- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.661
2 lı hastane çıkışı birde 2 takım normal takım 2 tane ince battaniye 1 paket bebek bezi.bana 10 tane gecelik:) dıceksın neden 10 tane doğumdan sonra çok terlıyorsun,birde sezeryan olacaksan gecelik al pijama gıyemezsın bana terlik bana havlular.bana iç çamaşırı çorap.vb.:)Sezeryan olacak benimde canım neler neler koymuş anneciğin çantanıza
Benim doğum yapacağım hastanede yıkıyorlarmıs bebegı.Yıkamayacakları için havlu bevek havlusu lazım olmaz dimi
Günaydın canım giremedim sabahtan beri bi türlü :) aynı şey bende de var. Dönüyo sanırım ya da döndü. Tam göğsümün altında sürekli sibei bi şişlik oluo bazen. Çok tatlı ya:) keşke hep böyle içimde taşısam oğluşumu kimseyyle paylaşasım yok valla :)Canlar gunaydın bugun hava serın cok guzel valla keske boyle olsa hep dun işden cıkıp eve gıttım ama zor gııttım karnımda cok garıp bıseyler oldu ve sureklı wcdeydım galıba benım kızım dun bas asa dondu sureklı gogsumun altına baskı yapıp itiriyo eşimde senin karnın yamuk bu ne bısey mı oldu yoksa dr gıdelım dıyobende ya başıdır ya poposu alış artık dedim eşim benden daha panik sizler nasılsınız
10 gecelikkkk2 lı hastane çıkışı birde 2 takım normal takım 2 tane ince battaniye 1 paket bebek bezi.bana 10 tane gecelik:) dıceksın neden 10 tane doğumdan sonra çok terlıyorsun,birde sezeryan olacaksan gecelik al pijama gıyemezsın bana terlik bana havlular.bana iç çamaşırı çorap.vb.:)
İstiyomusun sen yıkanmasını? Yıkanmaması daha iyi diye duydum hepBenim doğum yapacağım hastanede yıkıyorlarmıs bebegı.
Aynen bende özelıkle kaynanamdanGünaydın canım giremedim sabahtan beri bi türlü :) aynı şey bende de var. Dönüyo sanırım ya da döndü. Tam göğsümün altında sürekli sibei bi şişlik oluo bazen. Çok tatlı ya:) keşke hep böyle içimde taşısam oğluşumu kimseyyle paylaşasım yok valla :)
Gözümüz aydın canım inş bi daha hastane tecrübesi yaşamak zorunda kalmazsınGünaydın kızlarr, dün çıktım hastaneden. 7 kez nst ye bağlandım son 5 tanesinde sancı çıkmayınca eve yolladı. İdrar yolu enfeksiyonu kervanına ben de katıldm bu arada. 3 lt seruma 3 kez antibiyotik eklendi ama yine de taburcu olurken küçük bir tablet verdi enfeksiyon içn.
Çok şükür dualarınızla erken doğum riskini atlattım şimdilik ama dikkat etmem lazım bu kadar kıpır kıpır olmamam lazımmış. Eşimle birbieimize giricez yakında bu yüzdn hiç duröuyosn diye söyleniyo sürekli:/
Gözümüz aydın canım inş bi daha hastane tecrübesi yaşamak zorunda kalmazsın
yok canım 10 tane gecelik çok fazla :)2 lı hastane çıkışı birde 2 takım normal takım 2 tane ince battaniye 1 paket bebek bezi.bana 10 tane gecelik:) dıceksın neden 10 tane doğumdan sonra çok terlıyorsun,birde sezeryan olacaksan gecelik al pijama gıyemezsın bana terlik bana havlular.bana iç çamaşırı çorap.vb.:)
ağrıyı bilemem ama akıntı gebelik mantarı habercisi olabilir.Kızlar kusuruma bakmayın ama benim vajinamda sanki baskı ağrı gibi bişi var yürürken fazla yürümesem bile sarı ve peynirimsi akıntımda var kontrolüm haftaya ama varmı böyle şikayeti olan ?
İstiyorum yıkansın tabı:) annem hepimizi yıkamıs ilk gun bak yaşıyoruz:) ben gecelik çok aldım terlerım degıstırırım diye.sabahlık aldım birde ama o bir tane.İstiyomusun sen yıkanmasını? Yıkanmaması daha iyi diye duydum hep
Ay bende bende kaynanam sevsın istemiyorum.Aynen bende özelıkle kaynanamdanhehe ben yarın dr gıdıcem bakalım ne dıycek
bi idrar kültürü vereyim sabah ben en iyisiağrıyı bilemem ama akıntı gebelik mantarı habercisi olabilir.
Doktorun 2li fitil vereceketir canım, korkuya mahal yok.
Cnm sezeryanda gecelik tavsiye ediliyor.hastanedeki ebeler öyle söyledı.birde gecelıkler çok uzun.yok canım 10 tane gecelik çok fazla :)
ayrıca pijama geceliğe göre daha kullanışlı oluyor.
gecelikte bacaklarını kapat çekiştir dur.. ama pijama ohh mis :)
Yok cnm bizim seninle nerdeyse ayni dogum tarihleri... Ben 36. haftaya kadar beklemiyorum, 34+5 te başlatmış olucam iznimibebişe kadr 3 hafta değil mi canm
Annemede oyle dıyorum kızıyo deme oyle dıyo ama napıyım içimden gelmıyo bız bırbırımızı sevmiyoruz ama allahtan anem bakıcak kayınvalıdem cocuk bakmaz kendısıne faydası yokAy bende bende kaynanam sevsın istemiyorum.
ben ilk doğumumda 3 gecelik aldım yanıma o çok bilmiş ebeler yüzünden :) zaten gelenin gidenin eksik olmuyo, sürekli hemşireler gelip sağını solunu mıncıklıyorlar toparlanmana bile mahal yok.Cnm sezeryanda gecelik tavsiye ediliyor.hastanedeki ebeler öyle söyledı.birde gecelıkler çok uzun.
Bende yıkanmışımdır mutlaka bende yaşıyorumİstiyorum yıkansın tabı:) annem hepimizi yıkamıs ilk gun bak yaşıyoruz:) ben gecelik çok aldım terlerım degıstırırım diye.sabahlık aldım birde ama o bir tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?