- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.141
He sinyal veriyorlar artık vallaİyim canım ama bugün önce sol tsrafımda sancı odu sonra sağ tarafıma gwçti baya ağrı yaptı sonra sıcak duş alınca geçti.. Artık yavaş yavaş gelicem ben diye haber ediyor sanırım :)
Normalmiş yaptı canı , önceden sancısı filan ölüyormuşsun bende heyecanlandım şimdiBu arada ofisteki oda arkadaşım doküum iznine ayrıldı salı günü bu akşam doğum yaptı 37+3 dü çok heycan bastı benide sanki hiç doğurmucakmışız gibi geliyodu sanah ilk iş görmeye gidicem
Ayyy bende heyecanlaniyorum sanci falan okuyunca.Seym169049 .!.:Kızlar valla sancıla ikindiden sonra başladı düzensiz. Ay ne çok oluyo eşimde benden hevesli. Diyorum daha vakit var diye sabaha hastanede oluruz belki diyodeli
Bu hazırlık sancıları 3. Gebelik olduğu için mi bu kadar çok oluyo anlamadım.
Bu arada ofisteki oda arkadaşım doküum iznine ayrıldı salı günü bu akşam doğum yaptı 37+3 dü çok heycan bastı benide sanki hiç doğurmucakmışız gibi geliyodu sanah ilk iş görmeye gidicem
Çok geçmiş olsun ya neler atlatmışın. Çok şükür gecmiş bebeğinde iyimiş Allah bidaha yaşatmasın stres sıkıntı. Dikkat etmeye çalış boşver işi gücü inan sağlığına dikkat etMerhabalar herkesee baya uzun zamandir yazmadim ama arada okuyorum sizi.Baya seyler atlattik oglum hastaneye yatti onu iyilestirdik bana esime anneme bulasti hastalik simdi cok ayrintili yazmak istemiyorum zor oldu ama atlattik cok sukur..
Iki hafta once suyu sinirda demisti dr.yeni iyilesiyordum dun gittim suyu normale gelmis dedi..ama en basindan beri cok asagoda bebegim kendini yormayacaksin cok ayakta durmayacaksin dedi dr.um.ama her is duruyr daha kendimize yeni geldik hayirlisi artik.
Isimler konusulmus ilk oglum Mert Efe bebise de Mete Alp ismini dusunuyoruz simdilik.Efe ve Alp in anlamlari da aynı icime sindi.esim de illa iki isim olsun diyor boyle iste..
Hepimizin allah yardimcisi olsun vaktinde saglicakla gelsin bebisler..
Kızlar valla sancılarım çok var ikindiden sonra başladı düzensiz. Ay ne çok oluyo eşimde benden hevesli. Diyorum daha vakit var diye sabaha hastanede oluruz belki diyodeli
He he durun siz benim günüm dolsun da normal sancılarda sizi iice bi heycanlandırayımAyyy bende heyecanlaniyorum sanci falan okuyunca.
Rabbim yardimcimiz olsun canim...
Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi olmanıza sevindim. Hazırlıklar için biri yardım etse iyi olur. Yorma kendini senMerhabalar herkesee baya uzun zamandir yazmadim ama arada okuyorum sizi.Baya seyler atlattik oglum hastaneye yatti onu iyilestirdik bana esime anneme bulasti hastalik simdi cok ayrintili yazmak istemiyorum zor oldu ama atlattik cok sukur..
Iki hafta once suyu sinirda demisti dr.yeni iyilesiyordum dun gittim suyu normale gelmis dedi..ama en basindan beri cok asagoda bebegim kendini yormayacaksin cok ayakta durmayacaksin dedi dr.um.ama her is duruyr daha kendimize yeni geldik hayirlisi artik.
Isimler konusulmus ilk oglum Mert Efe bebise de Mete Alp ismini dusunuyoruz simdilik.Efe ve Alp in anlamlari da aynı icime sindi.esim de illa iki isim olsun diyor boyle iste..
Hepimizin allah yardimcisi olsun vaktinde saglicakla gelsin bebisler..
Aaa valla he sen Temmuz sonuymuşun. Benim 3 temmuzdu kendi hesabıma göre sonra doktor 28 Haziran dedi. Ama genede Allah bilir ya vakti zamanını evdeki hesap çarşıya uymuyo çoğu zaman sağlıkla gelsin de bebişlerBen artık her gün sen doğurdun mu diye bakıyorum bi :) senin haziran ya her an gelecek gibi. Aramızda tam 1 ay var
Kızlar valla sancılarım çok var ikindiden sonra başladı düzensiz. Ay ne çok oluyo eşimde benden hevesli. Diyorum daha vakit var diye sabaha hastanede oluruz belki diyo ah bideli
Aaa valla he sen Temmuz sonuymuşun. Benim 3 temmuzdu kendi hesabıma göre sonra doktor 28 Haziran dedi. Ama genede Allah bilir ya vakti zamanını evdeki hesap çarşıya uymuyo çoğu zaman sağlıkla gelsin de bebişler
e sıradaki sensin yaKızlar valla sancılarım çok var ikindiden sonra başladı düzensiz. Ay ne çok oluyo eşimde benden hevesli. Diyorum daha vakit var diye sabaha hastanede oluruz belki diyodeli
Bi iki hafta daha beklesin bebis erken daha ama en iyisini rabbim bilir hayirlisiyla gelsin pasa :) nst ye girdinmi hic sanci cikti mi ben bugun ilk kez girdim tabiki hic sanci cikmadi cunku sancim yok illa gircen dedi doktor :)Kızlar valla sancılarım çok var ikindiden sonra başladı düzensiz. Ay ne çok oluyo eşimde benden hevesli. Diyorum daha vakit var diye sabaha hastanede oluruz belki diyodeli
canım ben ekmeği kestim ondan mı oyle oldu acaba.ekmek bana kilo aldırıyor diye pek yemiyorum.yersem de tam buğday yiyorum çok nadir.ceviz de yiyorum ama ara ara.sanırım düzenli yemem lazım.eşim takıyo o yüzden benimde canım sıkılıyoCanm üzülme kötü değil ki sen çok yesende o alacağını alıyor ama pekmez iyi diyorlar hergün bir tatlı kaşığı yiyebilirsin birde meyve, yoğurt ve ceviz badem vs ye günde 4dilim ekmek muhakkak ye (sabah kahvaltı 2 diğer öğünler 1+1) bana beslenme uzmanı önermişti karbonhidratsız kalmaben kendim çok kilo aldım mesela ama bebek normal kilosunda yediklerimden alsaydı oda tosuncuk olurdu bnm gibi
canım ben normal boyuttayım ne çok iri ne çok ufak.ama eşim maşallah baya iri.yani bize çekse yine iyi.o yüzden eşim zayıf diyoCanim sen dünyaları yesen de bebis lazim olan kadar kilo alır.bana kalırsa genetik bir durum.Kafana takma sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun.
canım bende bugün gittim 33+4 2075 cıktıBiz bugun gittik 32+6 yim ve 2 kilo cikti yavrum
ayyy senin az kaldı baya..bugün beni de 1-2 kere yokladı...sabah bi de doğum yaptım diyomuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?