- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.641
ne güzel canm ver ütülesinler :)) canm sıcakta bunaltyr birde ayakta fazla sabıt durunca bel agrısı yapyr zor yanıİnşallah cnaım
Ay ütülemek için isteklisi çok eşimle abim kız kardeşim hangisi isterse o ütüleyecek
Evet ben tek tek ters çevir düz çevir as kurut yapıyorum şimdilik eğlence ama sonradan işkenceye dönerse bilemiyorum.
Yok canım doktor çok zorlanırsam seruma başlıyor.
Bulantı hapını mümkün mertebe kullanma diyor.
Birde benim gebelik sorunluydu ilaçlardan uzak durmamız lazım diyor.
senelik iznini falanda kullanır öyle açıklarsın iş yerine
Hadi gözün aydın darısı bizim başımıza
Dalinin sıvı deterjanını kullandım canım kokusu falan güzel ama sanırım bizim sular çok kireçli ondan kaynaklanıyor olabilir.
Bende yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyordum ama dokununca bebek için sert geldi
Bende kaç hiç içmedim ama bu ay 2 kece zero içtim sıcaklarda genelde ayran modundayımHamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
kenarlk lazm ama canm bana moblya beşiğm başını falan çarparyorganlı uyku seti almanızı önermem arkadaşlar,
minicik bebeğin üstüne yorgan örtülmüyor zaten boğulur korkusuna.
biraz daha büyüyüjnce de üstünde kağıt gibi kalıyor hareket ettikçe kapatmıyor bile üstünü.
onun yerine nevresim daha kullanışlı olur.
canım yeni doğum yapan bir arkadaşla konuştum o sadece 20 li hastane çıkışını götürmüş yetti dedi bi gece de kalmıştı hastahanede.Ufffffhastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana
Cnm kalacağın zamana baglı.mesela ben sezeryan olucam 2 gun kalıcam.ona gore hazırlamış annem.eğer normal yapıcaksan 2 takım bile yeter.zaten eğer ihtiyaç olursa eve gelip alacak kimse yok mu?bir çanta daha yaparsın evde eğer ihtiyaç olursa gelen kısı çantayı alır gelir.ben bir kuçuk tekerlekli valiz yaptım birde anne çantası.sarı bir takım al köy bebeğe yeni doğan sarılığı için.Ufffffhastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana
ikea da beşik kenarlığı satılıyor diye biliyorum bi araştır istersen.kenarlk lazm ama canm bana moblya beşiğm başını falan çarpar
canım ben Özdilek 'i daha çok beğendim. mavisi çok güzelkenarlk lazm ama canm bana moblya beşiğm başını falan çarpar
eğer normal doğum yapacaksanız 1 gün kalacağınız için fazla bile.Ufffffhastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana
çok canım istiyo ama bikaç yudum dışında içmiyorum canım.Hamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
Canım anne yanı yatağımız bu ,Canim ne kadar ince ki? Cok inceyse bir tane daha aynisindan bulabilirmisin vesigin yatagindan acaba ist uste koysan. Pamuk uste koyacaksan cocugun omurgasi icin ortopedik olmaz. Alta koysan ustteki yatak yamuk yumuk mu durur bilemedim ki? Sen ikinci bir yatak bulmaya calis besige uyan daha saglikli olur sanirim.
cnm bende onu beğendm ama kenarlkları çok beyaz durmaz dimi şimdi yazn yorganını kullanmycm sonçta pike atarm mavicanım ben Özdilek 'i daha çok beğendim. mavisi çok güzel
hastane veriyor mu sordun mu canım? onlarda veriyorsa ona göre koy çantana.Ufffffhastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana
Canim benim hastane uzak ya sence ben ne zaman cikmaliyim yola?kac dakikada kac defa olunca yani?Rahim hazırlanıyo. Ama gerçek sancılar 5-10 dakika sürmez 30-40 saniyeyle başlar saatte 1 sonra aradaki süre azalır 10 dk 3 defa olmaya başlayınca haydüüüü hastaneye
canım bizim iş yerinde bazı alışveriş siteleri açılmıyor. eklediklerini göremediğim için bi yorum yapamıyorumhttp://www.n11.com/luoca-patisca-bebek-uyku-seti-sailor-P52458932
yada bu hangisi güzel
3 takım alsan lazım olursa evden getirirler sonuçtaUfffffhastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana
İnşallah canım sağlıkla bir avazda hepimiz kurtuluruzne güzel canm ver ütülesinler :)) canm sıcakta bunaltyr birde ayakta fazla sabıt durunca bel agrısı yapyr zor yanıama sen şanslsn :) anladm cnm doktorun en iyisini bilir az kaldı cnm az daha dayan gecıcek inş.
Sezeryan olacak benimde canım neler neler koymuş anneciğin çantanızaCnm kalacağın zamana baglı.mesela ben sezeryan olucam 2 gun kalıcam.ona gore hazırlamış annem.eğer normal yapıcaksan 2 takım bile yeter.zaten eğer ihtiyaç olursa eve gelip alacak kimse yok mu?bir çanta daha yaparsın evde eğer ihtiyaç olursa gelen kısı çantayı alır gelir.ben bir kuçuk tekerlekli valiz yaptım birde anne çantası.sarı bir takım al köy bebeğe yeni doğan sarılığı için.
Hastane kıyafetlerini giysin hiç istemiyorum herşeyini yıkadım kendi cicilerini giysin istiyorum aslında hastanenin bezini felanda istemiyorum... Bence ben herseyi götüreyim yanımda:) bak kremi unutmuştum iyi hatırlattınhastane veriyor mu sordun mu canım? onlarda veriyorsa ona göre koy çantana.
benimki bebek bakım çantası,krem yağ bez vs herşey veriyor. ama kendi kıyafetini giysin diye götürcem ben.
Yıkamayacakları için havlu bevek havlusu lazım olmaz dimi3 takım alsan lazım olursa evden getirirler sonuçta
İnşallah canım sağlıkla bir avazda hepimiz kurtuluruz
foto ataym canm :)canım bizim iş yerinde bazı alışveriş siteleri açılmıyor. eklediklerini göremediğim için bi yorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?