- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.061
Ben unibaby alacm onda da mi sorun var canim?İçerik olarak bilemicem sonuçta paraben vs yok. Daha öncede yazdım burada ağbimin eşi çocuk doktoru eczaneden alacaksan mustela marketten alacaksan nivea diyor. Tabi organik bulcam illa dersen sen bilirsin. Hatta bulurda paylaşırsan sevinirim.
Haaaa ben de ikinci isim sandım onu :) o zaman Berat :)Canm iki isim degl soyismimiz meriç :))
Bencede yüksek kilolu olursa hem kendimizi hem bebeği sıkıntıya sokup nırmal diye diretmemek lazımNe yesek yariyo sanirim.bn 3300 dogmusum esim 3500 ikisinin.ortasi olsa iyiydi.hayirlisi olsun napayim norml dogum iistiyorum zor olur diye dusundurdu ama olmzsada sezeruan.olur napalim
Kızlar bide bugun sağ kasıgıma bi ağrı saplanıyor sanki kalın bi iğne saplıyorlar gibi sabahtan beri geçmedi magnezyumumu içtim geçmedi yorgunluktanmı bilmiyorum bebekte o kadar aşagıdaki anlatamam bi tecrübem yok ama gögsümün altına elim rahat oturuyor öyle boşluk oluştuu
Bilmiyorum jhonson baby ve dalin alma nivea daha iyi dedi. Sebamed çok kurutuyo dedi. Unibaby i konuşmadık canımBen unibaby alacm onda da mi sorun var canim?
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Cogunlk berat canm :))Haaaa ben de ikinci isim sandım onu :) o zaman Berat :)
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Canlar ben burayi birakrmym yaw benden xok buraya takilan yok herhalde :)) meraktan ölrm girmezsem buraya :)) ozmn burdan devam edelm ayrilmayalm gruplasma olmasn
Ben ıslak mendili unibaby aldım canım. Hemşireler hastaneye de getir dedi.Ben unibaby alacm onda da mi sorun var canim?
Unibabyde de ustunde alkol paraben vs yok yaziyor bide eczacibasinin ben bi tane sampuan aldim ama yenidogan degil islak mendilde alacam yani onda karar kildim insallah icerigi dogrudur bi sorun cikarmaz :) srn ne aldin yada alacaksin?Bilmiyorum jhonson baby ve dalin alma nivea daha iyi dedi. Sebamed çok kurutuyo dedi. Unibaby i konuşmadık canım
Canmcimm dedk burdan zor olyr bea :) tasiyalm wahtsapa ama bzi arkdlr kabul etmedi var yine whtsp ama burayida birakamy zbea istersn gelGizemcan ben ne kacirdim bugun doktordaydim ne whatsappi ne instagrami ne kk si nolup duru :)
Kızlar şimdi haber bakıyrm, 34 haftalık bebek doğurmuş annesi, Tekirdağ'da,sonrada bırakıp girmiş kaçmış, baba da gelmemiş, bebeği küvezde görünce nefes alıp veriyor hızlı hızlı çok duygulandım , ağladım,insafsız kadın, madem bakmayacan ne halt etmeye doğırdun, bunlara en ağır ceza verilmeli ua ,çok günah ya anasi isen babası isen bakmak zorundasın ilk vazifen , emaneti en iyi yetiştirmek değil mi!biz şanpuan için kırk fikir kırk akıl danışıyor tartışıp duruyoruz içeriklerine kadar o bebeğe yazıkkrşkr aile seçebilsek(
Bnde unibaby alcam islak mendilini hatta tum urunlerini unibaby alacam sampuan bebeyagi aldim geri kalanida bu iki haftada alirim insallahBen ıslak mendili unibaby aldım canım. Hemşireler hastaneye de getir dedi.
canım 33+4 hafta 2075 gram.ne yesem ne içsem de bu bebişe kilo aldırsam yaaaaa
kızlar bebek bakım ürünlerini şampuanı vs hangi marka aldınız içeriği en temiz olan hangisi acaba?
cnm bazı arkdşlrda öter durur die iş yerinde falan rahat olmyz dediler bilemedm valla :) benm için hiç frketmz
canım 33+4 hafta 2075 gram.ne yesem ne içsem de bu bebişe kilo aldırsam yaaaaa
ay okuyunca ilk işim elimi karnıma koymak olduKızlar şimdi haber bakıyrm, 34 haftalık bebek doğurmuş annesi, Tekirdağ'da,sonrada bırakıp girmiş kaçmış, baba da gelmemiş, bebeği küvezde görünce nefes alıp veriyor hızlı hızlı çok duygulandım , ağladım,insafsız kadın, madem bakmayacan ne halt etmeye doğırdun, bunlara en ağır ceza verilmeli ua ,çok günah ya anasi isen babası isen bakmak zorundasın ilk vazifen , emaneti en iyi yetiştirmek değil mi!biz şanpuan için kırk fikir kırk akıl danışıyor tartışıp duruyoruz içeriklerine kadar o bebeğe yazıkkrşkr aile seçebilsek(
Yok cnm yuksek.olursa kilosu riske girmm girmkte istemem.bu adamin ultrasyonu.iyiydi hftaya devlette farkli cikr kesin soylicem bakalim ne dicek oda.burada guvnmiyorum zaten cok fzla.mecburi burda yapcam.sanirim.Bencede yüksek kilolu olursa hem kendimizi hem bebeği sıkıntıya sokup nırmal diye diretmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?