2015 Temmuz Anneleri

merhabalar..epey uzak lkaldım forumdan umarım herkes iyidir...
hep bir koşturmacanın içerisindeyim.kayınpederim vefat etti.bikaç gün orada zorlandım.somra iş yerinden bir arkadaş bebeğini kaybetti ona üzüldüm günlerce toparlanamadım.kızımın okul gösterisiydi eve yatılı gelen misafirdi derken günler geçiiipp gitti...
pazartesi 32. hafta raporumu alacağım inşallah..
kıyafetlerimizin çoğunu bende yıkadım ütüledim.geçen hafta e bebekte %50 inidirm vardı biraz daha bişeyler aldım..f.price hastane çıkışı 44 dü mesala :) ne olur ne olmaz diye fazladan olsa aldım.Aldıklarımı görünce abarttığımı anladım bunların couğunu yıkayamayacam ihtiyaç oldukça yıkarım,fazla gelenelri hediyeye filan götürüm :)

Canım bende normalde evde bile gecelikle rahat edemem ama sağdan soldan sezeryanda gecelik rahat diye duyduğumdan gecelik almaya çalışıyordum.. alsam da sadece hastanede giyicem kalacak galiba, off kafam çok karıştı.. bir tane pijama takımım var, bir tane daha alsam yeter mi? bir de sabahlığa ihtiyaç oluyor mu gerçekten? tecrübeliyi bulmuşken soru yağmuruna tuttum

haha sor canım sorun yok
sürekli kanama yaşayacağın için yanına 3 tane pijama ve ya gecelik al mutlaka.
sabahlığa mutlaka ihtiyaç yok, sen kendini rahat hissedesin diye koridorda falan gezerken sırtına alabilirsin, bence gereksiz.
gecelik mantığıda şöyle; evet çok rahat çünkü hemşireler allah ne verdiyese açıp dalıyolar.oda müsait mi sen utanıyo musun umurlarında bile değil.ama pijama varsa sen indiriyorsun kontrol sende oluyor.bi de tuvalete falan girerken paçaların yerlere sürünmüyor gecelikte bi avantajı da bu.
bunun dışında sürekli yürümek için kalkacağın için can acısından bacaklarını kapatmayı unutabiliyorsun, firikikler firikikler :) sen yanına gecelikte pijamada al en iyisi, hangisiyle rahat edersen onu kullanırsın.

Hamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum

Ben nadiren içiyorum

Kizlar biz ciktik cok sukur iyiyiz hersey yolunda bebisimin basi asagida gecen aydan 5kilo fazlam cikti liste verdi doktorum dikkat etcekmisim bebeginde seninde kilon iyi dedi

Maşallah sizee

http://www.n11.com/ozdilek-baby-boy-bebek-uyku-seti-8-parca-P16692368
kızlar bu uyku seti nasıl beşik beyaz renk çok mu beyaz olur ?

Kesinlikle bu. Çok zarifmiş

Benımde öyle.birde öyle aklı basında bir kadında degil cahil maalesef.
Seninki cahil yine benimkinin ruh hali normal değil... Ama bu durum yeni değil oldum olası böyleymiş bu kadın... Ne kardeşleriyle ne çocuklarıyla anlasabilir... Çevresinde birtane arkadaşı yok... Allahtan kocam bu durumun farkında... 2 ay önce kayınbabamı kaybettik... O adamcağızda çok çekti karısından Severdim kayınbabamı.. bilmiyorum bundan sonra halimiz ne olur

Anladım canım dediğin mantıklı olmazsa iki pijama bir gecelik alır giderim..

Kızlar internetten almak değilde gidip almak daha iyi bence. Yok kısa oldu yok içini gösteriyo, bedeni olmadı vs derdi olmaz diye diyorum.

Canım çok haklısın ama ben küçük şehirdeyim şuanda pek fazla seçeneğim yok mecbur netten halletmeye çalışıyorum çoğu şeyi..

kızlar eşime sinirlendim ya biraz önce ne güzel ikimiz haftasonu plan yapmıştık dışarı çıkıcaktık. şimdi gelmiş diyo ki ben arkadaşlarımla pazar günü şehir dışına çıkcam gezicez. ben nolucam dedim sen de bşyler bul diyo. zaten sıkılıyorum bu küçücük ilçede. çok arkadaşım komşum felan da yok. şimdiden sıkılmaya başladım bile

güle güle kullanın canım.bebişin kıyafetlerini ne ile yıkadın canım sert oldu.bende daha yıkamadım karar veremedim ne ile yıkayacagıma

Ahhh bu erkeklerr...
Ne kadarda benciller.bir de hamileyken hic cekilmiyorlarmis anlamis olduk.canini sikma sakin canim.

Canim skma canini desemde skiliyo.bnde de ayni seyleri yasiyorum.hfta sonu yemege gidelim dedim tmm dedi snra bna diyo.bn ark.piknige gidicem.ama noldu yagmur yagdi gidemediler :))

sakın iş yerinden kimseye ve de asla muhasebeye filan özellikle bu planından bahsetme :) 32 olduğunda iznini al sonrasında da sgk'dan alacaksın toplu paranı sonra basarsın istifayı bebişine koşarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…