- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.541
Hıçkırıktan korkmamak lazımmış canım
E ufaklıklar büyüdü yerleri dar gelmeye başladı.
Tepindikçede bizi uyutmuyor yaramazlar aman Allah onları bize bağışlasın geçer
Ayy böyle insanlari hic anlamam ya ne rahatlıkbi keresinde vi cafeye gitmiştim arkadaşımla. 2 karı koca yan masamıza geldi.
2sininde bebeği var.
kadının biri açtı emzirmeye başladı.biz şok.
sonra diğer kadında açtı hemen. kocalarıda yanlarında.
garsonda tepelerinde sipariş alıyo. insanlarda utanma kalmamış
kızlar gögüs ucu demişken benım gögüslerimden siyah su gibi bişey akıyo bugun gogus pedi koydum bu normalmıBenimkide cok hickiriyo :)
Bide ben dun göğüs ucu kremi kullanmaya basladim insallah etkisi olur. Lansinoh aldim
canım bızde esımle hastaneye gıderken beledıyenın ıcınde kadınlar kadını kafasını kocaman buyuk bı pez parcasıyla kapattı sonra kadın bebegı emzırmeye basladı tepelerındede adamlar falan bazen asırıya kacırıyolar bence eşimde diyo bu ne ya böyle bu kadar ınsanın ıcınde dıyo kadın etrafına bakıp gayet normal guluyo bıdebi keresinde vi cafeye gitmiştim arkadaşımla. 2 karı koca yan masamıza geldi.
2sininde bebeği var.
cok sabırsızlanıyorum hareket ettıkce boyle elelrınden tutup içimden cekesım gelıyo ya
Gunaydin kizlar gece yalnizdim uyudum ama sacma sapan ruyalar gordum hala etkisindeyimpazara gidiyorum simdi burda bugun kafa dagitacak tek sey bu!!!!!
bi keresinde vi cafeye gitmiştim arkadaşımla. 2 karı koca yan masamıza geldi.
2sininde bebeği var.
kızlar gögüs ucu demişken benım gögüslerimden siyah su gibi bişey akıyo bugun gogus pedi koydum bu normalmı
tamam bebek memeyi tutunca ve badin, bluzunda kapatınca gögüs bi! nebze kapanıyor, görünmüyor ama memeyi sütyenden çıkarınca herşey ortada. bebek tutana kadar gören gördü zaten.Ayy böyle insanlari hic anlamam ya ne rahatlık
bilmıyorumkı anneme sordum ılk defa duyuyorum dedı ama yarın sorucamdi mi ya bende sabırsızlanıyorum. püp koklayasım var
rüyaların artması normalmiş. unut hemen onları :) pazara gitmeyi çok severim ben
yuh artık. kocam mememi kopartır
niye siyah gelsin ki canım. hiç duymadım. yarın gidince sor bence. süt filan gelebilirde. siyah sıvıyı bilmiyorum
iyi yaparsın canım kafan dağılsın.. ben de görüyorum öyle saçma rüyaları yaklaşık bi haftadır felan..son üç gün iyice arttı sabahları uyandığımda rüyada mıyım gerçek mi bi an anlayamıyorumGunaydin kizlar gece yalnizdim uyudum ama sacma sapan ruyalar gordum hala etkisindeyimpazara gidiyorum simdi burda bugun kafa dagitacak tek sey bu!!!!!
yuh artık. kocam mememi kopartır
aynen ben de aldım emzirme önlüğünden..hatta emzirme tuniği bile aldım tedbirli olmak lazımtamam bebek memeyi tutunca ve badin, bluzunda kapatınca gögüs bi! nebze kapanıyor, görünmüyor ama memeyi sütyenden çıkarınca herşey ortada. bebek tutana kadar gören gördü zaten.
normal bı zamanda eğilirken gögsümüz açılmasın diye elimizle tutuyoruz kapatıyouz, bebek emzirirken herşey ulu orta olmamalı bencede.
geçen arkadaşım yanımızda emzırdi, şal örttü üstüne. cocuk eliyle bi çekti şalı. tüm göğüs ortaya çıktı.herkesinde eşi vardı yani. ben o yüzden emzirme önlüğü aldım,boyundan bağlı.
İnşallah canım ama artık önemsemiyorum açıkcası alıştık sanırım.dikkat et kendine canım. dinle eşini sen. inşallah hemen atlatırsın enfeksiyonu
Canım ayetel kürsi oku uyumadan önce gebelerde kabus sık görülüyor.Gunaydin kizlar gece yalnizdim uyudum ama sacma sapan ruyalar gordum hala etkisindeyimpazara gidiyorum simdi burda bugun kafa dagitacak tek sey bu!!!!!
Ben kayınvalidem annemin yanında nasıl yapıcam önlük alayım diyorum bunlar baya genişmiş.bi keresinde vi cafeye gitmiştim arkadaşımla. 2 karı koca yan masamıza geldi.
2sininde bebeği var.
cnaım bende o kremden aldım ama bana kesinlikle erken sürmeye başlama dediler.Benimkide cok hickiriyo :)
Bide ben dun göğüs ucu kremi kullanmaya basladim insallah etkisi olur. Lansinoh aldim
Acayip uykum var ve çok sıcakgünaydın güzel anneler..bugün nasılsınız bakalım
Beraber olsun canımGünaydın afiyet olsun
Bende şimdi çay içiyorum.
Rahim hazırlanıyo. Ama gerçek sancılar 5-10 dakika sürmez 30-40 saniyeyle başlar saatte 1 sonra aradaki süre azalır 10 dk 3 defa olmaya başlayınca haydüüüü hastaneyekızlar galiba dün ilk kez yalancı doğum sancısı denilen şeyi yaşadım okulda karnım bi ara semsert oldu ve adet sancısı gibi bi ağrı girdi. 5 10 dk falan sürdü sonra geçti korktum açıkçası
Cok az kalmis senin ya heyecan var miŞafak 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?