2015 Temmuz Anneleri

Ayy ben de cildirdim asatken. Utulerken de sinir oldm hepsini utuleyemedim. Hastane valizine koyacaklarimi ve birkac tane de yedek utuledim. Bitmiyo minik minik.
canm bende 3 güne böldm ütülerken birde sıcakta ütü hiç çeklmyr gece yaptm işten çıkşta birde belm ağrdı zor valla

Kızlar oda yapan anneler bebeklerınızı odalarındamı yatıracaksınız?ben oda yapıcam ama beşik bizim odamızda olacak.kendi odasında diger eşyaları olacak.büyüyünce beşiği odasına almayı düşünüyorum.

Çok cicilerr sağlıkla giysin inşallah annesi eline sağlık :) hangi deterjanla yıkadın cnm ben babyme sıvı deterjanı kullandım yumuşatıcı kullanmadım gayet yumuşak geldi bana kokusuda çook hafifti hoşuma gitti tavsiye ederim

Ben odasını yaptım ama anne yanı beşiğide aldım yanımda yatacak bana göre en fazla 1 yıl babasına göre hepp bizimle yatacakmış :)) ama gündüzleri odasında ki beşiğine de yatırmayı düşünüyorum alışsın birazz

Haftaya gidecez doktora ya şimdi 34 haftalık kıyafetlerini yıkamadım oğlumun acaba yıkasammı erken mi acep
Yıka bnce cnm erken değil bende yıkadım yerleştirdim geçen hafta bu haftada kendi çantamı hazırlayacağım inşallah :) sen yıka ütüle hazır olsun herşeyi sonra bolbol dinlen bebişi bekle :))

canm bende 3 güne böldm ütülerken birde sıcakta ütü hiç çeklmyr gece yaptm işten çıkşta birde belm ağrdı zor valla
Valla evde ne var ne yok bebegın eşyalarını ve doğum sonrası benim kullanacağım tuım eşyaları anneme götürdüm Allah razı olsun hepsini yıkadı ütüledı.anne çantasına kadar.doldurup verdi:)

İnşallah cnaım
çok tatlı çoraplarına baylrm ben :)) canm üşenmeden askıda mı krtyrsn bravo :)) ben asarken bile baylcktm bitmedi minnak minnak ütülerken hele daha uzun bitmyr
Ay ütülemek için isteklisi çok eşimle abim kız kardeşim hangisi isterse o ütüleyecek
Evet ben tek tek ters çevir düz çevir as kurut yapıyorum şimdilik eğlence ama sonradan işkenceye dönerse bilemiyorum.
doktor bişey vermyr mu cnm bunun için cok zor olur senın için
Yok canım doktor çok zorlanırsam seruma başlıyor.
Bulantı hapını mümkün mertebe kullanma diyor.
Birde benim gebelik sorunluydu ilaçlardan uzak durmamız lazım diyor.
senelik iznini falanda kullanır öyle açıklarsın iş yerine
Kizlar biz ciktik cok sukur iyiyiz hersey yolunda bebisimin basi asagida gecen aydan 5kilo fazlam cikti liste verdi doktorum dikkat etcekmisim bebeginde seninde kilon iyi dedi
Hadi gözün aydın darısı bizim başımıza

Dalinin sıvı deterjanını kullandım canım kokusu falan güzel ama sanırım bizim sular çok kireçli ondan kaynaklanıyor olabilir.
Bende yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyordum ama dokununca bebek için sert geldi

Ben anne yanı beşiği almıcam.ama 6 aylık olunca falan odasında oynatırım kabullensın diye:)

ne güzel olmş canımm şanslısın :)) benm annemn evinde tadilat var canm kendı eşyalarını zor yıkyr benmkileri götremedm :) kendım hallettm ama bölerek

Ufffff hastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…