- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.441
çok güzel olmuş ellerine sağlık canımKızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Ay bayıldım valla ellerine sağlık sağlıkla kucaklayıp bu odada çok güzel günler görürsünüz inş. Çok güzel olmuş hiçbiyerde abartı resim yok bebek eşyalarına çok resim koyuyorlar ben karşıyım ona o yüzden acayip beğendimKızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Artık kanala doğru iniyordurç. Ilk gebeliklerde kanala inmesi yerleşmesi erken olabiliyor bu erken doğum yapıcan demek değil tabi ki. Ama yerinde olsam bu haftadan sonra çantamı hazır ederim kafam rahat olur. Öteki yerleşmeler felan sonrada olur.Merhaba kızlaar ! Nasılsınızz? karnı aşağıya inen var mı ?? Benim sanki 2 gündr daha aşağıda ve mide yanmam çok yoktu ama şimdi hiç kalmadı. Korkmaya başladım ben de. Bebiş kafasını aşağıya döndürdü desem benim zaten başından beri öyle. Onun dışında bi şikayetim yok. Arada bi kasılmalarım oluyor. Normldr diye düşünüyorum. Ama kafaya takmaya başladım. Kontrolüm haftaya perşembe. Napsam gitsem mi bilemedim.
Kızımın mobilyaları geldi , kuruldu. Havalandırıyoruz şimdi. Seçimden sonra yıkama,ütüleme olucak. Geç değil dimi ? O zaman artık hastane çantamı da hazırlarım .
İnşallah erkenden sürpriz yapmaz minikler :))
Cok guzel olmus canm guzel gunlerde kullansin odasini arda bebek. Bu arada halini nerden aldin?Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Annisler bakin kızımın kapı süsü geldi bugun
maşallah görümcene anlayışlı insanlar farklı oluyor canım..
aynen canım çok faydası oluyor hem benim içinde değişiklik oldu akşama kadar yalnızdım şimdi en azdından bir kaç gün benim için değişiklik olacak.. :)
Insan korkuyor ya:) ben daha neler beler düşünüyorum, emeklerse degerjanlar ne olacak ya açar içerde çamaşır suyunu falan filan ...inş geçer yoksa pimpirikli bir anne olcam
Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Merhaba kızlaar ! Nasılsınızz? karnı aşağıya inen var mı ?? Benim sanki 2 gündr daha aşağıda ve mide yanmam çok yoktu ama şimdi hiç kalmadı. Korkmaya başladım ben de. Bebiş kafasını aşağıya döndürdü desem benim zaten başından beri öyle. Onun dışında bi şikayetim yok. Arada bi kasılmalarım oluyor. Normldr diye düşünüyorum. Ama kafaya takmaya başladım. Kontrolüm haftaya perşembe. Napsam gitsem mi bilemedim.
Kızımın mobilyaları geldi , kuruldu. Havalandırıyoruz şimdi. Seçimden sonra yıkama,ütüleme olucak. Geç değil dimi ? O zaman artık hastane çantamı da hazırlarım .
İnşallah erkenden sürpriz yapmaz minikler :))
Hangi marka almistin?biz kraft calipso aldik daha kurmadik.ne zaman kursak acaba acmadik bile daha
Onları kurmakta ayrı bi mesele sonra tekrar denersiniz. Karşılıklı kenarları tutup hızlıca sillekelenince açılıyo
:)) geçmş olsn cınımmm :)) bizde aldk beşik hepsi buradadan akşm onu knştk dioki ev sahıbıne soylrm o kurar becerkli dedm sen ne yapcksn babasısın kur kolay olmyr sınrlnrm ben dio adam yaw bukadrda rahat yanı
Kizlar neyseki bugun kurabildim cok kolaymis ortasini acmadan kenarlari kurmak gerekiyormus hallettik yani,Canım bizde iki tane almıştık deneyelim dedik birini kurduk diğerini kuramadık 2 saat sinirden çıldırdım kocam almıştı çünkü onları başının etini yedim ama boşaymış çok basit bir tekniği varmış onu yaptık hemen oldu sizinki de öyledir kesin...
beşiği iyice açmadan önce kenarlarını düz hale getiriyosun silkeleyerek sonra beşiğin alt tarafta ortadaki mandal yerine bastırıp açıyosun
Gozun segirmesi(atmasi) magnezyum eksikliginden oluyormus canimBenimde bi ay falan önce acayip sol ggözüm segiriyodu ben hic bize yapmadım kendiliginden gecti
oyyy ne tatlııı maşallah canım. bebişli fotolarıda görürürz inş odanın, güle güle kullanınKızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
cok güzel olmuş canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Oh ne guzel hadi gozunaydin.normal sartlarda benim bugun 1 haftadir izinde olmam lazim ama calisabilir rapru aldim.8-15:30 calisiyorum anaokulunda ama haftanin 3 gunu 2stajyer ogrenci geliyo sinifima biraz onun rahatligi oluyo bi de ogrencilerine karneyi kendim vermek istedim.ilk donem ben veremedim kanamadan dolayi raporluydum.zaten 12 hazirani atlatinca 1,5 hafta seminer olucak sabah 9 oglen 12 paydos.ekime aktarmak daha mantikli benim icin bi mani olmazsa insallah
Eki Görüntüle 1540100 Eki Görüntüle 1540100 Bunlarda emzirme minderim, bebek cantam ce taki yastigimiz kizlar. Emzirme önlugu almadim bitek. Sizce gerekli mi? Ben cok disari cikan ve gezen biriyimde. Ihtiyacim var sanirim
Artık kanala doğru iniyordurç. Ilk gebeliklerde kanala inmesi yerleşmesi erken olabiliyor bu erken doğum yapıcan demek değil tabi ki. Ama yerinde olsam bu haftadan sonra çantamı hazır ederim kafam rahat olur. Öteki yerleşmeler felan sonrada olur.
Benim karnım hep aşağıdaydı. Kasılmalarda var ama bugün gittim normal dedi doktor. Çok sık olursa haberleşelim defi sadece. Benimde ütü duruyo yıkamadımda. Artık erken gelirse biri eve gidip ayarlar bi takım napalım :)
Ya aynen anne karnında karakterini anlıyorsun az çok ama inş huysuz olmazlarKendi geceliklerimi yıkamıştık ama ütülememiştik , onları ütüleyeyim. Bebişin de hastanede giyeceklerini yıkayıp ütüleyeyim sadece olmazsa canım. Dediğin gibi çanta hazır olsa iyi olucak sanki :))
Canım bir de sen tecrübelisin bilirsin :)) anne karnında çok hareketli olan bebekler doğunca da hareketli oluyormuş. Aslı var mı ? Kızların da durumlar nasıldı ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?