- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.381
benim genel bir sorunum yok canım. noldu sen preeklamsiye mi yakalandın yoksaSlm kızlar tansiyon sorununuz var mıydı
Bende molfix alicam yahudi mali almak istemiyorum ama kullananlar memnun molfixdenfallenangel8: 41127374 .!.:ben molfix aldım canım inşallah bebeişimin poposu uyum sağlar da yahudi malı almak zorunda kalmam diye dua ediyorum ben
bizim bebek arabası da chicco lite way plus canım. puseti var 1 yaş sonrası için. ama 1 yaşa kadar oto koltuk olarak da kullanılan bi port bebesi var. içinde özel minderi var bu sevi bebeninki gibi. 6 ay filan kullanılıomuş.kızlar bi de oto koluğu muhabbeti geçmiş dün.ben de chicconun arabasını aldım hem puset oluyo hem oto koltuğu ana kucağı var. aynısını kuzenim de kullanmış.bebek ilk 6 ay çok rahatsız oluyo içine kaçıyodu 2 büklü battaniye koyuyodum altına dedi.ben de bundan aldım daha iyi oldu oto koltuğu şwklinde ana kucağı alanlar varsa bu ana kucağı bel desteğinden edinin bence mutlaka http://www.picabo.com.tr/sevi-bebe-ana-kucagi-bel-destegi-no-3
Benimde bi ay falan önce acayip sol ggözüm segiriyodu ben hic bize yapmadım kendiliginden gectiSol gozum segiriyo kizlar ne yapaam.gecer,gecn sebede olmustu bisey yok dedi dktr ama bu ara cok segiriyo sinirsel Mi acaba
canım benimk,ide aynında chicco lite way plus onun içindeki beyaz sünger bi işe yaramaz inan ben onu çıkarttım beli kalın olan destekten koydum çok farkediyo.o dediğin beyaz destek beli boş baksana bebek oturur gibi durur içinde ilk 6 aya uygun değil cnm malesef o dabizim bebek arabası da chicco lite way plus canım. puseti var 1 yaş sonrası için. ama 1 yaşa kadar oto koltuk olarak da kullanılan bi port bebesi var. içinde özel minderi var bu sevi bebeninki gibi. 6 ay filan kullanılıomuş.
Bnmde sol gecmesini bekliyorum.kitap flnda okumuyorumki yorgun olsun.8nsallh gecer ya sinir bozuyo bi sure sonraBenimde bi ay falan önce acayip sol ggözüm segiriyodu ben hic bize yapmadım kendiliginden gecti
hay allah yaaa. canım büyüycekler tam çocuklar bu erkekler büyüycekler de biz de görücez.ya evethastanede yattım bi gece dedim ya geçen hafta. eve yolladım hem gecelik filan bişi getirsin hem de o da bi kendine gelsin diye. bi saatte anca geldi. ipadinin kulaklığını aramışmış. alıcam atıcam o tableti o olcak sonunda. öküz ya. bu ara çok sinir oluyorum. tahammül edemiyorum. allahtan özünü biliyorum yoksa çoktan çeker giderdim valla
Yok canım allah korusun o olsa idarrada protein çıkıyor zatenbenim genel bir sorunum yok canım. noldu sen preeklamsiye mi yakalandın yoksa
Sadece 13 14 oluyo ama küçük tansiyon 5Yok canım allah korusun o olsa idarrada protein çıkıyor zaten
Canim sarilik bebeklerim hemen hepsinde bir miktar oluyor sen emziriyorsun ya cok iyi sarilik icin eve gonderdiklerine gore ciddi bir boyutta degil demekki. Merak etme insallah artmaz. Emzirme konusu evet biraz cetrefilli oluyor baslarda:) birde nedense herkes hamilelikle ilgili bilgi veriyor ama sanki emzirme yasakli bir konu:) ben o kadar soka girmistim ki emzirmeye baslayinca hicbirsey bilmiyormusum megerse:) annen aferin kasikla veriyormus en dogrusu oyle biberon mumkun oldugunca kullanmayin alisir bebis. Oyle boyle tutuyorlar memeyi dirayetli olursan. Sezeryan sonrasi dinlenmek cok onemli ameliyati ancak dinlenerek atlatiyor insan ben o yuzden 5 gun hastanede kalmaya karar verdim. Bebek hemsireleri sadece emzirmeye getiriyor geceleri bende uyuyup dinlenip saglam cikayim hastaneden. Logusalikta ter aynen yazdigin gibi cok oluyor ama vucudun bir haftaya filan alisir canim cok buyuk degisiklikler geciriyor su anda birde haril haril sut uretiyor tabi faaliyet cok:) kilo konusunu hic takma sezeryan sonrasi odem oluyor biraz . Ben hastaneden ciktigimda 500 gr almis gorunuyordum dusun bebek plasenta cikti icimden sonra birden gunde 1-2 kilo vermeye basladim. Sanirim terle attim odemi 2 hafta sonra 2 kilom kalmisti . 2 hafta sonra eskisinden zayiftim:) odem yavas yavas aticak kendini. Emzirmek, terlemek odeme birebir canim. Sen bol bol su ic. Sute en iyi gelen sey su. Anne cayi da ic bol bol. Sut yapiyor faydali o caylar. Kizimdaki ilk gunlerim aklima geldi seni okuyunca:) her gun biraz daha iyi hissedeceksin kendini canim. Senin icin cok seviniyorum. Kizini kocaman op benim icin!!!!Seymasevdaya yazdığım gb cnmşükür binlerce kez. Sarılık çıktı ama sınırda. Onun kontrolündeyiz. Umarım ciddî boyuta ulaşmaz. Dua edinde hastaneye yatmak zorunda kalmayalım. Normal şartlarda düşük değer ama kızım çok ufak olduğundan daha dikkatli olmak gerekiyormuş.
Sadece 13 14 oluyo ama küçük tansiyon düşükbenim genel bir sorunum yok canım. noldu sen preeklamsiye mi yakalandın yoksa
alla alla şaşırdım şimdi.canım benimk,ide aynında chicco lite way plus onun içindeki beyaz sünger bi işe yaramaz inan ben onu çıkarttım beli kalın olan destekten koydum çok farkediyo.o dediğin beyaz destek beli boş baksana bebek oturur gibi durur içinde ilk 6 aya uygun değil cnm malesef o da
cnm çok geçmş osn dikkat et kendıne ilaçlarını kullan bebeğin iiyimş için rahat olsndoktordan geldim bebekmiyi Allaha şükür.ama iki doktorum da nstyevbağlamadı.istememe ragmen.inş kısa zamanda geçer hastalığım öksürük çok kötü.bi de zatürre baslangıcı diyince korktum açıkcası.düzenli kullanıcam ilaçları
Sedacim diger gunlerde aman bebek odamda kalsin filan deme ozellikle geceleri. Bebek hemsireleri hepimizden daha iyi bakiyor bebeklere. Emzirmeden emzirmeye getirsinler ki sen iyice uyu dinlen cabucak iyiles:)Cnm iyi olmanıza çok sevindimmmm..ben hastaneyle konustum,ilk gün akşama kadar hiçbişekılde kaldırmıyorlarmıs zaten,akşama dogru birazcık belki yürüyüş o da o kadar...hayırlısı olsun bakalım görcezzz:))bebişinee kocaman öpücüklerrr...
ben lansinoh aldım canım. Süt gelmeye başladığı için de sürmeye başladım. Ped koymuyorum ama şimdilik. Öyle aman aman bi akıntı yok çünkü henüz.Kizlar gogus pedi,gogus kremi vs hangi marka aldiniz
Birde civilden alisberis yapan var mi kalitesi/fiyatlari nasil
Havuzluhanda tavsiye edebileceginiz biryer var mi
Ve havuzluhan uygun mu
ben lansinoh aldım canım. Süt gelmeye başladığı için de sürmeye başladım. Ped koymuyorum ama şimdilik. Öyle aman aman bi akıntı yok çünkü henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?