2015 Temmuz Anneleri

istersen ben eve gidince iki şekilde de fotoloranı çekip atayım canım bi bakarsın
canım bu arada arabayı ben de çok beğeniyorum çok kullanışlı bence ilerde baston olması fln müthiş sadece ilk 6 ay o otokoltuğunun içinde oturur şekilde olur bebek onun için bel desteği aldım dedim ama o boşluğa penye battaniye fln da koyabilirsin kuzenim öyle kullanmış

Kizlar gogus pedi,gogus kremi vs hangi marka aldiniz
Birde civilden alisberis yapan var mi kalitesi/fiyatlari nasil
Havuzluhanda tavsiye edebileceginiz biryer var mi
Ve havuzluhan uygun mu

lansınoh aldım.
Havuzluhan fiyatları deli gibi ucuz değil. heryerde bulunan fiyatlar.
ama biyere girip tüm istediklerini bulabilceğin için avantajlı olabilir.

arkadaşlar bende size bişey sorucam...
bende 25.haftada böbrek büyümesi 13.8 mm çıkmıştı doktorum bu normal hamılelıkte olur dedi ama kontrol ıcın geldıgınde usg çektir dedı. sımdı 32 haftalık oldum ve sağ bobrek buyumesı 20 mm ulaşmış ve sol bobrekte de buyumeye baslamış. üroloji doktoru çalışmayı bırak evde dınlen ve bol bol sıvı tuket dedı...buyume hızlı olmus dedı doguma yakın oldugun ıcın hıc bırsey yapamayız sımdı katater takılamaz haftan buyuk bısey yaparsam erken doguma neden oluruz dedı. Aranızda boyle olan var mı yada duydugunuz bıldıgınız bısey var mı? ben calısıyorum 33 haftamda ızne ayrılıcam SİZCE BEBEGI SEZERYANLA ERKEN ALMA IHTIMALLERI VAR MI??? bıraz korkuyoprum ama ıcımı ferah tutmaya calısyorum

Benzer durumda bi yakınım olmadı canım. Ama yüreğini ferah tut. Dinlen demiş dr işte bişi deememiiş ki. Çok vahim bi durum olsa eve gitmene bile izin vermezlerdi bence. Hem artık erken bile doğsa riskli süreci atlatmışsın bence.

Seymasevde vajinal varislern baski yapiyo mu benim ck sikintm var nasil bir baski anlatamam
Evet canım ya hele bazen ayağımı atamıyorum ağrıdan geriliyo çok ama bişey farkettim ben zeytinyağı sürmeye başladım kolay doğum için çok yumuşadı iki gündür gerginlik ağrı yok gibi sadece baskı var oda bebekten hissediyorum

doktor net konustu zaten her hafta geldıgınde ultrason cektırceksın dedı doguma kadar kontrol altında gorucem senı dedi onda sıkıntı yok ama ben bebişim erken alınır mı ki bunun dusuncesındeyım hepp...

doktor net konustu zaten her hafta geldıgınde ultrason cektırceksın dedı doguma kadar kontrol altında gorucem senı dedi onda sıkıntı yok ama ben bebişim erken alınır mı ki bunun dusuncesındeyım hepp...
Allah şifa versin inş almazlar Bebeğini. Hem mecbur kalıp alsalarda artık iyidir durumu vaktinde doğar inş sende iyileşirsin umarjm

Benim 21haftalkken baslası böbrek problemim cnm agrılarm vardı uyutmayan bnde urologa gttim beni docente gonderdi docent bana heray kontrol edicez kndi doktirun her hafta kontrol etsin demsti bnm buyume durdu agrmda gecmisti derken 28hftada 1cm büyüdü suan 34 hftadaym büyüme durdu agrmda yok cok sükür inşallh sennde durur ben doktoruma sormustum normal doguma engelmi diye bna hayr demisti sende doktorunu dnle bol su ic dinlen ben öke yapmstm gecms olsun cnm stres ypma

tamam canım sağ olasın.
Bak cnm demek istedigim olay şu. Bu arada yanlis anlama araba cok kullanisli bence ben cok begenerek aldim sadece bel cukurunun ilk aylar icin fazla oldugunu dusundum bebek kacar icine otokoltugunun icindeki kendi brl destegine ragmen bence

Eklentiler

• 20150526_160442.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 20150526_160517.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 20150526_160554.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 82
saol canım umarım buyume ılerlemez sımdılık hızlı gıdıyor o yuzden endıse ettım 7haftada 7mm bana da cok gelmıstı neyse ınsallah bısey olmaz.. sag tarafına yatma dedı sol tarafına yat dedı ama sol tarafım agrıyıor sag tarafım agrımıyor
gecelerı benım agrım oluor sadece bazen sagımdan soluma donemıyorum uyanıyorum her dönüşümde... ilaç içecek kadar degıl zaten ılac da ıcmem zararı olmasın bebegıme...
sızede allah sıfa ersın ınsallah bısey olmadan dogumu vaktınde yaparız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…