2015 Temmuz Anneleri

Aynen benim de yapacak bi sürü işim var ev işleri dağ gibi birikti. Ev çok pis içeri giresim gelmiyo. Ama hepsini yapacak gücüm de yok bi de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum off
kadın tutsan olur mu ki canım? en azından bi günlük şöyle bahar temizliği niyetine...

Aynen benim de yapacak bi sürü işim var ev işleri dağ gibi birikti. Ev çok pis içeri giresim gelmiyo. Ama hepsini yapacak gücüm de yok bi de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum off
Çağır birini CNm, geçen bahar döneminde, bir aekadaşım tamizliği abarttı yazık bebek erkek doğdu yerinden oynamış, riske atma lütfen

Canm o esten bendede var yaw ne yoyecegimi sasrdm artk

Öyle düşünme canım.bende katıldım guruba ama baktımmolmuyor. Sürekli bildirim geliyor ve mesaj mesaj takip etmek zor. Burada daha rahatız sanırım. İsteyen olur olmaz bu değişir. Burayı bıraktınız demedi arkadaşlar. Tercih meselesi face de olup hala burda aktif olan arkadaşlar var bu da aynı şekilde olur sanırım

Ya ne bileyim moralin bozuldu gibi oldu. Oysa ne güzel profil fotolarınızı filan gördüm ya şçim açıldıydı :) buradan daha az sanal gibiydi :)

Kızlar bide bugun sağ kasıgıma bi ağrı saplanıyor sanki kalın bi iğne saplıyorlar gibi sabahtan beri geçmedi magnezyumumu içtim geçmedi yorgunluktanmı bilmiyorum bebekte o kadar aşagıdaki anlatamam bi tecrübem yok ama gögsümün altına elim rahat oturuyor öyle boşluk oluştuu

Kızlar şimdi haber bakıyrm, 34 haftalık bebek doğurmuş annesi, Tekirdağ'da,sonrada bırakıp girmiş kaçmış, baba da gelmemiş, bebeği küvezde görünce nefes alıp veriyor hızlı hızlı çok duygulandım , ağladım,insafsız kadın, madem bakmayacan ne halt etmeye doğırdun, bunlara en ağır ceza verilmeli ua ,çok günah ya anasi isen babası isen bakmak zorundasın ilk vazifen , emaneti en iyi yetiştirmek değil mi!biz şanpuan için kırk fikir kırk akıl danışıyor tartışıp duruyoruz içeriklerine kadar o bebeğe yazıkkrşkr aile seçebilsek(

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyiz sarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.

Bencedeeee :)) instagramdan takip edebiliriz ya da facebookta özel bi grup açalımm :))

Canım çoooook sevindimm ohhh anneliğinin keyfini çıkar artık :)) maşallah sana da kızına da Darısı bizim başımızaa

Ya ne bileyim moralin bozuldu gibi oldu. Oysa ne güzel profil fotolarınızı filan gördüm ya şçim açıldıydı :) buradan daha az sanal gibiydi :)
Grup kapandi mi :)) bende yeni katilmstm oysa yazyrm birde oraya kiz nie haber vsrmyrsn koyun delisi gibi kalmsm :)))

Mrb canimm :) yerim senin minik kizini bakk ama :)) masallah canm ne guzel hemen atlatms prenses rabbm nazarlardn korusun sizi bizde biran oncw kavusalm miniklarimize :)

Gözün aydın canımcım... Dualara devam biz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…