- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.841
Bende öle yapiyorum yumurtam sutum yagim herseyim dogal eti bile taze kesilmis yerinden esim aliyor dikkat ediyorum ama bi yerdede acaba diyorum nebileyim yakızlar ben pastörize ürün kullanılmasına karşıyım. eskiden köy yerinde nerde pastörize ürün. herkes sütünü sağar yoğurdunu, peynirini, tereyağını yaparmış. yediğim her şey köy ürünü. yoğurdu evde mayalıyorum, sütümüde sütçüden alıyorum içiyorum. yumurtam bile köy yumurtası renginden kokusundan farkettiriyor kendini. bizim burda bir kasap var çiftlikleri var sütüde yumurtayıda onlardan alıyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri fabrikasyon ürün tüketmiyorum.
evet banada anneannem gitme diyor sık sık ama elde mi :) bebişimizi görüyoruz.. gerçi artık her şey radyasyon bilgisayar telefon tv herşeyden korunmak mümkün değil..Valla annelerimiz nasil beslendiyse bizde öle yapmaliyiz ama niyeyse doktorn dedikleri daha cazip geliyor annem gecen diyor kizim fazla ultrsyona girme biz ayda bir iki gidenleri biliyoruz nekadar az gitsen cocuk okdar az radysyon alir bakiyorum kadin hakli ama benim icim geciyor gitmek icin
Evet valla utanmasam iki gunde bir gitcem hatta diyorum evemi alsak ultrsyn aletinievet banada anneannem gitme diyor sık sık ama elde mi :) bebişimizi görüyoruz.. gerçi artık her şey radyasyon bilgisayar telefon tv herşeyden korunmak mümkün değil..
ne iyi olur :):) kızlar bu arada o radyasyon koruyucu atleti buldum ilgilenenler varsa .. ben bir tv kanalında haber rejide çalışıyorum.. her yanım radyasyon o yüzden almak istiyorum .. korkyorum çok radyasyon bebişe zarar vermesin diye ..Evet valla utanmasam iki gunde bir gitcem hatta diyorum evemi alsak ultrsyn aletini
Öle atletmi varmis ama nasil emin olucaz dogrulugundnne iyi olur :):) kızlar bu arada o radyasyon koruyucu atleti buldum ilgilenenler varsa .. ben bir tv kanalında haber rejide çalışıyorum.. her yanım radyasyon o yüzden almak istiyorum .. korkyorum çok radyasyon bebişe zarar vermesin diye ..
Paket yani pastörize sütler fabrikasyon değil canım, sütü taze sağdıktan sonra eş değmeden fabrıkada bir anda kaynatıp hemen soğutup ışık geçirmeyen kutulara koyuyorlar ki vitamin minarel kaybı olmasın, hatta şişe bile tercih etmiyor doktorlar ben böyle biliyorum yine de araştırmak gerek tabikikızlar ben pastörize ürün kullanılmasına karşıyım. eskiden köy yerinde nerde pastörize ürün. herkes sütünü sağar yoğurdunu, peynirini, tereyağını yaparmış. yediğim her şey köy ürünü. yoğurdu evde mayalıyorum, sütümüde sütçüden alıyorum içiyorum. yumurtam bile köy yumurtası renginden kokusundan farkettiriyor kendini. bizim burda bir kasap var çiftlikleri var sütüde yumurtayıda onlardan alıyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri fabrikasyon ürün tüketmiyorum.
Ama canım benim UHT li onlar yani uzun ömürlü.Bozulmak bilmiyor hazır sütler de yoğurtlar daBu iyi bişey mi sence?Koruyucu maddeler çok zararlı malesef kiPaket yani pastörize sütler fabrikasyon değil canım, sütü taze sağdıktan sonra eş değmeden fabrıkada bir anda kaynatıp hemen soğutup ışık geçirmeyen kutulara koyuyorlar ki vitamin minarel kaybı olmasın, hatta şişe bile tercih etmiyor doktorlar ben böyle biliyorum yine de araştırmak gerek tabiki
Peki ya nasil aylarca bozulmadan kaliyor katki maddesi illaki vardirPaket yani pastörize sütler fabrikasyon değil canım, sütü taze sağdıktan sonra eş değmeden fabrıkada bir anda kaynatıp hemen soğutup ışık geçirmeyen kutulara koyuyorlar ki vitamin minarel kaybı olmasın, hatta şişe bile tercih etmiyor doktorlar ben böyle biliyorum yine de araştırmak gerek tabiki
Öle atletmi varmis ama nasil emin olucaz dogrulugundn
aynen banada yasakladı işte hatta marka verdi o çok iyi ben onu içtim hamileyken ama yine de sen bilirsin dedi tabikiValla siz de haklısınız net bilgiyi doktorlar verir her halde ilk giden sorsun:) elbette bana görede köy sütü en iyisi ama mesela bana doktor yasakladı tokloplazma nediyle çiğ et vs bilemiyorum sormak lazım bir bilene
Bende ayniyim canim tatlisiz gun gecirmezdim ama simdi gorunce midem kalkiyorKızlar ya su son bi haftadır bütün tatlılardan ve tatlı şeylerden nefret ettimhamile kalmadan önce tatlıya bayilirdim ama suan gözle görmek istemiyorum. Benim gibi olan varmı ?
Bende öle yapiyorum yumurtam sutum yagim herseyim dogal eti bile taze kesilmis yerinden esim aliyor dikkat ediyorum ama bi yerdede acaba diyorum nebileyim ya
Paket yani pastörize sütler fabrikasyon değil canım, sütü taze sağdıktan sonra eş değmeden fabrıkada bir anda kaynatıp hemen soğutup ışık geçirmeyen kutulara koyuyorlar ki vitamin minarel kaybı olmasın, hatta şişe bile tercih etmiyor doktorlar ben böyle biliyorum yine de araştırmak gerek tabiki
Kizlar bugun bir yaşima daha girdim bir arkadasimin ablasi hamileydi 7 ayi bitmek uzere lavaboya gidiyor normal alafranga olanina bilmeden öksürüyor birsey kopuyor gibi oluyor icinden bebek aşagiya düsüyor rahme yerlesiyor kiz zavalli kac gundur hastanede igneyle ilacla bebegi geri cekmeye calisiyorlar beni aradi sakin sende ole bisey yapma dikkat et doktor demis ilk aylarda bole dusuk bile yapiliyor cok saskinim ya
Vallahi ben hamile kalmadan önceden beri kendim yapıyorum yoğurttumu. .. Bence hazırdan daha sağlıklıdır diye düşünüyorum. Bakalım doktorlar ne diyecek. Ona bakarsanız yakınlarım balık yeme dediler doktorda balık sık sık ye dedi.Hmmm bende 10 dkka iyce kaynatiyordum biseycik olmaz diyordum demek yaniliyormusum bende gidince sorucam bakalim benim doktor ne diycek
Ben de öyleyim tatlıya düşkün olan ben tatlılardan tiksindim.Tatlısız günüm geçmezdi nutella yı kasıklardım şimdi midem bulanıyor görünce bir yönden iyi gibi kilo almayız.Zaten ben kilo verdim 3 kiloya yakın kızımda böyle değildim en azından kilo vermemiştimKızlar ya su son bi haftadır bütün tatlılardan ve tatlı şeylerden nefret ettimhamile kalmadan önce tatlıya bayilirdim ama suan gözle görmek istemiyorum. Benim gibi olan varmı ?
Hay Allah neler duyacağız Allah korusun inşaallah bebeğine bişey olmaz.Kizlar bugun bir yaşima daha girdim bir arkadasimin ablasi hamileydi 7 ayi bitmek uzere lavaboya gidiyor normal alafranga olanina bilmeden öksürüyor birsey kopuyor gibi oluyor icinden bebek aşagiya düsüyor rahme yerlesiyor kiz zavalli kac gundur hastanede igneyle ilacla bebegi geri cekmeye calisiyorlar beni aradi sakin sende ole bisey yapma dikkat et doktor demis ilk aylarda bole dusuk bile yapiliyor cok saskinim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?