- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.081
Kızlar bugün öğleden sonra bebeğimi süslerinin stickerlarını hazırladım işyerindeeğer siz de kediniz yapacaksanız özetliyorum :
http://www.zazzle.com diye bir site var..bu siteye giriyorsunuz yukarıda arama kısmında baby sticker,baby shower yazıyorsunuz. Beğendiğiniz figürün altında customize it yazıyor oraya tıklıyorsunuz..yan tarafta düzenlemek istediğiniz terimler yazıyor..istediğiniz türkçe yazıları ekliyorsunuz...sonra klavyede print screen tuşuna basıp paintte stickerin olduğu bölümü kırpıyorsunuz daha sonra word e kopyalayıp renkli fotokopide çıktılarını alıyorsunuz
Biz bugun gittik 32+6 yim ve 2 kilo cikti yavrumCanm ayrıca şimdi aklıma geldi ben 32 de gittim 2140 gr dı bir hafta önde dedi yani 33 hafta için seninki normal
Hangisi olursa olsun hayvanlar yeni doğum yaptıysa asla dokundurmıyor yavrusuna, hele geçen belgelerde bitmiş izledik kızlar kuş yavrusuna Ağzına çiğniyor yumuşatıp yavrusunun ağzına koyuyor, hakkaten anlayamıyormay okuyunca ilk işim elimi karnıma koymak oldukıyamam ya nasıl bir vicdansızlıktır bu...
Var canm yaz numarani efemu ya eklesn senide :)Ben hepsini uni baby aldim canim. Kendi gogus pedimde dahil
Whatsapp olursa ayarlardan grup.bildirimu sesini kapatabiliyorsun. Benim kkdan baska bir Whatsapp grubum var 1 yili gecti galiba ama biz 7 kisiyiz orda. Öyle olmasina ragmen o kadar cok yazisma oluyor ki. bazen oturup yarim saat onlari okuyorum :) ben yinede whatsapp grubu olursa katilmak isterim ama :)
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Canm birde tekirdagda vay hain ben bilsem onlari parcalrm bea burda yaziklar olsn yazik masumaHangisi olursa olsun hayvanlar yeni doğum yaptıysa asla dokundurmıyor yavrusuna, hele geçen belgelerde bitmiş izledik kızlar kuş yavrusuna Ağzına çiğniyor yumuşatıp yavrusunun ağzına koyuyor, hakkaten anlayamıyorm
Aynen bide tekirdagda kimmis o acaba allah bildigi gibi yapsinCanm birde tekirdagda vay hain ben bilsem onlari parcalrm bea burda yaziklar olsn yazik masuma
Bulalm su caniyi cok sinrlendm bizm buralrdn cikyr be cnm artk gecenlerdede kapaklida olmstu pislk dogrp cope atms masumuAynen bide tekirdagda kimmis o acaba allah bildigi gibi yapsin
maşallah cnm minik prensesineMerhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
geçmiş olsun canım kızın için. evini de güle güle kirlet inşiyi akşamlar KK nün en güzel en tatlı hamişleri..yoğun bir temizlik programının ardından buraya yazabiliorum şükür
annem den ALLAH razı olsun kıyı köşe demedi nerdeyse her yeri elden geçirdi ufak tefek şeyler kaldı..artık bi de sona doğru kolayca elden geçiririz inşallah..
kızım da dün geceden beri ateşş mide bulantısı kusma ishal vardı..bugün biraz daha iyi bakalımyarın devam ederse dr yolu görünecek gibi ama inşallah toparlar gerek kalmaz
bu arada minnak prensesimiz içinde çoook heyecanlanmaya başladım ...yaşasın azzzzz kaldı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
pinhan canım sarıılık düşmüş inşallah tamamen atlatırsınız..
minnerall canım inşallah bebeğin zamanında sağlıkla gelir..
geçmiş olsun canım kızın için. evini de güle güle kirlet inş
Bulalm su caniyi cok sinrlendm bizm buralrdn cikyr be cnm artk gecenlerdede kapaklida olmstu pislk dogrp cope atms masumu
Hahaaaa bende iki isim sanmistimmmmmCanm iki isim degl soyismimiz meriç :))
aynen canım dondugunu donerken anlamıstım geldım sımdı ıkıncı ntsde uyudugu ıcın hemsıre tam sonuc alamıyorum dedı dr raporu verdı calısabılır olarak ama cok zorlanıyorum yukardayken boyle degıldı erken dogum olabılır dedı hazırlıklı ol dedı
canm bende öyle yapım diorm ama kararsz kaldm doğnca zor olur evet haklsn
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Yok canm soyadmzda isim gibi :))Hahaaaa bende iki isim sanmistimmmmm
Oda mantkli canm evet gun yazmasa ne olur ki :)Sen hazırlıklı ol canım yinede ama belli olmuyor bu işler. Stresede sokma kendini. Raporunyda almışsın. Günü doldurayım diye belirtileri görmezlikten gelme sakın
Benim bi arkadaş ay ve yıl yazmıştı sadece. Temmuz 2015 gibi bide bebişin adı
Ohh yanında bir melek uyuyor ne güzel. Değer de inmiş süper olmuş. Zaten bilirubinin inmesi için enn güzel şey anne sütü. Sütün bol bol olsun bebişe yarasın inşallah
Aynen kızlar bende yarı trakyalıyım malum utandımCanm birde tekirdagda vay hain ben bilsem onlari parcalrm bea burda yaziklar olsn yazik masuma
Yok canm soyadmzda isim gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?