2015 Temmuz Anneleri

Ben unibaby alacm onda da mi sorun var canim?

Ne yesek yariyo sanirim.bn 3300 dogmusum esim 3500 ikisinin.ortasi olsa iyiydi.hayirlisi olsun napayim norml dogum iistiyorum zor olur diye dusundurdu ama olmzsada sezeruan.olur napalim
Bencede yüksek kilolu olursa hem kendimizi hem bebeği sıkıntıya sokup nırmal diye diretmemek lazım

Yorgunluktan da olabilir dinlen cnm bnmde bugn daha aşağıda hissediyorum hareketleri de baya aşağıda artıkk oda ağrı yapabilir cnm ağırlığı aşağıda artık baskı yapıyor. Ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi..

ne kadar güzel maşallaaaah yanında bebeğin:) bana şuan hayalmiş gibi geliyor doğup yanımızda uyumaları
sanki böyle kalacakmış gibi

Maşallahh prensese :) huzurla sağlıkla uyusun anneciğinin yanında.. İyice toparlansın kuzucukk enn güzel günleriniz artıkk nazar değmesinn missss kokulu kuzuyu kokla bnm içinde darısı hepimizin başına inşallahh

Bilmiyorum jhonson baby ve dalin alma nivea daha iyi dedi. Sebamed çok kurutuyo dedi. Unibaby i konuşmadık canım
Unibabyde de ustunde alkol paraben vs yok yaziyor bide eczacibasinin ben bi tane sampuan aldim ama yenidogan degil islak mendilde alacam yani onda karar kildim insallah icerigi dogrudur bi sorun cikarmaz :) srn ne aldin yada alacaksin?

Ne kadar üzücü masum yavru dünyaya geliyor ama yapayalnız kıyamam hayatı boyunca nasıl zorluklar yaşayacak kimbilir

canım 33+4 hafta 2075 gram.ne yesem ne içsem de bu bebişe kilo aldırsam yaaaaa

Canm üzülme kötü değil ki sen çok yesende o alacağını alıyor ama pekmez iyi diyorlar hergün bir tatlı kaşığı yiyebilirsin birde meyve, yoğurt ve ceviz badem vs ye günde 4dilim ekmek muhakkak ye (sabah kahvaltı 2 diğer öğünler 1+1) bana beslenme uzmanı önermişti karbonhidratsız kalma ben kendim çok kilo aldım mesela ama bebek normal kilosunda yediklerimden alsaydı oda tosuncuk olurdu bnm gibi

kızlar bebek bakım ürünlerini şampuanı vs hangi marka aldınız içeriği en temiz olan hangisi acaba?

Ben hepsini uni baby aldim canim. Kendi gogus pedimde dahil

cnm bazı arkdşlrda öter durur die iş yerinde falan rahat olmyz dediler bilemedm valla :) benm için hiç frketmz

Whatsapp olursa ayarlardan grup.bildirimu sesini kapatabiliyorsun. Benim kkdan baska bir Whatsapp grubum var 1 yili gecti galiba ama biz 7 kisiyiz orda. Öyle olmasina ragmen o kadar cok yazisma oluyor ki. bazen oturup yarim saat onlari okuyorum :) ben yinede whatsapp grubu olursa katilmak isterim ama :)

ay okuyunca ilk işim elimi karnıma koymak oldu kıyamam ya nasıl bir vicdansızlıktır bu...

Bencede yüksek kilolu olursa hem kendimizi hem bebeği sıkıntıya sokup nırmal diye diretmemek lazım
Yok cnm yuksek.olursa kilosu riske girmm girmkte istemem.bu adamin ultrasyonu.iyiydi hftaya devlette farkli cikr kesin soylicem bakalim ne dicek oda.burada guvnmiyorum zaten cok fzla.mecburi burda yapcam.sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…