2015 Temmuz Anneleri

Yarebbim ne insanlar var.
Tamam kimse kem gözle bakmaz ama haya edep diye bişey var. Sonrada bu zamane çocukları niye böyle annelerinin huyu suyu geçiyo işte.

Yarebbim ne insanlar var.
Tamam kimse kem gözle bakmaz ama haya edep diye bişey var. Sonrada bu zamane çocukları niye böyle annelerinin huyu suyu geçiyo işte.
Ay bana da cok garip geliyo memelerini cikariveren kadinlar ben utaniyorum.sonra dusunuyorum bicok kez ayni seyi gorunce ben de mi oyle olucam acaba diye korkuyorum

Ya tamam emzirmek gerekiyor heryerde ama şallar var emzirme örtüleri var 2 çocuk büyüttüm ama hiç uluorta açmadım çok kalabalıklarda bile emzirdim örtü örtüp ama. Bide çoğu yerde bebek bakım odaları var artık zorluk olmuyo yani

Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Çok duygulandım canım, sende bu odaya girince suygulanıyormun? Öok şanslı bebeğin, böyle ilgili alakalı anne babası olduğu için, her bebek böyle şanslı değil malesefAllah güzelce yetiştirmenizi eğitmenimize nasip etsin ki , her detayı düşünen anne babası var belli ki, vatana faydalı bir yavru olacak

Ay bana da cok garip geliyo memelerini cikariveren kadinlar ben utaniyorum.sonra dusunuyorum bicok kez ayni seyo gorunce ben de mi oyle olucam acaba diye korkuyorum
Valla hiç öyle olmuyo. Ablamların yanında bi rahatımdır bikaç arkadaşın bide onların yanındada yan otururdum öyle löpçük gibi çıkaramam yani.

Yok canım orası öyle, otobüste, bankada filan her yerde emmek ister yavru bunlar sonuçta da , benşm ufak ablam misal çok utangaçtır, bn şu kaynana, görümce, elti, faydasını diyorum, başta onlardan da çekiniyorlardı ama sınra bakıyrm, hemen cuk bebeğin ağzına verip geçmişler,:)) ben yoksa ilk baş benim yanımda emzirmelerine bile şaşıyordum, :) sanki nyssem

Ay bana da cok garip geliyo memelerini cikariveren kadinlar ben utaniyorum.sonra dusunuyorum bicok kez ayni seyi gorunce ben de mi oyle olucam acaba diye korkuyorum
Benşm arkadaşlarım ,akrabalarım filan hep gayet normal veriyorlar , başta çekinikşyorda sonra, sıkılıyorsun saklanıyorsun diyorlar:)bşrde kızlar bebek ucunu alıyor, diğer kısımları da bluz ile filan kapıyorlar zaten öyle şov yapar gibi olmuyor ki?zatende kimse bakmıyor, dikizleme filan olmuyor yani:))

He öyle mecbur alışıyon valla ama diyorum ya genede arkamı dönerim yada boş oda varsa oraya geçerim çünkü bebekte huzursuz oluyo yani benim çocuklar öyleydi. Konuşmadan onlara konsantre olup emzirmemi isterlerdi psikopatlar

Ütü çok zevkli :))

Allahim yarabbim hanimzadelere bak sen!beni emzirirken sadece benimle ilgilen diyolar ha bakar misin sunlara. Gerci biyandan iyi oluyodur aman nolcak otur yanimizda emziriver diyen bayanlara bahanen de hazirmis

Bu da mı bir cinsiyet tahmini:))benimkisini 22. Haftaya kadar 2 kadın doğum, 2 radyolog kesin kız dedi gösterdi, 22 de erkek çıktı, üstelik çin takvimi, ilişki sıklığı, yumurtlama çncesi, kese şekli, nub teorisinde yazan uzman arkadaşlar hepsine göre kızdı ama erkek miş,bunlar bilimsel olsa ,doktorum dedi biz makaleler yazarız, dünya kabul eder inanmayın sadece Allah belirler dedi:))sağlıkla al kucağına

Eki Görüntüle 1540100 Eki Görüntüle 1540100 Bunlarda emzirme minderim, bebek cantam ce taki yastigimiz kizlar. Emzirme önlugu almadim bitek. Sizce gerekli mi? Ben cok disari cikan ve gezen biriyimde. Ihtiyacim var sanirim
Ben aldım canım, ucuz bişi ama çok güzel, iç göstermez, Park'da dışarda filan emen ört emzir, minderden memnunmusun canım, ne kadara nerden aldın, bşrde çok sert duruyor öyle mi,yumuşak mı iyi acaba sert mi

Hıçkırık çok iyi diye duydum canım.

Cnm ben hem emzirme önlugunu hem de minderi mycey aldim.evet minder oldukca sert.maya yumuşak minder önermişti daha kullanisli oluyomus.ben netten almis bulundum bakalim kullanisli olacak mi

Allahim yarabbim hanimzadelere bak sen!beni emzirirken sadece benimle ilgilen diyolar ha bakar misin sunlara. Gerci biyandan iyi oluyodur aman nolcak otur yanimizda emziriver diyen bayanlara bahanen de hazirmis
He aynen bazıları hele öyle gıcıklar ki gelip eğilip bakardı çocuk memeyi tutmuyorsa o anda noldu emmiyomu diye sorardı ağzının üstüne çakıcan iki tane
Ay ay bi doğurun anlarsınız bunlarıda :))))

Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Wauuvv çok beğendim canım.. Seninle zevklerimiz çok benziyor, ama benim daha çook eksiğim var inşallah ben de halledersem rahatlıcam. Çok güzel günlerde kullanın inşallah, bebişin gülüşleriyle çınlasın odası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…