- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.821
Duygu bu topikten değil canımGünaydın canım hepimiz için güzel bi gün olsun
Kiiiiiiiim
Ben aldım çok rahat ucuz ve bu konfora değer inan bana[/QUOTE]Merhaba bu destek yastigindan almak istiyorum rahatmi önerirmisin
Gunaydin :) ben deilimGünaydın canım hepimiz için güzel bi gün olsun
Kiiiiiiiim
günaydın kızlar
Günaydın kızlar hayırlı günler.
Günaydın kızlarGunaydin :) ben deilim
Bugün butun gun eminonundeydim. Bebek hazirliklari icin. Kapi süsü bebek şekeri malzemeleri aldım. Lohusa serbeti icin küçük kadehlerden aldim. Kendim süsleyecegim. Ayrica lohusa taci ve terlik icinde malzemelerimi aldim. Cok keyifliydi. cok mutlu oldum. işten ayrildigimdan beri evde sıkılıyorum. Bana da uğraş olacak. :)))
Günaydın kızlar
Bol tekmeli güzel bir zaman geçirmemiz dileğiyle
Bir arkadaşımızda Cuma günü sezeryan olacakmış haftaya giderek bebek sayımız artıyor maşallah
günaydın kızlar
Günaydın kızlar hayırlı günler.
Bende senin gibiyim.Günaydın herkese. Bugün üzerimden silindir geçmiş gibi. Tüm kemiklerim sızlıyor. Ödemim var. 2 gün eğitimim vardı. Ayaktaydım mecburen tüm gün. Bugün acısı çıktı
Günaydın canım nasıl o kadar ayakta durdun? Bugün dinlen bari mümkünse tabi. Benim kalça kemiklerim çok ağrıyo gece uyandırıyo uykudan o derece. Dün gece doğru düzgün uyuyamadımGünaydın herkese. Bugün üzerimden silindir geçmiş gibi. Tüm kemiklerim sızlıyor. Ödemim var. 2 gün eğitimim vardı. Ayaktaydım mecburen tüm gün. Bugün acısı çıktı
Bende yarın kontrole gidiyorum daha 3 hafta var iznime ama kızları görünce tırsıyorum sende doğuracaksın der diye
3 hafta sonra 38 olacaksın niye o kadar uzun süre çalışacaksın izin mi kullanamıyosun?Bende yarın kontrole gidiyorum daha 3 hafta var iznime ama kızları görünce tırsıyorum sende doğuracaksın der diye
benım doktorum 31 bıtıp 32ye gırdıgımde rapor verdı yanı 32 tam doldugunda degıl....
eger ssklı çalışan iseniz dogumdan once 8 dogumdan sonra 8hafta kulandıgınız raporların ucretlerını alıcaksınız... izin ücreti dediniz buysa eger rapor odemesı olarak sgk dan işlem yapılacak...
bende sgkda çalışıyorum hatta bu işleri yapan servisteyimkendı analık sürecimi falan her bişeyimi hesapladım ...
Bende senin gibiyim.
Fakat ekstra bir eşy olmadı.
Şimdi karnımın alt tarafında sancı var, belime vuruyor ağrısı
Günaydın canım nasıl o kadar ayakta durdun? Bugün dinlen bari mümkünse tabi. Benim kalça kemiklerim çok ağrıyo gece uyandırıyo uykudan o derece. Dün gece doğru düzgün uyuyamadım
Günaydın kizlarr
Dun gece deliksiz uyudum resmen. Ara ara uyandim tabi ama hemen daldim uykuya keske hep böyle olsa
günaydın canım. kim sezeryan oluyor?Günaydın kızlar
Bol tekmeli güzel bir zaman geçirmemiz dileğiyle
Bir arkadaşımızda Cuma günü sezeryan olacakmış haftaya giderek bebek sayımız artıyor maşallah
Ben aldım çok rahat ucuz ve bu konfora değer inan bana[/QUOTE]Merhaba bu destek yastigindan almak istiyorum rahatmi önerirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?