- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.101
Canim kilosuna o kafar uzulmeyin derim dogumdan sonra cabuk toparliyolar hemen hemen butun cocuklar ayni boyda oluyo prematureler bile bide sana tavsiyem bebisin kilo alsin istiyosan geceleri sute onem ver bol bol ic muz ve yumurtada bebisin kilo almasini hizlandiriyo yasadigim yer dogumda Turkiyede ilk bes siradaydi en son burdaki kadinlarin hepsi sanki birer kadin dogum uzmani cok tecrubeliler eski toprak hepsinin en az alti cocugu var bu gece sut icme olayini onlardan duydum daha neler neler bid[/QUOTE][QOUTE="ayse2344, post: 41165945, member: 643577"]Biz bugun gittik 32+6 yim ve 2 kilo cikti yavrum
Ayazi esime kabul ettiremdm cnm benBizimde oyle gerciAyaz Yılmaz bizim bebisin adı :))
Berat'ta guzel canim, şansları bol olsunAyazi esime kabul ettiremdm cnm benberat olsn diorz simdide kismet deglms ayaz
Aynen canm amin ins.Berat'ta guzel canim, şansları bol olsun
Oda mantkli canm evet gun yazmasa ne olur ki :)
Ben de sanliurfada gittim doktora hangi hastane sizinki urfali misiniz is icabi mi ordasiniz
Ersan nasıl canım? Erem de güzelHahaaaa bende iki isim sanmistimmmmm
Urfa da dıpum yapan memur bir arkadaşım hastaneler iyi değil demişti doğru mu canımBen de sanliurfada gittim doktora hangi hastane sizinki urfali misiniz is icabi mi ordasiniz
Ay birakmayiz biz seni canim:):)Yazmaya üşendiğim cümleleri yazmışınaynen en seviyeli uzun Süreli muhabbet burda oluyo. Zaten mesela ben hiç bi sosyal ağ kullanmıyorum valla gariban gibi buralarda tek kalırım
Gizem berat ben kaç tanıyorsam çok asabi ve yaramaz, bir dikkat Etsene sende , biz hallettik Allah'tan yiğit efe olacak, çokda şimdi içimize sende bulursun inşAyazi esime kabul ettiremdm cnm benberat olsn diorz simdide kismet deglms ayaz
Canim yalniz bunu yazan kisi kimdir ki? Anlamadim ben? Ben bir kisinin yazdigi konunun uzmani olmayan birine de guvenmem zaten. Burada cok unlu hir marka ama biz burda sansliyiz zaten organik olan o kadar cok marka varki. Birde bazen sen ne istesen bebek karar veriyor kimi alerji yapiyir kimi dokunuyor vs. dogduklarinda gorecegiz artik:):) tavsiyem boyle her yazana da inanmayin. Bu markalarin rakipleri bile olabilir. Hicbirseye guven yok artik sanal alemde maalesef.Aynı Zararlı içeriğin o markada da olduğu belirtiliyor...
Ay ne guzel haber cok sevindim canim:) aynen annelige devaaaam:):)Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Ben urfada sanmede gidiyordum doktorum orhan balcikti kendisi cok iyi isinde uzman guleryuzlu bir doktordu saatlerce odasinda otursan soru sorsan bikmadan cevap verirdi hastane kosullari da gayet iyidi fiyatlar da oyle ucuk degil her kesimden insani hastanede gorebiliyorsunuzUrfa da dıpum yapan memur bir arkadaşım hastaneler iyi değil demişti doğru mu canım
Canim gule gule oturun temiz temiz:) kizina da gecmis olsun. Umarim gecer hemen. Salgin filan varsa oralarda ondan olmustur belki.iyi akşamlar KK nün en güzel en tatlı hamişleri..yoğun bir temizlik programının ardından buraya yazabiliorum şükür
annem den ALLAH razı olsun kıyı köşe demedi nerdeyse her yeri elden geçirdi ufak tefek şeyler kaldı..artık bi de sona doğru kolayca elden geçiririz inşallah..
kızım da dün geceden beri ateşş mide bulantısı kusma ishal vardı..bugün biraz daha iyi bakalımyarın devam ederse dr yolu görünecek gibi ama inşallah toparlar gerek kalmaz
bu arada minnak prensesimiz içinde çoook heyecanlanmaya başladım ...yaşasın azzzzz kaldı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
pinhan canım sarıılık düşmüş inşallah tamamen atlatırsınız..
minnerall canım inşallah bebeğin zamanında sağlıkla gelir..
Canm arastrdm aslnda genelde duygusal olr akilli zeki falan yazyrdu ne bilym cnm ya begendikte bunu ismsz kalck oglm yoksaGizem berat ben kaç tanıyorsam çok asabi ve yaramaz, bir dikkat Etsene sende , biz hallettik Allah'tan yiğit efe olacak, çokda şimdi içimize sende bulursun inş
Ben keceden yapmistim ceyiz satan magazalar var tuafiye gibi toptan malzeme satiyolar bebek sekeri de yapip satiyolar ben malzemelerini toptan aldim 100 lu paket olarakkızlar kim paylaşmıştı bu bebek şekeri süslerini aldığı yeri? nereydi ora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?