2015 Temmuz Anneleri

Bekle canım bekle. Kadının hevesi kursağında kalmasın. için rahat etmiyorsa git bi doktora. Aklında kalmasın

inş canım bende severim sadeliği çok içime sindi benimde

Ya aynen anne karnında karakterini anlıyorsun az çok ama inş huysuz olmazlar

Yaaaaaaa Bizimki çok kıpırdak ben onu sakin kızım uslu kızım diye seviyorum ama pat güüm vuruo :)) ben de belki aslı yoktur diye düşünmüştüm :)) bir de sürekli hıçkırıo ve kendi hıçkırığından rahatsız oluyor sanırım. O zaman deli gibi hareket etmeye başlıo çok sakin bi hamilelik geçiriyorum çok şükür sıkıntı stresten uzak. Bebişe de yansır diye düşünmüştüm ama hayırlısı artık canım :))

ya benimkide çok hareketli hiç durmuyor ben alıştım uyuyorum felan o güm güm takılıyo içerde nerden buluyosa bu kadar enerjiyi

Sen iyi düşün iyi olsun :))) senin sakinliğin ona yansır inş canım

Tüm gebelik böyle mi beslendin canım, o zaman neden doktor öyle dedi ki beslenmele mi ilgili değil acaba
Yarı yarıya diyim çünkü bulantılarım varken kuru ekmek peynir yedim son zamanlarda gene öyle yiyordum doktor kızınca ete yoğunlaştım o yüzden olabilir. Bide kas yapım çok zayıfmış hep onu vurguladı. Hamilelikten sonrada dikkat etmem gerekiyormuş protein ağırlıklı beslenmeye

Hafiflermmi canım, içleri geniş mi

Ben hic yapamam oyle biseyi. Annem ve kv yaninda da rahatca emzircegimi zannetmiyorum. Sal da olabilir canm. Dogru diyosun sagol

Benim çalıştığım yerde bi kız doğum yaptı bizde hemşire oda. Geçen bebeği doktora getirdi. Emzirme odası var diyorlar birşey olmaz deyip ortada bebeği emzirimeye başladı. Oradaki herkes senin iş arkadaşın. Yüzüne bakıyorsun. Bana garip geldi. Ben kendi çalıştığım yerde doğurcam diye bile huzursuzum. Kanama kontrolü filan yapacaklar diye

Sen bir sağlıkçı olarak nasıl istiyorsun canım doğumu? Birde canım, vajinada illa dikiş oluyor mu?dikişsiz olmuyor mu? Neye göre karar veriliyor.ağrıdan korkuyorsun mu, daha öok sezeryan mı yapılıyor sizin orda

Canım ablamlafdan filan biliyorum, artık neredeyse çarşıda emzirir moduna giriyorsun, bir müddet sonra follo foş olunuyor, ilk baş çok çekinikğyorda sınra umursanmıyır fark edilmiyor diyorlar:))ben bu doğum konularında konuşmuyorum bile onlarla, alışılsın diyorlar:)) takılıyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…