2015 Temmuz Anneleri

günaydın canım. bizde akşam yürüyüşe çıkalım dedik. yağmur başladı hemen eve döndük. 5 dk sonra durdu :)

kızlar yarın rapor alıyorum alanlar anlatabilirmi işe vermem yeterlimi ssk gitmem gerekiyor mu

Elektriksiz çok zor. Bide eşinde uyumuş tam eziyet. Bizimde 2dir sular gidiyor. Sinir oluyorum

günaydın kızlar dün toplandık yine ayakta kalmaktan sanırım belim çok ağrıdı uyuyamadım yatarak oturdum arkamı yastık doldurdum öyle uyuyabildim.

Gece herkes dökülmüş resmen :) bu günlerde geçecek

Yaklaştıköa heyecan artıyor. Özellikle ilk doğumu olacaklarda. Hayırlısı olsun. Gidince güzel haberler alırsın inşallah
Amin canım inşallah
3 hafta sonra 38 olacaksın niye o kadar uzun süre çalışacaksın izin mi kullanamıyosun?
Canım SAT tarihiyle buradaki takvim arasında 1 haftalık fark var.
Gelişimine göre yazmıştım ben ondan kaynaklanıyor.
Çok ayakta kalınca oluyor banada o
Valla bilemiyorum sabah kalktığımdan beri var
Ayakta da çok durmadım dün artık yürüyüşte yapamıyorum.
Eskiden yarım saat falan yürüyordum ne güzel
günaydın canım. kim sezeryan oluyor?
Buradan değl canım günaydın bu arada
bugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?
Ben günde 2 tane alıyorum mide bulantısı yapıyor.
Hoş benim hep vardı ama arttırdı.
Uyumadan önce al yada uyku arası iştah açıcı etkisi olmaz o zaman
kızlar yarın rapor alıyorum alanlar anlatabilirmi işe vermem yeterlimi ssk gitmem gerekiyor mu
Bana doktorum 3 tane verdi biri iş yerine diğeri sskya vereceksin dedi.
Bir tane fazla veriyorum kaybediyorlar sonra sorun olmasın uğraştırmasınlar seni dedi.
Sskyada toplu olarak doğum kağıdıyla birlikte verirsin dedi.

Elektriksiz çok zor. Bide eşinde uyumuş tam eziyet. Bizimde 2dir sular gidiyor. Sinir oluyorum

Gece herkes dökülmüş resmen :) bu günlerde geçecek
aynen canm kescktm onu uykusunda :) gittim yanına uyandrdm sonra benm uykm geldı onunkı kaçtı birde bana dio daha çocugn ismi yok hemen hemen hergece yatağa yatp uykm gelınce aynı şeyı yapyr ben bakyrm azda sen bak dedm gece gece iki isim buldk :)

Günaydın,
Dün erken doğum tehlikesi için başka bir doktora gittim ve Allaha şükür nst de sancı çıkmadı,doktor suyunun da normal olduğunu söyledi..kullandığım vitamin ilaçlarının da bir zararının olmayacağını söyledi..içim rahatladı...çünkü hala eskisi gibiyim gayet rahat bir hamilelik süreci devam ediyor...h.sonu sancı çıkmasının sebebinin kendimi fazla yormuş olmama yordu..kasılmalar yorgunluktan artabilirmiş...

Yalnız Allah devlet hastanelerine giden herkese kolaylık versin..ben 8 buçukta ordaydım 11 buçukta ancak sıra geldi...nst öğleden sonraya kalınca ancak 2 buçukta işimiz bitti..çok yorucu bir gündü..daha da gitmem :/

bu arada dün bebeğimin süslerini bitirmeye yakınlaştım :) bitiremedim çünkü silikon makinesi elimde patladı çok ısınmış eşim öyle dedi...peki neyle yapıştırıcam çiçekleri bir fikir verin....

Arkidişlerim bir de bebişim c.tesi gittiğimde 2200 gr dı dün ölçümlerde 2490 grm dı..ölçüm cihazından fark etmiştir değil mi..yoksa 3 günde 300 gr a yakın kilo alması normal midir

Kız o kadar kilo alması mümkün değildir herhalde sen bir daha doktoruna sor istersen
Süslerin bitince görmek isterim. Rabbim hayırlı zamanda gelmesini nasip eder inşallah

bugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?

Bende açmadı canım. 8. Haftadan beri kullanıyorum

KIZLAR "BERAT MERİÇ" Mİ "ERŞAN MERİÇ" Mİ ? :) GECE GECE İKİ İSİM BULDUK

Berat bence

Arkidişlerim bir de bebişim c.tesi gittiğimde 2200 gr dı dün ölçümlerde 2490 grm dı..ölçüm cihazından fark etmiştir değil mi..yoksa 3 günde 300 gr a yakın kilo alması normal midir

Cihaz farkıdır canım. İlla oda almıştır da 300 değildir heralde

cnm burda birdaha yağmadı ya bizimki bahane uydryr işte beni delrtcek ya birde gidip uyudu üstüne
benim eşim de hiç uyumaz. bende çok uykucuyum :)
ölçümle alakalı canım. bence takma kafana. benim de başım gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…