2015 Temmuz Anneleri

selam kızlar... ben bugün itibareiyle izne çıkıyorum yarın evdeyim kısmetse
Oh ne guzel hadi gozunaydin.normal sartlarda benim bugun 1 haftadir izinde olmam lazim ama calisabilir rapru aldim.8-15:30 calisiyorum anaokulunda ama haftanin 3 gunu 2stajyer ogrenci geliyo sinifima biraz onun rahatligi oluyo bi de ogrencilerine karneyi kendim vermek istedim.ilk donem ben veremedim kanamadan dolayi raporluydum.zaten 12 hazirani atlatinca 1,5 hafta seminer olucak sabah 9 oglen 12 paydos.ekime aktarmak daha mantikli benim icin bi mani olmazsa insallah

Kalbindeki parlaklık benim bebeğimde de vardı. Hemen perinatoloğa yönlendirmişti. İkisi de kendiliğinden geçebileceğini söylemişti. Bende sizin gibi her gittiğimde soruyordum. Geçen ay çok az kaldığını öbür aya tamamen geçebileceğini söylemişti. Dün bizimde kontrolümüz vardı hiçbişey kalmadığını geçtiğini zaten tek başına bunun sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Belki kaybolduğu için söylemiştir

Geçmiş olsun.

Selam kızlar. Yine döktürmüşsünüz maşallah. ben uzak kalıyorum h. İçi bugün kontrolümüz vardı. Beni 27. Haftadan beri 2 haftada bir çağırıyor doktorum. Kızım annesi gibi zayıfça gidiyor. 1610 olmuş. Kocam her kontrolde niye çok zayıf bu diyor asabımı bozuyor. Oysaki çokta zayıf değil yani çok biliyor :) ben çocukken kalçamdan ameliyat olmuştum. Bugün doktora onu diyeceğim tuttu. Oda şaşırdı bana doğumdan önce hatırlat Filan dedi. Sanırım normal doğuma engel olabilirmiş. Daha erken dedi bunları konuşmak için. 2 hafta sonra tekrar gidicem. P.teside çalışabilir raporu almaya gidicem. Bizde durumlar böyle

Atlamadığın iyi olmuş canım işte bak. Biz de ptesi alcz çalışabilir raporumuzu. İki gğn var var zaten aramızda

Atlamadığın iyi olmuş canım işte bak. Biz de ptesi alcz çalışabilir raporumuzu. İki gğn var var zaten aramızda

Evet xanım hemen hemen aynıymış doğum tarihlerimiz. Çocukken doktor anneme demiş normal doğuramaz diye Ama ben pek sallamamıştım. Çünkü fizik tedavi gördüm ve bacağımı öbürü kadar açabiliyorum neredeyse. ama sıkıbtı bu değil sanırım. Bende pıhtılaşma sorunu var. Ağzının içinde onla ilgili bişeyler dedi. Çünkü benim kalçada nekroz vardı. Ondan opere olmuştum. doktor o açıdan baktı belliki. Kaç çocuk istiyorsun dedi. 2 dedim. O zaman sezaryene engel değil dedi. O kadar çok normali destekleyen biri ki. O olmaz derse 2. Bi kişiye sormam bile

arkadaşlar,,

çatlaklarla başım çok büyük dertte 30. haftada göbek deliği etrafım inanılmaz derece de çatladı şu an 32. haftayı bitirmek üzereyeim yanlızca 7 kilo aldım ama sanırım kilolalarda çok alakalı bişey değil bu durum. benimle aynı dertten başı ağrıyan var mı ? çözüm ? (

kızlar bişi sorucam. bebek bezi işini naptınız? hangi markada karar kıldınız? prima diorum ben. ama premium care mi normal yeşil paket mi bilemedim. ne fark var?

Ben prima premium care aldim. Islaklik göstergesi yenidogan için göbek bagi oyuntusu var ama sonra huggiese gecicem. Koku hapsi daha iyiymis onun.

Heeeee o zaman keyfine bak canım
Benim kayınvalide eltim görümcem gelmişti görümcem olmasa çok yorulurdum sağolsun oda kardeşim gibidir. Ama genede yorgunluk oluyo
maşallah görümcene anlayışlı insanlar farklı oluyor canım..
oo kız kardeşin zararı olur mu hiç. aksine faydası olur onların :) yatılı misafir diyince bik kişi falan sandım ben.
aynen canım çok faydası oluyor hem benim içinde değişiklik oldu akşama kadar yalnızdım şimdi en azdından bir kaç gün benim için değişiklik olacak.. :)

Insan korkuyor ya:) ben daha neler beler düşünüyorum, emeklerse degerjanlar ne olacak ya açar içerde çamaşır suyunu falan filan ... inş geçer yoksa pimpirikli bir anne olcam

Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 165
  • image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 151
  • image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 150
  • image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 144
  • image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 145
  • image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 162
  • image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 146
  • image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 154
Merhaba kızlaar ! Nasılsınızz? karnı aşağıya inen var mı ?? Benim sanki 2 gündr daha aşağıda ve mide yanmam çok yoktu ama şimdi hiç kalmadı. Korkmaya başladım ben de. Bebiş kafasını aşağıya döndürdü desem benim zaten başından beri öyle. Onun dışında bi şikayetim yok. Arada bi kasılmalarım oluyor. Normldr diye düşünüyorum. Ama kafaya takmaya başladım. Kontrolüm haftaya perşembe. Napsam gitsem mi bilemedim.
Kızımın mobilyaları geldi , kuruldu. Havalandırıyoruz şimdi. Seçimden sonra yıkama,ütüleme olucak. Geç değil dimi ? O zaman artık hastane çantamı da hazırlarım .
İnşallah erkenden sürpriz yapmaz minikler :))

bende hiç yoktu. 28.haftada bir oluştu pir oluştu. hep de bio oil kullandım üstelik. bilemedim napçamı şimdi de. hayırlısı artık aman napiim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…