- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.521
canım çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen idrar yolları enfeksıyonu oyle ya ama benım gectı bıraz bıraz sankı gercı sımdıde kızım baskı yapıyo ama olsun az kaldı canımGünaydın kızlarr, dün çıktım hastaneden. 7 kez nst ye bağlandım son 5 tanesinde sancı çıkmayınca eve yolladı. İdrar yolu enfeksiyonu kervanına ben de katıldm bu arada. 3 lt seruma 3 kez antibiyotik eklendi ama yine de taburcu olurken küçük bir tablet verdi enfeksiyon içn.
Çok şükür dualarınızla erken doğum riskini atlattım şimdilik ama dikkat etmem lazım bu kadar kıpır kıpır olmamam lazımmış. Eşimle birbieimize giricez yakında bu yüzdn hiç duröuyosn diye söyleniyo sürekli:/
Benim eşimde aşırı panik sabah acayip hareketliydi bir şey mi oldu neden karnın bu kadar sıcak acaba ondan mı rahatsız oldu, hastaneye gidelim diyordu.Canlar gunaydın bugun hava serın cok guzel valla keske boyle olsa hep dun işden cıkıp eve gıttım ama zor gııttım karnımda cok garıp bıseyler oldu ve sureklı wcdeydım galıba benım kızım dun bas asa dondu sureklı gogsumun altına baskı yapıp itiriyo eşimde senin karnın yamuk bu ne bısey mı oldu yoksa dr gıdelım dıyobende ya başıdır ya poposu alış artık dedim eşim benden daha panik sizler nasılsınız
Canım ben gebeliğin başından beri hem enfeksiyonla uğraşıyorum hemde kum döküyorum. İlaç tedavisi bir türlü uygulamayıp takibini yapıyorlar. Çok zorlanıncada serum zaten ilk altı ay serumla beslenmiştim. ERken doğum riskimizde var. Eşimde bu sebeple bana söylenip duruyor çalışıyorum diye. Ona kalsa yerimden kalkmamalıyım.Günaydın kızlarr, dün çıktım hastaneden. 7 kez nst ye bağlandım son 5 tanesinde sancı çıkmayınca eve yolladı. İdrar yolu enfeksiyonu kervanına ben de katıldm bu arada. 3 lt seruma 3 kez antibiyotik eklendi ama yine de taburcu olurken küçük bir tablet verdi enfeksiyon içn.
Çok şükür dualarınızla erken doğum riskini atlattım şimdilik ama dikkat etmem lazım bu kadar kıpır kıpır olmamam lazımmış. Eşimle birbieimize giricez yakında bu yüzdn hiç duröuyosn diye söyleniyo sürekli:/
valla oyle eşlerımız bızden daha meraklıBenim eşimde aşırı panik sabah acayip hareketliydi bir şey mi oldu neden karnın bu kadar sıcak acaba ondan mı rahatsız oldu, hastaneye gidelim diyordu.
Canım ben gebeliğin başından beri hem enfeksiyonla uğraşıyorum hemde kum döküyorum. İlaç tedavisi bir türlü uygulamayıp takibini yapıyorlar. Çok zorlanıncada serum zaten ilk altı ay serumla beslenmiştim. ERken doğum riskimizde var. Eşimde bu sebeple bana söylenip duruyor çalışıyorum diye. Ona kalsa yerimden kalkmamalıyım.
Ben normal görüyorum. Benim hamileliğim baya sıkıntılı geçti.valla oyle eşlerımız bızden daha meraklı
Yarebbim ne insanlar var.
Tamam kimse kem gözle bakmaz ama haya edep diye bişey var. Sonrada bu zamane çocukları niye böyle annelerinin huyu suyu geçiyo işte.
Ay bana da cok garip geliyo memelerini cikariveren kadinlar ben utaniyorum.sonra dusunuyorum bicok kez ayni seyi gorunce ben de mi oyle olucam acaba diye korkuyorum
Ütü çok zevkli :))
Nasilsiniz kizlar, herkesler iyidir insallah.Biz iyiyiz, bu aralar pek ugrayamiyoruz buralara...Hava cok güzel, okullarda iki hafta tatil, piknikti gezmelerdi kizlarimla gezinip duruyoruz. Ufaklik gelmeden zamani degerlendiririyoruz.
Hastane cantamizi hazirladik, tüm eksiklerimizi aldik heyecanla kizimizi bekliyoruz:).Sizlerde ne var ne yok???
Canlar gunaydın bugun hava serın cok guzel valla keske boyle olsa hep dun işden cıkıp eve gıttım ama zor gııttım karnımda cok garıp bıseyler oldu ve sureklı wcdeydım galıba benım kızım dun bas asa dondu sureklı gogsumun altına baskı yapıp itiriyo eşimde senin karnın yamuk bu ne bısey mı oldu yoksa dr gıdelım dıyobende ya başıdır ya poposu alış artık dedim eşim benden daha panik sizler nasılsınız
Günaydın canımGünaydın kizlarr
Hıçkırıktan korkmamak lazımmış canımGünaydın güzel anneler :) Nasılsınız gece uykuları rahatsızlık vermeye başladı sağa dön sola dön insan bir türlü rahat edemiyor :/ Ellerim ve ayaklarım şiş olarak uyanıyorum ne kadar yediğime içtiğime dikkat etsemde. Doğum iznine ayrılmıştım bugün 8.sınıflarımın veda yemeği var oraya gideceğim :) Haftaya çarşambada muhtemelen tez savunmam olacak günler çok çabuk geçiyor Haziran'a giriyoruz yakında :) Bebek hıçkırması bende de oluyor hatta son bir iki haftadır arttı bende bebek rahatsız oluyor diye huzursuzlanıyordum ama bebeğin gelişimi için iyi olduğu yazılmış rahatladım :)
yarın rapor almaya gıdıcem inş dönmüştür ama döndü bence bakalım ne olcakaynen canım bide bebeği kız. anasına bak kızını al :)
o kadar olmayız heralde. bu kızz o şekilde yürüyüp asansre bindi bide :)
normalde nefret ederim ama bu zevkli olacak sanırım :)
ohh gezin tadını çıkarın. benim çanta duruyor daha. bende hazırlayacağım inşallah
günaydıınn. bende bugün bayıldım havaya :) Allah yüzümüze bakıyor. henüz çok bunaltan sıcaklar gelmedi. dnmüştür inşallah bebiş. eşler fena yaa
Günaydın kızlarr, dün çıktım hastaneden. 7 kez nst ye bağlandım son 5 tanesinde sancı çıkmayınca eve yolladı. İdrar yolu enfeksiyonu kervanına ben de katıldm bu arada. 3 lt seruma 3 kez antibiyotik eklendi ama yine de taburcu olurken küçük bir tablet verdi enfeksiyon içn.
geçmiş olsun kuzum ya sona yaklasmıssın sukur artık rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızeBen normal görüyorum. Benim hamileliğim baya sıkıntılı geçti.
2 kez biyopsi yapıldı rahimden ve 6 aylık oluncaya kadar ara ara kanamalardan hastaneye yattık.
Şimdi bu kadar büyümüşken kaybetmekten korkuyor sanırım.
yarın rapor almaya gıdıcem inş dönmüştür ama döndü bence bakalım ne olcak
cok sabırsızlanıyorum hareket ettıkce boyle elelrınden tutup içimden cekesım gelıyo yatam zamanı. hadi bakalım merak ettim bende
Amin canımgeçmiş olsun kuzum ya sona yaklasmıssın sukur artık rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze
Yarebbim ne insanlar var.
Tamam kimse kem gözle bakmaz ama haya edep diye bişey var. Sonrada bu zamane çocukları niye böyle annelerinin huyu suyu geçiyo işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?