- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.581
benim kızım da çok hıçkırıyo. Hatta ulturasonda bile gördüm kuzumu hıck hıck atıyodu kendiniUmarım öyledir canım çünkü günde 4 defa falan hıçkırdığı oluo :)) nete baktığımda ben de kötü bi yorum görmedim. Doktora da sormayı unutuyorum hep. Ama bebiş rahatsız oluyor sanırım. Her hıçkırık tuttuğunda dönmelere, tekmelere başlıo, durmuo benim küçük hanım :))
Val ben bol su içemiyorum kusuyorum malum.cnm çay bana daha çok hararet yapyr sanki bol bol su içiyrm bol bolda wc :)
Burada da düştü ama benim ateşim düşmüyor canım bana bakanlar bu nasıl terleme diyorlar.Sicakliklar dustu canim burda az serin cok sukur
Bir o eksik kalmıştı.Amiiiiiiiiiiiin şuan en çok ettiğim dua hepimiz için. Mutlu son olur inş
Hiç belli olmaz valla aman sağlıkla doğsunlar yeterki hep güzel haberler alalım
He he aksiyon olur işte
Benimde 23 günüm kalmış.izne çıkmama 16 gün kalmşşş :)))
evet canm hava bu hafta böyle bitckmş sanrmSen benim kocama sergiledin bende seninki. töbe töbe
aman dikkat :) afiyet olsun canım. valla benim koca böyle rahat değil naparsın :)
çok heyecanlıııı. en son pinhan 32 31 dedi 30da bebiş geldi. sende başlayınca o geldi aklıma :)
hava harika yaa. bize hediye bugün :)
ne kadar az kalmış. benim 1 aydan fazla var. bende istiyorum artık
Sagol cnmvalla odum kopuyo erken dogacak diye. Yatiyorum annemi cagirdim yanima da napim :/canım çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen idrar yolları enfeksıyonu oyle ya ama benım gectı bıraz bıraz sankı gercı sımdıde kızım baskı yapıyo ama olsun az kaldı canım
cnm su iyidr ya senın kumda var ya kusmanda kötü işte.limonata falan veya komposta tarzı şeyler içmeye çalşsan çayın yerine. senınde az kalmş sayılı gün geçyrVal ben bol su içemiyorum kusuyorum malum.
Çayda terletiyor, demirim az ama sabahları 1-2 bardak içip sıcaklığa alışmaya çalışıyorum.
Burada da düştü ama benim ateşim düşmüyor canım bana bakanlar bu nasıl terleme diyorlar.
Resmen yüzümden su akıyor
Bir o eksik kalmıştı.
Her şeyimiz koşturmacalı aksiyonlu geçti zaten doğum nasıl olacak çok merak ediyorum.
Benimde 23 günüm kalmış.
yıka cnm geç kalrsn snra ben yıkadm utuledm nzamn olck bılnmyr ki bebeşler bazı arkdşlrn erkendn olduHaftaya gidecez doktora ya şimdi 34 haftalık kıyafetlerini yıkamadım oğlumun acaba yıkasammı erken mi acep
Haftaya gidecez doktora ya şimdi 34 haftalık kıyafetlerini yıkamadım oğlumun acaba yıkasammı erken mi acep
Bende onluk aldım 15 TL bisi.gerçi onluk var dıyede heryerde emzırmem yınede.eğer uygun yer varsa oraya gitmeye çalışırım.yada dışarı çıkarken sütü sagıp bıberona koyup çıkmak mantıklı olabilir mı?hanı ev gezmezı haricinde bir yere giderken?
nispet yapar gibilerdi. sen açtıysan bende açarım der gibi
izin dönüşü çalşmyp izin ücreti nasl olyr cnm anlmdm sen zaten ücretli izindyken paranı izin sonunda sskdan alcksn sonrasnda işten çıkışını gösterckler. ama senın ne demek istdgnı tam anlayamadmgünaydın hepinize biricik temmuz anneleri :)
ben bilginiz varsa bişey sormak istiyorum.
Şuan çalışıyorum ve haziran 9 itibariyle 32.haftam doluyor, izne ayrılıcam.
izinden sonra çalışmayı düşünmüyorum, eğer izin dönüşü çalışmazsam izin ücretinden faydalanabiliyor muyum?
bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
Canım ben yıkadım ama yumuşatıcı kullanmadığıma pişmanım sert gibi geldi. Bir daha yıkayacağım.Haftaya gidecez doktora ya şimdi 34 haftalık kıyafetlerini yıkamadım oğlumun acaba yıkasammı erken mi acep
İş yerinden çıkışını alma sakın izne çık. Bitsin. Rapor bitiminde toplu para alıyorsun. Ondan sonra iş yerinden çıkışını alırsın.günaydın hepinize biricik temmuz anneleri :)
izinden sonra çalışmayı düşünmüyorum, eğer izin dönüşü çalışmazsam izin ücretinden faydalanabiliyor muyum?
Valla zorluyorum olmuyor canım.cnm su iyidr ya senın kumda var ya kusmanda kötü işte.limonata falan veya komposta tarzı şeyler içmeye çalşsan çayın yerine. senınde az kalmş sayılı gün geçyr
Aynen bu esler bizden beter panikler. :) ben de annemi cagirdim kadin 3,5 saatlik yoldan geliyo ama o da cok genc degil yormak istemiyorum. En azindan yanimda durur yemek yapar diye. Anca oyle rahatladi esim de.Benim eşimde aşırı panik sabah acayip hareketliydi bir şey mi oldu neden karnın bu kadar sıcak acaba ondan mı rahatsız oldu, hastaneye gidelim diyordu.
Canım ben gebeliğin başından beri hem enfeksiyonla uğraşıyorum hemde kum döküyorum. İlaç tedavisi bir türlü uygulamayıp takibini yapıyorlar. Çok zorlanıncada serum zaten ilk altı ay serumla beslenmiştim. ERken doğum riskimizde var. Eşimde bu sebeple bana söylenip duruyor çalışıyorum diye. Ona kalsa yerimden kalkmamalıyım.
İns canim, dikkat ediyorum artik valla korkudan:)dikkat et kendine canım. dinle eşini sen. inşallah hemen atlatırsın enfeksiyonu
Canim bnde haziran 4 u gbi ayrilcam eylulde iznim bitiyo.snra ucretsz izne ayrilcam o zmn para almiyosun.ne kdr ayrilirsan 6 ay 1 sene ucretsiz izin de almiyosun para.günaydın hepinize biricik temmuz anneleri :)
Canım o bebeğin gelişimi anne babanın genetik özelliklerine göre değişiyor. Bana doktorum kıyaslama demişti. Herkesde farklı olur normalini biz biliriz diye belirtmişti.Hanimlar 34 haftalik olanlar en son bpd degerini yani kafa capini ve kilosunu paylasir misiniz ultrason sonuclarimizi karsilastirsak nasil olur
Ay hiç sorma yaAynen bu esler bizden beter panikler. :) ben de annemi cagirdim kadin 3,5 saatlik yoldan geliyo ama o da cok genc degil yormak istemiyorum. En azindan yanimda durur yemek yapar diye. Anca oyle rahatladi esim de.
Sana da cok gecmis olsn ins atlatiriz dogumla birlikte hepsini.
Cnm benimki planmlı sezeryan olacak 20 temmuz gibi senin normal mı?senin haftanı görükçe bende heyecanlanıyorum canımbebek haberi alacağız diye.
temmuz sonu benim, en son ben kalırım belkide burda
olsn cnm içebldgn yere kadr iç ama sıcak havalarda daha çok içmen lazm vücdn terle su kaybdyr çünküCanım ben yıkadım ama yumuşatıcı kullanmadığıma pişmanım sert gibi geldi. Bir daha yıkayacağım.
Hastane çantasına koymadan yıkayıp ütülemen lazım.
İş yerinden çıkışını alma sakın izne çık. Bitsin. Rapor bitiminde toplu para alıyorsun. Ondan sonra iş yerinden çıkışını alırsın.
Valla zorluyorum olmuyor canım.
Günde en fazla 6-7 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?