- 31 Ağustos 2014
- 665
- 567
- 323
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.701
aynen cnm biz de yemeğe gidecektik. nerden çıktıysa bu gezmeCanim skma canini desemde skiliyo.bnde de ayni seyleri yasiyorum.hfta sonu yemege gidelim dedim tmm dedi snra bna diyo.bn ark.piknige gidicem.ama noldu yagmur yagdi gidemediler :))
canım hani özel granül sabun kullancakmışız ya özel yumuşatıcısı da var mı bebişler için? zarar vermesin sonra???Canım ben yıkadım ama yumuşatıcı kullanmadığıma pişmanım sert gibi geldi. Bir daha yıkayacağım.
Hastane çantasına koymadan yıkayıp ütülemen lazım.
canım o değişebilir ki. anneye babaya göre cinsiyetine göre vs. Hem bence hayatın boyu hiçbi şeyini kıyaslama çocuğunun başkalarıyla? Can sıkıcı bişi filan demedi dr dimi?Hanimlar 34 haftalik olanlar en son bpd degerini yani kafa capini ve kilosunu paylasir misiniz ultrason sonuclarimizi karsilastirsak nasil olur
çok tatlişler maşallah eline sağlık canımKızlar bunlarda benim yaramazın cicileri ama sert gibi geldiler bu akşam yumuşatıcı alıp tekrar yıkayacağım.
KApı süsümüzde bu olacak inşallah. Eğer dışarı çıkabilirsem keçe alıp alt tarafındaki balıkları değiştireceğim.
Şimdilik böyle
bana bulantılar için zofer vermişti canım...Orası öyle ama kan hapını fazla almaya başladığımdan beri bulantı kusmalarım arttı.
Zorluyorum ama yemekte suda çok tüketemiyorum. Daha yeni yeni yemeklerin tadına bakmaya başladım.
ben de içiyorum canım. tabi abartmamak kaydıyla.Hamişleeer kola gibi gazlı içecekleri içiyormusunuuz
Ben içiyorum
haha çok güldüm :) tamam sır.sakın iş yerinden kimseye ve de asla muhasebeye filan özellikle bu planından bahsetme :) 32 olduğunda iznini al sonrasında da sgk'dan alacaksın toplu paranı sonra basarsın istifayı bebişine koşarsın :)
ilk 4 ay yanımızda olacak canım sepet beşiğinde. Sonra odasına karyolasına yatacak. Hiçbir şekilde biim odamıza almamamız gerekiyormuş kendi odasına soktuktan sonra. Hastalanırsa filan allah korusun o bizmle değil biz onun odasında koltukta beklicekmişiz.Kızlar oda yapan anneler bebeklerınızı odalarındamı yatıracaksınız?ben oda yapıcam ama beşik bizim odamızda olacak.kendi odasında diger eşyaları olacak.büyüyünce beşiği odasına almayı düşünüyorum.
http://www.n11.com/ozdilek-baby-boy-bebek-uyku-seti-8-parca-P16692368
kızlar bu uyku seti nasıl beşik beyaz renk çok mu beyaz olur ?
http://www.n11.com/luoca-patisca-bebek-uyku-seti-sailor-P52458932
yada bu hangisi güzel
ne kadar kalacaksın canım hastanede? bence bebeğe 4 takım çok. 2 dedi bizim hemşirelr.Ufffffhastane çantasını hazırlıyorum onumu bunumu derken bu gidişle hastaneye koca koca bavullarla gidicez... Bebege 4 takım kıyafet yetermi yaa bişey söyleyin bana
Kızlar sizce şu gecelik takımı nasıl, bana çok şirin geldi mavisini düşünüyorum, sabahlığı da hoşuma gitti.. ama cosy by aqua markasını pek bilmiyorum, kullanan varmı aranızda?
http://www.pijama-shop.com/Urunler/Cossy-by-Aqua-Gecelik-Sabahlik-12832T.html
hayırlısı canımcım. haber ver dememe gerek yok sanırımAynen bende özelıkle kaynanamdanhehe ben yarın dr gıdıcem bakalım ne dıycek
peynirimsi akıntı normal gibi gelmedi bana canım. bi doktorunu arayıp detaylı anlat bence ve fikrini al. bende de çok akıntı var ve pis kokuyo. şeffaf ve sulu ama. doktor gerekirse ilaç kullanırız demişti. ama gerek görmedi şimdilik. ped de sıcakta hiç çekilmediği için yedek donla geziomKızlar kusuruma bakmayın ama benim vajinamda sanki baskı ağrı gibi bişi var yürürken fazla yürümesem bile sarı ve peynirimsi akıntımda var kontrolüm haftaya ama varmı böyle şikayeti olan ?
Sezeryan olacak 2 gece kalıcaz...ne kadar kalacaksın canım hastanede? bence bebeğe 4 takım çok. 2 dedi bizim hemşirelr.
bizim hastanede ille de gecelik diyorlar. öncesi ve hemen sonrası için ertesi gün giyebilirmişim ama pijamamı.yok canım 10 tane gecelik çok fazla :)
ayrıca pijama geceliğe göre daha kullanışlı oluyor.
gecelikte bacaklarını kapat çekiştir dur.. ama pijama ohh mis :)
benım doktorum 31 bıtıp 32ye gırdıgımde rapor verdı yanı 32 tam doldugunda degıl....günaydın hepinize biricik temmuz anneleri :)
ben bilginiz varsa bişey sormak istiyorum.
Şuan çalışıyorum ve haziran 9 itibariyle 32.haftam doluyor, izne ayrılıcam.
izinden sonra çalışmayı düşünmüyorum, eğer izin dönüşü çalışmazsam izin ücretinden faydalanabiliyor muyum?
bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
yok canım bence durmaz. ben beğendimcnm bende onu beğendm ama kenarlkları çok beyaz durmaz dimi şimdi yazn yorganını kullanmycm sonçta pike atarm mavi
pek tatliş canımKızlar sizce şu gecelik takımı nasıl, bana çok şirin geldi mavisini düşünüyorum, sabahlığı da hoşuma gitti.. ama cosy by aqua markasını pek bilmiyorum, kullanan varmı aranızda?
http://www.pijama-shop.com/Urunler/Cossy-by-Aqua-Gecelik-Sabahlik-12832T.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?