- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.121
canım bende de varmış dr öyle demişti ama farkında değilmişim. Çok ağrı oluodu fmf'ime bağlıodum ben. Henüz doğum şeklim hakkında konuşmadık biz. Ama vajinusmus tan ziyade gebelik süresince ilişkiye girmemiş olmak sıkıntı yaratabilrimiş. ptesi gittiğimde konuşçam. yzarım gene buraya da.Kızlar lütfen yardım edin 1 yıl oldu evleneli ama hamile kalmadan önce vajinismus dum ve tam birleşme olmadan evlendikten 1 ay sonra hamile kaldığımı ögrendim hamileligim boyunca ilişki denemedim norma doğum yapmak istiyorum bende ama kimse önermiyo piskolojim bozulabilir hatta travma gecirebilirmisim ne yapmalıyım kafam çok karışık çok yazdım kusura bakmayın ama varsa yasayaniniz duyarız yardım
caım ya bugün çarşıdaydım öğlen arasında kırtasiyelere sordum keçe bitmiş hep.Ben keceden yapmistim ceyiz satan magazalar var tuafiye gibi toptan malzeme satiyolar bebek sekeri de yapip satiyolar ben malzemelerini toptan aldim 100 lu paket olarak
Bulundugun yer neresi kece artik her kumas satan yerde var kirtasiyelerde hem pahali hem de a4 boyutunda bnm aldiklarim metre hesabi satiliyodu ve cok uyguncaım ya bugün çarşıdaydım öğlen arasında kırtasiyelere sordum keçe bitmiş hep.
Benimde 1 ay önce kanamam olmuştu vajinal muayeneyi yaptirtamadim ağladım resmen bende yarın kontrole gidince konuşucam bakalım ne diycekcanım bende de varmış dr öyle demişti ama farkında değilmişim. Çok ağrı oluodu fmf'ime bağlıodum ben. Henüz doğum şeklim hakkında konuşmadık biz. Ama vajinusmus tan ziyade gebelik süresince ilişkiye girmemiş olmak sıkıntı yaratabilrimiş. ptesi gittiğimde konuşçam. yzarım gene buraya da.
Canim kilosuna o kafar uzulmeyin derim dogumdan sonra cabuk toparliyolar hemen hemen butun cocuklar ayni boyda oluyo prematureler bile bide sana tavsiyem bebisin kilo alsin istiyosan geceleri sute onem ver bol bol ic muz ve yumurtada bebisin kilo almasini hizlandiriyo yasadigim yer dogumda Turkiyede ilk bes siradaydi en son burdaki kadinlarin hepsi sanki birer kadin dogum uzmani cok tecrubeliler eski toprak hepsinin en az alti cocugu var bu gece sut icme olayini onlardan duydum daha neler neler bid[/QUOTE][QOUTE="ayse2344, post: 41165945, member: 643577"]Biz bugun gittik 32+6 yim ve 2 kilo cikti yavrum
ha bak onu hiç düşünemediydim. sağ ol canımBulundugun yer neresi kece artik her kumas satan yerde var kirtasiyelerde hem pahali hem de a4 boyutunda bnm aldiklarim metre hesabi satiliyodu ve cok uygun
Canım fmf çok zor bi hastalık eşimin abisi ve nikaç akrabasında var. Abisi sık sık ağrı atakları geçiriyr. Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.. Su zamana kadar hamilelik nasıl geçti ağrıların oldumu? Eşimin akrabası sırf bu hastalık yüzünden hamile kalmaktan korkyrcanım bende de varmış dr öyle demişti ama farkında değilmişim. Çok ağrı oluodu fmf'ime bağlıodum ben. Henüz doğum şeklim hakkında konuşmadık biz. Ama vajinusmus tan ziyade gebelik süresince ilişkiye girmemiş olmak sıkıntı yaratabilrimiş. ptesi gittiğimde konuşçam. yzarım gene buraya da.
Kızlar lütfen yardım edin 1 yıl oldu evleneli ama hamile kalmadan önce vajinismus dum ve tam birleşme olmadan evlendikten 1 ay sonra hamile kaldığımı ögrendim hamileligim boyunca ilişki denemedim norma doğum yapmak istiyorum bende ama kimse önermiyo piskolojim bozulabilir hatta travma gecirebilirmisim ne yapmalıyım kafam çok karışık çok yazdım kusura bakmayın ama varsa yasayaniniz duyarız yardım
canım bende de varmış dr öyle demişti ama farkında değilmişim. Çok ağrı oluodu fmf'ime bağlıodum ben. Henüz doğum şeklim hakkında konuşmadık biz. Ama vajinusmus tan ziyade gebelik süresince ilişkiye girmemiş olmak sıkıntı yaratabilrimiş. ptesi gittiğimde konuşçam. yzarım gene buraya da.
canım valla korkuom ben de normal doğumdan işte. hakkımızda hayırlısı.Bende çok normal doğum istiyorum öncesindede hep yanma acı olurdu şimdide hamileliğim boyunca biç ilişkiye girmedik nasıl doğurucam bilmiyorum eğer normal doğuramazsam hayatım boyunca eşimi suçlayacakmışom gibi geliyor
Ben hiç giremedimki normal olursa belki düzelir diyorum kendi kendime ama iyi değilmiş oda sezeryan olursa ve gene yapamazsam diye kendimi yiyiorum ama Allah eşimden razı olsun hiç ustelemedi hep yanımdaydiBende çok normal doğum istiyorum öncesindede hep yanma acı olurdu şimdide hamileliğim boyunca biç ilişkiye girmedik nasıl doğurucam bilmiyorum eğer normal doğuramazsam hayatım boyunca eşimi suçlayacakmışom gibi geliyor
Lupusu hiç duymamıştım.. Çok şükür hersey yolunda çok sevindim.. Belliki bebişin sana çok iyi gelmiş annesine çok zahmet ve sıkıntı vermek istememiş:) inşallah bundan sonrada hiç ağrın sızın olmaz:)yesilinci hamileliktn önce kolşisin alıodum canım. 2 ay kala bıraktım. o sğrçte 3 kez atak geçirdim aama yine de vazgeçmedim. Çğnkğ bana fmf teşhisi konulması biraz zaman aldı. lupus deniliyordu öncesinde. onda çocuğum olamayacağı söyleniyordu hatta. eşim de bunu bilmesine rağmen evlenmişti. canım benim eskiden lupus denince ben araştırmaları da tedavileri de yarıda kestim böyle bişi hiç yokmuş gibi davrandım. sonra eşimden gizli tetkiklerime devam ettim belki bi mucize olur diye nitekim oldu. meğer lupus değil fmf miş. yani uzun lfın kısası bu kötü berbat kaka hastalık bnm için iyi olan seçenek haline geldi. hafifti yani gebelikte de ilk 3 ayda bi kez atak oldu. zaten çalışmıodum o dönemde raporluydum. sonra şükr rabbime bi daha yoklamadı. şu 9 hafta boyunca da yoklaamaz inş.
inş canım sağ olasın :)Lupusu hiç duymamıştım.. Çok şükür hersey yolunda çok sevindim.. Belliki bebişin sana çok iyi gelmiş annesine çok zahmet ve sıkıntı vermek istememiş:) inşallah bundan sonrada hiç ağrın sızın olmaz:)
İyim canım ama bugün önce sol tsrafımda sancı odu sonra sağ tarafıma gwçti baya ağrı yaptı sonra sıcak duş alınca geçti.. Artık yavaş yavaş gelicem ben diye haber ediyor sanırım :)Hayırlı günler canım sen nasılsın biz iyiyiz çok şükür
Canim gule gule oturun temiz temiz:) kizina da gecmis olsun. Umarim gecer hemen. Salgin filan varsa oralarda ondan olmustur belki.
allah bize de göstrsin o günleri inş cnmBu arada ofisteki oda arkadaşım doküum iznine ayrıldı salı günü bu akşam doğum yaptı 37+3 dü çok heycan bastı benide sanki hiç doğurmucakmışız gibi geliyodu sanah ilk iş görmeye gidicem
Ay birakmayiz biz seni canim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?