2015 Temmuz Anneleri

Hıçkırık çok iyi diye duydum canım.

Umarım öyledir canım çünkü günde 4 defa falan hıçkırdığı oluo :)) nete baktığımda ben de kötü bi yorum görmedim. Doktora da sormayı unutuyorum hep. Ama bebiş rahatsız oluyor sanırım. Her hıçkırık tuttuğunda dönmelere, tekmelere başlıo, durmuo benim küçük hanım :))

Bende alcam sanirim yada bi ortu sal falan ayarlicam canm. Benim memelerde buyuk. Biyere sigmaz yani :) minderi e-bebek'ten aldim canm. Orta yumusaklikta. 50 yada 60 tlydi. Tam hatirlamiyorum

Ben çıldırrım valla göstermem kime ne tuttuysa tuttu tutmadıysa tutmadı,o an çocuğa bakmıyolar zaten kesin memeye bakıyolar meraklı avratlar

Çok teşekkür ederim. Bilirsiniz böyle zamanlarda herkesin bir fikri oluyor mutlaka :)

Benim gibi karnının etrafı gerilen yokmuş sanırım. Ben mi cinsim acaba :)

Ne tatlılar demi:)) insanın yiyesi geliyır

Kızlar gündüz uyudum , işten gelince daha doğrusu ç uykum yok,kitap okuyum bari, balkondan gece dışarıyı izlemeyi de seviyorum gerçi

Amin canım çok saoll inş tamamlarsın sende hepimiz sağsağlim alalım minnoşlarımızı kucagımıza son günlerde bi korkular başladı zaten güzel temennilerin için teşekkür ederim

Bende ilk dogumumda kullanmistim simdide kullanayim ins banada iyi gelir

Anladım canım, o zaman yorgan işini kapattım.. peki anne yanı beşiğin döşeği ince geldi, onun için pamuk döşek mi yaptırmalıyım sence?
Canim ne kadar ince ki? Cok inceyse bir tane daha aynisindan bulabilirmisin vesigin yatagindan acaba ist uste koysan. Pamuk uste koyacaksan cocugun omurgasi icin ortopedik olmaz. Alta koysan ustteki yatak yamuk yumuk mu durur bilemedim ki? Sen ikinci bir yatak bulmaya calis besige uyan daha saglikli olur sanirim.

Canim sen bir idrar yollari enfeksiyonu varmi kontrol ettir istersen. Bende ayni seyler oldu enfeksiyonmus megerse.

Canim demekki emmesi iyi fazla emiyor bebekler kararini bilmiyor fazlasini da aynen anlattigin sekilde ativeriyorlar kusmuk seklinde. Yani benim kizimda oyleydi:) zaten su anda bebisinin midesi ufacik. Buyuyup kilo aldikca azalacaktir. Emdikten hemen sonra yatirma birde biraz dik kalsin. Her enzirmeden sonra sirtina vuruo gazini cikariyorsun mutlaka degil mi? Aman onu ihmal etme yoksa gaz midede baloncuk gibi sisiyor sonra o da kusturuyor bir sure sonra.

Herkesler uyudu mu ki Yatayım diyorum sağa dön sola dön eziyet gibi yatmasam geç kalkıyorum nolacak benim bu halim millette bol bol uyu diyo gel sen uyu kolaysa

AY bi hafta girmedim neler olmus, hayirli olsun canim bebisin aceleci davranmis.Gözünüz aydin, saglikla sihhatle büyütün , rabbim hep iyi insanlarla karsilastirsin insallah.Cok sasirdim gercekten yaaa, ama herseyin yolunda olmasina da sevindim.

Nasilsiniz kizlar, herkesler iyidir insallah.Biz iyiyiz, bu aralar pek ugrayamiyoruz buralara...Hava cok güzel, okullarda iki hafta tatil, piknikti gezmelerdi kizlarimla gezinip duruyoruz. Ufaklik gelmeden zamani degerlendiririyoruz.
Hastane cantamizi hazirladik, tüm eksiklerimizi aldik heyecanla kizimizi bekliyoruz:).Sizlerde ne var ne yok???

Ben yan yatış yastığını hastane çantasına bile koydum canım sence iyi etmiş miyim?
Sırtını yastıkla destekleyebilirsin minik yatağın içinde de cnm. Ama biz çoğunlukla yüz üstü yatırdık. Hemşiremiz öyle demişti. Görmen lazımdı ama o bacaklar karnına toplanıyor. Aynen karnımdaki şeklini alıyordu evde yastığı daha fazla kullanıyorum cnm. Destek Desteklemek için.

Aaaa dogum yapdin mi sen
Evet cnm, Allahın izniyle bir Haftamız bile doldu inş.
Çok ama çok sğl cnm söylediklerinin hepsini yazdım aklıma inş. Takıldığım yerde de yine sorarım inş. Allah razı olsun cnm. Uyku neydi, o da ne modundayım. Hiçbirşey é fırsat bulamadığımdan buraya bile göz atamıyorum binlerce kez şükürler olsun. Böyle bir uğraşım olduğu için.
Emzirme sürelerimiz kısa cnm. 5 dakka anca sürüyor. Ardından Uyuyakalıyor. Uyandırabilene aşk olsun. Bende ara verip herşeye baştan başlıyorum. Üstünü soy, Giydir, uyandır, emzr
İr. Bına çözümün var mı?

Insan korkuyor ya:) ben daha neler beler düşünüyorum, emeklerse degerjanlar ne olacak ya açar içerde çamaşır suyunu falan filan ... inş geçer yoksa pimpirikli bir anne olcam
Yok cnm ya brn nasıl kucağıma alacağım diyordum senin işini öyle kolaylsştıtıyotki sen bile kendindeki cesarete şaşırıyorsun

Çok sğl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…