2015 Temmuz Anneleri

Seymasevde vajinal varislern baski yapiyo mu benim ck sikintm var nasil bir baski anlatamam

kızlar bi de oto koluğu muhabbeti geçmiş dün.ben de chicconun arabasını aldım hem baston araba oluyo hem oto koltuğu ana kucağı var. aynısını kuzenim de kullanmış.bebek ilk 6 ay çok rahatsız oluyo içine kaçıyodu 2 büklü battaniye koyuyodum altına dedi.ben de bundan aldım daha iyi oldu oto koltuğu şwklinde ana kucağı alanlar varsa bu ana kucağı bel desteğinden edinin bence mutlaka http://www.picabo.com.tr/sevi-bebe-ana-kucagi-bel-destegi-no-3

bizim bebek arabası da chicco lite way plus canım. puseti var 1 yaş sonrası için. ama 1 yaşa kadar oto koltuk olarak da kullanılan bi port bebesi var. içinde özel minderi var bu sevi bebeninki gibi. 6 ay filan kullanılıomuş.

canım benimk,ide aynında chicco lite way plus onun içindeki beyaz sünger bi işe yaramaz inan ben onu çıkarttım beli kalın olan destekten koydum çok farkediyo.o dediğin beyaz destek beli boş baksana bebek oturur gibi durur içinde ilk 6 aya uygun değil cnm malesef o da

hay allah yaaa. canım büyüycekler tam çocuklar bu erkekler büyüycekler de biz de görücez.

Canim sarilik bebeklerim hemen hepsinde bir miktar oluyor sen emziriyorsun ya cok iyi sarilik icin eve gonderdiklerine gore ciddi bir boyutta degil demekki. Merak etme insallah artmaz. Emzirme konusu evet biraz cetrefilli oluyor baslarda:) birde nedense herkes hamilelikle ilgili bilgi veriyor ama sanki emzirme yasakli bir konu:) ben o kadar soka girmistim ki emzirmeye baslayinca hicbirsey bilmiyormusum megerse:) annen aferin kasikla veriyormus en dogrusu oyle biberon mumkun oldugunca kullanmayin alisir bebis. Oyle boyle tutuyorlar memeyi dirayetli olursan. Sezeryan sonrasi dinlenmek cok onemli ameliyati ancak dinlenerek atlatiyor insan ben o yuzden 5 gun hastanede kalmaya karar verdim. Bebek hemsireleri sadece emzirmeye getiriyor geceleri bende uyuyup dinlenip saglam cikayim hastaneden. Logusalikta ter aynen yazdigin gibi cok oluyor ama vucudun bir haftaya filan alisir canim cok buyuk degisiklikler geciriyor su anda birde haril haril sut uretiyor tabi faaliyet cok:) kilo konusunu hic takma sezeryan sonrasi odem oluyor biraz . Ben hastaneden ciktigimda 500 gr almis gorunuyordum dusun bebek plasenta cikti icimden sonra birden gunde 1-2 kilo vermeye basladim. Sanirim terle attim odemi 2 hafta sonra 2 kilom kalmisti . 2 hafta sonra eskisinden zayiftim:) odem yavas yavas aticak kendini. Emzirmek, terlemek odeme birebir canim. Sen bol bol su ic. Sute en iyi gelen sey su. Anne cayi da ic bol bol. Sut yapiyor faydali o caylar. Kizimdaki ilk gunlerim aklima geldi seni okuyunca:) her gun biraz daha iyi hissedeceksin kendini canim. Senin icin cok seviniyorum. Kizini kocaman op benim icin!!!!

alla alla şaşırdım şimdi. dayımla yengem tavsiye etmişti bu arabayı. gerçi kuzenim doğduğunda daha travel sistemi yoktu chiconun. ikinci için aldılar. 3 ay önce. kullanıolar öyle. nasipse doğduktan sonra takip edecek doktora da sordum ben. o da sıkıntı yok dedi. alsak mı acaba gene de ya kafam çok karıştı şimdi.

cnm çok geçmş osn dikkat et kendıne ilaçlarını kullan bebeğin iiyimş için rahat olsn

Sedacim diger gunlerde aman bebek odamda kalsin filan deme ozellikle geceleri. Bebek hemsireleri hepimizden daha iyi bakiyor bebeklere. Emzirmeden emzirmeye getirsinler ki sen iyice uyu dinlen cabucak iyiles:)

Kizlar gogus pedi,gogus kremi vs hangi marka aldiniz
Birde civilden alisberis yapan var mi kalitesi/fiyatlari nasil
Havuzluhanda tavsiye edebileceginiz biryer var mi
Ve havuzluhan uygun mu

ay P pinhan16 valla ne güzel anne oldun. hem kızını büyütüon savaşıon orda bişilerle hem de bizi unutmuon. çok duygulandım şu an. zaten bugün bi garibim ota boka ağlayasım gelio (

Kizlar gogus pedi,gogus kremi vs hangi marka aldiniz
Birde civilden alisberis yapan var mi kalitesi/fiyatlari nasil
Havuzluhanda tavsiye edebileceginiz biryer var mi
Ve havuzluhan uygun mu
ben lansinoh aldım canım. Süt gelmeye başladığı için de sürmeye başladım. Ped koymuyorum ama şimdilik. Öyle aman aman bi akıntı yok çünkü henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…