- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.861
CNM EŞİMDE BERATI SEÇYR BEN DAHA TAMAM DEMEDM :)Bende açmadı canım. 8. Haftadan beri kullanıyorum
Berat bence
Cihaz farkıdır canım. İlla oda almıştır da 300 değildir heralde
bence Berat
TŞKR CANLAR SANRM BERAT OLCK ÇOĞNLK BERAT EŞİMDE BERATI BEĞENDİbence de Berat
FOTO ATSANA CANM BENMDE BİTTİDE İSİM ZIMBALAMAK KALDI BİRTEK :)Bizim de bebek sekerlerimiz bitti seker yerine lavanta koyduk magnet yaptik
ÇOK GÜZEL OLMŞ CNM BUNLARI YAPMK DAHA ZORDR VALLA BEN HAZR SATLN SEYLERDEN YAPSTRDM O BILE YORDU BENİ 100 TANE YAPTM BEN :)Renkli renkli kecelerden yaptik
Canım benim doktorum 100-200 gram oynar diyo. Cihazdanda fark ediyo doktorum seçtiği noktalardanda doktor noktaları seçiyo cihaz ona göre kütle tahmini yapıyo yani bunlar kesin değil zaten. Benim arkadaşım son ölçümden 500 gr eksik doğurdu bebeğini. Çok önemli değil yani önemli olan belirgin bir fark olmasın aşırı zayıf veya aşırı şişman gibiArkidişlerim bir de bebişim c.tesi gittiğimde 2200 gr dı dün ölçümlerde 2490 grm dı..ölçüm cihazından fark etmiştir değil mi..yoksa 3 günde 300 gr a yakın kilo alması normal midir
:)) BENMDE KURDELA YETMEDİ BİRKÇTANESINE ALIP YAPŞTRCM :)[QUOTE="Gizemm59, benim de bi kac gunumu aldi yazilari kaldi tek 98 tane yaptim iki tane daha tul yoktu :)))
Seninki goremedim paylasmis miydin onceden:)) BENMDE KURDELA YETMEDİ BİRKÇTANESINE ALIP YAPŞTRCM :)
Evet bu :)Seninki goremedim paylasmis miydin onceden
Ben 2 aydır kullanıyorum. Bence rahat ilk önce garip gelmişti ama alıştımtavsiye ederim.[/QUOTE]Ben aldım çok rahat ucuz ve bu konfora değer inan bana
bugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?
MAŞALLAH CANM BEBEĞİNE EĞER AKSİ BİEY OLSAYDI SÖYLRDİ DOKTOR BENCE TAKMA KAFANA.Kizlar gunaydin.bugun randevu icin baska sehirdeki ozelde dontora gittik.bizim kiz 1800 gr olmus boyub43 cm haftasina gore bi hfta ileri. Dedi verdigi kagida baktim.kafasinin gelisimi de 2 hfta onden gozukuyo. Doktor bi sknti yok dedi ama genede hmn kafama baska seyler geliyor.bide hareketlerini hep kasiklrimda hissediyorum dedim.enfeksiyon vardr dedi.ama tahlilde cikmamisti dedim.herzmn cikmiyomus tahlillerde.bizimkivyuzunude gostermedi salladi etti ama tik yok sonrada zorlamayayim basima is acikir snra bebekler raht degil dedi :)
benimki o kadar rahat ki maşallahaynen canm kescktm onu uykusunda :) gittim yanına uyandrdm sonra benm uykm geldı onunkı kaçtı birde bana dio daha çocugn ismi yok hemen hemen hergece yatağa yatp uykm gelınce aynı şeyı yapyr ben bakyrm azda sen bak dedm gece gece iki isim buldk :)
Sagol cnm.sordum aklimda olanlari ni sorun yok dedi bide ntsye soktulr.30dan snra girmn gerekiyor dediler.esimde kiziyo nie hep kotusunu dusunuyosun diye.insallh sagliakla dogururuzda kurtuluruz strestenMAŞALLAH CANM BEBEĞİNE EĞER AKSİ BİEY OLSAYDI SÖYLRDİ DOKTOR BENCE TAKMA KAFANA.
Cok guzel hazir sandim ellerine saglik :)Evet bu :)
Ben 2 aydır kullanıyorum. Bence rahat ilk önce garip gelmişti ama alıştımtavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?