2015 Temmuz Anneleri

Hıçkırıktan korkmamak lazımmış canım
E ufaklıklar büyüdü yerleri dar gelmeye başladı.
Tepindikçede bizi uyutmuyor yaramazlar aman Allah onları bize bağışlasın geçer

Benimkide cok hickiriyo :)

Bide ben dun göğüs ucu kremi kullanmaya basladim insallah etkisi olur. Lansinoh aldim

Ayy böyle insanlari hic anlamam ya ne rahatlık

canım bızde esımle hastaneye gıderken beledıyenın ıcınde kadınlar kadını kafasını kocaman buyuk bı pez parcasıyla kapattı sonra kadın bebegı emzırmeye basladı tepelerındede adamlar falan bazen asırıya kacırıyolar bence eşimde diyo bu ne ya böyle bu kadar ınsanın ıcınde dıyo kadın etrafına bakıp gayet normal guluyo bıde

cok sabırsızlanıyorum hareket ettıkce boyle elelrınden tutup içimden cekesım gelıyo ya

di mi ya bende sabırsızlanıyorum. püp koklayasım var

Gunaydin kizlar gece yalnizdim uyudum ama sacma sapan ruyalar gordum hala etkisindeyim pazara gidiyorum simdi burda bugun kafa dagitacak tek sey bu!!!!!

rüyaların artması normalmiş. unut hemen onları :) pazara gitmeyi çok severim ben

yuh artık. kocam mememi kopartır

kızlar gögüs ucu demişken benım gögüslerimden siyah su gibi bişey akıyo bugun gogus pedi koydum bu normalmı

niye siyah gelsin ki canım. hiç duymadım. yarın gidince sor bence. süt filan gelebilirde. siyah sıvıyı bilmiyorum

Ayy böyle insanlari hic anlamam ya ne rahatlık
tamam bebek memeyi tutunca ve badin, bluzunda kapatınca gögüs bi! nebze kapanıyor, görünmüyor ama memeyi sütyenden çıkarınca herşey ortada. bebek tutana kadar gören gördü zaten.
normal bı zamanda eğilirken gögsümüz açılmasın diye elimizle tutuyoruz kapatıyouz, bebek emzirirken herşey ulu orta olmamalı bencede.

geçen arkadaşım yanımızda emzırdi, şal örttü üstüne. cocuk eliyle bi çekti şalı. tüm göğüs ortaya çıktı.herkesinde eşi vardı yani. ben o yüzden emzirme önlüğü aldım,boyundan bağlı.

bilmıyorumkı anneme sordum ılk defa duyuyorum dedı ama yarın sorucam

Gunaydin kizlar gece yalnizdim uyudum ama sacma sapan ruyalar gordum hala etkisindeyim pazara gidiyorum simdi burda bugun kafa dagitacak tek sey bu!!!!!
iyi yaparsın canım kafan dağılsın.. ben de görüyorum öyle saçma rüyaları yaklaşık bi haftadır felan..son üç gün iyice arttı sabahları uyandığımda rüyada mıyım gerçek mi bi an anlayamıyorum

aynen ben de aldım emzirme önlüğünden..hatta emzirme tuniği bile aldım tedbirli olmak lazım

dikkat et kendine canım. dinle eşini sen. inşallah hemen atlatırsın enfeksiyonu
İnşallah canım ama artık önemsemiyorum açıkcası alıştık sanırım.
Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin bol bol yemek yiyip du içeceğim.
En çok özlediğim şeyler kusma mide bulantılarından hasret kaldım resmen
Canım ayetel kürsi oku uyumadan önce gebelerde kabus sık görülüyor.
Ben kayınvalidem annemin yanında nasıl yapıcam önlük alayım diyorum bunlar baya genişmiş.
Onu geçtim ben erkek olsam eşim böyle yapsa tartışırdım kesin onlarda bir garip
Benimkide cok hickiriyo :)

Bide ben dun göğüs ucu kremi kullanmaya basladim insallah etkisi olur. Lansinoh aldim
cnaım bende o kremden aldım ama bana kesinlikle erken sürmeye başlama dediler.
1 hafta kala başla çok nadirde gözükse erken doğum riskine neden olacak uyarıcı sisteme sebep olabiliyormuş.
günaydın güzel anneler..bugün nasılsınız bakalım
Acayip uykum var ve çok sıcak

Günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum bi yandan muhabbetinizi takip ediyorum
C cns_2007 kocam memi koparır lafına pıskırdım bide çay içiyordum gülmekten öldürcektin kız

kızlar galiba dün ilk kez yalancı doğum sancısı denilen şeyi yaşadım okulda karnım bi ara semsert oldu ve adet sancısı gibi bi ağrı girdi. 5 10 dk falan sürdü sonra geçti korktum açıkçası

kızlar galiba dün ilk kez yalancı doğum sancısı denilen şeyi yaşadım okulda karnım bi ara semsert oldu ve adet sancısı gibi bi ağrı girdi. 5 10 dk falan sürdü sonra geçti korktum açıkçası
Rahim hazırlanıyo. Ama gerçek sancılar 5-10 dakika sürmez 30-40 saniyeyle başlar saatte 1 sonra aradaki süre azalır 10 dk 3 defa olmaya başlayınca haydüüüü hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…