- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.561
Allah hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın hepimizi..Şafak 32
senin haftanı görükçe bende heyecanlanıyorum canımŞafak 32
Valla senin şafağı görünce bende hemen kendime baktım. Bide erken olacaktır inşallah işte doğurmamŞafak 32
Hayırlı haberlerle gel inşallahKizlar simdi hastaneye geldik ins hersey yolundadir kontrolum var
Canım ebnde yanıyorum resmen camlar açık hala terliyorum. Çay içeyim hararetimi alsın yok yanigünaydın kızlar nasılsınz ne var ne yokbugün hava tam benlik serin yoksa yangın var yangın varr :))
EvetCok az kalmis senin ya heyecan var mi
İnş haber ver çıkıncaKizlar simdi hastaneye geldik ins hersey yolundadir kontrolum var
Günaydıngünaydın kızlar nasılsınz ne var ne yokbugün hava tam benlik serin yoksa yangın var yangın varr :))
cnm çay bana daha çok hararet yapyr sanki bol bol su içiyrm bol bolda wc :)Valla senin şafağı görünce bende hemen kendime baktım. Bide erken olacaktır inşallah işte doğurmam
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım ebnde yanıyorum resmen camlar açık hala terliyorum. Çay içeyim hararetimi alsın yok yani
Sicakliklar dustu canim burda az serin cok sukurValla senin şafağı görünce bende hemen kendime baktım. Bide erken olacaktır inşallah işte doğurmam
Canım ebnde yanıyorum resmen camlar açık hala terliyorum. Çay içeyim hararetimi alsın yok yani
iyi denk gelmş canm serin gider gelrsn istnblda yağmr dior habern olsnGünaydınay evet süper hava bende Kızımın okuluna gidicem serin serin oh
Bide ben varim canim uzulme erkenden gelnezlerse temmuz sonu bekliyoruz :))senin haftanı görükçe bende heyecanlanıyorum canımbebek haberi alacağız diye.
temmuz sonu benim, en son ben kalırım belkide burda
Amiiiiiiiiiiiin şuan en çok ettiğim dua hepimiz için. Mutlu son olur inşAllah hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın hepimizi..
Hiç belli olmaz valla aman sağlıkla doğsunlar yeterki hep güzel haberler alalımsenin haftanı görükçe bende heyecanlanıyorum canımbebek haberi alacağız diye.
temmuz sonu benim, en son ben kalırım belkide burda
He he aksiyon olur işteValla senin şafağı görünce bende hemen kendime baktım. Bide erken olacaktır inşallah işte doğurmam
Olmadı taksi çağırırım napim şemsiye mi de alayım.iyi denk gelmş canm serin gider gelrsn istnblda yağmr dior habern olsn
Sağol canım ilk sınav bugün saat 3,5 dainş çok iyi geçer sınavlarında kurtulusun bende yarından sonra yatıcam sürekli diyorumm
çok güzel olmuş canım oğluşunun odası. Rabbim huzurlu mutlu günler nasip etsin odasındaKızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
İşte bana hiç kan hapı başlamdı doktor. Diyorum ya ilk kez baktı diye. Nasıl bir şey anlamadım. Dün aramayı unutmuşum ders çalışmaktan bugün kesin arayacağımCanım benim de kan değerim 10.4'e düşmüş. Sağlık ocağındaki hemşire sınırdasın, ilaçlarını günde iki kere kullan dedi. Bende, zaten günde 2 kere alıyorum dedim. O zaman düzenli kullanmıyorsundur dedi. Evet dedim =)) Arada unutuyorum ya da saati geçip gidiyor. Saati saatine kullanmak çok önemli dedi. Doktoruma gittiğimde söyleyeceğim bende. Artık saati saati kullanıyorum. Öncesinde kuru çekirdekli üzüm ve günde 3 kaşık keçiboynuzu pekmezi içmeme rağmen düşmüş. Sıcaklarda da hiç canım tatlı şeyler yemek istemiyor, pekmezle üzümü yemeyi de bıraktımMidem bulanıyor.
Olmadı taksi çağırırım napim şemsiye mi de alayım.
nispet yapar gibilerdi. sen açtıysan bende açarım der gibi
Şafak 32
günaydın kızlar nasılsınz ne var ne yokbugün hava tam benlik serin yoksa yangın var yangın varr :))
izne çıkmama 16 gün kalmşşş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?