2015 Temmuz Anneleri

Sezeryan olacak benimde canım neler neler koymuş anneciğin çantanıza
2 lı hastane çıkışı birde 2 takım normal takım 2 tane ince battaniye 1 paket bebek bezi.bana 10 tane gecelik:) dıceksın neden 10 tane doğumdan sonra çok terlıyorsun,birde sezeryan olacaksan gecelik al pijama gıyemezsın bana terlik bana havlular.bana iç çamaşırı çorap.vb.:)

Günaydın canım giremedim sabahtan beri bi türlü :) aynı şey bende de var. Dönüyo sanırım ya da döndü. Tam göğsümün altında sürekli sibei bi şişlik oluo bazen. Çok tatlı ya:) keşke hep böyle içimde taşısam oğluşumu kimseyyle paylaşasım yok valla :)

10 gecelikkkk ben 3 tane almıştım yetmeyekmi

Aynen bende özelıkle kaynanamdan hehe ben yarın dr gıdıcem bakalım ne dıycek

Gözümüz aydın canım inş bi daha hastane tecrübesi yaşamak zorunda kalmazsın

Kızlar kusuruma bakmayın ama benim vajinamda sanki baskı ağrı gibi bişi var yürürken fazla yürümesem bile sarı ve peynirimsi akıntımda var kontrolüm haftaya ama varmı böyle şikayeti olan ?

yok canım 10 tane gecelik çok fazla :)
ayrıca pijama geceliğe göre daha kullanışlı oluyor.
gecelikte bacaklarını kapat çekiştir dur.. ama pijama ohh mis :)

Kızlar kusuruma bakmayın ama benim vajinamda sanki baskı ağrı gibi bişi var yürürken fazla yürümesem bile sarı ve peynirimsi akıntımda var kontrolüm haftaya ama varmı böyle şikayeti olan ?
ağrıyı bilemem ama akıntı gebelik mantarı habercisi olabilir.
Doktorun 2li fitil vereceketir canım, korkuya mahal yok.

Cnm sezeryanda gecelik tavsiye ediliyor.hastanedeki ebeler öyle söyledı.birde gecelıkler çok uzun.
ben ilk doğumumda 3 gecelik aldım yanıma o çok bilmiş ebeler yüzünden :) zaten gelenin gidenin eksik olmuyo, sürekli hemşireler gelip sağını solunu mıncıklıyorlar toparlanmana bile mahal yok.
Bende mecbur hamileler için pijamalar var yüksek belli ve bel lastiği ayarlanabilen ondan aldırdım eşime.
ben tecrübemi paylaşayımda yapıp yapmamak size kalmış tabi :)

İstiyorum yıkansın tabı:) annem hepimizi yıkamıs ilk gun bak yaşıyoruz:) ben gecelik çok aldım terlerım degıstırırım diye.sabahlık aldım birde ama o bir tane.
Bende yıkanmışımdır mutlaka bende yaşıyorum ama artık birçok hastane yıkamıyor bebekleri üzerindeki o doku kaybolmadın diye. Yaşadığın yer çok mu sıcak canım? Gerçi daha hazirana gelmedik ama ben şimdiden bunalıyorum istanbulda geceleri askılıyla yatıyorum yorganı çoktan attım üstümden zaten en pike kullanıyorum kocam yorgan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…