculukta fln iyi olur bi de küçüğünü aldım kısa mesafe gezilerde parka vs giderken kullanırım ilerde diye bunu aldım
http://www.annelutfen.com/urun/stylo-s12-110-anne-bebek-bakim-cantasi-bordo

bana sırt çantası kullanışlı gelmedi ben yandan daha pratik buluyorum mesela bebek arabasıyla biyere gidicem bunu arabaya takmak ta pratik olur bence diye düşündüm

ben molfix aldım canım inşallah bebeişimin poposu uyum sağlar da yahudi malı almak zorunda kalmam diye dua ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…