2015 Temmuz Anneleri

Arkidişlerim bir de bebişim c.tesi gittiğimde 2200 gr dı dün ölçümlerde 2490 grm dı..ölçüm cihazından fark etmiştir değil mi..yoksa 3 günde 300 gr a yakın kilo alması normal midir
Canım benim doktorum 100-200 gram oynar diyo. Cihazdanda fark ediyo doktorum seçtiği noktalardanda doktor noktaları seçiyo cihaz ona göre kütle tahmini yapıyo yani bunlar kesin değil zaten. Benim arkadaşım son ölçümden 500 gr eksik doğurdu bebeğini. Çok önemli değil yani önemli olan belirgin bir fark olmasın aşırı zayıf veya aşırı şişman gibi

[QUOTE="Gizemm59, benim de bi kac gunumu aldi yazilari kaldi tek 98 tane yaptim iki tane daha tul yoktu :)))

Ben aldım çok rahat ucuz ve bu konfora değer inan bana
Ben 2 aydır kullanıyorum. Bence rahat ilk önce garip gelmişti ama alıştımtavsiye ederim.[/QUOTE]

ben de kullanıyorum bu yastıktan
çok işe yaradı bende. gece sağa sola döneceksem bile alıştım artık hemen onu da geçiriyorum karnı rahatlatıyor. Otururken de belime koyuyorum

bugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?

benim hiç farketmedi kaç aydır kullanıyorum. Hatta bu zamana kadar 6 kilo aldım. Mide bulantısı yapmasın diye gece yatmadan içiyorum. Doktorum oyle demişti. Solgar benimki belki ondan da farkeder bilmiyorum

Kizlar gunaydin.bugun randevu icin baska sehirdeki ozelde dontora gittik.bizim kiz 1800 gr olmus boyub43 cm haftasina gore bi hfta ileri. Dedi verdigi kagida baktim.kafasinin gelisimi de 2 hfta onden gozukuyo. Doktor bi sknti yok dedi ama genede hmn kafama baska seyler geliyor.bide hareketlerini hep kasiklrimda hissediyorum dedim.enfeksiyon vardr dedi.ama tahlilde cikmamisti dedim.herzmn cikmiyomus tahlillerde.bizimkivyuzunude gostermedi salladi etti ama tik yok sonrada zorlamayayim basima is acikir snra bebekler raht degil dedi :)

Herkese hayrlı Cumalar hamişlerr ya ben mantar enfeksiyonu oldum galiba 4 5 gündür afedersiniz alt tarafta kasıntım ve akıntım var temzlige okadar dikkat etsemde gecmiyo kontrolümde pazartesi günü napsam bilemedim

MAŞALLAH CANM BEBEĞİNE EĞER AKSİ BİEY OLSAYDI SÖYLRDİ DOKTOR BENCE TAKMA KAFANA.

benimki o kadar rahat ki maşallahbizde de isim yok ama beyefendi doğunca düşünürüz diyor. alışverişlerde de hep böyle yapmıştı erken değil mi doğunca alınır diyip beni deli etmiştisanırsın ilk değil de onuncu kez baba oluyor

MAŞALLAH CANM BEBEĞİNE EĞER AKSİ BİEY OLSAYDI SÖYLRDİ DOKTOR BENCE TAKMA KAFANA.
Sagol cnm.sordum aklimda olanlari ni sorun yok dedi bide ntsye soktulr.30dan snra girmn gerekiyor dediler.esimde kiziyo nie hep kotusunu dusunuyosun diye.insallh sagliakla dogururuzda kurtuluruz stresten

Günaydın kızlar...
yekruye merak etme bebisin sagliklidir.
Bende her doktora gidisimde elim yuregimde olumsuz bisey derse diye.
İns. sagliklica kucagimiza aliriz yavrularimizi.

Ben 2 aydır kullanıyorum. Bence rahat ilk önce garip gelmişti ama alıştımtavsiye ederim.

ben de kullanıyorum bu yastıktan
çok işe yaradı bende. gece sağa sola döneceksem bile alıştım artık hemen onu da geçiriyorum karnı rahatlatıyor. Otururken de belime koyuyorum

benim hiç farketmedi kaç aydır kullanıyorum. Hatta bu zamana kadar 6 kilo aldım. Mide bulantısı yapmasın diye gece yatmadan içiyorum. Doktorum oyle demişti. Solgar benimki belki ondan da farkeder bilmiyorum[/QUOTE]
Evet yastık benimde ayrılmaz parçam oldu. Uzun süre dışarda olacaksam yanıma alıyorum. Belime altıma da koyuyorum.
Solgar olması fark etmiştir bence. Mide bulantısını söyleyen çok oldu ama prospektüste aç karına için diyo ondan sabah içtim bugün. Olmazsa yarından itibaren yatmadan içiyim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…