2015 Temmuz Anneleri

Yani ďüsünunce koydeki kadinlar peynirini sutunu kendileri sagip yapip yiyorlar masallah saglikli saglikli cocuklari oluyor

kızlar haklısınız annelerimiz ananelerimiz doğal besleniyordu pastörize vb. şeyler tüketmiyorlardı ama hamilelik önceside böylelerdi dolayısı ile bünyeleri bağışıklık kazanmıştı... Belki bugün yaptırdığımız toxoplazma testi onlara yapılsa hepsinde bağışıklık var çıkar... Ama bizler için durum böyle değil... Normalde hazır yoğurt yerken bir anda daha sağlıklı diye tüketeceğimiz köy sütü zarar verebilir... O yüzden ben ömrü max. 3 gün olan günlük sütleri tercih ediyorum, yumurtaya gelince o zaten pişeceği için onu köy yumurtası bulmaya çalışıyorum...
Birde eskiden anne bebek ölümleri şimdiki oranlarla kıyas kabul edilemeyecek kadar yüksekmiş... Bu da başka bir gerçek....

Amin canım hepimizinki sağlıklı olsun inşallah. Söylediklerine dikkat edicem çok sağol canım :)

:) bizimde ilk hediyelerimiz gelmeye başladı battaniyemiz var ayakkabılarımız var 3-4 tane zıbın geldi =) Biz henüz birşey almadık cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum

Aaa balik nie be hareketli yaramaz oluyor dige demislerdir sen bol bol ye bacim :)

Balığı bende duymuştum canım hamileler yemesin diye ama sanırım aşırıya kaçıncaydı o

Ben de balıktan tiksindim kokusu gelince bile afedersin çıkarıyorum.Dr uma söyleyeceğim bakalım ne diyecek

bazı balıklar yenmemeli ..Risk almadan balık yenmek isteniyorsa da yüzey balıkları tercih edilmeliymiş. Hamsi, istavrit, palamut ve uskumru gibi .. yani bunları bol bol haftada 2 - 3 kez yiyebilirmişiz midye istrdye sushi falan yasaklar arasında..

Iyi geceler güzel anneler benim çok ilginç bir şekilde sadece aksamlari midem bulanıyor acaba benim gibi olan var mı?

Bizim eve zaten kirk.yilda bir hazir yogurt alinir. Hep mayaliyoruz, sutude ancak puding falan yapacaksam acil lazimsa hazir alirim. Onun disinda icmek icinde Sutcuden aliyoruz benim bunyem alisiktir heralde :)

Ben doktoruma bunu sormadim ne der bilmiyorum ama herkes içine sineni yapsın. Sonra pişmanlık duymasin kimse.

Süper dadı başladı onu izliyorum kizlar :)

neyin dokundugunu kesfetmeye calis. mesela bana zeytin dokunuyor midem her seyi eritiyor zeytin asitle birlikte cikiyor.sende onadikkat et neyi eritmiyor miden. birde portakal mandalina acayip asit yapiyor bana sadece elma ve muz yiyebiliyorum.

Aaaaa neden acaba hay allah yok hafta ici gidicem sorayim bir ya netten arasdirdim hazir yogurtladaki jelatin ve katki maddesi hamilelikde faydadan cok zarar veriyor dige bole tercih ettim sorayim ben bi doktoruma
bencede hazir yogurtlar faydadan cok zarar veriyor. icinde faydali bakterilerde yok. ben de her hafta sutcuden sut aliyorum iyice suzup kaynatiyorum daha saglikli diye dusunuyorum. tabi yine doktora sorun bakalim ne diycek

katiliyorum bende aynen yapiyorum kizim var yedi yasinda onada dogallarindan yediriyorum iciriyorum . icim cok rahat

Peki ya nasil aylarca bozulmadan kaliyor katki maddesi illaki vardir bu gunluk sutler cikmis simdi onlar 3 gun snra bozuluyor ayni dogal sut gibi ozmn onlari tercih etmek daha saglikli
bir nebze daha iyi tabiki uht li sutlere gore. bende sutcuden aldigim sut bitince gunluk aoç sutleri var ankarada onlardan aliyorum . butun markalarinda gunluk sutleri var zaten,katki maddesi yoktur herhalde

bir nebze daha iyi tabiki uht li sutlere gore. bende sutcuden aldigim sut bitince gunluk aoç sutleri var ankarada onlardan aliyorum . butun markalarinda gunluk sutleri var zaten,katki maddesi yoktur herhalde
Evet bulamayinca markalarin gunluk sutlerini almak daha iyi en azindan katki maddesi azki uc gun sonra bozuluyor

bencede hazir yogurtlar faydadan cok zarar veriyor. icinde faydali bakterilerde yok. ben de her hafta sutcuden sut aliyorum iyice suzup kaynatiyorum daha saglikli diye dusunuyorum. tabi yine doktora sorun bakalim ne diycek
Bencede dogal sut en faydalisi ama Gidicem hafta ici doktora bakalim bizim doktor ne diycek

ne kadar ilginc nasil bir oksurmeymis o oyle

günaydın annişler nasılsınız benim iki gündür gögüslerim feci ağrıyor yürürken bile ve kasık batması oluyor birde folik asit kaç haftaya kadar kullancaz bilen var mı

Canim bu bebiste yumurtlama tedavisiyle oldu tupten once hep kistim olurdu bu nedenke bu tedaviyi deneyemiyorduk gecen ay kist olnadigi icin sansimizi deneyelim dedik kismet hamile kaldım bugun kalp atisi için doktora gidicez cok gergin ve heyecanliyim

duyarsın inş canım bende duymadım daha c.tesi gidcem bende

günaydın arkadaşlar.içimde bir sıkıntı bir korku.sanki sürekli bebeği düşürecem hissi.arada kasıklarım çok feci sancıyo.geçen gece yatakta biraz esnedim gerildim.kasığımda ani bi sancı dedim tamam gitti bebek

Cnm sen ne kadar endişe etmişsin o bebişi oraya koyan Allah istemedikten sonra bi esnemeyle olur mu hiç gider mi.. Bolca dua et ve dikkat et böyle kendini dinleme, inşallah hepimiz iyi saglıklı olalım dualarım tüm anne adaylarına..sakın korkma cnm Allaha güven :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…