- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.721
cnm bende onu beğendm ama kenarlkları çok beyaz durmaz dimi şimdi yazn yorganını kullanmycm sonçta pike atarm mavi
cok hosmus, rengide cok tatli,Iyi günlerde eskitinIyi geceler annisler besige bunda karar kildim sizce nasil fikir lutfen
Eki Görüntüle 1540663
Canim ben oda yapmadim kizima, ama digerlerinde oda yapmistim, yine de 1 yasina kadar yanimda yatirdim onlari.Emen bebek gece uyaniyor sik sik, benimkiler öyleydi en azindan.Sonra odalarina gecirdim, sorunsuz kaldilar ilk geceden itibaren, hastalik zamani haric o zaman geliyorlardi yanima.Bence icine nasil siniyorsa öyle yap ben kiyamam minicik kuzumu yanliz birakmaya, gece kalkar kac kere kontrol ederim.Tabi tercih meselesi, kimi de ilk günden odasina alissin diyo....Kızlar oda yapan anneler bebeklerınızı odalarındamı yatıracaksınız?ben oda yapıcam ama beşik bizim odamızda olacak.kendi odasında diger eşyaları olacak.büyüyünce beşiği odasına almayı düşünüyorum.
http://www.n11.com/ozdilek-baby-boy-bebek-uyku-seti-8-parca-P16692368
kızlar bu uyku seti nasıl beşik beyaz renk çok mu beyaz olur ?
Ikisi de cok güzel, hangisi en cok hosuna gittiyse onu al...http://www.n11.com/luoca-patisca-bebek-uyku-seti-sailor-P52458932
yada bu hangisi güzel
2 lı hastane çıkışı birde 2 takım normal takım 2 tane ince battaniye 1 paket bebek bezi.bana 10 tane gecelik:) dıceksın neden 10 tane doğumdan sonra çok terlıyorsun,birde sezeryan olacaksan gecelik al pijama gıyemezsın bana terlik bana havlular.bana iç çamaşırı çorap.vb.:)
Basiniz sagolsun canim, dedesi torununu göremedi demekki, yazik...Arkadasina da cok üzüldüm Rabbim sabir versin insallah...merhabalar..epey uzak lkaldım forumdan umarım herkes iyidir...
hep bir koşturmacanın içerisindeyim.kayınpederim vefat etti.bikaç gün orada zorlandım.somra iş yerinden bir arkadaş bebeğini kaybetti ona üzüldüm günlerce toparlanamadım.kızımın okul gösterisiydi eve yatılı gelen misafirdi derken günler geçiiipp gitti...
pazartesi 32. hafta raporumu alacağım inşallah..
kıyafetlerimizin çoğunu bende yıkadım ütüledim.geçen hafta e bebekte %50 inidirm vardı biraz daha bişeyler aldım..f.price hastane çıkışı 44 dü mesala :) ne olur ne olmaz diye fazladan olsa aldım.Aldıklarımı görünce abarttığımı anladım bunların couğunu yıkayamayacam ihtiyaç oldukça yıkarım,fazla gelenelri hediyeye filan götürüm :)
canım haftaya kontrolüm aynen günlük pet le geziyoz daha önce sirkeli su dedi ama geçmedi ben de başka bişi mi die düşündüm ama bakalım sorcaz ne dicekpeynirimsi akıntı normal gibi gelmedi bana canım. bi doktorunu arayıp detaylı anlat bence ve fikrini al. bende de çok akıntı var ve pis kokuyo. şeffaf ve sulu ama. doktor gerekirse ilaç kullanırız demişti. ama gerek görmedi şimdilik. ped de sıcakta hiç çekilmediği için yedek donla geziom
arkadasım ben dalin sıvı deterjanıyla yıkadım ve dalin yumuşatıcısndan kattım yumuşacık ve mis gibi oldu...canım hani özel granül sabun kullancakmışız ya özel yumuşatıcısı da var mı bebişler için? zarar vermesin sonra???
tam sopalıkmış haaakızlar eşime sinirlendim ya biraz önce ne güzel ikimiz haftasonu plan yapmıştık dışarı çıkıcaktık. şimdi gelmiş diyo ki ben arkadaşlarımla pazar günü şehir dışına çıkcam gezicez. ben nolucam dedim sen de bşyler bul diyo. zaten sıkılıyorum bu küçücük ilçede. çok arkadaşım komşum felan da yok. şimdiden sıkılmaya başladım bile
hem başınız sağ olsun hem arkadaşına sabırlar diliyorum canım.merhabalar..epey uzak lkaldım forumdan umarım herkes iyidir...
hep bir koşturmacanın içerisindeyim.kayınpederim vefat etti.bikaç gün orada zorlandım.somra iş yerinden bir arkadaş bebeğini kaybetti ona üzüldüm günlerce toparlanamadım.kızımın okul gösterisiydi eve yatılı gelen misafirdi derken günler geçiiipp gitti...
kıyafetlerimizin çoğunu bende yıkadım ütüledim.geçen hafta e bebekte %50 inidirm vardı biraz daha bişeyler aldım..f.price hastane çıkışı 44 dü mesala :) ne olur ne olmaz diye fazladan olsa aldım.Aldıklarımı görünce abarttığımı anladım bunların couğunu yıkayamayacam ihtiyaç oldukça yıkarım,fazla gelenelri hediyeye filan götürüm :)
boşver cnm çokta iyui bişey değil zaten çayçay benim midemi bulandırıyo bi de ya. ıyyy aklıma gelince bile kötü oldum. annemde de böyle olmuş bu arada. ki normalde çaykoliğin tekidir. kan çekio galiba.
Canım bebek havlusu veya peştemallerde kullanılan kumaş varya onu kullanıyorlar.Yıkamayacakları için havlu bevek havlusu lazım olmaz dimi
Dalin sıvı sabun canımgüle güle kullanın canım.bebişin kıyafetlerini ne ile yıkadın canım sert oldu.bende daha yıkamadım karar veremedim ne ile yıkayacagıma
Dalinin bebekler için yumuşatıcılar varcanım hani özel granül sabun kullancakmışız ya özel yumuşatıcısı da var mı bebişler için? zarar vermesin sonra???
Canım zofer çok sakıncalı plesentaya geçebiliyormuymuş öyle bir şey.bana bulantılar için zofer vermişti canım...
Şu müslin bezleri diyosun galiba dimi almıştım onlardan çantaya ondanda koyarımCanım bebek havlusu veya peştemallerde kullanılan kumaş varya onu kullanıyorlar.
Sen istersen doğum yapmış annelere sor onlar daha iyi bilgi verir.
Dalin sıvı sabun canım
Dalinin bebekler için yumuşatıcılar var
Başka markalarda da var ama ben sanırım ondan alacağım
Canım zofer çok sakıncalı plesentaya geçebiliyormuymuş öyle bir şey.
Mümkün mertebe alınmaması lazım yanılmıyorsam C grubundaydı.
yok canım bence durmaz. ben beğendim
bende onu beğendm kızlar onu alcm sanrm sade ve şık duryr bende sade şeyleri daha co sevyrmÇok beyaz dursun cnm nolucak ki beyaz saflıktır ne güzel küçük melek uyur içinde...
evet onlardan canımŞu müslin bezleri diyosun galiba dimi almıştım onlardan çantaya ondanda koyarım
Basiniz sagolsun canim ben kayinpederimi severim cok sicak insandir..merhabalar..epey uzak lkaldım forumdan umarım herkes iyidir...
Yok canım ya ben kullandım. Hatta prospektüste de kullanılabilir diyo. Hatta o zamanlar burda da araştırmıştım. Çok kullanan vardı. A grubu. Etken maddesi ondansetron. Mss etkili direkt. Bi sor doktoruna istersen.Canım zofer çok sakıncalı plesentaya geçebiliyormuymuş öyle bir şey.
Mümkün mertebe alınmaması lazım yanılmıyorsam C grubundaydı.
20 dk bi gelmeye başlayınca çıkman lazım bence 10 dk da bi gelincede olabilir dicem ama ne bilim çok uzun sürüyo yol zaten. Ilk doğumlarda uzun sürebilir doğum öyle pat diye olmuyo.Canim benim hastane uzak ya sence ben ne zaman cikmaliyim yola?kac dakikada kac defa olunca yani?
Yok canım bana verilen zofrandı şimdi tekrar baktım.Yok canım ya ben kullandım. Hatta prospektüste de kullanılabilir diyo. Hatta o zamanlar burda da araştırmıştım. Çok kullanan vardı. A grubu. Etken maddesi ondansetron. Mss etkili direkt. Bi sor doktoruna istersen.
Evet normalde kanser hastaları kullanıyo canım. Kemoterapi sonrası mide bulantıları için. Ama benim gibi hiçbi ilaçla bulantısı kesilmeyen gebişler de kullanıo. Günlük 8mg'a kadar kullanabilirsin demişti bnm dr. Ama ben 4mg la iş görebiliodum. Varlığı varlığıma armağandı resmen :)Yok canım bana verilen zofrandı şimdi tekrar baktım.
Oda kanser hastaları kullnıyormuş o yüzden şaşırdım bende
Canim bende kizimi uyandirmak icin emsin diye yeni dogdugunda ayni seyleri yaptim maalesef . Bunun kolay bir yolu yokSırtını yastıkla destekleyebilirsin minik yatağın içinde de cnm. Ama biz çoğunlukla yüz üstü yatırdık. Hemşiremiz öyle demişti. Görmen lazımdı ama o bacaklar karnına toplanıyor. Aynen karnımdaki şeklini alıyorduevde yastığı daha fazla kullanıyorum cnm. Destek Desteklemek için.
Evet cnm, Allahın izniyle bir Haftamız bile doldu inş.
Çok ama çok sğl cnmsöylediklerinin hepsini yazdım aklıma inş. Takıldığım yerde de yine sorarım inş. Allah razı olsun cnm. Uyku neydi, o da ne modundayım. Hiçbirşey é fırsat bulamadığımdan buraya bile göz atamıyorum binlerce kez şükürler olsun. Böyle bir uğraşım olduğu için.
Emzirme sürelerimiz kısa cnm. 5 dakka anca sürüyor. Ardından Uyuyakalıyor. Uyandırabilene aşk olsun. Bende ara verip herşeye baştan başlıyorum. Üstünü soy, Giydir, uyandır, emzr
İr. Bına çözümün var mı?
Yok cnm ya brn nasıl kucağıma alacağım diyordumsenin işini öyle kolaylsştıtıyotki sen bile kendindeki cesarete şaşırıyorsun
Çok sğl cnm
Anladim canim. Senin agrilarin bu nedenlerden olabilir. Cok gecmis olsunCanım benim gebeliğin başından beri enfeksiyonum var ilaç verilmiyor. Birde kum döküyorum. Devamlı takip altındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?