2015 Temmuz Anneleri

Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Ay bayıldım valla ellerine sağlık sağlıkla kucaklayıp bu odada çok güzel günler görürsünüz inş. Çok güzel olmuş hiçbiyerde abartı resim yok bebek eşyalarına çok resim koyuyorlar ben karşıyım ona o yüzden acayip beğendim maşallah

Artık kanala doğru iniyordurç. Ilk gebeliklerde kanala inmesi yerleşmesi erken olabiliyor bu erken doğum yapıcan demek değil tabi ki. Ama yerinde olsam bu haftadan sonra çantamı hazır ederim kafam rahat olur. Öteki yerleşmeler felan sonrada olur.

Annisler bakin kızımın kapı süsü geldi bugun

Çok güzel olmuş.

Kız kardeş candır ya. Benim 2.de kız olabilir yani. Sıkıntı yok :)

Insan korkuyor ya:) ben daha neler beler düşünüyorum, emeklerse degerjanlar ne olacak ya açar içerde çamaşır suyunu falan filan ... inş geçer yoksa pimpirikli bir anne olcam

Allaha emanetler canım

Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin

Ayy ne güzel olmuş. İnsan çıkmak istemez :)

Benim karnım hep aşağıdaydı. Kasılmalarda var ama bugün gittim normal dedi doktor. Çok sık olursa haberleşelim defi sadece. Benimde ütü duruyo yıkamadımda. Artık erken gelirse biri eve gidip ayarlar bi takım napalım :)

Hangi marka almistin?biz kraft calipso aldik daha kurmadik.ne zaman kursak acaba acmadik bile daha

Onları kurmakta ayrı bi mesele sonra tekrar denersiniz. Karşılıklı kenarları tutup hızlıca sillekelenince açılıyo

:)) geçmş olsn cınımmm :)) bizde aldk beşik hepsi buradadan akşm onu knştk dioki ev sahıbıne soylrm o kurar becerkli dedm sen ne yapcksn babasısın kur kolay olmyr sınrlnrm ben dio adam yaw bukadrda rahat yanı

Kizlar neyseki bugun kurabildim cok kolaymis ortasini acmadan kenarlari kurmak gerekiyormus hallettik yani, fallenangel8 markasi baybfun cok saglam cok guzel oldu valla
Bizde kurmayacaktik ama bi baktim esim cikarmis kuracak hevesini kirmayayim dedim simdi odasina gecmesini bekliyor besigimiz onu da bu haftasonu hallederiz insallah cok guzel olldu anasinin minnos oglu huzurlu uyusun icinde insallah

Selam kızlar. Eşim gece çalışıp gündüz uyudugu için bende gece onu bekliyorum ve bende o düzene kaptırdım kendimi. Sabaha kadar oturup öğleye kadar uyuyoruz artık bişey sorucam nivea nın çantası ve alt açmasıyla birlikte olan ürünü alan arkadaş nerden almıştı? Bende almak istiyorum nette nerde yapılıyor acaba satışı?

Kızlar ben 12+4 haftalık hamileyim. Bir haftadır göbeğimi karnımın etrafı gerim gerim geriliyor. Catlayacagim sanıyorum. Karnımın ortasında ya da kasiklarima bir baskı veya ağrı yok ama karnımın etrafı o çerçeve geriliyor.

Bazı arkadaşlar erkek bebeğin olabilir diye tahminde bulunuyorlar ama sorayım dedim size de..

bende dün çalışabilir raporumu aldım .Benim öğrencilerimde 4.sınıf bu sene mezun etcem bende son karnelerini vermek istedim.Aslında veda programı yapacaktım ama olmadı. Karne günü küçük bir programla vedalaşacaz inş çocuklarla. ilk doğumumda temmuzdaydı onu da ekime aktarmıştım.1 ay bebeğimle daha vakit geçirmiştim . inş mani olmaz. Bebişlerle 1 gün bile fazla kalmak çok güzel.

Kendi geceliklerimi yıkamıştık ama ütülememiştik , onları ütüleyeyim. Bebişin de hastanede giyeceklerini yıkayıp ütüleyeyim sadece olmazsa canım. Dediğin gibi çanta hazır olsa iyi olucak sanki :))
Canım bir de sen tecrübelisin bilirsin :)) anne karnında çok hareketli olan bebekler doğunca da hareketli oluyormuş. Aslı var mı ? Kızların da durumlar nasıldı ? :))

Ben de 2 hafta önce gittim hatta aşağıya baskı yapıo falan dedim. Dr baktı ultrasonla. Açılma yok normal görünüo herşey dedi. Ama hergün bi değişiklik olabilio vücudumuzda :)) ben de sadece hastanede kullanılacakları ayarlamaya karar verdim. Gerisini seçimden sonra annem gelicek onunla hallederim artık :)) zaten o kadar hevesli ki onu beklemezsem felaket darılır :))

Ya aynen anne karnında karakterini anlıyorsun az çok ama inş huysuz olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…