- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.841
günaydın canım. bizde akşam yürüyüşe çıkalım dedik. yağmur başladı hemen eve döndük. 5 dk sonra durdu :)günydn kızlar naslsnz. Dün gece elektrkler yoktu eşim birara kalk annenlere gidelm sana yürüyş olsn dedi sonra ya sen işte yorlmşsndr havda yağmrlu die birsürü bahane saydı peşine dedm yok ben gtmyrm vazgeçtm sinirlendm sonrada gitti saat 9.00 da uyudu bende uyku yok sıkıntıdan patladm okadr uyuyan ben hiç uykum yoktu bütün şarjları bitrdm ama yok saat geçmyr gittm yattm lavobaya kalkyrm elektrk yok sabah uyandm gelmş neyseki ya yazın ortsnda bukadr kesıntı deli edyr beni
ben üç aydır kullanıyorum canım. açmıyor bence. benim iştahım hep açık olduğu için fark etmedim ya dabugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?
ben iş yerine verdim sadece. 2 nüsha verdi doktor, biri sende kalsın dedi, işe döndüğümüz zaman diğer evraklarla beraber verecez sanırım sgk yakızlar yarın rapor alıyorum alanlar anlatabilirmi işe vermem yeterlimi ssk gitmem gerekiyor mu
ben işe dönmeyeceğim cnmben iş yerine verdim sadece. 2 nüsha verdi doktor, biri sende kalsın dedi, işe döndüğümüz zaman diğer evraklarla beraber verecez sanırım sgk ya
günydn kızlar naslsnz. Dün gece elektrkler yoktu eşim birara kalk annenlere gidelm sana yürüyş olsn dedi sonra ya sen işte yorlmşsndr havda yağmrlu die birsürü bahane saydı peşine dedm yok ben gtmyrm vazgeçtm sinirlendm sonrada gitti saat 9.00 da uyudu bende uyku yok sıkıntıdan patladm okadr uyuyan ben hiç uykum yoktu bütün şarjları bitrdm ama yok saat geçmyr gittm yattm lavobaya kalkyrm elektrk yok sabah uyandm gelmş neyseki ya yazın ortsnda bukadr kesıntı deli edyr beni
günaydın kızlar dün toplandık yine ayakta kalmaktan sanırım belim çok ağrıdı uyuyamadım yatarak oturdum arkamı yastık doldurdum öyle uyuyabildim.
cnm burda birdaha yağmadı ya bizimki bahane uydryr işte beni delrtcek yagünaydın canım. bizde akşam yürüyüşe çıkalım dedik. yağmur başladı hemen eve döndük. 5 dk sonra durdu :)
Amin canım inşallahYaklaştıköa heyecan artıyor. Özellikle ilk doğumu olacaklarda. Hayırlısı olsun. Gidince güzel haberler alırsın inşallah
Canım SAT tarihiyle buradaki takvim arasında 1 haftalık fark var.3 hafta sonra 38 olacaksın niye o kadar uzun süre çalışacaksın izin mi kullanamıyosun?
Valla bilemiyorum sabah kalktığımdan beri varÇok ayakta kalınca oluyor banada o
Buradan değl canım günaydın bu aradagünaydın canım. kim sezeryan oluyor?
Ben günde 2 tane alıyorum mide bulantısı yapıyor.bugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?
Bana doktorum 3 tane verdi biri iş yerine diğeri sskya vereceksin dedi.kızlar yarın rapor alıyorum alanlar anlatabilirmi işe vermem yeterlimi ssk gitmem gerekiyor mu
aynen canm kescktm onu uykusunda :) gittim yanına uyandrdm sonra benm uykm geldı onunkı kaçtı birde bana dio daha çocugn ismi yok hemen hemen hergece yatağa yatp uykm gelınce aynı şeyı yapyr ben bakyrm azda sen bak dedm gece gece iki isim buldk :)Elektriksiz çok zor. Bide eşinde uyumuş tam eziyet. Bizimde 2dir sular gidiyor. Sinir oluyorum
Gece herkes dökülmüş resmen :) bu günlerde geçecek
Hahahaben üç aydır kullanıyorum canım. açmıyor bence. benim iştahım hep açık olduğu için fark etmedim ya da
kızlar yarın rapor alıyorum alanlar anlatabilirmi işe vermem yeterlimi ssk gitmem gerekiyor mu
16 aldım canım. her ay 2 kilo aldımHahahakaç kilo aldın?
bugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?
KIZLAR "BERAT MERİÇ" Mİ "ERŞAN MERİÇ" Mİ ? :) GECE GECE İKİ İSİM BULDUK
Arkidişlerim bir de bebişim c.tesi gittiğimde 2200 gr dı dün ölçümlerde 2490 grm dı..ölçüm cihazından fark etmiştir değil mi..yoksa 3 günde 300 gr a yakın kilo alması normal midir
benim eşim de hiç uyumaz. bende çok uykucuyum :)cnm burda birdaha yağmadı ya bizimki bahane uydryr işte beni delrtcek yabirde gidip uyudu üstüne
ölçümle alakalı canım. bence takma kafana. benim de başım gelmişti.Arkidişlerim bir de bebişim c.tesi gittiğimde 2200 gr dı dün ölçümlerde 2490 grm dı..ölçüm cihazından fark etmiştir değil mi..yoksa 3 günde 300 gr a yakın kilo alması normal midir
bence BeratKIZLAR "BERAT MERİÇ" Mİ "ERŞAN MERİÇ" Mİ ? :) GECE GECE İKİ İSİM BULDUK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?