- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.021
İçerik olarak bilemicem sonuçta paraben vs yok. Daha öncede yazdım burada ağbimin eşi çocuk doktoru eczaneden alacaksan mustela marketten alacaksan nivea diyor. Tabi organik bulcam illa dersen sen bilirsin. Hatta bulurda paylaşırsan sevinirim.mustelanın içeriği çok kötüymüş ya bende mustela alırım diyodumda vazgeçtim o yüzden
Cnm kac kiko ki senin bebek.uzulme.bak bn bi ay once devlete gittim.850 civari bisey dedi yani bnmki 3 hftada 150 gr aldi gozukuyodu.sonra ozel muayenesi olan dojtora gittim 1078 grdi iki gunde ne fark var o kdr almz dedi doktr yanlis olcmus dedi.bnmkide simdi 1837 fln burda bi ar.doktoru 4 kilo civari dogum.olur demis bnmki demedi ama korkuyorum.kilolu dogmasindan.sknti yyapma.bn yemkten snra surekli yatiyorum yorgunlktan ondanda aldi sanirim :)offff canım eşime anlatamıyorum ki illaki çok zayıf diyo söylenip duruyo iyi beslenmiyosun diye
Geç değil mi CNm ben daha önce başladımbugün demir hapına başladım. İştah açıyo mu sizce? Kilo aldırıyo mu?
Aynen benim de yapacak bi sürü işim var ev işleri dağ gibi birikti. Ev çok pis içeri giresim gelmiyo. Ama hepsini yapacak gücüm de yok bi de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum offÖyle şeyler olsa uğraşırım şuan ama malzeme alıcak yer lazımüşeniyorum çok bisürü iş var hiçbişey yapasım yok
Güzel grubumun güzel anneleri nasılsınızzz?bu hafta kv misafir bizde,annemde burda zaten,o nedenle bakamıyorum pek...ev yemekhaneye döndü,pastalar börekler tatlılar,direniyorum yemiyorumm...Arada midem bulanıyor hala hafıf hafıf bişey yiyesimde olmuyor pek zaten...whatsapp muhabbeti geçmiş..normalde bende onu tercih ederim ama orda olamayacak ve olmak istemiyecek arkadaslarımız mutlaka olcaktır,ayrı gayrı olmasın,burdan devam edelim bencede....keşke burasıda davetle girilebilen kapalı bi grup olsa..bazen bişeyleri paylasmaya çekiniyor insan cidden...mesela özel grup olsak olsak,dogdukdan sonra bebişimin fotosunu koyarım ama gerkese acık oldugu ıcın asla koymak ıstemem...ama şuna eminim ki bu gurubu ltf bozmayalım...devre arkadaslarımı seviyorummm çünküüüüü:))
Bilmiyorum ki doktor ne derse ona göre hareket ediyorum allah tan çok düşük çıkmadıGeç değil mi CNm ben daha önce başladım
Şimdi internet sitesinden baktım %93 doğal içerik diyo. Bence gayet iyi. % 100 için saf su ile yıkamak gerek heraldemustelanın içeriği çok kötüymüş ya bende mustela alırım diyodumda vazgeçtim o yüzden
Erşan Meriç kesinlikleKIZLAR "BERAT MERİÇ" Mİ "ERŞAN MERİÇ" Mİ ? :) GECE GECE İKİ İSİM BULDUK
KızTesekkur ederimm :)) seninkini de bitince gormek isterim kiz mi erkek mi
31. Haftada 1800 gr ken doktor 10 gün önde dedi. 34 de yani bu hafta muayeneye gittik 10 günüde geçmiş dedi 15 gün falan önde 2700-2800 gibi şu an dedi. 4 kilo doğar dedi. Hiç şekerli yeme falan demedi. Benim arkadaşım 29 kilo aldı bebeği 2.800 doğdu. Bence bizim yediğimizle ilgili değil. Sanırım genetik vb faktörler etkili.:) keske bnde sorsaydim sknti olurmu bi hfta onden dedim yok dedi.sekerli seyleri hamur isini fln kesersem belki norml nolur :))haftaya baska doktora gidicem sorarim onada
Malzemeleri nasıl temin ettiniz çık güzeller cnmRenkli renkli kecelerden yaptik
Allah yardım etsin bide çalışıyorsunAynen benim de yapacak bi sürü işim var ev işleri dağ gibi birikti. Ev çok pis içeri giresim gelmiyo. Ama hepsini yapacak gücüm de yok bi de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum off
canım 33+4 hafta 2075 gram.ne yesem ne içsem de bu bebişe kilo aldırsam yaaaaaCnm kac kiko ki senin bebek.uzulme.bak bn bi ay once devlete gittim.850 civari bisey dedi yani bnmki 3 hftada 150 gr aldi gozukuyodu.sonra ozel muayenesi olan dojtora gittim 1078 grdi iki gunde ne fark var o kdr almz dedi doktr yanlis olcmus dedi.bnmkide simdi 1837 fln burda bi ar.doktoru 4 kilo civari dogum.olur demis bnmki demedi ama korkuyorum.kilolu dogmasindan.sknti yyapma.bn yemkten snra surekli yatiyorum yorgunlktan ondanda aldi sanirim :)
Malzemeleri buyuk tuafiyeden aldim toptan satis yapiyordu ayni zamanda da bebek sekeri yapip satan bir yer.. 100 luk tul miknatis ve tuy alip silikon tabanca ile yapistirdimMalzemeleri nasıl temin ettiniz çık güzeller cnm
Yazmaya üşendiğim cümleleri yazmışınCanim burdan zor takip ediyorum demissin whatsupp nasil takip edeceksin:) binlerce mesaj olur telefon surekli oter.heleki ben 8 saat geriden geliyorum saat farki benim icin whatsupp imkansiz. Facebook grubu daha once kurulumustu ve kapandi kavga cikmis sanirim. Benim kizimin zamanindaki grup tecrubelerime de dayanarak burasi en seviyeli ve takibi en kolay yer oluyor. Tabiki isteyenler kurabilir gruplarini ama ben burada kalacagim:):) bazi arkadaslarim facebook'u yok zaten onlara da haksizlik olmasin ozleriz onlari:) tavsiyem ayri ayri gruplar kurulmasin dagilmayalim. Benim kizimin donemi uc senedir hic kopmadi hala yazisiyor.
Ne yesek yariyo sanirim.bn 3300 dogmusum esim 3500 ikisinin.ortasi olsa iyiydi.hayirlisi olsun napayim norml dogum iistiyorum zor olur diye dusundurdu ama olmzsada sezeruan.olur napalim31. Haftada 1800 gr ken doktor 10 gün önde dedi. 34 de yani bu hafta muayeneye gittik 10 günüde geçmiş dedi 15 gün falan önde 2700-2800 gibi şu an dedi. 4 kilo doğar dedi. Hiç şekerli yeme falan demedi. Benim arkadaşım 29 kilo aldı bebeği 2.800 doğdu. Bence bizim yediğimizle ilgili değil. Sanırım genetik vb faktörler etkili.
Aynı Zararlı içeriğin o markada da olduğu belirtiliyor...Burt bees var:) yalniz konak onleyici sampuan ben herseyi burt bees almama ragmen yine mustela aldim cunku onun sampuani gibi yok. Konak zamanlari gecince onu da burt bees'e donecegim.
Cok az degilki bmce hftana gore 125 gr az .cok abarti zayif degil.brlki minyon bi bdbek.olck.canim bolca protein al sut ic.muzda kilo aldiriyormus.bn ayran iciyorum Ceviz fistik fln ye cnimcanım 33+4 hafta 2075 gram.ne yesem ne içsem de bu bebişe kilo aldırsam yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?