- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.041
kadın tutsan olur mu ki canım? en azından bi günlük şöyle bahar temizliği niyetine...Aynen benim de yapacak bi sürü işim var ev işleri dağ gibi birikti. Ev çok pis içeri giresim gelmiyo. Ama hepsini yapacak gücüm de yok bi de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum off
iki isim olmak zorunda mı canım?KIZLAR "BERAT MERİÇ" Mİ "ERŞAN MERİÇ" Mİ ? :) GECE GECE İKİ İSİM BULDUK
Çok karışık geldi CNm daha sade olamaz mıkızlar nbunlar nasıl
arkaddaşım doğumdan sonra hazırlıcak ble bişi
canım bu body losyonun içeriği yalnız. ben konak ömleyici şampuanını aldım. onun içeriğini araştırdım %99 doğal onada bi bak istersenBende bunu gördükten sonra şalırdım içindeki kimyasal içerik en yüksek düzeyde
Çağır birini CNm, geçen bahar döneminde, bir aekadaşım tamizliği abarttı yazık bebek erkek doğdu yerinden oynamış, riske atma lütfenAynen benim de yapacak bi sürü işim var ev işleri dağ gibi birikti. Ev çok pis içeri giresim gelmiyo. Ama hepsini yapacak gücüm de yok bi de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum off
Canm o esten bendede var yaw ne yoyecegimi sasrdm artkaynen canım yaa kilosunu az gördü doktor moralim bozuldu.üstelik eşim çok takıyo kilosuna sürekli az yiyosun iyi beslenmiyosun deyip duruyo.doktor da tam eşimin yanında söledi.eşimde bak ben demiştim diyonapacagımı şaşırdım
Öyle düşünme canım.bende katıldım guruba ama baktımmolmuyor. Sürekli bildirim geliyor ve mesaj mesaj takip etmek zor. Burada daha rahatız sanırım. İsteyen olur olmaz bu değişir. Burayı bıraktınız demedi arkadaşlar. Tercih meselesi face de olup hala burda aktif olan arkadaşlar var bu da aynı şekilde olur sanırımay kızlr nolur böyle olumsuz şeyler düşünmeyin ağlıcam haaa...
Ben grup kuralım burayı boşverelim demedim kibi kere vefadan dolayı olmaz. burası sayesinde tanıdım buldum sizi olur mu hiç öyle şey. ama cidden mesela buçukta işten çıkıom eve gelesiye bu saat oldu. bihaber kalmışım sizden o yzden demiştim. tlf dan her zaman cevap yazamıyorum. ya da okumaya başlıyorum sayfaları hasta gelio ya da ameliyata gircek oluom hop kesilio ondan demiştim.
canım bu body losyonun içeriği yalnız. ben konak ömleyici şampuanını aldım. onun içeriğini araştırdım %99 doğal onada bi bak istersen
Ya ne bileyim moralin bozuldu gibi oldu. Oysa ne güzel profil fotolarınızı filan gördüm ya şçim açıldıydı :) buradan daha az sanal gibiydi :)Öyle düşünme canım.bende katıldım guruba ama baktımmolmuyor. Sürekli bildirim geliyor ve mesaj mesaj takip etmek zor. Burada daha rahatız sanırım. İsteyen olur olmaz bu değişir. Burayı bıraktınız demedi arkadaşlar. Tercih meselesi face de olup hala burda aktif olan arkadaşlar var bu da aynı şekilde olur sanırım
canım 33+4 hafta 2075 gram.ne yesem ne içsem de bu bebişe kilo aldırsam yaaaaa
Canm iki isim degl soyismimiz meriç :))iki isim olmak zorunda mı canım?
ay canım valla bende bebişin fotosunu koymaya çekinirim burdaama sizlere çok alıştım, herşeyi anlatası geliyor insanın ama bazen olmuyor işte.
isteyen birbirini instagramdan takip edebilir aslında. sohbet burdan, foto ordan
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Grup kapandi mi :)) bende yeni katilmstm oysa yazyrm birde oraya kiz nie haber vsrmyrsn koyun delisi gibi kalmsm :)))Ya ne bileyim moralin bozuldu gibi oldu. Oysa ne güzel profil fotolarınızı filan gördüm ya şçim açıldıydı :) buradan daha az sanal gibiydi :)
Mrb canimm :) yerim senin minik kizini bakk ama :)) masallah canm ne guzel hemen atlatms prenses rabbm nazarlardn korusun sizi bizde biran oncw kavusalm miniklarimize :)Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
kadın tutsan olur mu ki canım? en azından bi günlük şöyle bahar temizliği niyetine...
bu gidişle öyle yapıcam gibi kızlarÇağır birini CNm, geçen bahar döneminde, bir aekadaşım tamizliği abarttı yazık bebek erkek doğdu yerinden oynamış, riske atma lütfen
Gözün aydın canımcım... Dualara devam biz :))Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?