- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.601
Cnm ben 32 haftaligim bpd 78.8 mm. Cok iyi dedi dr. İki hafta donra tekrar kontrolum var olcerse yazarim yine:)Hanimlar 34 haftalik olanlar en son bpd degerini yani kafa capini ve kilosunu paylasir misiniz ultrason sonuclarimizi karsilastirsak nasil olur
günaydın hepinize biricik temmuz anneleri :)
ben bilginiz varsa bişey sormak istiyorum.
Şuan çalışıyorum ve haziran 9 itibariyle 32.haftam doluyor, izne ayrılıcam.
izinden sonra çalışmayı düşünmüyorum, eğer izin dönüşü çalışmazsam izin ücretinden faydalanabiliyor muyum?
bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
izne çıkmama 16 gün kalmşşş :)))
Orası öyle ama kan hapını fazla almaya başladığımdan beri bulantı kusmalarım arttı.olsn cnm içebldgn yere kadr iç ama sıcak havalarda daha çok içmen lazm vücdn terle su kaybdyr çünkü
Hanimlar 34 haftalik olanlar en son bpd degerini yani kafa capini ve kilosunu paylasir misiniz ultrason sonuclarimizi karsilastirsak nasil olur
Kızlar bunlarda benim yaramazın cicileri ama sert gibi geldiler bu akşam yumuşatıcı alıp tekrar yıkayacağım.
KApı süsümüzde bu olacak inşallah. Eğer dışarı çıkabilirsem keçe alıp alt tarafındaki balıkları değiştireceğim.
Şimdilik böyle[/QQUOTE
Ben dalan roxy matik ile yumusaticisiz yikadim. Yumusaticiyi hicbir sekilde onermiyor kimya muh bi abi var apartmanda. Tamamen kanserojen diyor ama yine de kullaniyorum. Cesaret edemedim bebeginkilere. Yumusacik oldu benimkiler. Hatta begendim bile deterjani.
Gule gule kullansin giysin cicilerini yavrusun ins :)
çok tatlı çoraplarına baylrm ben :)) canm üşenmeden askıda mı krtyrsn bravo :)) ben asarken bile baylcktm bitmedi minnak minnak ütülerken hele daha uzun bitmyrKızlar bunlarda benim yaramazın cicileri ama sert gibi geldiler bu akşam yumuşatıcı alıp tekrar yıkayacağım.
KApı süsümüzde bu olacak inşallah. Eğer dışarı çıkabilirsem keçe alıp alt tarafındaki balıkları değiştireceğim.
Şimdilik böyle
ohh canm gözn aydn olsn sık dişini biraz daha 2 gün kaldı :))Hihiiiiiii benim bu cuma sooooooonAma acaip yoruluyorum bu hafta hersey yetişsin diyeeeee...
doktor bişey vermyr mu cnm bunun için cok zor olur senın içinOrası öyle ama kan hapını fazla almaya başladığımdan beri bulantı kusmalarım arttı.
Zorluyorum ama yemekte suda çok tüketemiyorum. Daha yeni yeni yemeklerin tadına bakmaya başladım.
planlanan bir şey yok canım benim. inşallah normal istiyorum.Cnm benimki planmlı sezeryan olacak 20 temmuz gibi senin normal mı?
izin dönüşü çalşmyp izin ücreti nasl olyr cnm anlmdm sen zaten ücretli izindyken paranı izin sonunda sskdan alcksn sonrasnda işten çıkışını gösterckler. ama senın ne demek istdgnı tam anlayamadm
Canim bnde haziran 4 u gbi ayrilcam eylulde iznim bitiyo.snra ucretsz izne ayrilcam o zmn para almiyosun.ne kdr ayrilirsan 6 ay 1 sene ucretsiz izin de almiyosun para.
izinden sonra ayrılacağını söylemezsen alabilirsin tabi ki
ücretli izne çık,maaşını al. ücretsiz izin de alabilirsin hatta. tüm izinlerin bitince çıkışını istersin.
bu durumda muhasebeye izin dönüşü işten çıkacağımı söylemiyeyim yani di mi?İş yerinden çıkışını alma sakın izne çık. Bitsin. Rapor bitiminde toplu para alıyorsun. Ondan sonra iş yerinden çıkışını alırsın.
evet kırmızı yazı gibi yapacaksınbu durumda muhasebeye izin dönüşü işten çıkacağımı söylemiyeyim yani di mi?
normal izne ayrılır gibi haziranın 9unda (32+0 oluyorum) hastaneye gidip raporumu alıcam, muhasebeye ileticem ve başka hiçbirşey yapmadan o gün itibariyle izne ayrılmış olucam.
izin dönüşü ne yapıcam peki? muhasebeden evrak alınıp sgk ya falan mı veriliyor?
Ay ben bu işleri hiç bilmiyorum şu süreci anlatıp bi aydınlatır mısınız beni noolur?
ohh canm gözn aydn olsn sık dişini biraz daha 2 gün kaldı :))
hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana hiç içmedim canım benHamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
kafein plasentadan direkt geçiyor canım.Hamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
çok tatlı çoraplarına baylrm ben :)) canm üşenmeden askıda mı krtyrsn bravo :)) ben asarken bile baylcktm bitmedi minnak minnak ütülerken hele daha uzun bitmyr
cnm sen şimdi raporu alıp muhasebeciye vercksn izne ayrlcksn sorararsa evet dersn ücretsiz izninimide kullancm dersn onuda alrsn sonrasında işe gidip işten ayrlcgnı söylersn ozmana kadr sigrtan ilerler canm ama sen şimdiden ayrlcam işten dersn onlr sen izne çıkmadn çıkşını gösterrler.bu durumda muhasebeye izin dönüşü işten çıkacağımı söylemiyeyim yani di mi?
normal izne ayrılır gibi haziranın 9unda (32+0 oluyorum) hastaneye gidip raporumu alıcam, muhasebeye ileticem ve başka hiçbirşey yapmadan o gün itibariyle izne ayrılmış olucam.
izin dönüşü ne yapıcam peki? muhasebeden evrak alınıp sgk ya falan mı veriliyor?
Ay ben bu işleri hiç bilmiyorum şu süreci anlatıp bi aydınlatır mısınız beni noolur?
şimdi muhasebe izin dönüşü çalışacak mısın derse evet mi diyim?
sadece maden suyu içiyrm okadr kola içmyrmHamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?