2015 Temmuz Anneleri

[QOUTE="ayse2344, post: 41165945, member: 643577"]Biz bugun gittik 32+6 yim ve 2 kilo cikti yavrum
Canim kilosuna o kafar uzulmeyin derim dogumdan sonra cabuk toparliyolar hemen hemen butun cocuklar ayni boyda oluyo prematureler bile bide sana tavsiyem bebisin kilo alsin istiyosan geceleri sute onem ver bol bol ic muz ve yumurtada bebisin kilo almasini hizlandiriyo yasadigim yer dogumda Turkiyede ilk bes siradaydi en son burdaki kadinlarin hepsi sanki birer kadin dogum uzmani cok tecrubeliler eski toprak hepsinin en az alti cocugu var bu gece sut icme olayini onlardan duydum daha neler neler bid[/QUOTE]
Nerde yasyrsn cnm neresyms orasi :)

Aynı Zararlı içeriğin o markada da olduğu belirtiliyor...
Canim yalniz bunu yazan kisi kimdir ki? Anlamadim ben? Ben bir kisinin yazdigi konunun uzmani olmayan birine de guvenmem zaten. Burada cok unlu hir marka ama biz burda sansliyiz zaten organik olan o kadar cok marka varki. Birde bazen sen ne istesen bebek karar veriyor kimi alerji yapiyir kimi dokunuyor vs. dogduklarinda gorecegiz artik:):) tavsiyem boyle her yazana da inanmayin. Bu markalarin rakipleri bile olabilir. Hicbirseye guven yok artik sanal alemde maalesef.

Ay ne guzel haber cok sevindim canim:) aynen annelige devaaaam:):)

Urfa da dıpum yapan memur bir arkadaşım hastaneler iyi değil demişti doğru mu canım
Ben urfada sanmede gidiyordum doktorum orhan balcikti kendisi cok iyi isinde uzman guleryuzlu bir doktordu saatlerce odasinda otursan soru sorsan bikmadan cevap verirdi hastane kosullari da gayet iyidi fiyatlar da oyle ucuk degil her kesimden insani hastanede gorebiliyorsunuz

Canim gule gule oturun temiz temiz:) kizina da gecmis olsun. Umarim gecer hemen. Salgin filan varsa oralarda ondan olmustur belki.

Gizem berat ben kaç tanıyorsam çok asabi ve yaramaz, bir dikkat Etsene sende , biz hallettik Allah'tan yiğit efe olacak, çokda şimdi içimize sende bulursun inş
Canm arastrdm aslnda genelde duygusal olr akilli zeki falan yazyrdu ne bilym cnm ya begendikte bunu ismsz kalck oglm yoksa

Kızlar lütfen yardım edin 1 yıl oldu evleneli ama hamile kalmadan önce vajinismus dum ve tam birleşme olmadan evlendikten 1 ay sonra hamile kaldığımı ögrendim hamileligim boyunca ilişki denemedim norma doğum yapmak istiyorum bende ama kimse önermiyo piskolojim bozulabilir hatta travma gecirebilirmisim ne yapmalıyım kafam çok karışık çok yazdım kusura bakmayın ama varsa yasayaniniz duyarız yardım

kızlar kim paylaşmıştı bu bebek şekeri süslerini aldığı yeri? nereydi ora?
Ben keceden yapmistim ceyiz satan magazalar var tuafiye gibi toptan malzeme satiyolar bebek sekeri de yapip satiyolar ben malzemelerini toptan aldim 100 lu paket olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…