2015 Temmuz Anneleri

izinden sonra ayrılacağını söylemezsen alabilirsin tabi ki
ücretli izne çık,maaşını al. ücretsiz izin de alabilirsin hatta. tüm izinlerin bitince çıkışını istersin.

olsn cnm içebldgn yere kadr iç ama sıcak havalarda daha çok içmen lazm vücdn terle su kaybdyr çünkü
Orası öyle ama kan hapını fazla almaya başladığımdan beri bulantı kusmalarım arttı.
Zorluyorum ama yemekte suda çok tüketemiyorum. Daha yeni yeni yemeklerin tadına bakmaya başladım.

çok tatlı çoraplarına baylrm ben :)) canm üşenmeden askıda mı krtyrsn bravo :)) ben asarken bile baylcktm bitmedi minnak minnak ütülerken hele daha uzun bitmyr

Canim bnde haziran 4 u gbi ayrilcam eylulde iznim bitiyo.snra ucretsz izne ayrilcam o zmn para almiyosun.ne kdr ayrilirsan 6 ay 1 sene ucretsiz izin de almiyosun para.

izinden sonra ayrılacağını söylemezsen alabilirsin tabi ki
ücretli izne çık,maaşını al. ücretsiz izin de alabilirsin hatta. tüm izinlerin bitince çıkışını istersin.
İş yerinden çıkışını alma sakın izne çık. Bitsin. Rapor bitiminde toplu para alıyorsun. Ondan sonra iş yerinden çıkışını alırsın.
bu durumda muhasebeye izin dönüşü işten çıkacağımı söylemiyeyim yani di mi?
normal izne ayrılır gibi haziranın 9unda (32+0 oluyorum) hastaneye gidip raporumu alıcam, muhasebeye ileticem ve başka hiçbirşey yapmadan o gün itibariyle izne ayrılmış olucam.
izin dönüşü ne yapıcam peki? muhasebeden evrak alınıp sgk ya falan mı veriliyor?
Ay ben bu işleri hiç bilmiyorum şu süreci anlatıp bi aydınlatır mısınız beni noolur?

şimdi muhasebe izin dönüşü çalışacak mısın derse evet mi diyim?

evet kırmızı yazı gibi yapacaksın izin dönüşü çalışıcam de. sonrasını kim bilir sanki.

ben sgk lı değilim canım, sizin nasıl oluyor bilmiyorum.

çok tatlı çoraplarına baylrm ben :)) canm üşenmeden askıda mı krtyrsn bravo :)) ben asarken bile baylcktm bitmedi minnak minnak ütülerken hele daha uzun bitmyr

Ayy ben de cildirdim asatken. Utulerken de sinir oldm hepsini utuleyemedim. Hastane valizine koyacaklarimi ve birkac tane de yedek utuledim. Bitmiyo minik minik.

cnm sen şimdi raporu alıp muhasebeciye vercksn izne ayrlcksn sorararsa evet dersn ücretsiz izninimide kullancm dersn onuda alrsn sonrasında işe gidip işten ayrlcgnı söylersn ozmana kadr sigrtan ilerler canm ama sen şimdiden ayrlcam işten dersn onlr sen izne çıkmadn çıkşını gösterrler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…