2015 Temmuz Anneleri

Iyi geceler annisler besige bunda karar kildim sizce nasil fikir lutfen
Eki Görüntüle 1540663
cok hosmus, rengide cok tatli,Iyi günlerde eskitin
Canim ben oda yapmadim kizima, ama digerlerinde oda yapmistim, yine de 1 yasina kadar yanimda yatirdim onlari.Emen bebek gece uyaniyor sik sik, benimkiler öyleydi en azindan.Sonra odalarina gecirdim, sorunsuz kaldilar ilk geceden itibaren, hastalik zamani haric o zaman geliyorlardi yanima.Bence icine nasil siniyorsa öyle yap ben kiyamam minicik kuzumu yanliz birakmaya, gece kalkar kac kere kontrol ederim.Tabi tercih meselesi, kimi de ilk günden odasina alissin diyo....
http://www.n11.com/ozdilek-baby-boy-bebek-uyku-seti-8-parca-P16692368
kızlar bu uyku seti nasıl beşik beyaz renk çok mu beyaz olur ?

Ikisi de cok güzel, hangisi en cok hosuna gittiyse onu al...
, kac gün kalacaksin hastanede sen... 10 gecelik mi???Koca bavulla gidiyorsun o zaman hastaneye.
Basiniz sagolsun canim, dedesi torununu göremedi demekki, yazik...Arkadasina da cok üzüldüm Rabbim sabir versin insallah...
Bu son zamanlar daha da cabuk gecer insallah ben de heyecanla bebegimin gelecegi zamani bekliyorum,besigini elbiseleri acip acip bakiyorum.Hastane cantami hazirladim ben de, burada hastane elbise bez , annenin pedini filan hep veriyor.O yüzden ekstra lar cok girmedi valizime.Iki gecelik, bir pijama takimi ve sabahlik,terlik, kendim icin dus ve el havlusu, sabunu , dis fircasi, sampuani,kirliler icin iki torba aldim.Bebisimin de sadece hastaneden cikarken giyecegi kiyafetler ve battaniyesi, onlari da araba koltugunun icine koyucam hastaneye gitmeden ,lazim olunca esim alip gelir.Baska ne alinabilir fikir verin bana unutmusum ben bu isleri

canım haftaya kontrolüm aynen günlük pet le geziyoz daha önce sirkeli su dedi ama geçmedi ben de başka bişi mi die düşündüm ama bakalım sorcaz ne dicek

tam sopalıkmış haaa bu ara zaten gıcığım erkeklere hormanlar tavan yaptı. bence ailen uzakta değilse onların yanına git sen de canım. yalnız kalma

hem başınız sağ olsun hem arkadaşına sabırlar diliyorum canım.

Yıkamayacakları için havlu bevek havlusu lazım olmaz dimi
Canım bebek havlusu veya peştemallerde kullanılan kumaş varya onu kullanıyorlar.
Sen istersen doğum yapmış annelere sor onlar daha iyi bilgi verir.
güle güle kullanın canım.bebişin kıyafetlerini ne ile yıkadın canım sert oldu.bende daha yıkamadım karar veremedim ne ile yıkayacagıma
Dalin sıvı sabun canım
canım hani özel granül sabun kullancakmışız ya özel yumuşatıcısı da var mı bebişler için? zarar vermesin sonra???
Dalinin bebekler için yumuşatıcılar var
Başka markalarda da var ama ben sanırım ondan alacağım
bana bulantılar için zofer vermişti canım...
Canım zofer çok sakıncalı plesentaya geçebiliyormuymuş öyle bir şey.
Mümkün mertebe alınmaması lazım yanılmıyorsam C grubundaydı.

Şu müslin bezleri diyosun galiba dimi almıştım onlardan çantaya ondanda koyarım

Basiniz sagolsun canim ben kayinpederimi severim cok sicak insandir..

KızlaR selamlar herkese bende Nisan anneleri grubundanım hayırlısıyla Oğlumu kucağıma aldım çok çok güzel bir duygu sağsalim kucağınıza almanız nasip olsun inş.oğlumun hastane için tüm süslerini kendim hazırladım ilgilenirseniz sizler için hazırlayabilirim Çok uygun fiyatlara tekrardan hayırlı Doğumlar

Eklentiler

• image.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 111
Canım zofer çok sakıncalı plesentaya geçebiliyormuymuş öyle bir şey.
Mümkün mertebe alınmaması lazım yanılmıyorsam C grubundaydı.
Yok canım ya ben kullandım. Hatta prospektüste de kullanılabilir diyo. Hatta o zamanlar burda da araştırmıştım. Çok kullanan vardı. A grubu. Etken maddesi ondansetron. Mss etkili direkt. Bi sor doktoruna istersen.

Canim benim hastane uzak ya sence ben ne zaman cikmaliyim yola?kac dakikada kac defa olunca yani?
20 dk bi gelmeye başlayınca çıkman lazım bence 10 dk da bi gelincede olabilir dicem ama ne bilim çok uzun sürüyo yol zaten. Ilk doğumlarda uzun sürebilir doğum öyle pat diye olmuyo.

Yok canım ya ben kullandım. Hatta prospektüste de kullanılabilir diyo. Hatta o zamanlar burda da araştırmıştım. Çok kullanan vardı. A grubu. Etken maddesi ondansetron. Mss etkili direkt. Bi sor doktoruna istersen.
Yok canım bana verilen zofrandı şimdi tekrar baktım.
Oda kanser hastaları kullnıyormuş o yüzden şaşırdım bende

Yok canım bana verilen zofrandı şimdi tekrar baktım.
Oda kanser hastaları kullnıyormuş o yüzden şaşırdım bende
Evet normalde kanser hastaları kullanıyo canım. Kemoterapi sonrası mide bulantıları için. Ama benim gibi hiçbi ilaçla bulantısı kesilmeyen gebişler de kullanıo. Günlük 8mg'a kadar kullanabilirsin demişti bnm dr. Ama ben 4mg la iş görebiliodum. Varlığı varlığıma armağandı resmen :)

Canim bende kizimi uyandirmak icin emsin diye yeni dogdugunda ayni seyleri yaptim maalesef . Bunun kolay bir yolu yok ben bazen yuzune islak mendil gezdiriyordum uyansin diye. Kilo aldikca ve guclendikce sen memeden ayirmak istesen o sakir sakir emecek:) bir haftaya filan degisir hersey hic merak etme. Sen azimle memeye tutmaya devam et. Kilo alimi nasil?

Kızlar selamlar ben 5.haftadan beri kullanıyorum zofran ve muadillerini.
bisey sorucam tecrübeli anneler emzirme atletimi almalıyım sütyeni mi? Ben normalde hic sütyen sevmem hep spor u tarzı olanlardan takarim eve gelince de acil cikarirım karar veremedim ne yapayım
Bir de 2 takim pijama ve 1 gecelik yeterlimi baska gecelige gerek varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…