2015 Temmuz Anneleri

mustelanın içeriği çok kötüymüş ya bende mustela alırım diyodumda vazgeçtim o yüzden
İçerik olarak bilemicem sonuçta paraben vs yok. Daha öncede yazdım burada ağbimin eşi çocuk doktoru eczaneden alacaksan mustela marketten alacaksan nivea diyor. Tabi organik bulcam illa dersen sen bilirsin. Hatta bulurda paylaşırsan sevinirim.

offff canım eşime anlatamıyorum ki illaki çok zayıf diyo söylenip duruyo iyi beslenmiyosun diye
Cnm kac kiko ki senin bebek.uzulme.bak bn bi ay once devlete gittim.850 civari bisey dedi yani bnmki 3 hftada 150 gr aldi gozukuyodu.sonra ozel muayenesi olan dojtora gittim 1078 grdi iki gunde ne fark var o kdr almz dedi doktr yanlis olcmus dedi.bnmkide simdi 1837 fln burda bi ar.doktoru 4 kilo civari dogum.olur demis bnmki demedi ama korkuyorum.kilolu dogmasindan.sknti yyapma.bn yemkten snra surekli yatiyorum yorgunlktan ondanda aldi sanirim :)

Öyle şeyler olsa uğraşırım şuan ama malzeme alıcak yer lazım üşeniyorum çok bisürü iş var hiçbişey yapasım yok
Aynen benim de yapacak bi sürü işim var ev işleri dağ gibi birikti. Ev çok pis içeri giresim gelmiyo. Ama hepsini yapacak gücüm de yok bi de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum off

ay canım valla bende bebişin fotosunu koymaya çekinirim burda ama sizlere çok alıştım, herşeyi anlatası geliyor insanın ama bazen olmuyor işte.
isteyen birbirini instagramdan takip edebilir aslında. sohbet burdan, foto ordan

:) keske bnde sorsaydim sknti olurmu bi hfta onden dedim yok dedi.sekerli seyleri hamur isini fln kesersem belki norml nolur :))haftaya baska doktora gidicem sorarim onada
31. Haftada 1800 gr ken doktor 10 gün önde dedi. 34 de yani bu hafta muayeneye gittik 10 günüde geçmiş dedi 15 gün falan önde 2700-2800 gibi şu an dedi. 4 kilo doğar dedi. Hiç şekerli yeme falan demedi. Benim arkadaşım 29 kilo aldı bebeği 2.800 doğdu. Bence bizim yediğimizle ilgili değil. Sanırım genetik vb faktörler etkili.

canım 33+4 hafta 2075 gram.ne yesem ne içsem de bu bebişe kilo aldırsam yaaaaa

33 ken gittigimde 2150 dedi ..35 in ilk gunu 2600 oldugunu soyledi normal oldugunu soyledi doktorum..

Malzemeleri nasıl temin ettiniz çık güzeller cnm
Malzemeleri buyuk tuafiyeden aldim toptan satis yapiyordu ayni zamanda da bebek sekeri yapip satan bir yer.. 100 luk tul miknatis ve tuy alip silikon tabanca ile yapistirdim

Yazmaya üşendiğim cümleleri yazmışın aynen en seviyeli uzun Süreli muhabbet burda oluyo. Zaten mesela ben hiç bi sosyal ağ kullanmıyorum valla gariban gibi buralarda tek kalırım

Ne yesek yariyo sanirim.bn 3300 dogmusum esim 3500 ikisinin.ortasi olsa iyiydi.hayirlisi olsun napayim norml dogum iistiyorum zor olur diye dusundurdu ama olmzsada sezeruan.olur napalim

Burt bees var:) yalniz konak onleyici sampuan ben herseyi burt bees almama ragmen yine mustela aldim cunku onun sampuani gibi yok. Konak zamanlari gecince onu da burt bees'e donecegim.
Aynı Zararlı içeriğin o markada da olduğu belirtiliyor...

Eklentiler

• image.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 102
ay kızlr nolur böyle olumsuz şeyler düşünmeyin ağlıcam haaa...
Ben grup kuralım burayı boşverelim demedim kibi kere vefadan dolayı olmaz. burası sayesinde tanıdım buldum sizi olur mu hiç öyle şey. ama cidden mesela buçukta işten çıkıom eve gelesiye bu saat oldu. bihaber kalmışım sizden o yzden demiştim. tlf dan her zaman cevap yazamıyorum. ya da okumaya başlıyorum sayfaları hasta gelio ya da ameliyata gircek oluom hop kesilio ondan demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…