- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.421
Evet belli olsun diye yandan da cektim fotosunu bakonun içinde bişi var sanki dimi canım? o yüzden beli desteklemiş oluo.
Oh ne guzel hadi gozunaydin.normal sartlarda benim bugun 1 haftadir izinde olmam lazim ama calisabilir rapru aldim.8-15:30 calisiyorum anaokulunda ama haftanin 3 gunu 2stajyer ogrenci geliyo sinifima biraz onun rahatligi oluyo bi de ogrencilerine karneyi kendim vermek istedim.ilk donem ben veremedim kanamadan dolayi raporluydum.zaten 12 hazirani atlatinca 1,5 hafta seminer olucak sabah 9 oglen 12 paydos.ekime aktarmak daha mantikli benim icin bi mani olmazsa insallahselam kızlar... ben bugün itibareiyle izne çıkıyorum yarın evdeyim kısmetse
selam herkese arkadaslar.
cok sık yazamiyor ama sizi surekli okuyorum.
biliyorsunuz benim bebegimin kalbinde leke gorulmustu.33. haftaya girdik ve dun kontrolumuz vardi.doktorum hem prof.hem perinatologtur bu arada.adananin en iyilerinden.
her gittigimde ben soruyordum o lekeyi o bunu takip etmediklerini bi anlam ifade etmedigini soyluyordu o lekenin.dun gittigimde yine sordum.ve bana soyledigi ben onu takip etmem demistim.onun icin bakmiycam dedi.ve soyledigime pisman ettin beni diyede ekledi.sizce ne demek istedi?
kızlar dün gece acillik oldum öksürük krizi yüzünden serum falan taktılar. bugün göğüs hast doktoruna gittim zatürre başlangıcı olmuşum ilaç verdi bi ton kullanmak zorundaymışımaslında hiç istemiyorum ama gebelikte zararı yok dedi. şindi de kadın doğum doktorumu bekliyorum öksürürken acayip kasılmalarım oldu beek de hiç hareket etmedi. şimdi hateket ediyo Allaha şükür ama. bana dua edin ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın.dualarınızı bekliyorum eksik etmeyin ne olur.
Atlamadığın iyi olmuş canım işte bak. Biz de ptesi alcz çalışabilir raporumuzu. İki gğn var var zaten aramızdaSelam kızlar. Yine döktürmüşsünüz maşallah. ben uzak kalıyorum h. İçibugün kontrolümüz vardı. Beni 27. Haftadan beri 2 haftada bir çağırıyor doktorum. Kızım annesi gibi zayıfça gidiyor. 1610 olmuş. Kocam her kontrolde niye çok zayıf bu diyor asabımı bozuyor. Oysaki çokta zayıf değil yani çok biliyor :) ben çocukken kalçamdan ameliyat olmuştum. Bugün doktora onu diyeceğim tuttu. Oda şaşırdı bana doğumdan önce hatırlat Filan dedi. Sanırım normal doğuma engel olabilirmiş. Daha erken dedi bunları konuşmak için. 2 hafta sonra tekrar gidicem. P.teside çalışabilir raporu almaya gidicem. Bizde durumlar böyle
Atlamadığın iyi olmuş canım işte bak. Biz de ptesi alcz çalışabilir raporumuzu. İki gğn var var zaten aramızda
kızlar bişi sorucam. bebek bezi işini naptınız? hangi markada karar kıldınız? prima diorum ben. ama premium care mi normal yeşil paket mi bilemedim. ne fark var?
geçGeçmiş olsun.
maşallah görümcene anlayışlı insanlar farklı oluyor canım..Heeeee o zaman keyfine bak canım
Benim kayınvalide eltim görümcem gelmişti görümcem olmasa çok yorulurdum sağolsun oda kardeşim gibidir. Ama genede yorgunluk oluyo
aynen canım çok faydası oluyor hem benim içinde değişiklik oldu akşama kadar yalnızdım şimdi en azdından bir kaç gün benim için değişiklik olacak.. :)oo kız kardeşin zararı olur mu hiç. aksine faydası olur onların :) yatılı misafir diyince bik kişi falan sandım ben.
B'nde çok istiyrm ya,inş çıkmıştır, bende sorcam:))Canım geçen hafta bizim dr. da bebeğin saçları var dedi :) ve normal siyah beyaz ultrasonda görmüştü..
Insan korkuyor ya:) ben daha neler beler düşünüyorum, emeklerse degerjanlar ne olacak ya açar içerde çamaşır suyunu falan filan ...Yan yatırıyoruz biz cnm kızımı. Kusmaya önlem olarak. Hemşiremiz öyle dedi. Yazınu okuduğumda gülümseDim. Aynı sıkıntıyu hisseder gb oldum ama çabuk geçiyor inş. Bebişin uyurken sendd rahat rahat uyuyorsun
Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
çok güzel olmuş canım maşallahAnnisler bakin kızımın kapı süsü geldi bugun
bende hiç yoktu. 28.haftada bir oluştu pir oluştu. hep de bio oil kullandım üstelik. bilemedim napçamı şimdi de. hayırlısı artık aman napiim diyorumarkadaşlar,,
çatlaklarla başım çok büyük dertte 30. haftada göbek deliği etrafım inanılmaz derece de çatladışu an 32. haftayı bitirmek üzereyeim yanlızca 7 kilo aldım ama sanırım kilolalarda çok alakalı bişey değil bu durum. benimle aynı dertten başı ağrıyan var mı ? çözüm ? (
CNm bol bıl su içsenne işe yarıyorKızlar gunaydın hepınıze nasılsınız uygusuz ve halsızım yıne bugün gece sürekli kasılmalarım oldu uyuyamadım yarından sonra rapor almaya gıdıcem bakalım ne dıycekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?