- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.461
Ben de 2 hafta önce gittim hatta aşağıya baskı yapıo falan dedim. Dr baktı ultrasonla. Açılma yok normal görünüo herşey dedi. Ama hergün bi değişiklik olabilio vücudumuzda :)) ben de sadece hastanede kullanılacakları ayarlamaya karar verdim. Gerisini seçimden sonra annem gelicek onunla hallederim artık :)) zaten o kadar hevesli ki onu beklemezsem felaket darılır :))
Süper olmuş canım! Bulut temasına bayıldımsağlıkla ,huzurla kullansın odasını Arda bebek
çok güzel olmuş ellerine sağlık canımAllah güle oynaya büyütmeyi nasip etsin içinde inş
Ay bayıldım valla ellerine sağlık sağlıkla kucaklayıp bu odada çok güzel günler görürsünüz inş. Çok güzel olmuş hiçbiyerde abartı resim yok bebek eşyalarına çok resim koyuyorlar ben karşıyım ona o yüzden acayip beğendimmaşallah
Ya aynen anne karnında karakterini anlıyorsun az çok ama inş huysuz olmazlar
Kendi geceliklerimi yıkamıştık ama ütülememiştik , onları ütüleyeyim. Bebişin de hastanede giyeceklerini yıkayıp ütüleyeyim sadece olmazsa canım. Dediğin gibi çanta hazır olsa iyi olucak sanki :))
Canım bir de sen tecrübelisin bilirsin :)) anne karnında çok hareketli olan bebekler doğunca da hareketli oluyormuş. Aslı var mı ? Kızların da durumlar nasıldı ? :))
Benimki de zipir bi dk durdugu yok tepinip duruyor.ya benimkide çok hareketli hiç durmuyor ben alıştım uyuyorum felan o güm güm takılıyo içerde nerden buluyosa bu kadar enerjiyi
Sen iyi düşün iyi olsun :))) senin sakinliğin ona yansır inş canımYaaaaaaaBizimki çok kıpırdak ben onu sakin kızım uslu kızım diye seviyorum ama pat güüm vuruo :)) ben de belki aslı yoktur diye düşünmüştüm :)) bir de sürekli hıçkırıo ve kendi hıçkırığından rahatsız oluyor sanırım. O zaman deli gibi hareket etmeye başlıo çok sakin bi hamilelik geçiriyorum çok şükür sıkıntı stresten uzak. Bebişe de yansır diye düşünmüştüm ama hayırlısı artık canım :))
Oyle dusunme cnm.bnm arkafasin bebegi cok sakinmis karninda simdi diyo atiyor kndini ordan.oraya :) belli olmz bnmkide survivor izleyince zipliyo :))Benimki de zipir bi dk durdugu yok tepinip duruyor.
Doguncada boyle olursa isimiz var
Tüm gebelik böyle mi beslendin canım, o zaman neden doktor öyle dedi ki beslenmele mi ilgili değil acabaEvet kullanıyorum. Meyve sebze et balık hiç eksiltmem beslenmemden kuruyemişte.
Oyle dusunme cnm.bnm arkafasin bebegi cok sakinmis karninda simdi diyo atiyor kndini ordan.oraya :) belli olmz bnmkide survivor izleyince zipliyo :))
Yarı yarıya diyim çünkü bulantılarım varken kuru ekmek peynir yedim son zamanlarda gene öyle yiyordum doktor kızınca ete yoğunlaştım o yüzden olabilir. Bide kas yapım çok zayıfmış hep onu vurguladı. Hamilelikten sonrada dikkat etmem gerekiyormuş protein ağırlıklı beslenmeyeTüm gebelik böyle mi beslendin canım, o zaman neden doktor öyle dedi ki beslenmele mi ilgili değil acaba
Ben hic yapamam oyle biseyi. Annem ve kv yaninda da rahatca emzircegimi zannetmiyorum. Sal da olabilir canm. Dogru diyosun sagolGüle güle kullan canım. Bi şalda işini görür bence. Tecrübem yok ama ortada memesini direkt açan kadınlara çok sinir olurum ben
Ben hic yapamam oyle biseyi. Annem ve kv yaninda da rahatca emzircegimi zannetmiyorum. Sal da olabilir canm. Dogru diyosun sagol
ya benimkide çok hareketli hiç durmuyor ben alıştım uyuyorum felan o güm güm takılıyo içerde nerden buluyosa bu kadar enerjiyi
Hafiflermmi canım, içleri geniş miKızlar ben bu çantayı aldım http://www.hepsiburada.com/liste/pr...pla&gclid=CJuA36mq38UCFaoBwwoddLsArA&site=old
biraz büyük yolculukta fln iyi olur bi de küçüğünü aldım kısa mesafe gezilerde parka vs giderken kullanırım ilerde diye bunu aldım
http://www.annelutfen.com/urun/stylo-s12-110-anne-bebek-bakim-cantasi-bordo
bana sırt çantası kullanışlı gelmedi ben yandan daha pratik buluyorum mesela bebek arabasıyla biyere gidicem bunu arabaya takmak ta pratik olur bence diye düşündüm
Evt hafifler cnm.ilkinin ici bayagi bi genis.ilerde seyahat cantasi olur ufak capta.digerinin eni boyu daha dar daha kisa mesafe gunluk gezmeler icin uygunHafiflermmi canım, içleri geniş mi
Ben hic yapamam oyle biseyi. Annem ve kv yaninda da rahatca emzircegimi zannetmiyorum. Sal da olabilir canm. Dogru diyosun sagol
Sen bir sağlıkçı olarak nasıl istiyorsun canım doğumu? Birde canım, vajinada illa dikiş oluyor mu?dikişsiz olmuyor mu? Neye göre karar veriliyor.ağrıdan korkuyorsun mu, daha öok sezeryan mı yapılıyor sizin ordaSelam kızlar. Yine döktürmüşsünüz maşallah. ben uzak kalıyorum h. İçibugün kontrolümüz vardı. Beni 27. Haftadan beri 2 haftada bir çağırıyor doktorum. Kızım annesi gibi zayıfça gidiyor. 1610 olmuş. Kocam her kontrolde niye çok zayıf bu diyor asabımı bozuyor. Oysaki çokta zayıf değil yani çok biliyor :) ben çocukken kalçamdan ameliyat olmuştum. Bugün doktora onu diyeceğim tuttu. Oda şaşırdı bana doğumdan önce hatırlat Filan dedi. Sanırım normal doğuma engel olabilirmiş. Daha erken dedi bunları konuşmak için. 2 hafta sonra tekrar gidicem. P.teside çalışabilir raporu almaya gidicem. Bizde durumlar böyle
Canım ablamlafdan filan biliyorum, artık neredeyse çarşıda emzirir moduna giriyorsun, bir müddet sonra follo foş olunuyor, ilk baş çok çekinikğyorda sınra umursanmıyır fark edilmiyor diyorlar:))ben bu doğum konularında konuşmuyorum bile onlarla, alışılsın diyorlar:)) takılıyorlar banaBenim çalıştığım yerde bi kız doğum yaptı bizde hemşire oda. Geçen bebeği doktora getirdi. Emzirme odası var diyorlar birşey olmaz deyip ortada bebeği emzirimeye başladı. Oradaki herkes senin iş arkadaşın. Yüzüne bakıyorsun. Bana garip geldi. Ben kendi çalıştığım yerde doğurcam diye bile huzursuzum. Kanama kontrolü filan yapacaklar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?