2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar
Uykusuzluk problemi sanırım hepimizde var.
Benim ufaklık birde alta durmadan baskı yapıyor. Bu gidişle iş yerinde doğuracağımı söylüyor kayınvalidemle annem.
O kadar şeyden sonra bir bu eksik kalmıştı. Hastane çantası için çamaşırları yıkadım ama yumuşatıcı kullanmadığım için biraz sert geldi. Tekrar yumuşatıcı alıp yıkayacağım. Dolayısıyla hastane çantamız hazır değil ve eşim delirmek üzere
Adamın korkusu giderek arttı her an doğacak gibi hissediyor

Canlar gunaydın bugun hava serın cok guzel valla keske boyle olsa hep dun işden cıkıp eve gıttım ama zor gııttım karnımda cok garıp bıseyler oldu ve sureklı wcdeydım galıba benım kızım dun bas asa dondu sureklı gogsumun altına baskı yapıp itiriyo eşimde senin karnın yamuk bu ne bısey mı oldu yoksa dr gıdelım dıyo bende ya başıdır ya poposu alış artık dedim eşim benden daha panik sizler nasılsınız

Günaydın kızlarr, dün çıktım hastaneden. 7 kez nst ye bağlandım son 5 tanesinde sancı çıkmayınca eve yolladı. İdrar yolu enfeksiyonu kervanına ben de katıldm bu arada. 3 lt seruma 3 kez antibiyotik eklendi ama yine de taburcu olurken küçük bir tablet verdi enfeksiyon içn.

Çok şükür dualarınızla erken doğum riskini atlattım şimdilik ama dikkat etmem lazım bu kadar kıpır kıpır olmamam lazımmış. Eşimle birbieimize giricez yakında bu yüzdn hiç duröuyosn diye söyleniyo sürekli:/

canım çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen idrar yolları enfeksıyonu oyle ya ama benım gectı bıraz bıraz sankı gercı sımdıde kızım baskı yapıyo ama olsun az kaldı canım

Benim eşimde aşırı panik sabah acayip hareketliydi bir şey mi oldu neden karnın bu kadar sıcak acaba ondan mı rahatsız oldu, hastaneye gidelim diyordu.
Canım ben gebeliğin başından beri hem enfeksiyonla uğraşıyorum hemde kum döküyorum. İlaç tedavisi bir türlü uygulamayıp takibini yapıyorlar. Çok zorlanıncada serum zaten ilk altı ay serumla beslenmiştim. ERken doğum riskimizde var. Eşimde bu sebeple bana söylenip duruyor çalışıyorum diye. Ona kalsa yerimden kalkmamalıyım.

valla oyle eşlerımız bızden daha meraklı

Günaydın güzel anneler :) Nasılsınız gece uykuları rahatsızlık vermeye başladı sağa dön sola dön insan bir türlü rahat edemiyor :/ Ellerim ve ayaklarım şiş olarak uyanıyorum ne kadar yediğime içtiğime dikkat etsemde. Doğum iznine ayrılmıştım bugün 8.sınıflarımın veda yemeği var oraya gideceğim :) Haftaya çarşambada muhtemelen tez savunmam olacak günler çok çabuk geçiyor Haziran'a giriyoruz yakında :) Bebek hıçkırması bende de oluyor hatta son bir iki haftadır arttı bende bebek rahatsız oluyor diye huzursuzlanıyordum ama bebeğin gelişimi için iyi olduğu yazılmış rahatladım :)

Yarebbim ne insanlar var.
Tamam kimse kem gözle bakmaz ama haya edep diye bişey var. Sonrada bu zamane çocukları niye böyle annelerinin huyu suyu geçiyo işte.

aynen canım bide bebeği kız. anasına bak kızını al :)

Ay bana da cok garip geliyo memelerini cikariveren kadinlar ben utaniyorum.sonra dusunuyorum bicok kez ayni seyi gorunce ben de mi oyle olucam acaba diye korkuyorum

o kadar olmayız heralde. bu kızz o şekilde yürüyüp asansre bindi bide :)

Ütü çok zevkli :))

normalde nefret ederim ama bu zevkli olacak sanırım :)

ohh gezin tadını çıkarın. benim çanta duruyor daha. bende hazırlayacağım inşallah

günaydıınn. bende bugün bayıldım havaya :) Allah yüzümüze bakıyor. henüz çok bunaltan sıcaklar gelmedi. dnmüştür inşallah bebiş. eşler fena yaa

Hıçkırıktan korkmamak lazımmış canım
E ufaklıklar büyüdü yerleri dar gelmeye başladı.
Tepindikçede bizi uyutmuyor yaramazlar aman Allah onları bize bağışlasın geçer

yarın rapor almaya gıdıcem inş dönmüştür ama döndü bence bakalım ne olcak

dikkat et kendine canım. dinle eşini sen. inşallah hemen atlatırsın enfeksiyonu

geçmiş olsun kuzum ya sona yaklasmıssın sukur artık rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze

Gunaydin kizlar gece yalnizdim uyudum ama sacma sapan ruyalar gordum hala etkisindeyim pazara gidiyorum simdi burda bugun kafa dagitacak tek sey bu!!!!!

Yarebbim ne insanlar var.
Tamam kimse kem gözle bakmaz ama haya edep diye bişey var. Sonrada bu zamane çocukları niye böyle annelerinin huyu suyu geçiyo işte.

bi keresinde vi cafeye gitmiştim arkadaşımla. 2 karı koca yan masamıza geldi.
2sininde bebeği var.
kadının biri açtı emzirmeye başladı.biz şok.
sonra diğer kadında açtı hemen. kocalarıda yanlarında.
garsonda tepelerinde sipariş alıyo. insanlarda utanma kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…