2015 Temmuz Anneleri

Bende izne çıksam öyle şeylerle uğraşmayı çok istiyorum ama son 3 hafta çıkacağım için çok zor. Tadını çıkar. Çok zevkli

Günaydın kızlar
Bol tekmeli güzel bir zaman geçirmemiz dileğiyle
Bir arkadaşımızda Cuma günü sezeryan olacakmış haftaya giderek bebek sayımız artıyor maşallah

Günaydın canım. Burdan biri mi doğuruyor

Bende yarın kontrole gidiyorum daha 3 hafta var iznime ama kızları görünce tırsıyorum sende doğuracaksın der diye

Günaydın herkese. Bugün üzerimden silindir geçmiş gibi. Tüm kemiklerim sızlıyor. Ödemim var. 2 gün eğitimim vardı. Ayaktaydım mecburen tüm gün. Bugün acısı çıktı
Bende senin gibiyim.
Fakat ekstra bir eşy olmadı.
Şimdi karnımın alt tarafında sancı var, belime vuruyor ağrısı

Günaydın herkese. Bugün üzerimden silindir geçmiş gibi. Tüm kemiklerim sızlıyor. Ödemim var. 2 gün eğitimim vardı. Ayaktaydım mecburen tüm gün. Bugün acısı çıktı
Günaydın canım nasıl o kadar ayakta durdun? Bugün dinlen bari mümkünse tabi. Benim kalça kemiklerim çok ağrıyo gece uyandırıyo uykudan o derece. Dün gece doğru düzgün uyuyamadım

Bende yarın kontrole gidiyorum daha 3 hafta var iznime ama kızları görünce tırsıyorum sende doğuracaksın der diye

Yaklaştıköa heyecan artıyor. Özellikle ilk doğumu olacaklarda. Hayırlısı olsun. Gidince güzel haberler alırsın inşallah

Günaydın kizlarr
Dun gece deliksiz uyudum resmen. Ara ara uyandim tabi ama hemen daldim uykuya keske hep böyle olsa

peki sgk dan ödemeleri nasıl alıyoruz
biraz anlatır mısın:) bilen birini bulmusken sorayım dedim

Bende senin gibiyim.
Fakat ekstra bir eşy olmadı.
Şimdi karnımın alt tarafında sancı var, belime vuruyor ağrısı

Çok ayakta kalınca oluyor banada o

Günaydın canım nasıl o kadar ayakta durdun? Bugün dinlen bari mümkünse tabi. Benim kalça kemiklerim çok ağrıyo gece uyandırıyo uykudan o derece. Dün gece doğru düzgün uyuyamadım

Mecburen canım. teorik eğitimlerde oturabiliyorum ama bu EKG okuma eğitimiydi. Anlaşılması çok zor. 10dan 4e kadar sürdü 2 gündE. Bugün daha az yoğunum inşallah. O uyku sıkıntısını gece bende çektim. Ne tarafa dönsem ağrıyordu

Günaydın kizlarr
Dun gece deliksiz uyudum resmen. Ara ara uyandim tabi ama hemen daldim uykuya keske hep böyle olsa

Ne güzel canım. Benim gecem kötüydü. Bugün milat olur belki hep öyle geçer gecelerin

günydn kızlar naslsnz. Dün gece elektrkler yoktu eşim birara kalk annenlere gidelm sana yürüyş olsn dedi sonra ya sen işte yorlmşsndr havda yağmrlu die birsürü bahane saydı peşine dedm yok ben gtmyrm vazgeçtm sinirlendm sonrada gitti saat 9.00 da uyudu bende uyku yok sıkıntıdan patladm okadr uyuyan ben hiç uykum yoktu bütün şarjları bitrdm ama yok saat geçmyr gittm yattm lavobaya kalkyrm elektrk yok sabah uyandm gelmş neyseki ya yazın ortsnda bukadr kesıntı deli edyr beni

günaydın kızlar dün toplandık yine ayakta kalmaktan sanırım belim çok ağrıdı uyuyamadım yatarak oturdum arkamı yastık doldurdum öyle uyuyabildim.

Merhaba bu destek yastigindan almak istiyorum rahatmi önerirmisin
Ben aldım çok rahat ucuz ve bu konfora değer inan bana[/QUOTE]
Ben 2 aydır kullanıyorum. Bence rahat ilk önce garip gelmişti ama alıştımtavsiye ederim.

bugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…