- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.621
Nadiren bi cay bardagi oda cook cnm.isteyince.zaren.kola almiyoruz ewe.ama meyve suyu bazen bibardak iciyorum.Hamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
bebişe kadr 3 hafta değil mi canmSaol canim yaaa Mart basından beri geri sayıyordum sonunda geldiiii8 senedir calisiyorum sonunda uzuuuuun bir tatil :) Bebise kadar 5 hafta, sonrasi nasil olacak bakalimmmm
Benimde çok canım istediğinde kaçamak yapıyorum cnm ama kola değilde gazoz içiyorum çok nadirr inş bir zararı yokturrHamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
maşallah canm benm gözn aydın :)Kizlar biz ciktik cok sukur iyiyiz hersey yolunda bebisimin basi asagida gecen aydan 5kilo fazlam cikti liste verdi doktorum dikkat etcekmisim bebeginde seninde kilon iyi dedi
canm bende 3 güne böldm ütülerken birde sıcakta ütü hiç çeklmyr gece yaptm işten çıkşta birde belm ağrdı zor vallaAyy ben de cildirdim asatken. Utulerken de sinir oldm hepsini utuleyemedim. Hastane valizine koyacaklarimi ve birkac tane de yedek utuledim. Bitmiyo minik minik.
Kızlar bunlarda benim yaramazın cicileri ama sert gibi geldiler bu akşam yumuşatıcı alıp tekrar yıkayacağım.
KApı süsümüzde bu olacak inşallah. Eğer dışarı çıkabilirsem keçe alıp alt tarafındaki balıkları değiştireceğim.
Şimdilik böyle
Kızlar oda yapan anneler bebeklerınızı odalarındamı yatıracaksınız?ben oda yapıcam ama beşik bizim odamızda olacak.kendi odasında diger eşyaları olacak.büyüyünce beşiği odasına almayı düşünüyorum.
Yıka bnce cnm erken değil bende yıkadım yerleştirdim geçen hafta bu haftada kendi çantamı hazırlayacağım inşallah :) sen yıka ütüle hazır olsun herşeyi sonra bolbol dinlen bebişi bekle :))Haftaya gidecez doktora ya şimdi 34 haftalık kıyafetlerini yıkamadım oğlumun acaba yıkasammı erken mi acep
benim tam 1 ay var 27 haziran :)izne çıkmama 16 gün kalmşşş :)))
Valla evde ne var ne yok bebegın eşyalarını ve doğum sonrası benim kullanacağım tuım eşyaları anneme götürdüm Allah razı olsun hepsini yıkadı ütüledı.anne çantasına kadar.doldurup verdi:)canm bende 3 güne böldm ütülerken birde sıcakta ütü hiç çeklmyr gece yaptm işten çıkşta birde belm ağrdı zor valla
Ay ütülemek için isteklisi çok eşimle abim kız kardeşim hangisi isterse o ütüleyecekçok tatlı çoraplarına baylrm ben :)) canm üşenmeden askıda mı krtyrsn bravo :)) ben asarken bile baylcktm bitmedi minnak minnak ütülerken hele daha uzun bitmyr
Yok canım doktor çok zorlanırsam seruma başlıyor.doktor bişey vermyr mu cnm bunun için cok zor olur senın için
senelik iznini falanda kullanır öyle açıklarsın iş yerinebu durumda muhasebeye izin dönüşü işten çıkacağımı söylemiyeyim yani di mi?
normal izne ayrılır gibi haziranın 9unda (32+0 oluyorum) hastaneye gidip raporumu alıcam, muhasebeye ileticem ve başka hiçbirşey yapmadan o gün itibariyle izne ayrılmış olucam.
izin dönüşü ne yapıcam peki? muhasebeden evrak alınıp sgk ya falan mı veriliyor?
Ay ben bu işleri hiç bilmiyorum şu süreci anlatıp bi aydınlatır mısınız beni noolur?
şimdi muhasebe izin dönüşü çalışacak mısın derse evet mi diyim?
Hadi gözün aydın darısı bizim başımızaKizlar biz ciktik cok sukur iyiyiz hersey yolunda bebisimin basi asagida gecen aydan 5kilo fazlam cikti liste verdi doktorum dikkat etcekmisim bebeginde seninde kilon iyi dedi
Dalinin sıvı deterjanını kullandım canım kokusu falan güzel ama sanırım bizim sular çok kireçli ondan kaynaklanıyor olabilir.Çok cicilerr sağlıkla giysin inşallah annesi eline sağlık :) hangi deterjanla yıkadın cnm ben babyme sıvı deterjanı kullandım yumuşatıcı kullanmadım gayet yumuşak geldi bana kokusuda çook hafifti hoşuma gitti tavsiye ederim
Ben anne yanı beşiği almıcam.ama 6 aylık olunca falan odasında oynatırım kabullensın diye:)Ben odasını yaptım ama anne yanı beşiğide aldım yanımda yatacak bana göre en fazla 1 yıl babasına göre hepp bizimle yatacakmış :)) ama gündüzleri odasında ki beşiğine de yatırmayı düşünüyorum alışsın birazz
8aydır hiç içmedim canım. içme dedi çevremdeki herkes doktorumda dahilHamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
olsn canm gecer sayılı günbenim tam 1 ay var 27 haziran :)
yorganlı uyku seti almanızı önermem arkadaşlar,http://www.n11.com/ozdilek-baby-boy-bebek-uyku-seti-8-parca-P16692368
kızlar bu uyku seti nasıl beşik beyaz renk çok mu beyaz olur ?
ne güzel olmş canımm şanslısın :)) benm annemn evinde tadilat var canm kendı eşyalarını zor yıkyr benmkileri götremedm :) kendım hallettm ama bölerekValla evde ne var ne yok bebegın eşyalarını ve doğum sonrası benim kullanacağım tuım eşyaları anneme götürdüm Allah razı olsun hepsini yıkadı ütüledı.anne çantasına kadar.doldurup verdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?