2015 Temmuz Anneleri

ne güzel canm ver ütülesinler :)) canm sıcakta bunaltyr birde ayakta fazla sabıt durunca bel agrısı yapyr zor yanı ama sen şanslsn :) anladm cnm doktorun en iyisini bilir az kaldı cnm az daha dayan gecıcek inş.

kenarlk lazm ama canm bana moblya beşiğm başını falan çarpar

Ufffff hastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana
canım yeni doğum yapan bir arkadaşla konuştum o sadece 20 li hastane çıkışını götürmüş yetti dedi bi gece de kalmıştı hastahanede.

Ufffff hastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana
Cnm kalacağın zamana baglı.mesela ben sezeryan olucam 2 gun kalıcam.ona gore hazırlamış annem.eğer normal yapıcaksan 2 takım bile yeter.zaten eğer ihtiyaç olursa eve gelip alacak kimse yok mu?bir çanta daha yaparsın evde eğer ihtiyaç olursa gelen kısı çantayı alır gelir.ben bir kuçuk tekerlekli valiz yaptım birde anne çantası.sarı bir takım al köy bebeğe yeni doğan sarılığı için.

eğer normal doğum yapacaksanız 1 gün kalacağınız için fazla bile.
ama sezeryansa 4 takım anca yetiyor evet :)

Canım anne yanı yatağımız bu ,
http://www.babymall.com.tr/CHC-7933...X69dycHrXeeweoRxyHlgqAkJm6QtGHoY6YaAtVV8P8HAQ
eve gidince döşeğini ayrıntılı çekip yollarım, bir de sen fikir verirsen çok iyi olur. belki bana ince geliyordur dediğin gibi pamuk döşek de nasıl olacak üstte mi altta mı..

hastane veriyor mu sordun mu canım? onlarda veriyorsa ona göre koy çantana.
benimki bebek bakım çantası,krem yağ bez vs herşey veriyor. ama kendi kıyafetini giysin diye götürcem ben.

Rahim hazırlanıyo. Ama gerçek sancılar 5-10 dakika sürmez 30-40 saniyeyle başlar saatte 1 sonra aradaki süre azalır 10 dk 3 defa olmaya başlayınca haydüüüü hastaneye
Canim benim hastane uzak ya sence ben ne zaman cikmaliyim yola?kac dakikada kac defa olunca yani?

3 takım alsan lazım olursa evden getirirler sonuçta
ne güzel canm ver ütülesinler :)) canm sıcakta bunaltyr birde ayakta fazla sabıt durunca bel agrısı yapyr zor yanı ama sen şanslsn :) anladm cnm doktorun en iyisini bilir az kaldı cnm az daha dayan gecıcek inş.
İnşallah canım sağlıkla bir avazda hepimiz kurtuluruz

Sezeryan olacak benimde canım neler neler koymuş anneciğin çantanıza

hastane veriyor mu sordun mu canım? onlarda veriyorsa ona göre koy çantana.
benimki bebek bakım çantası,krem yağ bez vs herşey veriyor. ama kendi kıyafetini giysin diye götürcem ben.
Hastane kıyafetlerini giysin hiç istemiyorum herşeyini yıkadım kendi cicilerini giysin istiyorum aslında hastanenin bezini felanda istemiyorum... Bence ben herseyi götüreyim yanımda:) bak kremi unutmuştum iyi hatırlattın

Kızlar günaydın....
Geri sayım devam ediyor gittikçe heyecan artıyor.
Artik rüyalarına giriyor gece dogurdum emzirdim yavrumu oyyyy nasıl kolaydı doğumiinş GGerçektende öyleolur hepimizin ddoğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…