2015 Temmuz Anneleri

Canim bol bol meyve ye.. benm bir akrabamin bebegi cok kilolu diye meyveyi ve hamur isini yasaklamisti. Benimde bebegim bana biraz zayif gelmisti bnde basladim hergun bol bol meyve yemeye. Ozellikle muz demisti bur topic te bayanlar.

bende print screen ile kes yap yaptım
özellikle son sticker a bayıldım canım.

aqhh cnm benm başşıma gelen mı geldi başına ben et yemeye çok çalşyrm buara 5 hazrnda gitcm bakalm ne dick

ben de araştırdım. yabancı kaynaklara bile baktım hatta. tabii ki %100 organik bişi bulamayız. ama sonuçta en iyilerinden biri bu. konak mücadelesinde zaten en başta akla gelen bu.
Organik istiyorsaniz burt bees kullanabilirsiniz . Ben kizimda sadece mustela kullandim cok memnundum buraya tasininca hem kendim hem kizim icin organik oldugundan burt bees'e gectim. Ondan da cok memnunum icerigide 100% dogal.

Burt bees var:) yalniz konak onleyici sampuan ben herseyi burt bees almama ragmen yine mustela aldim cunku onun sampuani gibi yok. Konak zamanlari gecince onu da burt bees'e donecegim.

kızlar whatsap grubu fikrine nasıl bakıyosunuz*
Canim burdan zor takip ediyorum demissin whatsupp nasil takip edeceksin:) binlerce mesaj olur telefon surekli oter.heleki ben 8 saat geriden geliyorum saat farki benim icin whatsupp imkansiz. Facebook grubu daha once kurulumustu ve kapandi kavga cikmis sanirim. Benim kizimin zamanindaki grup tecrubelerime de dayanarak burasi en seviyeli ve takibi en kolay yer oluyor. Tabiki isteyenler kurabilir gruplarini ama ben burada kalacagim:):) bazi arkadaslarim facebook'u yok zaten onlara da haksizlik olmasin ozleriz onlari:) tavsiyem ayri ayri gruplar kurulmasin dagilmayalim. Benim kizimin donemi uc senedir hic kopmadi hala yazisiyor.

aqhh cnm benm başşıma gelen mı geldi başına ben et yemeye çok çalşyrm buara 5 hazrnda gitcm bakalm ne dick
aynen canım yaa kilosunu az gördü doktor moralim bozuldu.üstelik eşim çok takıyo kilosuna sürekli az yiyosun iyi beslenmiyosun deyip duruyo.doktor da tam eşimin yanında söledi.eşimde bak ben demiştim diyonapacagımı şaşırdım

aynen canım bende sana katılıyorum burdan takip daha kolay bilmiyorum belki bana öyle geliyodur ama whatsapp da çok zorlanırız.sürekli öter telefon.sanırım bende burdayım

Canim kilosu az gibi gelmedi bana. Birde ultrasondan ultrasona farkediyor. Sen bence o kadar kafana takma hic. Bol kirmizi et ye. Burada bile az once yazilmis bir ultarasondan digerine 300 gr fark etmis. O olcunlet tahmini sen ferah tut icini:)

kızlar nbunlar nasıl
arkaddaşım doğumdan sonra hazırlıcak ble bişi

Eklentiler

• ya22.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 74
  • emirrrrrrrrr.webp
    55 KB · Görüntüleme: 88
aynen canım bende sana katılıyorum burdan takip daha kolay bilmiyorum belki bana öyle geliyodur ama whatsapp da çok zorlanırız.sürekli öter telefon.sanırım bende burdayım
Canim hele bebekler dogunca boyle rahat zaman olmayacak burada hic olmazsa herkes yazacagini mesaj seklinde uzunca yaziyor birde whatsupp'ta cumle cumle filan yazilacak binlerce mesaj. Herkesin uyuma duzeni bebeginin telasesi ayri zamanlara denk gelecek bir bakacaksin telefonda bin tane mesaj:) burada ben 8 saat geriden bile gelsem gecmisi rahat okuyabiliyorum. Whatsupp olsa hayatta okuyamam

Canim kilosu az gibi gelmedi bana. Birde ultrasondan ultrasona farkediyor. Sen bence o kadar kafana takma hic. Bol kirmizi et ye. Burada bile az once yazilmis bir ultarasondan digerine 300 gr fark etmis. O olcunlet tahmini sen ferah tut icini:)
offff canım eşime anlatamıyorum ki illaki çok zayıf diyo söylenip duruyo iyi beslenmiyosun diye

canım burası da hep açık ama cvp yazamıyorum rahatça. whatsapp daha kolay o açıdan.

bencede canım.
whatsapp ta yazışanlar buraya yazmayacak mı peki?
sizin haberlerinizi vs alamayacağız o zaman.

bende whatsapp grubuna katılamayacağım malesef.

burada imzamızda kaç gün kaldı,kaçıncı hafta,tahmini bilgiler yazıyor. birbirimiz hakkında hemen yorum yapabiliyoruz. telefonda zor olacak bence.
grubu sessize alsakta bi günde burada 10 sayfa birikiyor en az. buda 100 mesaj demek. whatsappta alıntıla da yok kim kime cevap yazacak takibi bana çok zor geldi.

bende KK dan devamım

Aynen canım, ama bence benşm avantajım benim de çocukluğumdan beri yengelerim var , yanlarında büyüdüm, çok iyi biliyorum, birde şuna eminim, benim bebeke de eşimin iyiliğini dünyamda en fazla annelerimiz ister, onun ve benim anam babam başka kim ki

Güzel grubumun güzel anneleri nasılsınızzz?bu hafta kv misafir bizde,annemde burda zaten,o nedenle bakamıyorum pek...ev yemekhaneye döndü,pastalar börekler tatlılar,direniyorum yemiyorumm...Arada midem bulanıyor hala hafıf hafıf bişey yiyesimde olmuyor pek zaten...whatsapp muhabbeti geçmiş..normalde bende onu tercih ederim ama orda olamayacak ve olmak istemiyecek arkadaslarımız mutlaka olcaktır,ayrı gayrı olmasın,burdan devam edelim bencede....keşke burasıda davetle girilebilen kapalı bi grup olsa..bazen bişeyleri paylasmaya çekiniyor insan cidden...mesela özel grup olsak olsak,dogdukdan sonra bebişimin fotosunu koyarım ama gerkese acık oldugu ıcın asla koymak ıstemem...ama şuna eminim ki bu gurubu ltf bozmayalım...devre arkadaslarımı seviyorummm çünküüüüü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…